نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نشان دادن سایز یک فایل با تابع get.size

  1. #1

    Question نشان دادن سایز یک فایل با تابع get.size

    با سلام
    می خواستم از اساتید خواهش کنم که تایع نشان دادن سایز یک فایل مثلا zip را به من آموزش بدهید یا برای من کدی را قرار بدین می خواهم سایز را بصورت 500KB نشان بدهد
    با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار shahkaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    62

    نقل قول: نشان دادن سایز یک فایل با تابع get.size

    بايد از FileSystemObject استفاده كنيد.بدين صورت

    <%
    dim fs,f
    set fs=Server.CreateObject("Scripting.FileSystemObject ")
    set f=fs.GetFile("test.asp")
    Response.Write("The size of test.asp is: ")
    Response.Write(f.Size & " bytes.")
    set f=nothing
    set fs=nothing
    %>

    البته f.size انداره فايل رو به بايت ميگه اگر تقسيم بر 1024 كنيد كيلوبايتش بدست مياد
    و اگه كيلوبايت هم تقسيم بر 1024 كنيد مگابايتش بدست مياد
    خيلي آسونه....

  3. #3

    نقل قول: نشان دادن سایز یک فایل با تابع get.size

    با سلام

    احتراما ، کد فوق در IE8 کار نمی کنه ! آیا برای رفع مشکل کدی رو پیشنهاد می کنید ؟
    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •