نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alirezash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    218

    Arrow ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    سلام دوستان عزیز و این تاپیک رو زدم که بتونم به نحوی به دوستان در مورد ارسال اس ام اس از طریق URL یا GSM کمک کنم . لطفاً سوالها و طرح های خود را اعلام کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    سلام . ممنونم که این تاپیک رو زدید . چه طوری از طریق URL و GSM ، اس ام اس ارسال کنیم ؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 05 بهمن 1394 در 11:13 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alirezash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    218

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    خوب دوست عزیز از طریق gsm بخوای ارسال ارسال کنی باید از طریق یک کامپوننت به پورت ارتباطی به gsm کانکت بشی و مثلاٌ از طریق mscomm خود وی بی که یکم سخته ولی از طریق kylsms خیلی راحت تر.
    اما اگه بخوای از طریق url ارسال داشته باشی اول باید یک شماره از شرکت های مربوطه بخری و حالا هر شرکتی ارسال و دریافتش متفاوته

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    خوب من همچین بی تجربه نیستم ، با kylix که به این راحتی نیست چون باید ریجستر بشه و با گوشی سازگار نیست و از این حرف ها . با Mscomm میشه اس ام اس دریافت کرد ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار soheilbehro
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    34
    پست
    232

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    من می خواستم بدونم چطوری خودم می تونم از این شرکت هایی باشم که دارن خدمات اس ام اس ارائه میدن
    من هر چی تو اینترنت گشتم نتونستم در این مورد اطلاعاتی پیدا کنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alirezash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    218

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    hjsoft عزیز با kylsms خیلی راحته , کلناً با 4 خط می تونی ارسال و دریافت داشته باشی .

        KylixSMS.NeedLog = 1    'If you have any problem please set the value to 1, and send us the log file "C:\KylixSMS.LOG".
    KylixSMS.PINCode = PINCode
    KylixSMS.ConnectionMode = 1
    KylixSMS.ConnectionProtocol = 1
    KylixSMS.ConnectionParameter ="com2,9600"



    کد بالا برای وصل شدن به gsm هست و برای ارسال
    Reference = KylixSMS.SendSMS(SMSNumber, SMSText)


    فکر نکنم بتونی ;کامپوننتی پیدا کنی که اینقدر راحت باشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    برای دریافت چی ؟ برای Delivery Report ؟ من با اینا مشکل دارم .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار alirezash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    218

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    Private Sub KylixSMS_NewDeliveryReport(ByVal Folder As Long, ByVal Location As Long, ByVal Number As String, ByVal Time As String, ByVal Reference As Long, ByVal Status As Long)

    status وضعیت پیام وارد شده است و Reference همون ID است که موقع ارسال به شما باز می گرداند

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار alirezash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    218

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    Private Sub KylixSMS_NewDeliveryReport(ByVal Folder As Long, ByVal Location As Long, ByVal Number As String, ByVal Time As String, ByVal Reference As Long, ByVal Status As Long)
    If Status = 1 Then
    MsgBox ("The message you sent to " & Number & " has been delivered at " & Time & vbCrLf & "Reference:" & Reference & " Folder:" & Folder & " Location:" & Location)
    ElseIf Status = 2 Then
    MsgBox ("The message you sent to " & Number & " was failed at " & Time & vbCrLf & "Reference:" & Reference & " Folder:" & Folder & " Location:" & Location)
    Else
    MsgBox ("The message you sent to " & Number & " is unknown at " & Time & vbCrLf & "Reference:" & Reference & " Folder:" & Folder & " Location:" & Location)
    End If
    End Sub

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    دوست عزیز اگر یک نمونه برنامه بزاری ممنون می شم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار alirezash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    218

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    اینم یک نمونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار alirezash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    218

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    فقط شرمنده ام . الان کامپوننت همرام نیست. اگه خواستید برام میل بزنید . براتون میفرستم . اما فقط بگم این کامپوننت demo هست

  13. #13

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    خوب اینکه Error میده!!!

  14. #14

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    سلام

    برنامه خطا میده!

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار alirezash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    218

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    دوستان عزیز شرمنده ام .
    فعلاً اگه سوالی دارین بپرسین و تا برم ایران براتون آپ کنم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    با سلام
    با توجه به اینکه در کشور ما به دو شکل می توانید sms بزنید

    1- GSM مودم : که توسط یک اکتیو ایکس انجام میشود و من تمام کامپونتهای دنیا رو تا سال 2014 تست کردم هیج کدوم به کایلیکس نمی رسه و من دو نسخه لایسنس و کرک دارم که کرکش بهتر از لایسنس کارمیکند و بهترین ماژور mc385 که سازگاری کامل داره

    2 - استفاده از وب سرویس : با توجه به اینکه زبان vb6 تاریخ تولد و مرگش به soap نمی رسه و بطور مستقیم تا حالا ندیدم باهاش کارکرد اما خودم یک dll نوشتم که در vb6 عالی جواب می ده و سورس کدش هم است می تونید استفاده کنید
    لینک دانلود

    ضمنا وب سرویس رایگان می باشد
    آخرین ویرایش به وسیله Valadi : پنج شنبه 24 دی 1394 در 11:26 صبح

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    بیا اینو ببین دیگه هم از مشکل ها پیدا نکنی

    راحتی کد ارسال پیامک مثل نوشتن دستور Print میمونه
    https://barnamenevis.org/showthread.p...وش-ممکن

  18. #18

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    نقل قول نوشته شده توسط Valadi مشاهده تاپیک
    2 - استفاده از وب سرویس : با توجه به اینکه زبان vb6 تاریخ تولد و مرگش به soap نمی رسه و بطور مستقیم تا حالا ندیدم باهاش کارکرد...
    البته جناب Valadi در جریان باشید در Vb6 هم به راحتی میشه با Soap کار کرد و من خودم با این روش به وب سرویس متصل شده و تمام متدهاش رو استفاده کردم
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  19. #19

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    سلام ، دوستان معادل newline يا vbcrlf تو كانورت متن براي url چيه ؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    488

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    سلام
    فکر نکنم نیاز به نوشتنش داشته باشی
    یه سر به لینک زیر بزن شاد کمکت کنه

    https://barnamenevis.org/showthread.p...B%8C%D9%82+URL

  21. #21
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    استان خراسان رضوی
    پست
    51

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    دوستان سلام .

    در خصوص ارسال از طریق URL توضیحی ندادید؟؟؟
    اگه توضیح بدید ممنون میشم یا نمونه آموزشی دارید بزارید

    دوستان ساده ترین راه برای ارسال پیامک از طریق اینترنت و پنل های اینترنتی که بشه تو دلفی 7 ازش استفاده کرد و جنبه ی عمومیت داشته باشه( برای همه پنل ها مورد استفاده قرار بگیره ) رو چه راهی پیشنهاد می دهند؟؟؟

  22. #22

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    توی سایت های که ارسال پیام ممکن هست نمونه سورس خودشون گذاشتن و یک امکانی هست بنام وب سرویس میشه از استفاده کردمثلا سایت فرا پیامک بصورت کامل برای اکثر زبان نمونه سورس گذاشتن .
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 12 فروردین 1396 در 09:52 صبح

  23. #23

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    سلام
    راهی که اکثر وب سایتهای ارسال پیامک پشتیبانی میکنن استفاده از URL هستش و وقتی بخواین به شرکتی دیگه سوئیچ کنین کمترین تغییرات رو داره ولی مطمئنا امکاناتی که با این روش دارید خیلی کمتر از راههای دیگه مثل وب سرویس شرکت هاست اما برای یک ارسال پیامک ساده و کم سرعت خوبه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  24. #24

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    راهی که اکثر وب سایتهای ارسال پیامک پشتیبانی میکنن استفاده از URL هستش و وقتی بخواین به شرکتی دیگه سوئیچ کنین کمترین تغییرات رو داره ولی مطمئنا امکاناتی که با این روش دارید خیلی کمتر از راههای دیگه مثل وب سرویس شرکت هاست اما برای یک ارسال پیامک ساده و کم سرعت خوبه

    خب شما چی رو پیشنهاد می کنید که استفاده کنیم . که هم سرعت خوب باشه و هم این قابلیت خط خدماتی رو نداشته باشه .
    ممنونم میشم بگید چه راهی بهتر و سرعت بهتری داره .
    تشکر

  25. #25

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    سلام
    اشاره کردم، وب سرویس شرکتهای ارائه دهنده
    ولی منظورتون از اینکه قابلیت خط خدماتی رو نداشته باشه یعنی چی ؟
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  26. #26

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    این سایتی که شما دادید من چک کردم نمونه کد برای ارسال پیام با وی بی 6 نبود در صورتی که در سایت های دیگه یه فایل dll بهم دادن و خیلی راحت و بدون دردسر تونستم پیام ارسال کنم ..

    فقط با URL هست اگه میشه فایل مربوطه رو اینجا یا ادرس بدید من برام ببینم.

    ممنون

  27. #27

    نقل قول: ارسال اس ام اس SMS از طریق GSM و URL

    سلام به همه دوستان،
    برای دریافت و ارسال پیامک از نرم افزار می تونید به مقاله زیر مراجعه کنید!
    انواع راه های ارسال اس ام از طریق url و gsm رو توضیح داده.
    اینجا کلیک کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •