نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: ساخت Anti Autorun!

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    Post ساخت Anti Autorun!

    سلام دوستان گل برنامه نویس.

    من این تایپیک رو ایجاد کردم تا توی اون در مورد روش های مقباله با ویروس های Autorun گفتگو کنیم.

    یه خواهش از مدیریت دارم اونم اینه که لطفا این تایپیک رو حذف نکن چون من خودم خیلی در این مورد توی سایت های مختلف گشتم چیز زیاد جالبی نبوده یا تایپیک به ثمر رسیده.

    از همه دوستانی که نظری در این باره داند می خوام که ایده ها و نظراتشون رو توی این تایپیک بزارند تا دیگران هم استفاده کنن.

    هدف اصلی این تایپیک نوشتن یک برنامه Anti Autorun هوشمند هست تا از شر همه ویروس های Autorun بدون اینکه کاربر رو توی تنگنا قراربدیم راحت بشیم.(دوستان این مطلب رو در نظر داشته باشن که این تایپیک تایپیکی برای درخواست پروژه برای این کار نیست و هدف فقط ارتقاء سطح علمی دوستان هست)

    خوب پس ما می خوایم یه برنامه Anti Autorun به زبان شیرین VB.NET بنویسیم پس هر کس مطلبی در این باره داره باره تا روی خوب بد بودنش بحث کنیم.(راستش رو بخواین من می خوام یه برنامه Anti Autorun بنویسم البته برای خودم و گفتم چه خوب میشه که دوستان هم نظراتشون رو بگن تا هم من فیظ ببرم همه بقیه.)
    اگه کسی در باره شناسی ویروس هم مطلبی داره بزاره نور الا نو میشه.

    پس یا علی بگو بیا توی تایپیک شرکت کن.(بعید می دونم تعدا پست های این تایپیک به بیش از ..... پست یرسه.)

    خوب اول من یه سوال دارم اونم این که چجوری جلوی اجرای یک فایل Autorun.inf رو توی سیستم بگریم(بدون غیر فعال کردن Autorun توسط ریجستری.)؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    نقل قول: ساخت Anti Autorun!

    برای چه قسمتی میخوایم بنویسیم؟ فلش،سی دی یا هارد؟

    تو ویبی 6 که با sysinfo و با رویداد Arrival میشه این کار رو کرد. تو دات نت هم دیدمش بود ولی من چون تو دات نت تازه واردم، نمیدونم چجوری بندازم تو صفحه! نکنه ظاهر نداره؟ ممنون میشم در این مورد کسی توضیح بده.
    به نظر من نباید به یک روش بسنده کرد و تمام حالتها باید در نظر گرفته بشن. پس ما باید هم پیشگیری کنیم و هم درمان.
    راه هایی که به ذهنم میرسن:
    1- Sysinfo (هم در هنگام ورود و هم در هنگام خروج)
    2- مقایسه بعضی از کلید های خاص رجیستری بعد از وصل شدن وسیله با قبلش
    3- مقایسه task ها ،قبل و بعد از اتصال
    4- ساخت فایل اتوران بی ضرر به طوریکه پاک نشه( با این کار ویروس اگه بخواد گسترش پیدا کنه با مشکل مواجه میشه)
    5- ارسال دکمه شیفت برای چند ثانیه برای از کار انداختن اتوران
    6- از کار انداختن اتوران (به کلی)
    7- آنتی مون باید طوری باشه که خودش به صورت امن درایو رو باز کنه.

    آخرین ویرایش به وسیله modirmasool : پنج شنبه 04 شهریور 1389 در 09:22 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: ساخت Anti Autorun!

    نقل قول نوشته شده توسط modirmasool مشاهده تاپیک
    تو ویبی 6 که با sysinfo و با رویداد Arrival میشه این کار رو کرد.
    به نظر من نباید به یک روش بسنده کرد و تمام حالتها باید در نظر گرفته بشن. پس ما باید هم پیشگیری کنیم و هم درمان.
    راه هایی که به ذهنم میرسن:
    1- Sysinfo (هم در هنگام ورود و هم در هنگام خروج)
    2- مقایسه بعضی از کلید های خاص رجیستری بعد از وصل شدن وسیله با قبلش
    3- مقایسه task ها ،قبل و بعد از اتصال
    4- ساخت فایل اتوران بی ضرر به طوریکه پاک نشه( با این کار ویروس اگه بخواد گسترش پیدا کنه با مشکل مواجه میشه)
    به جزء درایو های CD_DVD دیگه برای همشون.
    گزینه آخر رو بی خیال شو آخه کاربران به طور معمول از این جور کار ها خوششون نمیاد اما می تونیم در بارش بحث کنیم.
    دارم یه کد توپ می نویسم اگه درست شه و کار کنه می تونه هسته ی جستوجوی این Anti Autorun برای فلش دیسک ها باشه(USB).

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: ساخت Anti Autorun!

    خوب اون کد رو همین الان تموم کردم یه نیم ساعتی هست دارم روش کا می کنم.
    حالا نوبت توضیح است :
    این کد میاد و اسم تمام درایو های Removable رو به دست میاره بعد هم توی هموشون چک می کنه که آیا فایل آتورانی هست یا نه اگه بود نوشته ها شو میخونه اگه کلمه ی Shell (که یکی از کلماتی هست که ویروس های آتوران داخل فایل آتورانشون مینویسند) وجود داشت دنبال اسم فایلی که اتوران قراره اونو اجرا کنه می گرده بعد هم خود آتوران + فایل رو پاک می کنه.
    اینم اون کد طلایی :

    On Error Resume Next

    Dim GetDriveName() As System.IO.DriveInfo = System.IO.DriveInfo.GetDrives
    Dim DriveRemovable As ArrayList = New ArrayList
    Dim PutString As String
    Dim AutorunName As String
    Dim Text() As String
    Dim NumberOfText As Integer
    Dim SplitsNumber As Integer
    Dim PathAutorun As String
    Dim Str As String
    Dim EvenStr As Integer


    For Each Drive As System.IO.DriveInfo In GetDriveName

    If Drive.DriveType = IO.DriveType.Removable And Drive.Name <> "A:\" Then
    DriveRemovable.Add(Drive.Name)
    End If
    Next

    For DriveRemovableIndex As Integer = 0 To DriveRemovable.Count - 1
    PathAutorun = DriveRemovable.Item(DriveRemovableIndex) & "Autorun.inf"

    If FileIO.FileSystem.FileExists(PathAutorun) = True Then
    PutString = FileIO.FileSystem.ReadAllText(PathAutorun)
    Text = Split(PutString, vbCrLf)
    NumberOfText = Text.Length

    If NumberOfText > 0 And Text.Length > 0 Then

    For TextItems As Integer = 0 To Text.Length - 1
    Str = Text(TextItems)

    If Mid(Str, 1, 5) = "Shell" Or Mid(Str, 1, 5) = "shell" Or Mid(Str, 1, 5) = "SHELL" Then
    EvenStr = InStr(Str, "=") + +1

    If EvenStr > 0 Then
    If Mid(Str, EvenStr, 1) = " " Then
    EvenStr += 1
    End If

    If Mid(Str, Str.Length - 3, 1) = "." Then
    AutorunName = Mid(Str, EvenStr)


    If Mid(AutorunName, 1, 8) = "Recycler" Or Mid(AutorunName, 1, 8) = "recycler" Or Mid(AutorunName, 1, 8) = "RECYCLER" Then

    For AutorunNameSplits As Integer = 1 To AutorunName.Length - 1
    If Mid(AutorunName, AutorunNameSplits, 1) = "\" Then
    SplitsNumber = AutorunNameSplits
    End If
    Next

    If SplitsNumber <> 0 Then
    AutorunName = Mid(AutorunName, SplitsNumber + 1)
    End If
    End If

    If FileIO.FileSystem.FileExists(DriveRemovable.Item(D riveRemovableIndex) & AutorunName) = True Then

    SetAttr(DriveRemovable.Item(DriveRemovableIndex) & AutorunName, FileAttribute.Normal)
    SetAttr(DriveRemovable.Item(DriveRemovableIndex) & "Autorun.inf", FileAttribute.Normal)
    FileIO.FileSystem.DeleteFile(DriveRemovable.Item(D riveRemovableIndex) & AutorunName)
    FileIO.FileSystem.DeleteFile(DriveRemovable.Item(D riveRemovableIndex) & "Autorun.inf")
    Else

    SetAttr(DriveRemovable.Item(DriveRemovableIndex) & "Autorun.inf", FileAttribute.Normal)
    SetAttr(DriveRemovable.Item(DriveRemovableIndex) & "Recycler", FileAttribute.Normal)
    FileIO.FileSystem.DeleteFile(DriveRemovable.Item(D riveRemovableIndex) & "Autorun.inf")
    FileIO.FileSystem.DeleteDirectory(DriveRemovable.I tem(DriveRemovableIndex) & "Recycler", FileIO.DeleteDirectoryOption.DeleteAllContents)
    End If

    Else
    AutorunName = Mid(Str, EvenStr)
    Dim S As String = Split(AutorunName)(0)
    AutorunName = S

    If FileIO.FileSystem.FileExists(DriveRemovable.Item(D riveRemovableIndex) & AutorunName) = True Then

    SetAttr(DriveRemovable.Item(DriveRemovableIndex) & AutorunName, FileAttribute.Normal)
    SetAttr(DriveRemovable.Item(DriveRemovableIndex) & "Autorun.inf", FileAttribute.Normal)
    FileIO.FileSystem.DeleteFile(DriveRemovable.Item(D riveRemovableIndex) & AutorunName)
    FileIO.FileSystem.DeleteFile(DriveRemovable.Item(D riveRemovableIndex) & "Autorun.inf")
    Else

    SetAttr(DriveRemovable.Item(DriveRemovableIndex) & "Autorun.inf", FileAttribute.Normal)
    SetAttr(DriveRemovable.Item(DriveRemovableIndex) & "Recycler", FileAttribute.Normal)
    FileIO.FileSystem.DeleteFile(DriveRemovable.Item(D riveRemovableIndex) & "Autorun.inf")
    FileIO.FileSystem.DeleteDirectory(DriveRemovable.I tem(DriveRemovableIndex) & "Recycler", FileIO.DeleteDirectoryOption.DeleteAllContents)
    End If
    End If
    End If
    End If
    Next
    End If
    End If
    Next

    من خودم از کد خودم کف کردم شما رو نمی دونم.
    در مورد SysInfo من اطلاعاتی در این زمنه ندارم میشه یکم بیشتر توضیه بدید.
    برای ساخت یه پوشه که به طور معمولی باک نشه میشه یه پوشه با نام Con ساخت بعد هم به آتوران ریینیمش کرد.
    می تونیم کلید های Run , RunOnce و Explorer ریجستری رو هم تحت نظر بگیریم نظرت چیه ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: ساخت Anti Autorun!

    برای باز کردن درایو به گونه ای که آتورانش اجرا نشه کافیه این گونه عمل کرد :
    Shell "Explorer Drivename:\" 

    خوشحال می شم نظرات دیگر دوستان رو هم بدونم.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: ساخت Anti Autorun!

    چون کسی در باره ی کارکرد این آنتی نظر نمیده پس من حداقل یک قسمت گرافیکی اونو طراحی کردم این یک کلاس هست که خودم نوشتمش و یک پیغام به کاربر نشون میده مثل Nod32 و غیره ... :

    Public Class FormWarning
    Inherits Form

    Private Time1 As New Timer
    Private Sub FormWarning_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
    Me.Opacity = 0.95
    Me.FormBorderStyle = Windows.Forms.FormBorderStyle.None
    Me.Height = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Height / 5
    Me.Width = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width / 3.5
    Me.Top = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Height - Me.Height
    Me.Left = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width - Me.Width
    Me.AutoSize = True

    Dim Time As New Timer
    Time.Interval = 60000
    Time.Enabled = True
    AddHandler Time.Tick, AddressOf Time_

    Time1.Interval = 200
    Time1.Enabled = True
    AddHandler Time1.Tick, AddressOf Time1_

    End Sub

    Private Sub FormWarning_MouseClick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles Me.MouseClick
    Dim i, n As Integer

    Select Case e.X
    Case Me.Width - 25 To Me.Width
    i = 1
    End Select

    Select Case e.Y
    Case "0" To "30"
    n = 1
    End Select

    If n = 1 And i = 1 Then Me.Close()

    End Sub

    Private Sub FormWarning_MouseHover(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.MouseHover
    Time1.Dispose()
    For i As Single = Me.Opacity To 0.95 Step +0.000015
    Me.Opacity = i
    Next
    End Sub

    Private Sub FormWarning_MouseLeave(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.MouseLeave
    Time1.Dispose()
    For i As Single = Me.Opacity To 0.1 Step -0.000008
    Me.Opacity = i
    Next
    End Sub

    Private Sub FormWarning_Paint(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.PaintEventArgs) Handles Me.Paint
    Dim Wid As Integer = Me.Width
    Dim Hgt As Integer = 35

    Dim NewFont As Font
    Dim R_P() As Point = {New Point(0, 0), New Point(Wid, 0), New Point(Wid, Hgt), New Point(0, Hgt)}
    Dim P_Br As New System.Drawing.Drawing2D.PathGradientBrush(R_P)
    P_Br.CenterColor = Color.Orange

    NewFont = New Font("Comic Sans MS", 20, FontStyle.Bold)

    e.Graphics.FillPolygon(P_Br, R_P)
    e.Graphics.DrawString("/", NewFont, Brushes.Red, Me.Width - 25, 0)
    e.Graphics.DrawString("\", NewFont, Brushes.Red, Me.Width - 25, 0)

    End Sub

    Private Sub Time_(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
    Me.Close()
    End Sub

    Private Sub Time1_(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
    If Me.Opacity >= 0.01 Then
    Me.Opacity -= 0.01
    End If

    If Me.Opacity <= 0.3 Then
    Time1.Dispose()
    End If

    End Sub

    Public Sub Setting(ByVal Deleted1 As Boolean, ByVal Name1 As String, ByVal Path As String)

    Dim LblName As New Label
    LblName.Location = New Point(5, 50)
    LblName.Text = "ViruseName : " & Name1
    LblName.AutoSize = True


    Dim LblPath As New Label
    LblPath.Location = New Point(5, 50 + 30)
    LblPath.Text = "VirusePath : " & Path
    LblPath.AutoSize = True

    If Deleted1 = False Then Deleted1 = True Else Deleted1 = False

    Dim LblDeleted As New Label
    LblDeleted.Location = New Point(5, 50 + 30 + 30)
    LblDeleted.Text = "ViruseDeleted : " & Deleted1
    LblDeleted.AutoSize = True


    Me.Controls.Add(LblName)
    Me.Controls.Add(LblPath)
    Me.Controls.Add(LblDeleted)

    End Sub
    End Class

    طریقه استفادش هم راحت هست مثلا اگه بخوایم با کد دفعه ی قبل که برای جستوجوی آتوران بود استفادش کنیم کد دفعه ی قبل رو اینجوری تغییر میدم :

    On Error Resume Next

    Dim GetDriveName() As System.IO.DriveInfo = System.IO.DriveInfo.GetDrives
    Dim DriveRemovable As ArrayList = New ArrayList
    Dim PutString As String
    Dim AutorunName As String
    Dim Text() As String
    Dim NumberOfText As Integer
    Dim SplitsNumber As Integer
    Dim PathAutorun As String
    Dim Str As String
    Dim EvenStr As Integer


    For Each Drive As System.IO.DriveInfo In GetDriveName

    If Drive.DriveType = IO.DriveType.Removable And Drive.Name <> "A:\" Then
    DriveRemovable.Add(Drive.Name)
    End If
    Next

    For DriveRemovableIndex As Integer = 0 To DriveRemovable.Count - 1
    PathAutorun = DriveRemovable.Item(DriveRemovableIndex) & "Autorun.inf"

    If FileIO.FileSystem.FileExists(PathAutorun) = True Then
    PutString = FileIO.FileSystem.ReadAllText(PathAutorun)
    Text = Split(PutString, vbCrLf)
    NumberOfText = Text.Length

    If NumberOfText > 0 And Text.Length > 0 Then

    For TextItems As Integer = 0 To Text.Length - 1
    Str = Text(TextItems)

    If Mid(Str, 1, 5) = "Shell" Or Mid(Str, 1, 5) = "shell" Or Mid(Str, 1, 5) = "SHELL" Then
    EvenStr = InStr(Str, "=") + +1

    If EvenStr > 0 Then
    If Mid(Str, EvenStr, 1) = " " Then
    EvenStr += 1
    End If

    If Mid(Str, Str.Length - 3, 1) = "." Then
    AutorunName = Mid(Str, EvenStr)


    If Mid(AutorunName, 1, 8) = "Recycler" Or Mid(AutorunName, 1, 8) = "recycler" Or Mid(AutorunName, 1, 8) = "RECYCLER" Then

    For AutorunNameSplits As Integer = 1 To AutorunName.Length - 1
    If Mid(AutorunName, AutorunNameSplits, 1) = "\" Then
    SplitsNumber = AutorunNameSplits
    End If
    Next

    If SplitsNumber <> 0 Then
    AutorunName = Mid(AutorunName, SplitsNumber + 1)
    End If
    End If
    Else
    AutorunName = Mid(Str, EvenStr)
    Dim S As String = Split(AutorunName)(0)
    AutorunName = S
    End If

    If FileIO.FileSystem.FileExists(DriveRemovable.Item(D riveRemovableIndex) & AutorunName) = True Then

    SetAttr(DriveRemovable.Item(DriveRemovableIndex) & AutorunName, FileAttribute.Normal)
    SetAttr(DriveRemovable.Item(DriveRemovableIndex) & "Autorun.inf", FileAttribute.Normal)
    FileIO.FileSystem.DeleteFile(DriveRemovable.Item(D riveRemovableIndex) & AutorunName)
    FileIO.FileSystem.DeleteFile(DriveRemovable.Item(D riveRemovableIndex) & "Autorun.inf")
    Else

    SetAttr(DriveRemovable.Item(DriveRemovableIndex) & "Autorun.inf", FileAttribute.Normal)
    SetAttr(DriveRemovable.Item(DriveRemovableIndex) & "Recycler", FileAttribute.Normal)
    FileIO.FileSystem.DeleteFile(DriveRemovable.Item(D riveRemovableIndex) & "Autorun.inf")
    FileIO.FileSystem.DeleteDirectory(DriveRemovable.I tem(DriveRemovableIndex) & "Recycler", FileIO.DeleteDirectoryOption.DeleteAllContents)
    End If

    Dim NewFrm As New FormWarning
    NewFrm.Setting(FileIO.FileSystem.FileExists(DriveR emovable.Item(DriveRemovableIndex) & AutorunName), AutorunName, DriveRemovable.Item(DriveRemovableIndex) & AutorunName)
    NewFrm.Show()

    End If
    End If
    Next
    End If
    End If
    Next
    End Sub

    دوست اگه نظری نیست .........

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    نقل قول: ساخت Anti Autorun!

    خوب!
    1-تایمر فکر خوبی نیست. ما باید با sysinfo این کار رو انجام بدیم،چون قبل از اجرای اتوران، رویداد arrival مربوط به sysinfo اجرا میشه.(sysinfo یه سری رویداد خوب واسه لحظه ی وصل شدن device و یا جدا شدنش داره به علاوه ی چیزهای دیگه که بعضی وقت ها بدرد میخورن.)
    2- دستور Open رو فراموش کردین بذارین.(هم shell و هم open باید بررسی بشن.)
    3- درمورد کلیدهای رجیستری هم آره اونایی که گفتین به علاوه shell کنیم خوب میشه. فعلا کلید دیگه ای تو ذهنم نیست ولی فکر کنم یکی دوتای دیگه هم بشه جور کرد.
    4- منظورتون از تغییر نام con رو نفهمیدم. تا اونجایی که من میدونم اسم های رزرو شده مثل PRN, AUX, NUL, COM1 و con و... رو میشه با داس ساخت و با داس هم باید پاکشون کرد. ولی اگه تغییر نام بدیمشون اونوقت دیگه به راحتی پاک میشن.(اگه راحی داره ممنون میشم بگین.)
    برای این کار نظرتون چیه که بیایم با دستور open خود ویبی و به صورت Read write lock فایل های اتوران خودمون رو باز کنیم تا ویروس نتونه جایگزین بشه؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: ساخت Anti Autorun!

    کد یک مشکل فنی داشت اونم انه که اگه بعد از اسم فایل کلمه دی گری می گذاشتن نام و آدرس برنامه مخرب درست برگشت داده نمی شد همچنید توی اون از حلقه ای متعددی استفاده شده بود این کد کد خلاصه و خیلی پیشرفته تر اون کد هست که من خودم تمام حالات رو امتحان کردم مشکلی به وجود نمیاد(اگه مشکلی داشت بگید تا بر طرفش کنم) :

    On Error Resume Next

    Dim GetDriveName() As System.IO.DriveInfo = System.IO.DriveInfo.GetDrives
    Dim PutString As String
    Dim Text() As String
    Dim NumberOfText As Integer
    Dim AutorunPath As String
    Dim FileAutorunPath, FileAutorunName, FileAutorunFolder As String
    Dim EvenStr As Integer
    Dim Bo As Boolean

    For Each Drive As System.IO.DriveInfo In GetDriveName
    AutorunPath = Drive.Name & "Autorun.inf"
    If Drive.Name <> "A:\" Then
    If Drive.DriveType = IO.DriveType.Removable And FileIO.FileSystem.FileExists(AutorunPath) = True Then
    PutString = FileIO.FileSystem.ReadAllText(AutorunPath)
    Text = Split(PutString, vbCrLf)
    For Each LineText As String In Text

    If UCase(Mid(LineText, 1, 5)) = "SHELL" Or UCase(Mid(LineText, 1, 4)) = "OPEN" Then

    NumberOfText = InStr(LineText, "=")

    If Mid(LineText, 1, 1) <> " " Then
    EvenStr = NumberOfText + +1
    Else
    EvenStr = NumberOfText + +2
    End If

    If Mid(LineText, LineText.Length - 3, 1) <> "." Then
    Dim S() As String = Split(Mid(LineText, EvenStr))

    For Each ArrayText As String In S
    If ArrayText <> " " And ArrayText <> "" And Bo = False Then
    Bo = True
    FileAutorunPath = ArrayText
    FileAutorunName = FileIO.FileSystem.GetFileInfo(FileAutorunPath).Nam e
    FileAutorunFolder = FileIO.FileSystem.GetFileInfo(FileAutorunPath).Dir ectory.Name
    End If
    Next
    Else
    FileAutorunPath = Mid(LineText, EvenStr)
    FileAutorunName = FileIO.FileSystem.GetFileInfo(FileAutorunPath).Nam e
    FileAutorunFolder = FileIO.FileSystem.GetFileInfo(FileAutorunPath).Dir ectory.Name
    End If

    If FileIO.FileSystem.FileExists(Drive.Name & FileAutorunPath) = True Then

    SetAttr(Drive.Name & FileAutorunPath, FileAttribute.Normal)
    SetAttr(AutorunPath, FileAttribute.Normal)
    FileIO.FileSystem.DeleteFile(Drive.Name & FileAutorunPath)
    FileIO.FileSystem.DeleteFile(AutorunPath)
    Else

    SetAttr(AutorunPath, FileAttribute.Normal)
    SetAttr(Drive.Name & "Recycler", FileAttribute.Normal)
    FileIO.FileSystem.DeleteFile(AutorunPath)
    FileIO.FileSystem.DeleteDirectory(Drive.Name & "Recycler", FileIO.DeleteDirectoryOption.DeleteAllContents)
    End If

    Dim NewFrm As New FormWarning
    NewFrm.Setting(FileIO.FileSystem.FileExists(Drive. Name & FileAutorunPath), FileAutorunName, Drive.Name & FileAutorunPath)
    NewFrm.Show()

    End If
    Next

    End If
    End If
    Next

    من آخر نفهمیدم این Sysinfo توی دات نت هست یا نه ؟
    بهتره به لیست کلید هامون کلیه زیر شاخه های Policies رو هم اظافه کنیم چون بیشتر محدود کردن ها از این کلید نشأت می گیره!
    اون Con رو هم بی خیالش من امتحان کردم فهمیدم نمیشه کاریش کرد خودم دنبال راهی برای قفل پوشه هستم شما بهتره دیگه نگران این مسوله نباشی دارم روش تحقیق می کنم تا چند وقت دیگه هم مطالب رو میزارم.(اگه یک فایل آتوران رو خودمون درست کنیم کاربر دچار مشکل میشه!بهتره از پوشه استفاده کنیم و قبل از اون هم از ویروسی بودن فلش مطمئن با شیم.)
    از هم کاری تون خیلی ممنونم!
    آخرین ویرایش به وسیله Saman_12 : جمعه 05 شهریور 1389 در 10:29 صبح

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    نقل قول: ساخت Anti Autorun!

    چرا کاربر باید دچار مشکل بشه؟!!!

    با پوشه که نمیتونیم جلوشو بگیریم. ما باید فایل متنی Autorun.inf رو بسازیم چون اینه که منشاء اصلی پخش ویروس های فلش و درایوها هستش.
    Sys info رو من در سربرگ com واقع در reference دیدم. اما تو دات نت نمیدونم چجوری باید فراخونی اش کرد.(آخه تو ویبی 6 به صورت کامپوننت بود ولی اینجا نمیدونم چجوریه.

    راستی دستور open رو هم باید به کدتون اضافه کنین تا جست و جو بشه. فقط به shell نباید بسنده کرد.



  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: ساخت Anti Autorun!

    معذرت می خوام من منظورتون رو از اون گزینه ی آخر در پست ها ی قبل نفهمید الان ویرایش شد.
    چرا با پوشه نمی شه! :
    بعد از چندیدن ساعت انلاین بودن بالاخره کد مورد نظر یافت شد :

    Dim fld As New System.IO.DirectoryInfo("Your path")
    Dim sec As System.Security.AccessControl.DirectorySecurity

    sec = fld.GetAccessControl()
    For Each rul As System.Security.AccessControl.FileSystemAccessRule In sec.GetAccessRules(True, True, GetType(System.Security.Principal.NTAccount))
    sec.RemoveAccessRuleAll(rul)
    Next
    sec.SetAccessRuleProtection(True, False)
    fld.SetAccessControl(sec)

    sec.AddAccessRule(New Security.AccessControl.FileSystemAccessRule("CREAT OR OWNER", Security.AccessControl.FileSystemRights.FullContro l, Security.AccessControl.AccessControlType.Deny))
    fld.SetAccessControl(sec)

    کد بالا میاد سطح دسترسی فولدر رو تغییر میده و اونو به طور کامل از هر لحاظ بلاک می کنه!!!(به گونه ای که فقط فولدر جنبه نمایشی داره با اینکه وجود داره.)

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: ساخت Anti Autorun!

    وقتی می خوام فرم رو که SysInfo روی اون هست اجرا کنم پیغام ریجستر نشدن میده هیچ کارشم نمیشه کرد.
    می گم نظرتون چیه که اون قسمت جستو جورو جوری طراحی کنیم که قبل از پاک کردن از کاربر بپرسه چی کار کنه (یعنی بلاکش کنه, پاکش کنه یا .......)?
    من به این دلیل از دستور Open استفاده نکردم که چون بعضی از کاربران از فلش دیسک به عنوان منتقل کردن نرم افزار استفاده می کنن و خبلی از نرم افزار ها از تعداد زیادی فایل اجرایی استفاده می کنن و اگه ما فایل های آتوران معمولی رو هم دیلیت کنیم ممکنه برای کار بر مشکل تراشی کرده باشیم؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    نقل قول: ساخت Anti Autorun!

    نقل قول نوشته شده توسط Saman_12 مشاهده تاپیک
    وقتی می خوام فرم رو که SysInfo روی اون هست اجرا کنم پیغام ریجستر نشدن میده هیچ کارشم نمیشه کرد.
    می گم نظرتون چیه که اون قسمت جستو جورو جوری طراحی کنیم که قبل از پاک کردن از کاربر بپرسه چی کار کنه (یعنی بلاکش کنه, پاکش کنه یا .......)?
    در مورد رجیستر نشدنش نمیدونم. من تو دات نت وارد نیستم. حالا وقت کردم یه نمونه ویبی 6 اش رو براتون میذارم ببینین. شاید خودتون بتونین درستش کنین.

    برای پرسیدن از کاربر هم خوبه.

    نقل قول نوشته شده توسط Saman_12 مشاهده تاپیک
    من به این دلیل از دستور Open استفاده نکردم که چون بعضی از کاربران از فلش دیسک به عنوان منتقل کردن نرم افزار استفاده می کنن و خبلی از نرم افزار ها از تعداد زیادی فایل اجرایی استفاده می کنن و اگه ما فایل های آتوران معمولی رو هم دیلیت کنیم ممکنه برای کار بر مشکل تراشی کرده باشیم؟
    من به کدتون خوب توجه نکردم. مگه شما دارین فایل های اتوران رو جست و جو می کنین؟!!!
    ما که نباید کاری به پوشه های دیگه داشته باشیم. فقط باید مسیر ریشه رو بررسی کنیم که آیا اتوران داره یا نه. مثلا برای یه فلش لازم نیست بریم پوشه های داخلش رو جست و جو کنیم و فقط کافیه که در مسیر اصلی دنبالش بگردیم.(مگه هدفمون جلوگیری از اجرای ویروس در هنگام اتصال فلش نیست!)
    نکته بعدی این که یه ویروس هم میتونه از دستور Open استفاده کنه و باید حتما این نکته در نظر گرفته بشه.


  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: ساخت Anti Autorun!

    توی ویندوز 7 64 این Ocx ها ریجستر نمی شوند.(البته فقط بعضی هاشون.)
    قسمت پرسیدن از کابر رو هم تا چندی دیگر طراحی مکنم.
    نه من فایل ها رو جستجو نمی کنم منظورم این بود که به طور مثال شما توی فلشتون VS2010 رو دارید که تعداد متعددی برنامه Exe همراه خودش داره اگه شما اسم فایل اصلی نصب رو ندونید باید آتوران اونو اجرا کنه که از دستور Open استفاده می کنه اونوقت اگه ما بیایم و پاکش کنیم شما باید تک تک فایل ها رو باز کنید تا به فایل نصب برسید.
    برای بلاک کردنش هم کافیه اون دستور قبل که پوشه رو قفل می کرد یکم تغییر بدیم!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    نقل قول: ساخت Anti Autorun!

    نقل قول نوشته شده توسط Saman_12 مشاهده تاپیک
    به طور مثال شما توی فلشتون VS2010 رو دارید که تعداد متعددی برنامه Exe همراه خودش داره اگه شما اسم فایل اصلی نصب رو ندونید باید آتوران اونو اجرا کنه که از دستور Open استفاده می کنه اونوقت اگه ما بیایم و پاکش کنیم شما باید تک تک فایل ها رو باز کنید تا به فایل نصب برسید.
    معمولا کاربران نرم افزارهاشون رو توی پوشه های مختلف دسته بندی میکنن و بعد میریزن تو فلش. حالا اگه یکی دقیقا محتویات سی دی vs رو در فلشش ریخته باشه، این جاست که کاربر باید تصمیم بگیره که میخواد پاکش کنه یا نه. اما به هر حال بازهم دلیل نمیشه که open رو از قلم بندازیم!

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: ساخت Anti Autorun!

    از قلم نمی اندازیم برای همین هم از فورم سوال استفاده می کنیم.

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: ساخت Anti Autorun!

    قسمت سوال با دست کاری کمی از کد های قبل درست شد.
    ایین اون کلاس قبل با کمی دست کاری :

    Public Class FormWarning
    Inherits Form

    Private Time1 As New Timer

    Private Sub FormWarning_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
    Me.Opacity = 0.95
    Me.FormBorderStyle = Windows.Forms.FormBorderStyle.None
    Me.Height = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Height / 5
    Me.Width = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width / 3.5
    Me.Top = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Height - Me.Height
    Me.Left = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width - Me.Width
    Me.AutoSize = True

    Dim Time As New Timer
    Time.Interval = 60000
    Time.Enabled = True
    AddHandler Time.Tick, AddressOf Time_

    Time1.Interval = 200
    Time1.Enabled = True
    AddHandler Time1.Tick, AddressOf Time1_

    End Sub

    Private Sub FormWarning_MouseClick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles Me.MouseClick
    Dim i, n As Integer

    Select Case e.X
    Case Me.Width - 25 To Me.Width
    i = 1
    End Select

    Select Case e.Y
    Case "0" To "30"
    n = 1
    End Select

    If n = 1 And i = 1 Then Me.Close()

    End Sub

    Private Sub FormWarning_MouseHover(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.MouseHover
    Time1.Dispose()
    For i As Single = Me.Opacity To 0.95 Step +0.000015
    Me.Opacity = i
    Next
    End Sub

    Private Sub FormWarning_MouseLeave(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.MouseLeave
    Time1.Dispose()

    For i As Single = Me.Opacity To 0.3 Step -0.000008
    Me.Opacity = i
    Next

    End Sub

    Private Sub FormWarning_Paint(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.PaintEventArgs) Handles Me.Paint
    Dim Objbr As New Drawing2D.LinearGradientBrush(Me.DisplayRectangle, Color.Azure, Color.Gainsboro, Drawing2D.LinearGradientMode.Vertical)

    e.Graphics.FillRectangle(Objbr, Me.DisplayRectangle)
    Objbr.Dispose()

    Dim Wid As Integer = Me.Width
    Dim Hgt As Integer = 35

    Dim NewFont As Font
    Dim R_P() As Point = {New Point(0, 0), New Point(Wid, 0), New Point(Wid, Hgt), New Point(0, Hgt)}
    Dim P_Br As New System.Drawing.Drawing2D.PathGradientBrush(R_P)
    P_Br.CenterColor = Color.Orange

    NewFont = New Font("Comic Sans MS", 20, FontStyle.Bold)

    e.Graphics.FillPolygon(P_Br, R_P)
    e.Graphics.DrawString("/", NewFont, Brushes.Red, Me.Width - 25, 0)
    e.Graphics.DrawString("\", NewFont, Brushes.Red, Me.Width - 25, 0)

    End Sub

    Private Sub Time_(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
    Me.Close()
    End Sub

    Private Sub Time1_(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
    If Me.Opacity >= 0.01 Then
    Me.Opacity -= 0.01
    End If

    If Me.Opacity <= 0.3 Then
    Time1.Dispose()
    End If

    End Sub

    Public Sub Setting(ByVal Deleted1 As Boolean, ByVal Name1 As String, ByVal Path As String, Optional ByVal Number As Integer = 0)

    Select Case Number

    Case 0

    Dim LblName As New Label
    LblName.Location = New Point(5, 50)
    LblName.Text = "ViruseName : " & Name1
    LblName.AutoSize = True


    Dim LblPath As New Label
    LblPath.Location = New Point(5, 50 + 30)
    LblPath.Text = "VirusePath : " & Path
    LblPath.AutoSize = True

    If Deleted1 = False Then Deleted1 = True Else Deleted1 = False

    Dim LblDeleted As New Label
    LblDeleted.Location = New Point(5, 50 + 30 + 30)
    LblDeleted.Text = "ViruseDeleted : " & Deleted1
    LblDeleted.AutoSize = True


    Me.Controls.Add(LblName)
    Me.Controls.Add(LblPath)
    Me.Controls.Add(LblDeleted)

    Case 1

    Dim LblName As New Label
    LblName.Location = New Point(5, 50)
    LblName.Text = "ViruseName : " & Name1
    LblName.AutoSize = True


    Dim LblPath As New Label
    LblPath.Location = New Point(5, 50 + 30)
    LblPath.Text = "VirusePath : " & Path
    LblPath.AutoSize = True

    If Deleted1 = False Then Deleted1 = True Else Deleted1 = False

    Dim LblDeleted As New Label
    LblDeleted.Location = New Point(5, 50 + 30 + 30)
    LblDeleted.Text = "ViruseDeleted : " & Deleted1
    LblDeleted.AutoSize = True


    Me.Controls.Add(LblName)
    Me.Controls.Add(LblPath)
    Me.Controls.Add(LblDeleted)

    Dim BtnAllow As New Button
    BtnAllow.Location = New Point(5, 140)
    BtnAllow.Text = "Allow"
    BtnAllow.AutoSize = True

    Dim BtnLock As New Button
    BtnLock.Location = New Point(5 + BtnAllow.Width + 5, 140)
    BtnLock.Text = "Lock"
    BtnLock.AutoSize = True

    Dim BtnDelete As New Button
    BtnDelete.Location = New Point(5 + BtnLock.Width + 5 + BtnAllow.Width + 5, 140)
    BtnDelete.Text = "Delete"
    BtnDelete.AutoSize = True

    Me.Controls.Add(BtnAllow)
    Me.Controls.Add(BtnLock)
    Me.Controls.Add(BtnDelete)

    AddHandler BtnAllow.Click, AddressOf BtnAllow_Click
    AddHandler BtnLock.Click, AddressOf BtnLock_Click
    AddHandler BtnDelete.Click, AddressOf BtnDelete_Click


    End Select

    End Sub

    Public Address As String
    Private Sub BtnAllow_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
    On Error Resume Next
    Dim Free As Integer = FreeFile()

    FileOpen(Free, Address, OpenMode.Append, , OpenShare.Shared)
    PrintLine(Free, vbCrLf & "Allow")
    FileClose(Free)
    Me.Close()
    End Sub
    Public FileAddress As String

    Private Sub BtnLock_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
    On Error Resume Next
    On Error Resume Next
    Dim Drive As String = FileIO.FileSystem.GetFileInfo(Address).Directory.R oot.ToString
    Dim Free As Integer = FreeFile()

    Dim fld As New System.IO.FileInfo(Drive & FileAddress)
    Dim sec As System.Security.AccessControl.FileSecurity

    sec = fld.GetAccessControl()
    For Each rul As System.Security.AccessControl.FileSystemAccessRule In sec.GetAccessRules(True, True, GetType(System.Security.Principal.NTAccount))
    sec.RemoveAccessRuleAll(rul)
    Next
    sec.SetAccessRuleProtection(True, False)
    fld.SetAccessControl(sec)

    sec.AddAccessRule(New Security.AccessControl.FileSystemAccessRule("CREAT OR OWNER", Security.AccessControl.FileSystemRights.FullContro l, Security.AccessControl.AccessControlType.Deny))

    fld.SetAccessControl(sec)

    FileOpen(Free, Address, OpenMode.Append, , OpenShare.Shared)
    PrintLine(Free, vbCrLf & "Lock")
    FileClose(Free)

    Me.Close()
    End Sub

    Public FileName As String
    Private Sub BtnDelete_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
    On Error Resume Next
    Dim Drive As String = FileIO.FileSystem.GetFileInfo(Address).Directory.R oot.ToString
    If FileIO.FileSystem.FileExists(Drive & FileAddress) = True Then

    SetAttr(Drive & FileAddress, FileAttribute.Normal)
    SetAttr(Address, FileAttribute.Normal)
    FileIO.FileSystem.DeleteFile(Drive & FileAddress)
    FileIO.FileSystem.DeleteFile(Address)
    Else

    SetAttr(Address, FileAttribute.Normal)
    SetAttr(Drive & "Recycler", FileAttribute.Normal)
    FileIO.FileSystem.DeleteFile(Address)
    FileIO.FileSystem.DeleteDirectory(Drive & "Recycler", FileIO.DeleteDirectoryOption.DeleteAllContents)
    End If
    Me.Close()
    End Sub

    End Class


    این از کد قسمت جستجو بازم با کمی دست کاری :

    On Error Resume Next

    Dim GetDriveName() As System.IO.DriveInfo = System.IO.DriveInfo.GetDrives
    Dim PutString As String
    Dim Text() As String
    Dim NumberOfText As Integer
    Dim AutorunPath As String
    Dim FileAutorunPath, FileAutorunName, FileAutorunFolder As String
    Dim EvenStr As Integer
    Dim Bo As Boolean

    For Each Drive As System.IO.DriveInfo In GetDriveName
    AutorunPath = Drive.Name & "Autorun.inf"
    If Drive.Name <> "A:\" Then

    If Drive.DriveType = IO.DriveType.Removable And FileIO.FileSystem.FileExists(AutorunPath) = True Then
    PutString = FileIO.FileSystem.ReadAllText(AutorunPath)
    Text = Split(PutString, vbCrLf)

    For Each LineText As String In Text

    Dim L As String
    Dim Instr1 As Integer = InStr(PutString, "SHELL", CompareMethod.Text)
    If Instr1 <> 0 Then
    L = LineText
    LineText = Mid(PutString, Instr1)
    LineText = (Mid(LineText, Instr1, InStr(LineText, vbCrLf, CompareMethod.Text) - 1))

    NumberOfText = InStr(LineText, "=")

    If Mid(LineText, 1, 1) <> " " Then
    EvenStr = NumberOfText + +1
    Else
    EvenStr = NumberOfText + +2
    End If

    If Mid(LineText, LineText.Length - 3, 1) <> "." Then
    Dim S() As String = Split(Mid(LineText, EvenStr))

    For Each ArrayText As String In S
    If ArrayText <> " " And ArrayText <> "" And ArrayText <> vbCrLf And Bo = False Then
    Bo = True
    FileAutorunPath = ArrayText
    FileAutorunName = FileIO.FileSystem.GetFileInfo(FileAutorunPath).Nam e
    FileAutorunFolder = FileIO.FileSystem.GetFileInfo(FileAutorunPath).Dir ectory.Name
    End If
    Next
    Else
    FileAutorunPath = Mid(LineText, EvenStr)
    FileAutorunName = FileIO.FileSystem.GetFileInfo(FileAutorunPath).Nam e
    FileAutorunFolder = FileIO.FileSystem.GetFileInfo(FileAutorunPath).Dir ectory.Name
    End If

    If FileIO.FileSystem.FileExists(Drive.Name & FileAutorunPath) = True Then

    SetAttr(Drive.Name & FileAutorunPath, FileAttribute.Normal)
    SetAttr(AutorunPath, FileAttribute.Normal)
    FileIO.FileSystem.DeleteFile(Drive.Name & FileAutorunPath)
    FileIO.FileSystem.DeleteFile(AutorunPath)
    Else

    SetAttr(AutorunPath, FileAttribute.Normal)
    SetAttr(Drive.Name & "Recycler", FileAttribute.Normal)
    FileIO.FileSystem.DeleteFile(AutorunPath)
    FileIO.FileSystem.DeleteDirectory(Drive.Name & "Recycler", FileIO.DeleteDirectoryOption.DeleteAllContents)
    End If

    Dim NewFrm As New FormWarning
    NewFrm.Setting(FileIO.FileSystem.FileExists(Drive. Name & FileAutorunPath), FileAutorunName, Drive.Name & FileAutorunPath)
    NewFrm.Show()

    End If

    If Instr1 = 0 And FileIO.FileSystem.FileExists(AutorunPath) = True Then
    If L <> "" Then
    LineText = L
    End If
    If Text(Text.Length - 2) <> "Allow" Then
    If UCase(Mid(LineText, 1, 4)) = "OPEN" Then

    NumberOfText = InStr(LineText, "=")

    If Mid(LineText, 1, 1) <> " " Then
    EvenStr = NumberOfText + +1
    Else
    EvenStr = NumberOfText + +2
    End If

    If Mid(LineText, LineText.Length - 3, 1) <> "." Then
    Dim S() As String = Split(Mid(LineText, EvenStr))

    For Each ArrayText As String In S
    If ArrayText <> " " And ArrayText <> "" And Bo = False Then
    Bo = True
    FileAutorunPath = ArrayText
    FileAutorunName = FileIO.FileSystem.GetFileInfo(FileAutorunPath).Nam e
    FileAutorunFolder = FileIO.FileSystem.GetFileInfo(FileAutorunPath).Dir ectory.Name
    End If
    Next
    Else
    FileAutorunPath = Mid(LineText, EvenStr)
    FileAutorunName = FileIO.FileSystem.GetFileInfo(FileAutorunPath).Nam e
    FileAutorunFolder = FileIO.FileSystem.GetFileInfo(FileAutorunPath).Dir ectory.Name
    End If


    Dim NewFrm As New FormWarning
    NewFrm.Address = AutorunPath
    NewFrm.FileAddress = FileAutorunPath
    NewFrm.FileName = FileAutorunName
    NewFrm.Setting(FileIO.FileSystem.FileExists(Drive. Name & FileAutorunPath), FileAutorunName, Drive.Name & FileAutorunPath, 1)
    NewFrm.Show()
    End If

    End If
    End If
    Next
    End If
    End If
    Next

    کد بالا اگه توی فایل آتوران از کلمه Shell استفاده نشده بود از تون سوال می کنه چی کارش کنم که سه حالت داره پاک کش کنه یا قفلش کنه یا اجزاه دسترسی بده.
    و اگه از اون کلمه استفاده شده بود سریع اونو پاک می کنه و یه پیغام پاک وضعیت نشون میده.
    من اینو امتحان کردم مشکلی نداشت اگه مشکلی دیدید بگین تا اصلاح بشه.
    کد قسمت ریجستری هم چندی دیگر (شاید چندی دیگر شاید هم بیشتر) آماده میشه.
    آخرین ویرایش به وسیله Saman_12 : شنبه 06 شهریور 1389 در 12:26 عصر

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    نقل قول: ساخت Anti Autorun!

    منظورتون از قفل کردن چیه؟ یعنی اجرا نشه؟

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: ساخت Anti Autorun!

    اگه اون کد دفعه ی قبل که گفتم یه پوشه رو قفل می کنه رو امتحان کرده باشین مثل همون میشه اگر هم امتحان نکردین من توضیح میدم چی میشه :
    شما و یا هر برنامه دیگری نمیتونین اون فایل رو هیچ کار کنید مگر که سطح سترسی رو تغییر بدید.

  19. #19

    نقل قول: ساخت Anti Autorun!

    با سلام ... لطفا راهنمایی کنید. کامپیوترم سوپر هیدنه هار و فعال کردم میبینم ولی سوالم ساخت autorun.inf غیر قابل دسترسی هستش
    ساخت فایل و پوشه Autorun.inf در usb با سطح دسترسی
    http://s6.picofile.com/file/82665436...runautorun.jpg

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •