صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 79

نام تاپیک: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    مثل همیشه no comment ه.

    باور کنید نظرسنجی کار نمیکنه.
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : پنج شنبه 04 شهریور 1389 در 00:21 صبح

  2. #2

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    درحال حاضر دارم دات نت میخونم (با سی شارپ).
    فریمورک+زبان خوبیه. طراحی و سازماندهی عالی ای داره.
    ولی خب چون یه مقدار در انحصار مایکروسافت هست خیلی نمیتونم دوستش داشته باشم.
    بعضی چیزا خیلی هوشمندانه و استادانه درست شدن، اما وقتی به بشریت اهدا نشده، دیگه برای دیگران ارزش چندانی نداره. علم وقتی زیبا و ارزشمند هست که به یکسان در اختیار همگان گذاشته بشه، نه اینکه با خودخواهی برای ایجاد انحصار و کسب درآمد صرف بکار بره. البته من نمیگم به هیچ وجه این حق رو ندارن، اما بهرحال اون زبانها و ابزارها و علومی که کاملا آزاد هست خیلی فرق دارن.

  3. #3

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    از دلفی استفاده میکنم و با تمام وجود دوسش دارم و بهش افتخار میکنم ، البته بماند که تو این چند سال اخیر دچار یکسری بحران و سیاست های نادرست شده و مثل قبل یکه تاز نیست ولی در هر صورت هنوز دلفیه و هنوز هم حرف های زیادی برای گفتن داره و دوباره یه استارت هایی برای به اوج رسیدن زده ، تا ببینیم چی میشه ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    C++‎ , vb.net از هر دو راضیم البته vb کرک شدش خیلی میچسپه.آدم دوست داره گوشیه تلفن رو برداره به آقای بیل زنگ بزنه بگه من vs2010 رو از بازار با قیمت 300 تومان رایت کردم .ببینید طرف چه حالی بهش دست میده!

    حالا از شوخی گذشته C++‎ یه چیز دیگس و خیلی روان و هر جا میشه ازش استفاده کرد گیر و دار فریمورک هم نداره تا دلتم بخواد کتاب آموزشی رایگان داره!

  5. #5

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    VB6 - JAVA جفتشونو یه روز نبینم افسردگی پیدا می کنم



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  6. #6

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    VB قدیما
    C#‎.NET بیشتر از همه
    VB.NET اگر تو یک پروژه دات نتی لازم بشه
    C++‎ همیشه، همه وقت، همه جا ...
    کمی جاوا
    کمی F#‎
    Matlab واسه کارای مهندسی

    ولی C++‎ کلا یه چیز دیگس... وقتی همه کم میارن C++‎ با قدرت پیشتازه...

  7. #7

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    دلفی : جدیداً علاقه مند شدم .

  8. #8

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    پایتون عشق منه
    هم مفسر داره هم کامپایلر
    سادگی و شیرینی این زبون وصف نشدنی
    هرکاری هم که بگی با این زبون میشه کرد از هک گرفته تا برنامه های با پردازش های سنگین و هر چیزی که فکرش رو بکنین.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    برای من چند تا فاکتور هست که هر زبانی اونهارو داشته باشه عاشقشم .
    1- پولساز و به درد بخور باشه
    2- دامنه ی موارد استفادش گسترده باشه
    3-به این سادگی ها از دور خارج نشه

    به نظر من جاوا , cpp این خصوصیت رو داره اما در حال حاضر سی شارپ کار میکنم اما خوشم نمیاد چون قدرت مانور بالایی نداره . این تصویر باحال هم تقدیم شما . اگر زبانها ابزار بودند...

    آخرین ویرایش به وسیله میلاد قاضی پور : پنج شنبه 04 شهریور 1389 در 19:21 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    فقط به ‪C++‎‎‬ فکر می‌کنم، علاقهٔ من تا همین حد بود

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار SAASTN
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    730

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    دلفی، خیلی زیاد!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    C#‎, خیلی کم.

  13. #13

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    C#‎‎‎ و دات نت از نظر طراحی/ساختاری واقعا عالی هستن.
    بنده سی++ و حتی با Qt هم کار کردم. اصلا به سی شارپ و دات نت نمیرسن.
    حالا منو بگید یه چیزی که میگم نمیتونم سی شارپ رو کاملا دوست داشته باشم چون تحت نفوذ میکروسافت هست و آزاد بودنش در هاله ای از ابهام واقع شده، ولی تعجب میکنم اونایی که این مسائل رو نمیدونن یا بهش اهمیت نمیدن چطور نمیگن سی شارپ و دات نت بهترین هستن!
    واقعا علتش چیه؟!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    من قبلا qbasic - pascal -cpp -vb6 - delphi7 - asmble رو واقعا هر کدومشون رو توی یه مقطع خاص امتحان کردم ، همشون عالی بودند ، حتی QBasic که کلی خاطره ازش دارم.
    ولی الان C#‎‎‎‎‎‎ و ASP.NET کار می کنم و واقعا خیلی زیاد به دلایل زیر :
    چند منظوره بودن + راحتی در توسعه + موم بودن توی دست در هنگام برنامه نویسی (به دلیل توسعه از روی C ) + امکانات بالای برنامه نویسی + پشتیبانی فنی (کافیه یه سرچ تو گوگل بزنی) و ...
    پست بدون کامنت نمی شه؟!
    موفق باشی.

  15. #15

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    بنده سی++ و حتی با Qt هم کار کردم. اصلا به سی شارپ و دات نت نمیرسن.
    از چه لحاظی ؟!

    حالا منو بگید یه چیزی که میگم نمیتونم سی شارپ رو کاملا دوست داشته باشم چون تحت نفوذ میکروسافت هست و آزاد بودنش در هاله ای از ابهام واقع شده، ولی تعجب میکنم اونایی که این مسائل رو نمیدونن یا بهش اهمیت نمیدن چطور نمیگن سی شارپ و دات نت بهترین هستن!
    واقعا علتش چیه؟!
    بهترین ؟!
    بهترینی وجود نداره ، هر ابزار برای کار خاصی هست ، شما تا صبح قیامت هم نمیتونی با #C یه بازی 3 بعدی بنویسی یا برای سیستم های Embedded یا پردازش تصویر سنگین ازش استفاده کنی ، یا کد native بزنی !

  16. #16

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی تاجیک مشاهده تاپیک
    از چه لحاظی ؟!
    از چه لحاظ؟
    خب از همه لحاظ. یا از بیشتر لحاظ
    زبانهای برنامه نویسی از چه نظرهایی مهم هستن؟
    زبانهای سطح بالاتر و فریمورک ها برای چی ایجاد میشن و بهبود چه جنبه هایی رو مد نظر دارن؟
    بیشتر اینا در سی شارپ و دات نت به تعادل و کیفیت بالایی رسیده که در زبانها و فریمورک های دیگه دیده نمیشه.
    البته باید حیطهء برنامه نویسی مورد نظر رو اپلیکیشن نویسی عمومی درنظر بگیریم. چون هر زبان و فریمورک معمولا یه دایرهء تمرکز داره که هدف اصلیش یا اولویت اولش پاسخگویی اونه و برای اون بهینه و مناسبه. هرچند این دایره میتونه خیلی وسیع باشه، ولی حتی در فریمورک ها و فناوریهای خیلی وسیع یا همه منظوره هم، معمولا یک یا چند دایره وجود داره که بهینگی اون فریمورک و زبان و فناوری در اون دایره (ها) بیشتر هست. خلاصه این یه امر نسبی هست. این دایره (ها) میتونه وسیع یا کوچک باشه.
    مثلا جاوا با اینکه از نظر تئوریک تقریبا همه منظوره و مستقل از پلتفرم هست، اما عملا در خیلی کاربردها ترجیح کمتری نسبت به بعضی زبانها و فریمورک های دیگه داره. مثلا در وب درحد کوچک و متوسط واقعا انتخاب معقولی بنظر نمیرسه و در این حیطه PHP و دات نت خیلی فراگیرتر هستن. یا در مرورگر وب، یعنی برنامه نویسی سمت کلاینت، فلش جای جاوا رو گرفت. حتی در دسکتاپ هم کاربرد جاوا خیلی زیاد نیست (حداقل در ویندوز؛ شما چه تعداد برنامه های جاوای بزرگ و معروف روی ویندوز در مقابل چند برنامهء بزرگ و معروف غیرجاوا دیدید؟).
    بهترین ؟!
    بهترینی وجود نداره ، هر ابزار برای کار خاصی هست ، شما تا صبح قیامت هم نمیتونی با C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ یه بازی 3 بعدی بنویسی یا برای سیستم های Embedded یا پردازش تصویر سنگین ازش استفاده کنی ، یا کد native بزنی !
    بله در بالا اشاره کردم.
    منظور بیشتر اپلیکیشن نویسی PC هست.
    و خودتون میدونید که این حیطه کاربرد و برنامه نویسان خیلی زیادتری از خیلی زمینه های دیگه داره. حداقل بین آحاد برنامه نویسها.
    ضمنا من الان اومده بودم یه تاپیک درمورد پورت شدن نسخه های جدید اپلیکیشن های معروف بزنم. مثلا اتوکد 2011 رو من دیدم ظاهرا با دات نت هست، یا نرو همینطور، بعید نیست چند وقت دیگه فتوشاپ تحت دات نت هم ببینیم، اینها خودش نشون میده دات نت پلتفرم مناسبی تشخیص داده شده (یا شاید اینطور بگیم که حرکت به سمت اون ناگزیر عاقلانه ترین گزینه برای آینده هست) و ضمنا کاراییش درحدی هست که این برنامه های مفصل پیشرفته و بعضا درگیر با گرافیک و سه بعدی رو جواب بده (البته قبول دارم بازی نیاز به پرفورمنس بالاتری داره).
    یا کد native بزنی
    native کد نوشتن که به خودی خودش هدف نیست و ضرورتی نداره.
    باید پرسید کجا و چرا باید native کد بزنیم.
    چیزی که مشخصه اهمیت و گستردگی کاربرد کدنویسی native روز به روز درحال کمتر شدن هست.
    این مسئله در خیلی زمینه ها پیش از این اتفاق افتاده و نسل کدنویسی native در خیلی حیطه ها تقریبا منقرض شده.
    البته این دلیل بر ضروری نبودن وجود امکان کدنویسی native نیست به هیچ وجه. ولی بطور کلی در اپلیکیشن نویسی، زبانهای تفسیری و بایت کدی و محیط managed و غیره روز به روز جای کدنویسی native رو گرفتن و امتحان خودشون رو پس دادن و موفق بودن.مثلا در وب دیگه کمتر جایی native کد نوشته میشه. این مسئله بنظرم اول و بیشتر و سریعتر در وب خودش رو نشون داد، اما داره با دات نت اساسا دسکتاپ رو هم تسخیر میکنه.
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : پنج شنبه 04 شهریور 1389 در 23:04 عصر

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    اینکه میگید کد زنی native یعنی چی ؟

  18. #18

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    تاجایی که من میدونم منظور از کدزنی native اینه که برنامهء نهایی شما یه فایل اجرایی باینری هست که مستقیما توسط CPU اجرا میشه و نیاز به یک مفسر، ماشین مجازی یا محیط مکملی که اجراش رو اساسا کنترل میکنه (فکر میکنم دات نت به اینصورت هست) نداره. یعنی کد ماشین واقعی و مستقل تولید میکنه.
    دیگه چطوری بگم، مثلا یه کد native خیلی ساده رو درنظر بگیرید که از اجزای سیستم عامل مثل سرویسهاش و غیره هم استفاده نمیکنه و نیاز به کتابخانه های وسیع وابسته به سیستم عامل نداره، فکر میکنم این کد رو بعد از کامپایل به فایل اجرایی عملا میشه با افزودن چند بخش راه اندازه باینری دیگه به برنامه ای تبدیل کرد که حتی روی یک کامپیوتر بدون سیستم عامل اجرا بشه. یعنی مثلا بریزی روی یک CD و مثل بوت شدن بالا بیاد و کار بکنه.
    اما بنظر میرسه native بودن درمورد برنامه های امروزی امری نسبی هست، چون برنامه های امروزی به سرویسهای سیستم عامل و کتابخانه های جانبی زیادی وابسته هستن (درعمل مگه نمیشه کل محیط و سرویسهای دات نت رو هم مثل یک کتابخانهء خیلی بزرگ و اساسی درنظر گرفت؟). خب مسلمه که فایل اجرایی تولید شده توسط کامپایلر زبانهایی مثل سی و سی++ بیشتر native هست تا دات نت. چون تاجایی که میدونم/استنباط میکنم، در دات نت برنامهء شما باوجودی که میتونه به کد ماشین تبدیل بشه اما هنوز تحت کنترل اساسی و وابسته به محیط اجرای دات نت هست. یعنی فایل اجراییش به اون صورت خالص کد اجرایی مستقل نباید باشه. یعنی کد اجرایی شما یکسری پیشفرضهایی داره که سیستم سخت افزار به تنهایی قادر به برآورده کردن اونها نیست و اون موارد در محیط زمان اجرای دات نت وجود دارن.
    توضیح این مسئله و تفکیک دقیقش سخته. اول باید یه تعریف با مرزهای مشخص تعیین کنیم. در علوم رایانه خیلی وقتها این مرزها بصورت یک خط باریک و مشخص نیستن و تعریف های مختلفی وجود داره و اجماعی روی یک کدومش نیست. نسبی هست خلاصه. بنظرم اگر ما بخوایم برنامه ای سیستمی یا (بخشی از) یک سیستم عامل رو بنویسیم یا نیاز به امکانات و ویژگیها و کنترل خیلی خاصی داشته باشیم که در فریمورک هایی مثل دات نت پیشبینی نشدن، مفهوم و اهمیت کدنویسی native بیشتر برجسته و مشخص میشه.

  19. #19

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    و خودتون میدونید که این حیطه کاربرد و برنامه نویسان خیلی زیادتری از خیلی زمینه های دیگه داره. حداقل بین آحاد برنامه نویسها.
    تو ایران بله ... !

    ضمنا من الان اومده بودم یه تاپیک درمورد پورت شدن نسخه های جدید اپلیکیشن های معروف بزنم. مثلا اتوکد 2011 رو من دیدم ظاهرا با دات نت هست، یا نرو همینطور، بعید نیست چند وقت دیگه فتوشاپ تحت دات نت هم ببینیم
    شوخی میکنی دیگه ؟!!!
    Net. و Autocad ؟!
    Net. و photoshop ؟!

    مثل اینکه شما تا به حال با Net. کار نکردید ! میدونید پشت اون فتوشاپ با اون رابط کاربری ساده چه پردازش تصویر و الگوریتم هایی هست ؟ اگر با Net. نوشته بشه برای یه عملیات سنگین مثل رندر کردن که در ورژن های اخیر فتوشاپ اضافه شده باید یک شبانه روز انتظار کشید .

    داشتم لیست نرم افزار ها رو میخوندم از تعجب شاخ دراوردم ، گفتم الان گزینه های بعدی که تو جملهتون میبینم 3D Max و Maya هست ! ، هیچ کدوم از این برنامه ها که نام بردید با net. نه نوشته شدن نه توسعه داده میشن ، همگی با ++C هستن که نظر فنی شما رو هم در موردش دیددیم !

    چیزی که مشخصه اهمیت و گستردگی کاربرد کدنویسی native روز به روز درحال کمتر شدن هست.
    این مسئله در خیلی زمینه ها پیش از این اتفاق افتاده و نسل کدنویسی native در خیلی حیطه ها تقریبا منقرض شده.
    این هم شوخی هست دیگه ؟

    مثلا در وب دیگه کمتر جایی native کد نوشته میشه
    در برنامه نویسی وب مفهمومی به نام برنامه نویسی Native معنا نداره ، حالا شما از کجا این آمار رو دادید نمیدونم .

  20. #20

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    تاجایی که من میدونم منظور از کدزنی native اینه که برنامهء نهایی شما یه فایل اجرایی باینری هست که مستقیما توسط CPU اجرا میشه و نیاز به یک مفسر، ماشین مجازی یا محیط مکملی که اجراش رو اساسا کنترل میکنه (فکر میکنم دات نت به اینصورت هست) نداره. یعنی کد ماشین واقعی و مستقل تولید میکنه.
    دیگه چطوری بگم، مثلا یه کد native خیلی ساده رو درنظر بگیرید که از اجزای سیستم عامل مثل سرویسهاش و غیره هم استفاده نمیکنه و نیاز به کتابخانه های وسیع وابسته به سیستم عامل نداره، فکر میکنم این کد رو بعد از کامپایل به فایل اجرایی عملا میشه با افزودن چند بخش راه اندازه باینری دیگه به برنامه ای تبدیل کرد که حتی روی یک کامپیوتر بدون سیستم عامل اجرا بشه. یعنی مثلا بریزی روی یک CD و مثل بوت شدن بالا بیاد و کار بکنه.
    اما بنظر میرسه native بودن درمورد برنامه های امروزی امری نسبی هست، چون برنامه های امروزی به سرویسهای سیستم عامل و کتابخانه های جانبی زیادی وابسته هستن (درعمل مگه نمیشه کل محیط و سرویسهای دات نت رو هم مثل یک کتابخانهء خیلی بزرگ و اساسی درنظر گرفت؟). خب مسلمه که فایل اجرایی تولید شده توسط کامپایلر زبانهایی مثل سی و سی++ بیشتر native هست تا دات نت. چون تاجایی که میدونم/استنباط میکنم، در دات نت برنامهء شما باوجودی که میتونه به کد ماشین تبدیل بشه اما هنوز تحت کنترل اساسی و وابسته به محیط اجرای دات نت هست. یعنی فایل اجراییش به اون صورت خالص کد اجرایی مستقل نباید باشه. یعنی کد اجرایی شما یکسری پیشفرضهایی داره که سیستم سخت افزار به تنهایی قادر به برآورده کردن اونها نیست و اون موارد در محیط زمان اجرای دات نت وجود دارن.
    توضیح این مسئله و تفکیک دقیقش سخته. اول باید یه تعریف با مرزهای مشخص تعیین کنیم. در علوم رایانه خیلی وقتها این مرزها بصورت یک خط باریک و مشخص نیستن و تعریف های مختلفی وجود داره و اجماعی روی یک کدومش نیست. نسبی هست خلاصه. بنظرم اگر ما بخوایم برنامه ای سیستمی یا (بخشی از) یک سیستم عامل رو بنویسیم یا نیاز به امکانات و ویژگیها و کنترل خیلی خاصی داشته باشیم که در فریمورک هایی مثل دات نت پیشبینی نشدن، مفهوم و اهمیت کدنویسی native بیشتر برجسته و مشخص میشه.
    با این پستتون دلیل قضاوتتون در مورد ++C و طرقداری بیش از حد از #C معلوم شد ، پشنهاد میکنم در مورد native code و managed code تحقیق و مطالعه کنید و بعد از اون هم روی تفاوت مفسر و کامپایلر ، اینطوری تفاوت ها براتون مشهود میشه و در آخر به این نتیجه میرسید که هیچ زبونی قدرت مطلق نیست و نسبت به دیگری برتری نداره مگر در زمینه ای خاص .

  21. #21

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی تاجیک مشاهده تاپیک
    تو ایران بله ... !


    شوخی میکنی دیگه ؟!!!
    Net. و Autocad ؟!
    Net. و photoshop ؟!

    مثل اینکه شما تا به حال با Net. کار نکردید ! میدونید پشت اون فتوشاپ با اون رابط کاربری ساده چه پردازش تصویر و الگوریتم هایی هست ؟ اگر با Net. نوشته بشه برای یه عملیات سنگین مثل رندر کردن که در ورژن های اخیر فتوشاپ اضافه شده باید یک شبانه روز انتظار کشید .
    ببینید تمرکز بحث ما روی برنامه نویسی عمومی اپلیکیشن هست.
    در این نرم افزارها هم درسته که هستهء اونا و اینطور عملیات Performance Critical رو با دات نت نمی نویسن، اما حداقل شاهد نوشته شدن کدهای جدید اینترفیس و بخشهای غیر بحرانی اونا با دات نت که هستیم. نه؟
    یجوری میگید انگار نوشتن کد برای رندر کردن و پردازش تصویر کار روزمرهء بیشتر برنامه نویسها هست. توی چند درصد از اپلیکیشن های عادی ما چنین نیازهایی داریم؟
    ضمنا در دات نت شما مثلا نمیتونید فیلم پخش کنید؟ خب مسلما پشت اون کامپوننتی که فیلم رو داره پخش میکنه کد سی++ و ارتباط با دایرکت ایکس و غیره هست، اما شما بعنوان یه برنامه نویس اپلیکیشن کاری به این حرفا نداری و از دات نت استفاده میکنی. یعنی میخوام بگم نیازی نیست این کارهای عادی در خود سی++ انجام بشن.

    داشتم لیست نرم افزار ها رو میخوندم از تعجب شاخ دراوردم ، گفتم الان گزینه های بعدی که تو جملهتون میبینم 3D Max و Maya هست ! ، هیچ کدوم از این برنامه ها که نام بردید با net. نه نوشته شدن نه توسعه داده میشن ، همگی با ++C هستن که نظر فنی شما رو هم در موردش دیددیم !
    درمورد اینترفیس که کدهای جدید خیلی نرم افزارهای مشهور رو دارن با دات نت مینویسن.


    این هم شوخی هست دیگه ؟
    نه چه شوخی ای؟
    چطور؟

    در برنامه نویسی وب مفهمومی به نام برنامه نویسی Native معنا نداره ، حالا شما از کجا این آمار رو دادید نمیدونم .
    یعنی چی معنا نداره؟
    یه زمانی پس CGI با زبان سی توی وب دیده نمیشد؟
    الانش هم کاملا منسوخ نیست و یه جاهایی کاربرد داره.
    من خودم یبار یه برنامه با سی نوشتم و روی سایتم اجرا کردم که دو هفته هم درحال اجرا بود!!
    بالاخره سرور هم یه کامپیوتر هست با یه سیستم عامل، و میشه روی برنامهء Native نوشت و اجرا کرد (اگر این اجازه داده شده باشه؛ که حداقل روی خیلی سرورهای غیرویندوزی این امکان هست - از ویندوز خبر ندارم ولی یه زمانی راه نوشتن برنامه های سمت سرور کامل همین کدنویسی Native بوده، ولی احتمالا اون زمان ویندوز اصلا وجود نداشته یا قابلیت سرور بودن رو نداشته!!).

    ضمنا خیلی وقت پیش بود که مقالاتی درمورد کاربرد زبانها و روشهای جدید اجرای برنامه ها مثل زبانهای تفسیری و اپلیکیشن های اجرا شده توسط مفسرها نوشته شدن و استدلالهای خوبی هم براش آوردن. این مقاله ها فقط مربوط به وب نبودن.
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : پنج شنبه 04 شهریور 1389 در 23:55 عصر

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    نچ ...دعوا نکنید طوری بحث کنید که یه چیزی از حرفای شما یاد بگیریم .

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    بحث رفته همونجا که من دوست دارم.
    من طرفدار native هستم, به همون دلایلی که خودتون میدونید.

  24. #24

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    چیزی که مشخصه اهمیت و گستردگی کاربرد کدنویسی native روز به روز درحال کمتر شدن هست.
    به چه دلیل؟ چه چیزی باعث شده این فکر رو بکنی که Native روز به روز داره کاربردش کمتر می شه؟
    اگر این حرف صحت داشت پس چرا هنوزم باید سی، دلفی و... هنوزم در اغلب پروژه های تجاری حرف اول رو بزنند؟(و حرف اول رو می زنند).

    بقیه را بی سواد فرض می کنی؟

    (دست خط نوشتنت با چندتا از کاربرای سایت دقیقن یکسانه)

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    سی شارپ.. خیلی دوسش دارم

  26. #26

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    نقل قول نوشته شده توسط Ropser مشاهده تاپیک
    به چه دلیل؟ چه چیزی باعث شده این فکر رو بکنی که Native روز به روز داره کاربردش کمتر می شه؟
    این فرایندی بوده که صورت گرفته و میگیره و مستند هست. شما ظاهرا خبر ندارید!
    مثلا در وب این صورت گرفت. در دسکتاپ هم مسلما با ایجاد زبانهایی مثل جاوا، پایتون، دات نت و غیره همین صورت گرفته و میگیره. کدوم اینها قابل انکار هست؟

    اگر این حرف صحت داشت پس چرا هنوزم باید سی، دلفی و... هنوزم در اغلب پروژه های تجاری حرف اول رو بزنند؟(و حرف اول رو می زنند).
    تاجایی که من میدونم جاوا آمارش همیشه جزو سه زبان اول بوده (و اگر بگم بیشتر وقتها اول بوده شاید اغراق نباشه). جاوا جزو Native هست؟
    بعدم من نگفتم لزوما آمار برنامه نویسی Native دقیقا همین الان کمتر از برنامه نویسی غیر Native هست. کجا چنین حرفی زدم؟!
    من میگم به مرور با سرعت قابل توجهی، کدهای غیر Native جای کدهای Native رو در خیلی حیطه ها و کاربردها گرفتن و این فرایند همچنان ادامه داره و بنظرم با ظهور دات نت یک بخش عظیمی از کدهای غیر Native هم به سرعت به این مجموعه اضافه خواهد شد که این آمار رو بیشتر/سریعتر به سمت برنامه نویسی غیر Native سوق میده.

    بقیه را بی سواد فرض می کنی؟
    من اگر با دیگران با احترام برخورد نمیکردم اینقدر در جواب ایرادهای بی پایه و بدون سند و استدلال شما، سند و استدلال ارائه نمیکردم. اگر دقت کنید هرچیزی من گفتم صحیح هست و نمیشه ردش کرد. کاملا مستند و بر اساس دانش و تجربهء عینی هست.
    مثلا چیزهایی که در بالا گفتم کدومش غلط هست؟

    (دست خط نوشتنت با چندتا از کاربرای سایت دقیقن یکسانه)
    شما هم همینطور.

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    به نظرم منم کاربردش کم نمیشه . کلی دلیل نوشته بودم که پرید دوباره هم نمیشه به خاطر بیارم . اما در کل نیاز به تولید سریع نرم افزار یکی از دلایل بوجود اومدن دات نت بوده .اما از نیازهای سابق چیزی کم نشده که زبانهای نیتیو بازار خودشونو از دست بدن . به عبارتی اگر دات نت ورژن جدیدی از برنامه نویسی بود آره کاربرد زبانهای نیتیو کم میشد . اما دات نت و دوستان مأموریت ویژه ای دارن . تولید نرمافزار هایی که با استفاده از نیتیو ها مرقوم به صرفه نیستن. اما در مقابل با رشد و گشترش فناوری تقاضا برای زبانهای نیتیو هم به نظر من بیشتر شده . راستی این زبان گو گوگل نیتیو به حساب نمیاد میاد ؟

  28. #28

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    ببین،منو بی خیال، من کلن بی سوادم برای همین کم حرف می زنم.
    این فرایندی بوده که صورت گرفته و میگیره و مستند هست. شما ظاهرا خبر ندارید!
    کدوم فرایند؟ کی این فرایند رو ثابت کرده؟ کجا مستند شده؟
    مثلا در وب این صورت گرفت. در دسکتاپ هم مسلما با ایجاد زبانهایی مثل جاوا، پایتون، دات نت و غیره همین صورت گرفته و میگیره. کدوم اینها قابل انکار هست؟
    مغلطه می کنی؟ خیلی مضحکه. معیارهای ما توی وب با دسکتاپ 180 درجه متفاوته. نکنه فکر می کنی دو روز دیگه اسمبلی پَر، سی پَر، گنجیشک پر همه چیز با پایتون و جاوا...
    تاجایی که من میدونم جاوا آمارش همیشه جزو سه زبان اول بوده (و اگر بگم بیشتر وقتها اول بوده شاید اغراق نباشه). جاوا جزو Native هست؟
    من کلمه ی اول بکار بردم؟!کلمه ی اول رو بهم نشون بده، کو، کجا...؟
    اگر دقت کنید هرچیزی من گفتم صحیح هست و نمیشه ردش کرد. کاملا مستند و بر اساس دانش و تجربهء عینی هست.
    ...
    مثلا اتوکد 2011 رو من دیدم ظاهرا با دات نت هست
    مثلا چیزهایی که در بالا گفتم کدومش غلط هست؟
    هیچی، همش درسته؛

    اگه من ادای استادا رو در بیارم شاید در ظاهر مشکلی نباشه ولی دارم با تبر به ریشه ی اون بنده های خدایی می زنم که تازه دارند قدم بر می دارند.

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!
    سن
    92
    پست
    354

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    php
    MySql (البته کد نویسی این نیست)
    jScript
    جدیدا هم جاوا با فریمورک Qt
    C#‎ هم قبلا ولی دیگه نه!!

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    اینی که دوستمون میگند Photoshop با .NEt هم ورژن داره عجیبه.
    حداقل گوگل چیزی در این رابطه نیاورد.
    http://www.google.com/search?ie=UTF-....net+framework
    --------------------------------------------------------------
    مقایسه زبان های برنامه نویسی باید در کاربرد و سینتکس انجام بشه نه درقدرت.
    ---------
    من با Platform دات نت راحت هستم.

  31. #31

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    ببینید تمرکز بحث ما روی برنامه نویسی عمومی اپلیکیشن هست.
    در این نرم افزارها هم درسته که هستهء اونا و اینطور عملیات Performance Critical رو با دات نت نمی نویسن، اما حداقل شاهد نوشته شدن کدهای جدید اینترفیس و بخشهای غیر بحرانی اونا با دات نت که هستیم. نه؟
    یجوری میگید انگار نوشتن کد برای رندر کردن و پردازش تصویر کار روزمرهء بیشتر برنامه نویسها هست. توی چند درصد از اپلیکیشن های عادی ما چنین نیازهایی داریم؟
    چرا بحث رو منحرف میکنید ؛ شما خودتون حرف Photoshop و Nero و Autocad رو آوردید وسط ! من که نگفتم اینارو با چی نوشتن ، چند درصدش مهم نیست ، مهم این هست که هیچ برنامه ای ، اونم در حد Photoshp و Nero و Autocad با Net. توسعه داده نشده و نمیشه .

    ضمنا در دات نت شما مثلا نمیتونید فیلم پخش کنید؟ خب مسلما پشت اون کامپوننتی که فیلم رو داره پخش میکنه کد سی++ و ارتباط با دایرکت ایکس و غیره هست، اما شما بعنوان یه برنامه نویس اپلیکیشن کاری به این حرفا نداری و از دات نت استفاده میکنی. یعنی میخوام بگم نیازی نیست این کارهای عادی در خود سی++ انجام بشن.
    چه ربطی داره ؟! الان شما تو تو ASP.NET نمیتونی فیلم پخش کنی ؟ تو PHP چی ؟ خوب پس بیایم بگیم آقا با ASP.NET فتوشاپ رونوشتن چون ASP.NET فیلم پخش میکنه و پشت صحنه هم دست به دامن کدهای C هست !

    درمورد اینترفیس که کدهای جدید خیلی نرم افزارهای مشهور رو دارن با دات نت مینویسن.
    دلت خوشه ها !
    اولا که اینطور نیست و دوما اگر اینطور هم باشه ؛ موندم به چیه Net. تو این زمینه مینازید ؟ اینکه GUI یه برنامه رو باهاش میسازن ؟!

    نه چه شوخی ای؟
    چطور؟
    چون اینطور نیست ، اگر بود این همه برنامه به صورت Native توسعه داده نمیشد ، تعداد برنامه هایی که به صورت Managed و تجاری توسعه داده میشه در مقابل برنامه های Native در همین حوضه 1/100 هم نیست .

    بنظرم اگر ما بخوایم برنامه ای سیستمی یا (بخشی از) یک سیستم عامل رو بنویسیم یا نیاز به امکانات و ویژگیها و کنترل خیلی خاصی داشته باشیم که در فریمورک هایی مثل دات نت پیشبینی نشدن، مفهوم و اهمیت کدنویسی native بیشتر برجسته و مشخص میشه.
    دقیقا ؛ اون برنامه هایی که در بالا نام بردید هم چون Net. به هیچ وجه حتی نمیتونه قسمتی از اون رو پیاده کنه به صورت Native توسعه داده میشن .

    این تاپیک داره از بحث اصلیش خارج میشه و من دیگه اینجا کاری ندارم ؛ شما هم اگر هنوز روی یکّه تاز بودن Net. پافشاری داری یکم دیدت رو وسیع تر کن .

    موفق باشید .

  32. #32

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    ببینید تمرکز بحث ما روی برنامه نویسی عمومی اپلیکیشن هست.
    در این نرم افزارها هم درسته که هستهء اونا و اینطور عملیات Performance Critical رو با دات نت نمی نویسن، اما حداقل شاهد نوشته شدن کدهای جدید اینترفیس و بخشهای غیر بحرانی اونا با دات نت که هستیم. نه؟
    اولا دقت کنید کهحوزه برنامه نویسی به قول شما عمومی Application منحصر به سکوی ویندوز نیست. ثانیا اینگه به نظر شما بعضی شرکت ها از دات نت برای ایجاد رابط کاربر گرافیکی استفاده می کنند، چیز جدیدی نیست. سال ها قبل هم بسیاری از برنامه نویسان ++VC از Visual Basic برای تولید رابط کاربر استفاده می کردند. به نظر شما Visual Basic به خاطر این کار، حوزه تولید نرم افزارهای عمومی را فتح کرد؟ خیر، الان به عنوان یک محیط توسعه نرم افزار و زبان برنامه نویسی منسوخ شده محسوب میشه، و اون چیزی که الان به عنوان VB.NET شناخته میشه، رو میشه گفت عملا یک زبان جدید هست، که شباهت هایی به VB قدیمی داره. استفاده از یک ابزار دیگه برای طراحی رابط کاربر، برای برنامه نویسان ++C ایی که از ابزارهای برنامه نویسی مایکروسافت استفاده می کنند، امری معمولی هست. ++VC یک محیط توسعه RAD نیست، و غیر از یک طراح Dialog و چند ویزارد، قابلیت خاصی برای تولید سریع رابط کاربر نداره. طبیعی هست که برنامه نویسان آن، به جای صرف ساعت ها (یا روزها و هفته ها) وقت صرف طراحی رابط کاربر از طریق کد، به Form Designer موجود برای #C یا VB.NET رو بیارند، و برنامه خودشان را به صورت تلفیقی بنویسند. سایر ابزارهای برنامه نویسی برای ویندوز همچین محدودیت هایی ندارند، مثلا Delphi یا C++‎ Builder هر دو علاوه بر اینکه کدهای Native با Performance بالا برای سکوی ویندوز تولید می کنند و برخلاف Visual Studio وابستگی تنگاتنگی با انواع و اقسام محصولات مایکروسافت در حوزه های مختلف ندارند؛ دارای یک Form Designer برای طراحی رابط کاربر هستند، و وابستگی هم به کتابخانه های دات نت ندارند. طبیعی هست که برنامه نویسانی که از همچین ابزارهایی استفاده می کنند، نیازی به دات نت یا Form Designer آن ندارند. پس اگر برنامه نویسان ++VC از Form Designer دات نت استفاده کردند، این به معنی آن نیست که دات نت همه جا یکه تازی میکنه!

    دات نت دارای یک Class Library بزرگ هست، ابزارهای خیلی خوبی هم برای تولید نرم افزارهای Enterprise و Web-based فراهم میکنه، پشتیبانی ازش در نسخه های جدید ویندوز هم افزایش پیدا کرده؛ ولی همچنان در حوزه نرم افزارهای Desktop حرف چندانی نداره؛ شاید استفاده از دات نت برای یک پروژه Desktop در قیاس با استفاده از ++VC از نظر Productivity و کاهش هزینه های تولید بهتر باشه، ولی در قیاس با ابزارهایی مثل Delphi یا C++‎ Builder از نظر وابستگی به کتابخانه های زمان اجرا، قابلیت استفاده بی دردسر از ابزارهای غیر مایکروسافتی (مثل استفاده از بانک های اطلاعاتی غیر مایکروسافتی)، از نظر حجم کامپوننت های موجود به صورت اوپن سورس یا تجاری، از نظر پشتیبانی از نسخه های مختلف ویندوز، و از نظر Performance حرف چندانی برای گفتن نداره. مضاف بر اینکه، همانطور که در ابتدای پست هم ذکر کردم، حوزه دات نت، سکوی ویندوز هست.

    البته با توجه به اینکه حوزه دات نت سکوی ویندوز هست، و سازنده ویندوز و دات نت مایکروسافت هست، طبیعی هست که مایکروسافت کاربرد دات نت و پشتیبانی از اون رو به تدریج در سکوی ویندوز افزایش بده، و استفاده از اون رو برای Desktop Application تبلیغ کنه.

    ضمنا من الان اومده بودم یه تاپیک درمورد پورت شدن نسخه های جدید اپلیکیشن های معروف بزنم. مثلا اتوکد 2011 رو من دیدم ظاهرا با دات نت هست، یا نرو همینطور، بعید نیست چند وقت دیگه فتوشاپ تحت دات نت هم ببینیم، اینها خودش نشون میده دات نت پلتفرم مناسبی تشخیص داده شده (یا شاید اینطور بگیم که حرکت به سمت اون ناگزیر عاقلانه ترین گزینه برای آینده هست) و ضمنا کاراییش درحدی هست که این برنامه های مفصل پیشرفته و بعضا درگیر با گرافیک و سه بعدی رو جواب بده (البته قبول دارم بازی نیاز به پرفورمنس بالاتری داره).
    IDE دلفی و C++‎ Builder هم بخش مربوط به Refactor اش تحت دات نت (با Delphi.NET) نوشته شده. پس با این حساب، IDE دلفی هم از نظر شما به دات نت پورت شده دیگه؟! هر نرم افزاری که برای نصب شدن به .NET Framework نیاز داشته باشه، لزوما به معنی اون نیست که به دات نت پورت شده باشه! تیم توسعه اون نرم افزار ممکنه تصمیم بگیره برای افزودن یک قابلیت جدید، برای صرفه جویی در وقت یا هزینه، اون قابلیت را با دات نت توسعه بده.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  33. #33

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    در حال حاضر روی یک پروژهPHPکد میزنم و asp.net هم یکم کمایی تایپیکاشو میخونم یا کسی ازم سوالی بکنه میرم یه ذره ای تست میکنم روی سوالش.

    نمیدونم چقدر راضیم.
    فقط می دونم کاری که ازم میخواند رو باهش انجام میدم.
    کار کردند با هر دو زبون برام گاهی لذت بخش و گاهی یک چیز بی تفاوت و بی حس ه.

    ولی محیط ویژوال استادیو رو بیشتر دوست دارم چون یوزرفرندلی تره یا شاید چون بیشتر اونجا بودم.کلابا هر چی کار کنم بعد یه مدت بهش خو می کنم!

  34. #34

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    البته با توجه به اینکه حوزه دات نت سکوی ویندوز هست، و سازنده ویندوز و دات نت مایکروسافت هست، طبیعی هست که مایکروسافت کاربرد دات نت و پشتیبانی از اون رو به تدریج در سکوی ویندوز افزایش بده، و استفاده از اون رو برای Desktop Application تبلیغ کنه.
    دات نت فقط مخصوص ویندوز نیست، برای لینوکس هم دات نت داریم که البته به کاملی دات نت ویندوز نیست، ولی با همکاری مایکروسافت در حال تکمیله.

  35. #35

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    دات نت فقط مخصوص ویندوز نیست، برای لینوکس هم دات نت داریم که البته به کاملی دات نت ویندوز نیست، ولی با همکاری مایکروسافت در حال تکمیله.
    پروژه MONO از طرف ناول پشتیبانی میشه؛ وضعیتش هم به این صورت هست که از یک طرف به برنامه نویسان دات نت وانمود بشه که دات نت فراتر از سکوی ویندوز است، و از طرف دیگه، امکاناتش به حدی نرسه که فردا برای فروش ویندوز مشکل ایجاد کنه. در واقع MONO همیشه چند قدم از آخرین نسخه دات نت و امکانات جدیدش عقب تر هست، و علاوه بر آن، بعضی از امکانات دات نت به طور اختصاصی برای ویندوز توسعه داده شدند. در هر حال، این MONO هر چند در بعضی حوزه ها تا حد خوبی به پایداری و کیفیت مناسبی رسیده، و الان در توزیع های مختلف لینوکس هم وجود داره، ولی در خیلی از حوزه ها هم چیزی بیش از آب نبات چوبی برای برنامه نویسان دات نت نیست.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  36. #36
    کاربر جدید آواتار IsFull()
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    29

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    سی شارپ می نویسم و بهش علاقه دارم چون خیلی راحته
    اما دوست دارم جاوا رو هم یاد بگیرم

  37. #37

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    پروژه MONO وضعیتش هم به این صورت هست که از یک طرف به برنامه نویسان دات نت وانمود بشه که دات نت فراتر از سکوی ویندوز است، و از طرف دیگه، امکاناتش به حدی نرسه که فردا برای فروش ویندوز مشکل ایجاد کنه.
    فکر نکنم اگه دات نت برای لینوکس ارائه بشه در فروش ویندوز تاثیری داشته باشه از طرف دیگه اتفاقاَ به منفعت مایکروسافت خواهد بود چون برنامه نویسان وقتی ببینند که نرم افزارشون هم در ویندوز و هم در لینوکس قابل استفاده است بیشتر به سمت دات نت جذب میشن.

  38. #38

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    منفعت مایکروسافت خواهد بود چون برنامه نویسان وقتی ببینند که نرم افزارشون هم در ویندوز و هم در لینوکس قابل استفاده است بیشتر به سمت دات نت جذب میشن.
    به سمت ویندوز چی؟ بیشتر جذب میشن؟ مطمئناً خیر.
    درآمد مایکروسافت از ویندوز به مراتب بیشتر از دات هست. پس ترجیح میده همچنان ویندوز محصول محوری باقی بمونه.

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    فکر نکنم اگه دات نت برای لینوکس ارائه بشه در فروش ویندوز تاثیری داشته باشه از طرف دیگه اتفاقاَ به منفعت مایکروسافت خواهد بود چون برنامه نویسان وقتی ببینند که نرم افزارشون هم در ویندوز و هم در لینوکس قابل استفاده است بیشتر به سمت دات نت جذب میشن.
    اتفاقاً صدمهٔ جدی به بازاریابی ویندوز خواهد زد. عملاً ویندوز مهمترین مزیت خودش که همان نرم‌افزارهای منحصر به فردش است را از دست خواهد داد و این یعنی فاجعه‌ای برای مایکروسافت و سایر محصولاتش!

  40. #40

    نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

    microsoft یک جور وابستگی برای user هاش ایجاد کرده. به هیچ وجه این وابستگی رو از بین نمی بره. user هاش رو به سمت linux سوق نمیده..
    البته نظر شخصی منه.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •