نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: رفتن به صفحه بعد با کلیک بر روی Alert

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    شهرک واوان
    پست
    56

    رفتن به صفحه بعد با کلیک بر روی Alert

    چطوری می شه هنگامی که یک Alert به کاربر نشان داده می شود ، کاربر با زدن ذکمه OK به صفحه بعد برود ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!
    سن
    92
    پست
    354

    نقل قول: رفتن به صفحه بعد با کلیک بر روی Alert

    سلام
    دوست با جاوا اسکریپ این کار رو انجام میدن
    نمونه کد تو نت زیاد هست...
    توضیح :
    میشه یه تابع ساده نوشت که در صورت OK شدن فرم location کاربر رو تغییر داد..

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    شهرک واوان
    پست
    56

    نقل قول: رفتن به صفحه بعد با کلیک بر روی Alert

    ممنون میشم اکه یه تیکه کد ساده واسم بزاری

  4. #4

    نقل قول: رفتن به صفحه بعد با کلیک بر روی Alert

    سلام
    نمونه کد جاوا اسکریپت:

    function go(link,question) {
    ans=confirm(question);
    if(ans)
    location.href=link;
    }


  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    شهرک واوان
    پست
    56

    نقل قول: رفتن به صفحه بعد با کلیک بر روی Alert

    ممنون ولی من زیاد با جاوا و PHP کار نکردم میشه راهنمایی کنید چطوری از این کد استفاده کنم ؟

  6. #6

    نقل قول: رفتن به صفحه بعد با کلیک بر روی Alert

    ببینید این کد به کار شما میاد؟
    کد HTML:
    <script type="text/javascript" type="javascript">
    function confirmbox ()
    {
    var button = confirm ("Aya az in kar motmen hastid?")
    if (button == true)
    {
    location ='https://barnamenevis.org';
    }
    else
    {
    document.write (" You pressed Cancel button.")
    
    }
    }
    </script>
    <a href="javascript:confirmbox()"> Click here</a> 

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    شهرک واوان
    پست
    56

    نقل قول: رفتن به صفحه بعد با کلیک بر روی Alert

    ممنون از کدی که گذاشتین.

    منظور من این بود که وقتی یه کاربر LOG IN موفقی داره بهش با Alert یه پیغام خوشامد میدم ، حالا بعد از اینکه روی OK کلیک کرد مستقیما به یه صفحه دیگه بره ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: رفتن به صفحه بعد با کلیک بر روی Alert

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba_apadana مشاهده تاپیک
    ممنون از کدی که گذاشتین.

    منظور من این بود که وقتی یه کاربر LOG IN موفقی داره بهش با Alert یه پیغام خوشامد میدم ، حالا بعد از اینکه روی OK کلیک کرد مستقیما به یه صفحه دیگه بره ؟
    من اين كارو نميكنم . ممكنه يكي براي مرور گرش جاوا اسكريپت و غير فعال كرده باشه
    ميتوني مستقيم ببريش تو صفحه پروفايلش يا ميتوني يه پيغام خوش آمد بزاري با يه لينك براي ريدايركت كردن صفحه
    هم ميتوني بزاري خودش رو لينك كليك كنه هم براش تايمر بزاري بعد از 5 ثانيه بفرستيش به صفحه بعد

  9. #9

    نقل قول: رفتن به صفحه بعد با کلیک بر روی Alert

    if($login){
    echo "<script>
    alert('welcome');
    location = 'https://barnamenevis.org';
    </script>"
    }

  10. #10

    نقل قول: رفتن به صفحه بعد با کلیک بر روی Alert

    باسلام و وقت بخیر
    ببخشید یه سوال داشتم
    من یه تابع با جاوااسکریپت دارم برای حذف، چه جوری می‌تونم با این تابع id اون رکوردی که می‌خواهم حذف کنم را بگیرم و به صفحه delete.php ارسال کنم ممنون می‌شم اگر راهنمایی فرمایید.
    کد جاوااسکریپت:

    <script type="text/javascript" type="javascript">
    function delet ()
    {
    var button = confirm ("آیا از حذف این رکورد اطمینان دارید؟")
    if (button == true)
    {
    location ='user/delete_user.php?id=';
    }
    else
    {
    location ='panel_modiryat.php';

    }
    }
    </script>

    کد delet.php:

    <?php
    require_once('../config/config.php');
    $id=intval($_GET['id']);
    $sql="delete from user where id_user=".$id;
    mysql_query($sql);
    if (mysql_affected_rows()>0)
    header('location:../panel_modiryat.php');
    mysql_close($connect);
    ?>

    کد html دکمه حذف:
    کد HTML:
    <td><a href="javascript:delet()">حذف</a></td>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •