نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تولید دیتابیس با کد در سی شارپ

  1. #1

    تولید دیتابیس با کد در سی شارپ

    سلام بر دوستان
    غرض از مزاحمت این است که من یک برنامه سی شارپ دارم که باید فایلهای خاصی که مربوط به یک شرکت نرم افزاری است را خوانده و بیابد و در آخر کار باید خروجی های مختلفی مانند خروجی اکسل ،اکسس ،text، و خروجی Dbf تولید کند البته بنده همه این کار هارا انجام داده ام
    فقط در قسمت تولید خروجی فاکس به مشکل خورده ام
    در این برنامه باید بنده ابتدا یک دیتا بیس و سپس یک جدول در آدرس موردنظر تولید کنم وسپس
    در آن رکورد هایی را درج کنم اما متاسفانه هر بار به یک مشکل جدید برمیخورم
    لطفا اگر زحمتی نیست هر چه زودتر کمکم کنید



    string strnewdbfname = "found.dbc"; // strnewfoldernamef + ".dbf";
    string strnewdbf = Path.Combine(straddressnewfolderf, strnewdbfname);
    string strsqldbf;

    ADOX.Catalog catfounddbf = new ADOX.Catalog();
    //ADODB.Connection confounddbf = new ADODB.Connection();
    OleDbConnection confiledbf = new OleDbConnection();
    confiledbf.ConnectionString = "Provider=VFPOLEDB.1;" +// +VFPOLEDB.1;" +
    "Data Source=" + straddressnewfolderf;

    try
    {

    catfounddbf.Create("Provider=VFPOLEDB.1;" +// +VFPOLEDB.1;" +
    "Data Source=" + strnewdbf);

    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    cmd.Connection = confiledbf;
    strsqldbf = "CREATE TABLE DFOUNDFLO" +
    "(" +
    " TYPE varchar(15) not NULL," +
    "NAME char(1) NOT NULL," +
    "FILENAME varchar(20) NULL," +
    "PAGENO varchar(12) NULL," +
    "STARTBYTE varchar(12) NULL," +
    "ENDBYTE varchar(12) NULL," +
    "CONTENT memo NULL" +
    ")";
    cmd.CommandText = strsqldbf;
    confiledbf.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();

    }
    finally
    {
    confiledbf.Close();
    }

    confiledbf.ConnectionString = "Provider=VFPOLEDB.1;" +// +VFPOLEDB.1;" +
    "Data Source=" + strnewdbf;


    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    cmd.Connection = confiledbf;
    strsqldbf = "INSERT INTO DFOUNDFLO(id)" +
    "VALUES(234)";
    strsqldbf = string.Format("INSERT INTO DFOUNDFLO(TYPE,NAME,FILENAME,PAGENO,STARTBYTE,ENDB YTE,CONTENT)" +
    "VALUES({0},{1},{2},{3},{4},{5},{6})", strformatinsert, formatexternal.formatname
    , formatexternal.formatfilename, formatexternal.formatpageno.ToString()
    , formatexternal.formatstartbyte.ToString(), formatexternal.formatendbyte.ToString(), formatexternal.formatcontent);
    //cmd.Parameters.AddWithValue("@TYPE", strformatinsert.ToString());
    //cmd.Parameters.AddWithValue("@NAME", formatexternal.formatname);
    //cmd.Parameters.AddWithValue("@FILENAME", formatexternal.formatfilename);
    //cmd.Parameters.AddWithValue("@PAGENO", formatexternal.formatpageno.ToString());
    //cmd.Parameters.AddWithValue("@STARTBYTE", formatexternal.formatstartbyte.ToString());
    //cmd.Parameters.AddWithValue("@ENDBYTE", formatexternal.formatendbyte.ToString());
    //cmd.Parameters.AddWithValue("@CONTENT", formatexternal.formatcontent);
    cmd.CommandText = strsqldbf;
    confiledbf.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    confiledbf.Close();

  2. #2

    نقل قول: تولید دیتابیس با کد در سی شارپ

    خوب مشکلتان در حال حاضر کجا هست برنامه ای که ارسال کرده اید به زبان سی می باشد در این بخش ما چه کمکی می توانیم انجام دهیم؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •