نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: عدم نمایشheader

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    58

    عدم نمایشheader

    من داخل فولدر اصلی پروژم یه سری ساب فولدر دیگه ساختم.(برای سطوح دسترسی مختلف) ولی موقع اجرا, تصویر header را که داخل master قرار داره نشون نمیده. علت چی میتونه باشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465

    نقل قول: عدم نمایشheader

    یا آدرس تصویر رو به نسبت پوشه ای که فایل توش هست اشتباه دادی یا از Authorization استفاده کردی که در وب کانفیگ root با استفاده از location باید به پوشه عکس هات مجوز بدی.


    <location path="WebAdmin/img">
    <system.web>
    <authorization>
    <allow users="*"/>
    </authorization>
    </system.web>
    </location>

    الان WebAdmin ساب فولدر هست.
    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: عدم نمایشheader

    وقتی ما از master page استفاده میکنیم در زمان اجرا اون به قسمتی از صفحه شما تبدیل میشه. مشکلی که شما داری به سه علت ممکنه اتفاق بیافته:
    1. عکسی که استفاده کردی در یکی اشتباها در یکی از پوشه های سیستمی سایت مانند app_code , app_data و ... گذاشتی که در زمان طراحی درسته و لی در زمان اجرا چون دسترسی به اون پوشه ها به دلایل امنیتی ممنوع است تصاویر نمایش داده نمیشه.
    2. مشکل سطح دسترسی که دوستمون m.hamidreza توضیح دادند خدمتون.
    3. تصاویری که در master page استفاده کردی نسبت به اون ادرس دهی شده . حال اگه صفحه ای که از اون استفاده میکنه توی یه پوشه دیگه باشه در زمان اجرا آدرس دهی به هم میخوره و تصویر نمایش داده نمیشه. برای حل این مشکل دو راه دارید 1 - یا master page و تصویر رو به پوشه صفحه دوم ببرید و یا اون عکس رو توی پوشه صفحه توی آدرسی شبیه اونی که قبلا داشتی کپی کنی . مثلا اگه اون توی پوشه pic باشه باید توی پوشه اون صفحه یه پوشه به اسم pic بسازی و اونو اونجا ی کنی.
    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: عدم نمایشheader

    نقل قول نوشته شده توسط elham.a1364 مشاهده تاپیک
    من داخل فولدر اصلی پروژم یه سری ساب فولدر دیگه ساختم.(برای سطوح دسترسی مختلف) ولی موقع اجرا, تصویر header را که داخل master قرار داره نشون نمیده. علت چی میتونه باشه؟
    به نظر من مشکل آدرس عکس باید باشه ؟!
    به ازای هر ساب فولدر یه /.. لازم هست.

    موفق باشی.

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    20

    نقل قول: عدم نمایشheader

    هم می تونه مسایلی که دوستان گفتند باشه هم مشخصات خود عکس اگر DPI آن بالا باشد قبل از اجرا نشون میده اما موقع اجرا نه!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •