صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 124

نام تاپیک: حقوق ماهيانه يك برنامه نویس وب چقدره؟

  1. #1

    حقوق ماهيانه يك برنامه نویس وب چقدره؟

    با سلام به همه دوستان يه قضييه اي كه فكر من و بقيه رو مشغول كرده اينه كه حقوق يه برنامه نويس ASP.NET كه HTML و كار با VB.NET رو هم خوب بلد باشه و بتونه باهاش كار كنه چقدر هست راستش من يه جا 7 ماهي رفتم و اونجا چيزي تو مايه هاي 400 ميدادن ساعت كاريشم 9 تا 5.30 بود و كارشم واقعا سخت بود منظورم اينه كه اگه 5 دقيقه بيكار ميشستي استراحت كني سريع بهت گير ميدادن آيا همه جا اينقددر كارشون سنگينه و حقوقش تو اين مايه هاست اگه واقعا اخرش به 400 يا 500 ميخواد ختم بشه شايد اين همه تلاش براي يادگيري برنامه نويسي راه خوبي براي آينده نباشه لا قل تو ايران چون واقعا كم پول ميدن براش دوستان هركسي اطلاعاتي داره خواهشا بزاره كه بقيه ام از اين قضييه مهم اطلاعاتي كسب كنن چون خيلي ها اين طور فكر ميكنن كه اگه وارد برنامه نويسي بشن ميتونن بار خودشون رو ببندن البته مسئله علاقه بحث ديگريست در اينجه منظور تلاش براي يادگيري و امرار معاش زندگيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ در ضمن پروژه هاي دانشجويي ام ميخواستم ببينم بخاطرش چقدر ميدن راستي پروژه هاشون سنگينه يا راحت چه جوريه؟

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    پست
    5

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    sql server mysql access
    اکثر جاها کار با پایگاه داده هم مهمه ! بلدی ؟
    حقوق 1 میلیون هم کمه ولی اگه بری جای کارفرما ، 100 هزار هم زیاده

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mosi123
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شیراز-در یک جای خوش آب و هوا با مردمی خوب
    پست
    51

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    سلام
    خوب بستگی داره چه مدتی برای یادگیری اون وقت گذشته باشید. اگه مدت کمی مثلا یکسال بوده خوب خوب است ولی اگر مدت طولانی حدود 4 یا 5 سال آن را یاد گرفتید خوب نمی صرفه. که در اینصورت کار دیگه ای یاد بگیریم بهتر است. چه مدتی روی یادگیری آن وقت گذاشتید؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    سلام دوستان ، فكر مي كنم من يكي وضعم از همه بدتر است
    الان دو ماه است بدون حقوق كار مي كنيم به اميد اينكه شايد 150000 بهمون بدن
    كار با VB.net و C#‎ و طراحي وب و مديريت SQl هم مي دونيم اما چه فايده

  5. #5

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    ببینید دوستان :
    چیزی که به نظر من میرسه این هست؟
    داشتن مدرک دانشگاهی و یا خوندن 6-7 تا کتاب تو ضمینه ی برنامه نویسی خیلی تاثیری تو درآمد نداره(توجه که صرفا فقط اینها رو داشته باشه)
    چیزی که برای شرکت ها مهم هست اینه که برنامه نویسشون بتونه از پس پروژه ها بر بیاد.
    و البته متاسفانه شاید خیلی هم بر پایه و اساس نباشه.
    و مهم برای شرکت ها اینه که فقط خروجی بگیرند.
    واقعا ما چند درصد استاندارد کار میکنیم؟
    حتی اصول اولیه رو هم انجام نمیدیم.(برای فهمیدنش گفتگوی فنی شماره یک - اصول و قواعد کد نویسی رو ببینید)
    ==-==
    ما برای شرکتمون نیرو میخواستیم.
    من خودم اطلاعات زیادی ندارم ، شاید برنامه نویس خوبی هم نباشم اما واقعیت اینه که بیشتر از 50 نفر برای ما رزومه فرستادند.از بین اونها با 10 نفر مصاحبه داشتم. ولی هیچ کدوم در سطح مطلوبی نبودند.( منظورم اینه که خیلی هاشون چیز های ابتدائی رو هم نمیدونستند.)
    ========
    کسی که کارش رو بلد باشه براش کار هست.
    علاوه بر این اکثر برنامه نویس هایی که میشناسم یه حقوق ثابت (بین 500 تا 1 تومن ) میگیرند ولی درآمد اصلیشون(اون پول زیاده) از طریق پروژه های دیگه(خارج از شرکت) هست.
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  6. #6

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    سلام

    ببین
    ببین به خودت بستگی داره
    میتونی مثله شرکتی که سایت دانشگاه (سیستم دانشجویی زده باشی)می تونی هم واسه اینجور شرکت ها کار کنی

    این شرکتی که هست یک نرم افزار نوشته و داره ماهیانه 400 هزار تومان در برج پول مفت(پشتیبانی) میگیره!!!!
    حالا من تویه اطلاعاته شرکتش رفتم دیدم تقریبا به 60 تا دانشکده فنی فروخته
    400,000*60=24,000,000 تومان(بیست چهار میلیون تومان)!!!!

    فقط پوله این نرم افزارشه!!!!!!

    سلام دوستان ، فكر مي كنم من يكي وضعم از همه بدتر است
    الان دو ماه است بدون حقوق كار مي كنيم به اميد اينكه شايد 150000 بهمون بدن
    كار با VB.net و C#‎‎‎‎ و طراحي وب و مديريت SQl
    راجع به شما هم باید بگم منم اول مثله شما بودم
    6 ماه مفتی کار کردم
    بعدش قرار شد برجی 150000 هزارتومان بدن اونم با کلی وصیغه و چک که خراب کاری نکنم

    اما خوب بود تجربه زیادی کسب کردم
    غصه نخور
    انسان از پله اول شروع کنه و پله پله بره می رسه به همون 24 میلیونی که گفتم

    واقعن به ما برنامه نویس ها چه حرفه ای چه آماتور ظلم می شه تو این ....
    آخرین ویرایش به وسیله صادق صدقی : سه شنبه 09 شهریور 1389 در 03:30 صبح دلیل: غلط املائی

  7. #7

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    نقل قول نوشته شده توسط hosein18242 مشاهده تاپیک
    با سلام به همه دوستان يه قضييه اي كه فكر من و بقيه رو مشغول كرده اينه كه حقوق يه برنامه نويس ASP.NET كه HTML و كار با VB.NET رو هم خوب بلد باشه و بتونه باهاش كار كنه چقدر هست راستش من يه جا 7 ماهي رفتم و اونجا چيزي تو مايه هاي 400 ميدادن ساعت كاريشم 9 تا 5.30 بود و كارشم واقعا سخت بود منظورم اينه كه اگه 5 دقيقه بيكار ميشستي استراحت كني سريع بهت گير ميدادن آيا همه جا اينقددر كارشون سنگينه و حقوقش تو اين مايه هاست اگه واقعا اخرش به 400 يا 500 ميخواد ختم بشه شايد اين همه تلاش براي يادگيري برنامه نويسي راه خوبي براي آينده نباشه لا قل تو ايران چون واقعا كم پول ميدن براش دوستان هركسي اطلاعاتي داره خواهشا بزاره كه بقيه ام از اين قضييه مهم اطلاعاتي كسب كنن چون خيلي ها اين طور فكر ميكنن كه اگه وارد برنامه نويسي بشن ميتونن بار خودشون رو ببندن البته مسئله علاقه بحث ديگريست در اينجه منظور تلاش براي يادگيري و امرار معاش زندگيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ در ضمن پروژه هاي دانشجويي ام ميخواستم ببينم بخاطرش چقدر ميدن راستي پروژه هاشون سنگينه يا راحت چه جوريه؟
    سلام خدمت همه دوستان

    شما مگه قرار هست همه عمرت را برنامه نویس باشی؟ فوقش 4 یا 5 سالی برنامه نویسی!(البته بستگی به خودت داره)

    عنایت داشته باشین که : یه شاگرد همیشه شاگرد نیست بلاخره بعد یه مدت میشه استاد!

    موفق باشید

  8. #8

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    اینم خداییش حرفه حسابه

    اما اون بالایی را رو گفتم که از رشته ای که انتخاب کردین مایوس نشین
    شما می تونید درآمدتون رو از یک پزشک و حتی یک مهندس عمران که پولشون از ... بالا می ره بالاتر ببرید

    اون وقته که هم خودتون(هم همسره آیندتون()بهت افتخار می کنه)

  9. #9

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    یه مسئله ای هم هست.
    اینکه شما (هر برنامه نویسی) چقدر بدرد یک شرکت میخوری؟
    ببینید مثلا ممکنه شما برای یه شرکت سود آور باشی و شما برای اون شرکت خیلی ارزش داشته باشی.
    حالا ممیکنه برای یه شرکت دیگه این کارایی رو نداشته باشید در نتیجه اون ارزش اصلی رو ندارید.
    حالا چی شده: شما با سطح از اطلاعات و دانش یه جایی مشغول به کار شدی که یه جورایی داری به هدر میری.
    منظورم اینه که تو جایی مشغول بشو که بتونی از حد اکثر تواناییت استفاده کنی. نه اینکه شما دانش زیادی داشته باشی اما این اطلاعات زیاد به درد اون شرکت/سازمان نخوره.
    ========================================
    این هایی که گفتم برای کسانی هست که به یه حقوق ثابت قانع هستند.
    کسب درآمد (البته نه فقط در رشته ما) نیاز به فکر داره.
    اینکه مثلا شما بیاید یه چند ماه/ چند سال رو یه پروژه سرمایه گذاری میکنی بعد از اتمامش سود آور میشه.
    یعنی بدون اینکه شما کاری انجام بدید(قبلا کاراتون رو انجام دادید) سود گیرتون میاد.
    حالا حجم این کار و میزان سود و حتی میزان ضرر برمیگرده به فکر شما!!
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  10. #10

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    نظرات واقعا مفيد بودن راجب اون دوستي كه سوال كرده بود كار با پايگاه داده رو بلدي بايد بگم آره حتي با C#‎ هم اشنايي دارم ولي با vb ميونه بهتري دارم من نزديك 2 سالي هست كه خودم شروع به يادگيريش كردم و واقعا ميتونم از پس پروژه بر بيام اين نيست كه توش بمونم فقط ممكنه اگه يه كار تقريبا سختي باشه مدت زمان بيشتري براي نوشتنش ببره ولي در كل حلش ميكنم حالا به نظر شما دوستان كساني كه مثل من باشه وضعيتشون رو چقدر ميتونن رو حقوق حساب كنن؟؟؟؟؟؟ در واقع راستشو بخواين حتي رشتمم كامپوتر نيست ولي علاقه به برنامه نويسي باعث شد بشينم يادش بگيرم و اين علاقه از زماني شروع شد كه ديدم يكي از دوستامم كه رشتش متالو‍ژي بود به سمت برنامه نويسي رفت و يادش گرفت و از همين طريق پول زيادي به جيب زد ولي اون تقريبا 8 سال پيش وارد كار شد ولي من يا دوستان مثل من كه 1 يا 2 سال هست وارد شدن ديگه اين عقيده رو ندارن كه بشه در آمد خوبي داشت نميدونم ولي وقتي با 5 يا 6 سال پيش مقايسه ميكنيم بازار كارو ميبينيم به قول معروف دست تو اين كارم يه جورايي زياد شده و نيروي كار نسبت به قبل بيشتر شده چرا كه ميدونم خيلي ها اين شغل رو انتخاب ميكنن به خاطر در امدي كه داره و چون تقريبا كار كاملا تخصصي و سختي هست هر كسي نميتونه وارد كارش بشه در نتيجه ميتونه نسبت به بقيه كارها بازار كار بهتري داشته باشه ولي اين طور كه بوش مياد با توجه به وضعيت كاري كشور انگار انتظارات اون طوري كه ما نسبت به اين شغل داريم برآورده نميشه در صورتي كه من 1ماه پيش داشتم تو سايت هاي كانادا ميگشتم ديددم يه جا زده 2سال سابقه كار با vb.net كه تحصيلات دانشگاهي هم داشته باشه و با وب هم اشنا باشه و همچنين sql ساعتي 50$ بهش ميدن اگهيشو خودم خوندم ولي خوب اينم بايد در نظر گرفت كه بيشتر آمريكايي كه اونجه ميرن اين كارارو رو هوا ميزنن چرا كه هم سطحشون بهتره هم زبانشون اون كشورو رو كاملا بلدن ولي مثل ما تميتونيم مقابل يه همچين شخصي برتري داشته باشيم در نتيجه بايد تو كشور خودمون كار كنيم اينارو گفتم كه تفاوت دستمزد رو ببينيد تو اينجا و ديگر كشورها احساس ميكنم اون ارزشي كه برنامه نويس تو جاهاي ديگه داره اينجا اصلا براش ارزش قائل نيستن و خودم بارها ديدم كه موقع قرار داد ميخوان با حقوق وزارت كار با طرف قرار داد ببندن ولي به نظر شما ايا كسي كه اين همه كار ياد گرفته با 500 يا 700 تومان ميتونه براورده بشه نيازش نسبت به اين كار سخت چون ديگه ميدونيد كار برنامه نويسي كاريه كه واقعا حوصله و فكر ميخواد و از اونجايي كه يه ادمي كه ميره cd فيلم ميفروشه و ميگه ماهي 800 در ميارم ايا نبايد تفاوتي بين اين 2 فردي كه يكي با علم و يكي با سي دي فيلم و بازي در امدش اين باشه نبايد وجود داشته باشه يه جورايي وقتي ادم اين چيزا رو ميبينه به هر حال ميبينه كه ارزش اون بيشتره تا ايني كه فكر و ذهنش رو گذاشته تا يه همچين كار سختي رو انجام بده تا بتونه خدمت مفيدي كنه به مملكتش به هر حال منتظر نظر بقه دوستان هستيم تا حداقل بفميم ميشه به آينده اين كار اميدي داشت يا نهايتا ميشه همون 500 يا 800 بخور و نمير خودمون؟؟؟؟؟؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار aspismylove
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    هر جا قابل سکونت باشه
    پست
    495

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    سلام
    ببینید من 20 سالمه و دانشجوی ترم دوم نرم افزار هستم

    و دو سال هستش که asp.net کار میکنم و راحت میتونم که سایت طراحی کنم

    الان توی شرکت برادرم کار میکنم (البته تابستونها که دانشگاه نمیرم)

    و هر سایتی که میزنم بالای 1 میلیون میگیرم

    شرکت برادرم جزو بزرگترین شرکت های تبلیغاتی توی ایران هستش که مشتریاش هم همه گنده هستن

    فقط باید پارتی داشته باشی و مشتری پیدا کنی !!!!

    من برادرم برا ممشتری میگیره و من هم توی خونه پاهام و میندازم روی هم کارم و انجام میدم و پول میگیرم به همین راحتی

  12. #12

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    اولا بحث داره به بیراهه میمره دوست عزیزی سوال کرد که میزان درآمد با Net. چقدره و بعضی دوستان جوابیه های بی ربط صادر کردند!!
    اما جا داره یه چند سوال از دوستان بپرسم!!

    برادر من شما چی با چی مقایسه می کنید اگر اینجوری یه خلافکار درآمدش از CD فروش و ما بیشتره!!
    آیا ملاک شما برای با ارزش بودن یک شغل میزان درآمد آن است؟
    برای ما جنبه علمی قضیه مهم تره یا درآمد بیشتر؟
    آیا داشتن چند پارتی شما را بهترین می کنه؟
    آیا کسانی که الان جز بهترین برنامه نویس ها ایران هستند بیکارند یا با درآمدی ناچیز امرار معاش می کنند؟
    آیا دسته ی بالا علم شونو از پارتی بدست آوردند یا شبانه روز تلاش کردند؟
    آیا دلخوش بودن به درست کردن چند سایت و نرم افزار معمولی و 1-2 سال برنامه نویسی در خانه برای ما غرور کاذب نمیاره؟
    آیا همیشه پروژه چند صد میلیونی در ایران بدست پارتی داران خانه نشین انجام میشه؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار aspismylove
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    هر جا قابل سکونت باشه
    پست
    495

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    نقل قول نوشته شده توسط Saman Hashemi مشاهده تاپیک
    اولا بحث داره به بیراهه میمره دوست عزیزی سوال کرد که میزان درآمد با Net. چقدره و بعضی دوستان جوابیه های بی ربط صادر کردند!!
    اما جا داره یه چند سوال از دوستان بپرسم!!

    برادر من شما چی با چی مقایسه می کنید اگر اینجوری یه خلافکار درآمدش از CD فروش و ما بیشتره!!
    آیا ملاک شما برای با ارزش بودن یک شغل میزان درآمد آن است؟
    برای ما جنبه علمی قضیه مهم تره یا درآمد بیشتر؟
    آیا داشتن چند پارتی شما را بهترین می کنه؟
    آیا کسانی که الان جز بهترین برنامه نویس ها ایران هستند بیکارند یا با درآمدی ناچیز امرار معاش می کنند؟
    آیا دسته ی بالا علم شونو از پارتی بدست آوردند یا شبانه روز تلاش کردند؟
    آیا دلخوش بودن به درست کردن چند سایت و نرم افزار معمولی و 1-2 سال برنامه نویسی در خانه برای ما غرور کاذب نمیاره؟
    آیا همیشه پروژه چند صد میلیونی در ایران بدست پارتی داران خانه نشین انجام میشه؟
    سلام داداش خوبی ؟

    حرف شما کاملا درست و صحیح هستش ولی شما این رو هم بگید که هیچ جای دنیا این شغل رو بی ارزش نمیدونن که توی ایران این و بی ارزش میدونن.

    من به هر کسی که میگم برنامه نویس هستم میگه این هم شغله که تو داری ؟؟ ولی من اصلا اهمیت نمیدم

    هیچ جای دنیا درآمد یک برنامه نویس کم نیست که توی ایران 150000 دارن میدن به یک برنامه نویس ..
    من حرفت و قبول دارم من حاضرم مجانی برنامه بنویسم چون کارم و دوست دارم و بهش افتخار میکنم درسته که بعضی ها که هیچی نمیفهمن میگن این هم شغله ؟؟؟

    برای نظر دادن به چیزی باید همه جهات و در نظر گرفت

  14. #14

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    اگر ما با حرف مردم قراره زندگی کنیم باید الان کاسب بودیم یا نهایت یک کارمند(جسارت نباشه به این مشاغل)
    دوست عزیزی که فرمودند من 150000 حقوق میگیرم آیا از علم روز برخوردارند آیا تکنیک های جدید را بلدند؟قیاس،قیاس خوبی نیست چرا ما به دوستان برنامه نویسی اشاره نمی کنیم که دستمزدهای میلیونی می گیرند؟
    آیا همیشه دیدن نیمه خالی بی سوادی ما پوشش میده؟من بیسوادم در برنامه نویسی و خودم می دونم پس توقع چی دارم از کارفرما که پول به پام بریزه؟شما میدونی منم میدونم که اگر تاپ شیم اصلا نیازی به این حرف نیست ما داریم روی ندانستن خودمون سرپوش میزاریم!! شما یک نمونه زنده را رو کنید که 4تا شرکت بگند این فرد عالیه اما از زمین زمان به خاطر درآمد کم بناله!!

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    اگه از الان که اول راهی بخوای به پول فک کنی که باید قید برنامه نویسی رو بزنی!
    فعلا بعنوان شغل به برنامه نویسی نگاه نکن. سعی کن تو کارت پیشرفت کنی، هر روز یه چیز جدید یاد بگیری تحقیق کنی و...
    هر وقت تو کارت متخصص شدی اونوقت کار میاد سراغت نه تو به دنبال کار! اینقدر سرت شلوغ میشه که بخودت ... میدی و میگی کاش developer نمیشدم

    این تجربه شخصی منه و هیچ ارزش دیگه ای نداره!

  16. #16

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    نقل قول نوشته شده توسط Amir Taghavi مشاهده تاپیک
    اگه از الان که اول راهی بخوای به پول فک کنی که باید قید برنامه نویسی رو بزنی!
    فعلا بعنوان شغل به برنامه نویسی نگاه نکن. سعی کن تو کارت پیشرفت کنی، هر روز یه چیز جدید یاد بگیری تحقیق کنی و...
    هر وقت تو کارت متخصص شدی اونوقت کار میاد سراغت نه تو به دنبال کار! اینقدر سرت شلوغ میشه که بخودت ... میدی و میگی کاش developer نمیشدم

    این تجربه شخصی منه و هیچ ارزش دیگه ای نداره!
    با احترام زیادی که برای این دوستمون قائلم اما حرفشو قبول ندارم چرا خودمونو گول بزنیم و بگیم من تا شاخ نشم نه پول می خوام نه اسمشو میزارم شغل!!!
    اگه خودت به کارت ارزش ندی میخوایی مردم بدن؟فردا بگن شغلت چیه بگی شغل که ندارم برنامه مینویسم تا شاخ شوم از فرداش شما به من بگید برنامه نویس!!!
    دوستان هم به پول این کار فکر کنید که وقتی اولین دستمزد گرفتید براتون انگیزه شه هم با افتخار از روز اولی که این کار انتخاب کردین اسمشو بزارین شغل که جدی بهش نگاه کنید و روش تعصب داشته باشید که اگه اینجوری نباشه اونوقت که باید یه کار دیگه پیدا کنین!!!

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    با مشاغل دیگ هم مقایسه بشه بد نیست برنامه نویسی که هم اندازه یک مهندس برق عمران مکانیک یا هر چی دانشگاه رفته درس خونده و بعضا به خاطر کیفیت و به روز بودن و نبودن دروس دانشگاه روی بعضی مباحث زمان بیشتری گذاشته کار کرده خودش...در آمدش کمتر از بقیه باشه؟ولی مسئله اینه که چه کاری داره انجام می شه برنامه مدیریت سوپر مارکت نوشته می شه یا سیستمی برای امنیت شبکه یک شرکت مثلا...آیا یک شرکتی که نرم افزار می نویسه برای ادارات سازمان ها شرکت ها طراحی سایت نرم افزار های مختلف کابردی و اختصاصی در آمدش کمه بازم یا کار براش نیست؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    نقل قول نوشته شده توسط hosein18242 مشاهده تاپیک
    با سلام به همه دوستان يه قضييه اي كه فكر من و بقيه رو مشغول كرده اينه كه حقوق يه برنامه نويس ASP.NET كه HTML و كار با VB.NET رو هم خوب بلد باشه و بتونه باهاش كار كنه چقدر هست راستش من يه جا 7 ماهي رفتم و اونجا چيزي تو مايه هاي 400 ميدادن ساعت كاريشم 9 تا 5.30 بود و كارشم واقعا سخت بود منظورم اينه كه اگه 5 دقيقه بيكار ميشستي استراحت كني سريع بهت گير ميدادن آيا همه جا اينقددر كارشون سنگينه و حقوقش تو اين مايه هاست اگه واقعا اخرش به 400 يا 500 ميخواد ختم بشه شايد اين همه تلاش براي يادگيري برنامه نويسي راه خوبي براي آينده نباشه لا قل تو ايران چون واقعا كم پول ميدن براش دوستان هركسي اطلاعاتي داره خواهشا بزاره كه بقيه ام از اين قضييه مهم اطلاعاتي كسب كنن چون خيلي ها اين طور فكر ميكنن كه اگه وارد برنامه نويسي بشن ميتونن بار خودشون رو ببندن البته مسئله علاقه بحث ديگريست در اينجه منظور تلاش براي يادگيري و امرار معاش زندگيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ در ضمن پروژه هاي دانشجويي ام ميخواستم ببينم بخاطرش چقدر ميدن راستي پروژه هاشون سنگينه يا راحت چه جوريه؟
    400 تومن واقعا کمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

    به نظر من هر موقع کار راحت تر و حقوق بالاتر پیدا کردید ، دست از کار فعلی بکشید.
    من 3 سال پیش جایی بودم (شغل نامرتبت با نرم افزار) اون موقع 250 حقوق می داد ، و من چون دانشگاه می رفتم ، بی خیال کار شدم و رفتم دنبال درس (که کاش نمی رفتم) والان همکار های قدیمی رو می بینم و اهوال پرس هستم حقوقشون راحت 500 تومن هست ، تازه از صبح تا ظهر هم چرت می زنند ، حالا الان در امد ما شده فصلی ؟! و یکسره باید حرص و استرس داشته باشیم که کار رو تحویل بدیم ، و قرقر ها و دیرکرد و عدم پرداخت دستمزد رو هم از جانب کارفرما داشته باشیم.
    به نظر من جایی که هستی با حقوق ثابت 400 رو بچسب که حداقل حقوقت سر ماه می یاد ؟!
    کار خوب پیدا کردی ، اون کار رو ول کن ، برو سر کار جدید.

    ملاک حقوقی با بالا رفتن تجربه قطعا بالا می ره :
    تجربه بالا => اسرار کارفرما برای همکاری شما
    اسرار کارفرما => توقع دستمزد بالای شما

    یه چیزی دوستانه ؟! هیچ وقت حوص نکنی تنهایی کا کنی ، یعنی خودت بشی لایر ، رائس گروه یا شرکت که بدترین وضعیت نصیبت می شه ؟! (هم از لحاظ مادی و هم معنوی و هم اجتماعی ) شاید اخرش (توی سن بالای 30 یا 35 وضعت توپ بشه(توپ پینگ ، پونگ) ولی تا اون سن اینقدر سختی کشیدی که حوصله خودت رو نداری؟!)

    موفق باشی.

  19. #19

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    دوستي كه گفته بود من تو شركت داداشم كار ميكنم خب دوست خوبم شما فكر ميكنيد اگه پارتي نداشتيد الان وضع بهتري داشتيد نسبت به الان مطمئنا شما هم از جمله كساني بوديد كه الان به ارزش قائل نبودن براي كارت اعتراض ميكرديد در ضمن اگه بحث پارتي باشه كارهايي راحت تر ازين هم پيدا ميشه كه پولايي ميدن كه حتي نميدوني چه جوري خرجش كني پس داشتن پارتي دليلي بر خوب بودن كار يا زرنگ بودن شما نميتونه باشه البته سوئ تفاهم نشه من عده اي ديگه رو ميگم كه با داشتن پارتي خودشون رو بالاتر از بقيه ميدونن در حالي كه اگه با يه شخصي تازه كار هست رقابت كنه ممكنه حتي اطلاعات اون شخصي بيشتر از اقاياني باشه كه خودشون رو در اين كار حرفه اي ميدونن كساني هستن كه وب رو به راحتي ميخورن ولي متاسفانه به دليل نداشتن ارزش اين كار در كشور عزيزمان و همچنين نداشتن پارتي به قول خودمون اگه تو اين كار حرف اولم بتونن بزنن بازم به جايي نميرسن بعد در مورد دوست ديگري كه ميگفت چرا cd فروش رو با خودت مقايسه ميكني من منظورم كاري جز خلاف بود البته بيشتر كار هايي كه الان انجام ميشه جز خلاف چيزي درش نيست چون كارهايي كه تجارتي محسوب ميشه مطمئنا تنها از راه نادرست ميشه به جايي رسيد و سود جنسي كه ميخري رو به طور مثال 10 برابر كني چرا قبول نميكنين كار برنامه نويسي كاريه واقعا به جامعه سود ميرسونه و باعث ميشه كارا راحتر و سريعتر انجام شه اگه قرار باشه ارزشي كه الان داره باقي بمونه ديگه اينده اي براي من و شمايي كه شب و روز ميشينيم سورس ميخونيم و مينويسيم وجود نداره چرا كه وقتي براي شغلي پايين تر ازين ارزش بدن و به برنامه نويس ارزشي ندن خوب مشخصه چي ميشه ادامش آينده اي نداره هر چند كه همه ميدونيم چاره اي جز ادامش نداريم تو اين وضع اقتصادي چون من و شمايي كه نميتونيم كار ديگه اي رو انجام بديم علاوه بر اين تازه پارتي هم نداريم در واقع همه اينجا جمع شديم تا ببينيم ميشه رو شغلمون بعاد از حداكثر 3سال تمرين ماهي حداقل 700 يا 800 در اورد از دوستاني كه در بازار كار هستند در حال حاضر خواهشمنديم راهنمايي كنند چرا كه بعضا حتي شنيدم كه افرادي كه اين شغل را انتخاب كردند بعد از 10 سال كار متوجه شدند در انتخاب شغل اشتباه كردند اين قضيه همون قضيه ارزش قائل نبودن براي اين افراد است از دوستان و اساتيد كه تجربه چندين ساله دارند مارو ياري كنند چرا كه اين شغل رو بيشتر ما براي بدست اوردن يه زندگي ايده آل انتخاب كرديم و به خاطر همين تلاش ميكنيم منتظر نظرات شما اساتيد هستيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار mohsen507
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    ViewState!!!
    پست
    84

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    بعد از 10 سال كار متوجه شدند در انتخاب شغل اشتباه كردند
    سلام
    اين مورد در تمامي مشاغل وجود دارد .قطعا يك توقف كوچيك و نگاه به گذشته و برنامه ريزي براي آينده همراه با خلاقيت و نوآوري در همه جوانب ،ميتونه چاره ساز باشه

  21. #21

    Exclamation نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    اين تايپيكو حيفم اود نذارم در به اين موضوع هم ربط داره يه عده كه كارشون برنامه نويسي بوده آخرش اين طور فكر ميكنند حتما يه نگاه بهش بندازيد واقعا تجربيات خوبي توش هست..


    http://hajloo.wordpress.com/2009/08/27/programming-age/

  22. #22
    کاربر تازه وارد آواتار SAMANEH_E
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    پشت Monitor
    پست
    70

    Exclamation نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    سلام بر دوستان و اساتید محترم
    من تمام تایپیک هایی که دوستان زحمت کشیدن گذاشتند خوندم،حتی بعضی از اونارو 2 یا سه بار،این لینک آخری هم که حسین آقا گذاشتند واقعا جالب بود.ولی تمام این صحبتها بیشتر بوی یاس و نا امیدی میداد تا تشویق و امیدواری.
    چند وقت پیش یکی از دوستان دوران دانشجویی به من زنگ زدند و لطف کردند یه کاری معرفی کردند و این کار کار نصب دوربین و شبکه(فیبر نوری)بود و شرایط کارو کاملا به من توضیح داد و گفت که کارش کمی یدی ولی درآمد خوبی داره به طوریکه کار فرما روزی 20 الی 25 داخل تهران و ماموریت شهرستان اگه بخوره کلا بالای 1 تومن میندازه.ولی من چون در حین گذراندن خدمت مقدس سربازی بودم به این فکر کردم که این کار شاید برای مدتی خوب باشه وبعدا مشکلاتی مثل ورشکستگی،نبود کار،تعدیل نیرو،........پیش بیاد به این فکر افتادم که برنامه نویسیمو قوی کنم .(بماند که یه مدت میریم دنبالش یه مدت نمیریم.) ولی با توجه به صحبت دوستان که می فرمایند این کار (برنامه نویسی)عمر مفیدش 30 الی 35 ،بعدش آدم تمام مرضا غیر از سرطان، که اونم به خاطر استرس کار فکر کنم بگیره من فکر کنم زنگ بزنم به دوستم بریم همون دوربین نصب کنیم بهتر باشه!!!البته منظور من اولا یه مشورت با شماست دوما مقایسه زحمت کار و آیندشه.چه کنیم

  23. #23

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    نقل قول نوشته شده توسط hosein18242 مشاهده تاپیک
    اين تايپيكو حيفم اود نذارم در به اين موضوع هم ربط داره يه عده كه كارشون برنامه نويسي بوده آخرش اين طور فكر ميكنند حتما يه نگاه بهش بندازيد واقعا تجربيات خوبي توش هست..


    http://hajloo.wordpress.com/2009/08/27/programming-age/
    برادر من چرا اینجوری فکر میکنید فردی در تجارتی ورشکست میشه و هزاران نفر پولدار آیا مشت نمونه خروار است؟شما این فرد را میشناسید؟آیا از علم او خبر دارید که زیاد است و به این وضعیت افتاده؟بعد ما آخر نفهمیدیم کدوم جنبه این شغل شما را مدهوش کرده!!
    نه می خوایم دنبال علم بریم نه دنبال پول!!
    بعدم وضعیت فعلی ماله برنامه نویس های مبتدی و متوسط است و الا چرا حرفه ای ها اینجا مطلب قرار نمی دهند؟!
    یا باید علم زیاد کنیم و از بازار سود ببریم یا این شغل عوض کنیم و الا تا چند سال دیگه این تاپیک را باید زنده نگهداریم!!!

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    در واقع راستشو بخواين حتي رشتمم كامپوتر نيست ولي علاقه به برنامه نويسي باعث شد بشينم يادش بگيرم و اين علاقه از زماني شروع شد كه ديدم يكي از دوستامم كه رشتش متالو‍ژي بود به سمت برنامه نويسي رفت و يادش گرفت و از همين طريق پول زيادي به جيب زد ولي اون تقريبا 8 سال پيش وارد كار شد
    خوب این چه کار هایی که شما می کنید ؟!
    خوبه ما هم بریم متالوژی یاد بگیریم ؟! باور کن من اگه همین الان برم دنبال الکترونیک ، یکی دو دوره ببینم شاید اینقدر پارتی داشته باشم که راحت بتونم جای یه مهندس الکترونیک رو توی شرکت های مرتبط بگیرم (چند سال پیش کارم الکترونیک و مخابرات بود) ولی واقعا درسته؟! (یعنی تو رشته متالوژی کار نیست ، که اومده شده برنامه نویس ؟؟؟ کم ما فارق تحصیل کامپیوتر بیکارداریم ؟؟؟ خوب شاید یکی از دلایلش کاری هست که دوست محترم شما و امثال زحمتش رو می کشند؟! خودش کم عزیت شده رفته 2 یا 4 سال رشته متالوژی خونده ؟؟ که حالا باید پا روی سال های از دست رفته و مدرکش بزاره و بره رشته کامپوتر؟؟؟ )
    این توهم در امد زایی کامپوتر هم بد معذلی شده ها؟!
    6 سال پیش که یکی از دوستان یه سایتی روی وب زده بود و همه ما دوستان دست جمعی اون رو واسه خرج های اضافیش مسخره می کردیم و بعد 2 سال اون تونست درامدی حدود 300 تومان (اون موقع برای ما که که هنوز تازه مهر دپپلم مون خشک نشده بود ، خیلی حرف بود؟!) و این توهم که دوستان هم می تونند مثل اون بشوند ، خیلی ها رو به سمت مدیریت سایت کشید ؟! ولی الان من خدمتون هستم ، هیشکی به جای اون نرسید؟! چون اون با همه دوستان فرق می کرد ، کسی بود که حوصله داشت 10 تا 12 ساعت روزی پای سیستم بشینه ولی بقیه این توانایی رو نداشتند و فقط تصور می کردند ، می توانند به اون برسند.
    الان اون رفیق ما صاحب یکی از همین سایت های بزرگ اینترنتی هست که روزانه به گفته خودش ده هزار بازدید داره و درامدی هم داره که والا برنامه نویسای حرفه ایش ندارند ؟! ولی اون فقط یک نفر بود که این طوری شد. (تازه ما همه بچه های نرم افزار بودیم نه متالوژِ)

    قول معروف دست تو اين كارم يه جورايي زياد شده و نيروي كار نسبت به قبل بيشتر شده چرا كه ميدونم خيلي ها اين شغل رو انتخاب ميكنن
    يه جا زده 2سال سابقه كار با vb.net كه تحصيلات دانشگاهي هم داشته باشه و با وب هم اشنا باشه و همچنين sql ساعتي 50$ بهش ميدن اگهيشو خودم خوندم
    قطعا هم تحصیلات اون ها باید فرق داشته باشه (از لحاظ کیفیتی) وهم 2 سال سابقه ، احتمالا سابقه مفید بوده ؟! که خودش شاید حدود 6 تا 7 سال تجربه می شه ؟! مثل یه نفر مهندس نرم افزار که داره 2 سال توی توی بازار کار می کنه و استعداد خوبی هم داره و الان بعد 2 سال متخصص شده .(در ضمن اون جا به نسبت مخارج بالا حقوق هاشون هم بالاست ؟! یه ترازی داره مثل اینجا که نیست. )

    فكر و ذهنش رو گذاشته تا يه همچين كار سختي رو انجام بده تا بتونه خدمت مفيدي كنه به مملكتش

    من نفهمیدم ، بخاطر درامد اومدین برنامه نویس شدین یا بخاطر عشق وطن.

    من اون روز این پست شما رو ندیم ، الان بهش برخوردم و خیلی برام جالب بود.
    موفق باشید.

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    سلام دوستان اميدوارم طاعات و عباداتتون قبول باشه
    با توجه به مطالبي كه دوستان تا اينجا بيان كردن يه نمونه از استثمار برنامه نويس ها رو براتون مثال مي زنم برنامه نويسي رو از نزديك مي شناسم كه دو سه سال داره كار مي كنه و اينقدر حرفه اي هست كه نرم افزار توليد مي كند شبانه روزي هم كار مي كنه اما حقوقي بين 300 تا 400 تومن مي گيره(اگر بحث حرفه اي بودن مطرح است).
    من خودم هم نمي گم كارم عاليه اما كار شركت رو راه مي ندازم به نحوي كه مشتري راضي باشه هر چي هم بلد نباشم بين يك روز الي يك هفته ياد مي گيرم
    از بحث هاي دوستان هم مي شه اين نتيجه رو گرفت كه آدم بايد اولا حرفه اي بشه بعد فكر اقتصاديش كار كنه و نخواد هميشه زير دست بمونه و هميشه سعي در پيشرفت داشته باشه كه اگه آدم حواسش رو جمع كنه و بهترين تصميم ها رو بگيره كافيه آدم بخواد موفق بشه و ميشه

    موفق باشيد


  26. #26

    Exclamation نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    در رابطه با دوستي كه ور شكسته شدن تو تجارت رو با برنامه نويس مقايسه كرده بود ايا واقعا ميشه اين كارو كه شب و روز قراره هر روز به علمت افزوده ميشه و تلاش ميكيني تا برنامه اي رو توليد كني ايا تلاش خودت رو با يه تاجر كه فقط يه جنسو مي خره و نگه ميداره تا قيمتش بالا بره و سود كنه حالا اين وسط اگه قيمتش پايين بره خوب 100% ضرر ميكنه ايا علمي كه تو پاتو توش گذاشتي رو به برشكستگي هم ختم ميكني اگر قرار باشه يه همچين علمي كه برنامه نويسي باشه توش ضرر باش ديگه علم معني ندااره اينايي كه شما ميگي دوست من مقايسه خوبي نيست بين تاجر و برنامه نويس يه نگاه بندازين دورو برتون آيا پر درامدترين افراد در دنيا اكثرا برنامه نويس نيستند حالا غير از ايران درسته قبول دارم كه اونا از من و شما خيلي حرف دارن تو برنامه نويسي براي گفتن ولي ايا تا به حال فكر كردين كه چرا اونا اينقدر تو اين زمينه از من و شما جلوترند دليلش اينننننننننننننه اينو در پاسخ به جواب يكي از دوستا ن به اين سوال دارم ميگم كه اين طور گفته بود در پاسخ سوالم:

    نقل قول:
    يه جا زده 2سال سابقه كار با vb.net كه تحصيلات دانشگاهي هم داشته باشه و با وب هم اشنا باشه و همچنين sql ساعتي 50$ بهش ميدن اگهيشو خودم خوندم
    جواب دوستمون: قطعا هم تحصیلات اون ها باید فرق داشته باشه (از لحاظ کیفیتی) وهم 2 سال سابقه ، احتمالا سابقه مفید بوده ؟! که خودش شاید حدود 6 تا 7 سال تجربه می شه ؟! مثل یه نفر مهندس نرم افزار که داره 2 سال توی توی بازار کار می کنه و استعداد خوبی هم داره و الان بعد 2 سال متخصص شده .(در ضمن اون جا به نسبت مخارج بالا حقوق هاشون هم بالاست ؟! یه ترازی داره مثل اینجا که نیست. )










    در رابطه با اين حرفش بايد بگم اگه اون از من و شما بالاتره دليلش اينه كه:::::::::::::::::::::::::
    چون اونجا به اين جور شغل ها اهميت ميدن و اينقدر فرد رو تشويق ميكنن كه حاضره تا اخر عمرش زندگيشو تو اين علم فدا كنه آياااااااااااا اينجا هم اينطوره و برامون ارزش قائل ميشن جوابشو خودتون ميدونيد مطمئنا نه شايد اگه براي يه سنگ هم ارزش زياد قائل بشيم يه روز به طلا تبديل بشه.......... در رابطه با دوستاني كه اين طور عقيده دارن كه بايد تو اين كار حرفه اي بشي كاملا من تعجب ميكنم شما ديگه چرا اين حرفو ميزنيد همه ميدونيم حتي اگه 40 سال برنامه نويس بمونيم حتي تو يه زمينش بعد از اين همه مدت باز هم چيزهايي هست كه هنوز ياد نگرفتيم همه ميدونيم علمش يه جورايي تمومي نداره ايا اگه قرار باشه 4 يا 5 سال عمرمو نو بزاريم تا به قول معروف به سطح متوسط با بالا برسيم تازه تو اين مدت نبايد توقع درامد خوب داشت آيا انسان بهترين سالهاي عمرش جووونيش نيست براي حرفه اي شدن تا 30 ديگه دير ميشه وقتي ام كه به اونجا برسيم و سنمون بالا بره ديگه انرژژژژژژژي نممونه براي كار كردن و ميبيني يه راهي رو اشتباه رفتي و عممممممممر رفته ديگه بر نميگرده تمام صحبت ما اينجا اينه كه اگه براي جوان هايي كه عمرشونو قراره بزارن تو اين كار بايد اونا رو با بقيه يكي نكنن يه بچه 7 سالم وقتي بهش جايزه ميدي بيشتر درس ميخونه به خاطر تشويق شدنش....اماا اينجا گويا بايد يه فقط ياد بگيري واسه دل خودت و بري خوش باشي كه برنامه نويس شدي بعد از 7 سالم ببيني با اوني كه كاري پايين تر از تو انجام ميده اگه باهاش برابري كني كه بماند حتي ممكنه كمتر ازونم باشي .. در ضمن همه اوديم خدمت كنيم به مملكت به قول اون دوست عزيز ولي آياااااااااااااا با انجام اين خدمت ارزشي برامون قائل ميشن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در حال حاضر دوستاني هستن كه با داشتن شغلي ديگر به اين شغل با عنوان تفريح و علم و شغل دوم نگاه ميكنن خوب اين افراد بحثشون جداست چون زندگيشون با همون شغل اول كم و بيش ميگذره و بايدم اينطور فكر كنن و مدام دم از علم بزنن و بگن كه تا زماني كه كاملا حرفه اي نشدي نبايد توقع داشته باشي ارزشي داشته باشي ولي حرف ما جزو اون دسته از افرادي هست كه اين كار شغل اول و اخرشون قرار باشه و هيچ چاره اي هم جز اين ندارن چون نه مثل بعضي ها دستشون تو جيب بقيه ست و نه پارتي داشتن كه بتونن جايي مشغول به كار شن در نتيجه توقع دارن فرقي بين يه شغلي به اسم برنامه نويس كه اين همه زمان بر هست يادگيريش و تخصص لازم داره فرقي با بقيه داشته باشه آيا نبايد حمايتي از اين دوستان كرد تا بتونن با ميل خودشون با تمام وجود برا كشورشون كار كنند ؟؟؟ ايا نبايد انگيزه ي ايجاد شود براي اين افراد تا با داشتن اون انگيزه انرژي براي ادامه كارشون داشته باشن؟؟؟؟

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    164

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    ضمن احترام به صحبت هاي همه دوستان ولي من فكر ميكنم اصلا بحث پول و ماديات مهم نيست.
    يكي برنامه نويسي ميكنه ماهي 1 ميليون در آمد داره اما به شغلش علاقه اي نداره و فقط به خاطر درآمد بالا (اگه داشته باشه) برنامه نويس شده.
    يكي شغل ديگه اي داره ماهي 200 تومان درآمد داره ولي به شغلش علاقه داره و فقط به خاطر علاقه وارد اين شغل شده.

    به نظر شما كدوم بهتره؟
    البته شايد خيلي ها بگن مورد اول. اما آيا ارزش داره كه ما به خاطر كسب پول بيشتر، يك عمر خودمونو گرفتار كاري بكنيم كه هر وقت صبح ها ميخوايم بريم سر كار، احساس كنيم از روي اجبار داريم كار ميكنيم؟!
    آيا اينكه ما يك عمر كار كنيم تا بتونيم پول در بياريم و يك عمر پول در بياريم تا بتونيم كار كنيم كافيه؟

    به نظر من 3 چيز توي انتخاب شغل مهمه:
    1- علاقه
    2- علاقه
    3- علاقه

    اما در مورد برنامه نويسي اينكه كسي كه به خاطر پول وارد اين كار بشه، به هيچ جا نميرسه.

  28. #28

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    مطمئنا همه اونايي كه برنامه نويسي ميكنن علاقه داشتن چون يادگيريش كار يه روز و دوروز نيست حداقل بايد 3 سال وقت بزاري تا بتوني به سطح متوسط برسي هيچ آدم عادي از نوشتن كد خوشش نمياد مگر اينكه علاقه داشته باشه پس همه ما هرچند در سطح مبتدي و حرفه اي علاقه داريم كه حداقل واردش شديم پس اول اينكه همه ما علاقه داريم وگرنه اينجا نبوديم ايني كه شما ميگي يكي به شغلش علاقه نداره و فقط به خاطر درآمد بالاش برنامه نويس شده واقعا اشتباه محضه همچين فكري چون همون طور كه گفتم كار 1 سال 2 سال نيست مطمئنا هيچ كس برنامه نويس نميشه اگر علاقه اي به اين كار نداشته باشه ,ولي چه زماني از شغلش ناراضي ميشه و ديگه علاقه نداره بحث كل اين تايپيك همينه:زمااااااني كه طرف اون انتظاراتي كه نسبت به اين كار داشته رو ديگه نداره چون ارزشي كه بايد داشته باشه فهميده كه نداره....... بحث ما ارزشي است كه براي اين علاقه تو كشور وجود نداره مطمئنا بايد يه منبع درآمد خوب داشته باشيم چرا كه علاوه بر علاقه ممكنه 4 يا 5 سال وقت روش گذاشته باشيم ولي اگه قرار باشه آخرش بي ارزش باشه و به جايي نرسه پس اين چه كاريه ميريم يه كار راحتر انجام ميديم كه نه ذهنمون خسته شه ونه وقتمونو تلف نكنيم
    دوست من برنامه نويسي كه فوتبال نيستش كه حتي اگه بهت پول ندن بازم به خاطر هيجانش دوست داري بازي كني چون اگرم بهت چيزي ندن هم بدن آماده اي داري با ورزش هم هميشه شاداب ميموني اينم حرفو نزن همه ما ميدونيم يه برنامه نويس از ذهن و روان و فكرشو به كا رميندازه كه بتونه به جايي برسه اگه نرسه با توجه به صدمات فكري و روحي از هر لحاظ مشكل روحي و رواني پيدا ميكنه چرا كه با گذاشتن وقتش بعد از چند سال ديده هيچ فرقي با بقيه نداره در ضمن يه بارم گفتم اين علاقه اي كه شما ميگين حتي بدون گرفتن پول زياد براي كساني هست كه شغل ديگري دارند و يا دست به جيب پدر دارند و زندگيشون و اموراتشون با همين شغل اول ميگذره بازم ميگم بحث ما سر افرادي هست كه جز اين شغل شغل ديگري ندارندو قراره ازين طريق نون اور خونه باشن خوب حالا اگه بازم چون علاقه به شغلش داره و ببينه كه اموراتش نميگذره علاوه بر اينكه زحمت زيادي رو متقبل ميشه خوب تهش معلومه چي ميشه اينكه چرا اصلا اين راهو انتخاب كرده ؟؟؟؟؟؟

  29. #29
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    هیچ قومی نابود نشد مگر به دست مردمان خودش ...

    عکس این موضوع نیز کاملاً صدق میکنه.

    حالا چرا این جمله رو گفتم؟

    ببینید الان نزدیک به 95 درصد برنامه نویسان یا طراحان وبسایت، از حقوق و وضعیت خودشون می نالند.
    دلیل اصلیش اینه که خودمون بازار کار رو خراب کردیم و قیمت رو شکستیم، حالا باید چوبش رو هم بخوریم.

    من خودم به شخصه یا کاری رو انجام نمیدم، یا مفت انجام میدم، یا اگه بحث پول بیاد وسط، کمتر از 1 نمیگیرم. (البته بماند که شرایط استثنایی هم پیش میاد)

    اما وقتی یه برنامه نویس تازه کار، سفارش سایتی رو 100 هزارتومان قبول میکنه و اون رو میسازه، جدای از اینکه معلوم نیست چقدر اشکال فنی داشته باشه، در واقع قیمت بازار رو شکسته و مشتری رو غیر مستقیم فهمونده که طراحی سایت 100 هزار تومان هست.

    همین کار ایشون، توسط چند نفر دیگه انجام میشه و به مرور زمان همه جا همه گیر میشه که : «آره بابا، واسه سایت بیشتر از 100 هزارتومان ندی حیفه!»

    خودم چندین سفارش گرفتم و پس از ارائه قیمت، کار رو از دست دادم، پس از مدتی فهمیدم که همون سفارش توسط شخص دیگری با 1/10 قیمت انجام شده و ... پوووف !

    متأسفانه یا خوشبختانه این دات نت هم طوری خودش رو گسترش داد و در بین عموم جا انداخت که دیگه از هر خونه دوتا طراح وب سایت و برنامه نویس حرفه ای (از نظر شخص شریف خودشون) میاد بیرون! (این موضوع نیازمند کالبدشکافی عمیق و بحث و گفتگوی فنی میباشد)

    البته من خودم هم همینجا اعلام میکنم که فعلاً در سطح ابتدایی هستم و هیچ ادعایی ندارم ولی حتی الامکان سعی میکنم که قیمت بازار رو نشکنم و آینده رو برای خودم تلخ نکنم. حاضرم یک ماه گرسنه بخوابم، هرکاری غیر از طراحی وب انجام بدم ولی سایتی رو با قیمتی کمتر از حدمعمولش قبول نکنم.

    پی نوشت: این تاپیک بی ارتباط با بخش ASP.NET هست و به بحث گفتگوی آزاد منتقل شد.
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  30. #30

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    نقل قول نوشته شده توسط salehbagheri مشاهده تاپیک
    هیچ قومی نابود نشد مگر به دست مردمان خودش ...

    عکس این موضوع نیز کاملاً صدق میکنه.

    حالا چرا این جمله رو گفتم؟

    ببینید الان نزدیک به 95 درصد برنامه نویسان یا طراحان وبسایت، از حقوق و وضعیت خودشون می نالند.
    دلیل اصلیش اینه که خودمون بازار کار رو خراب کردیم و قیمت رو شکستیم، حالا باید چوبش رو هم بخوریم.

    من خودم به شخصه یا کاری رو انجام نمیدم، یا مفت انجام میدم، یا اگه بحث پول بیاد وسط، کمتر از 1 نمیگیرم. (البته بماند که شرایط استثنایی هم پیش میاد)

    اما وقتی یه برنامه نویس تازه کار، سفارش سایتی رو 100 هزارتومان قبول میکنه و اون رو میسازه، جدای از اینکه معلوم نیست چقدر اشکال فنی داشته باشه، در واقع قیمت بازار رو شکسته و مشتری رو غیر مستقیم فهمونده که طراحی سایت 100 هزار تومان هست.

    همین کار ایشون، توسط چند نفر دیگه انجام میشه و به مرور زمان همه جا همه گیر میشه که : «آره بابا، واسه سایت بیشتر از 100 هزارتومان ندی حیفه!»

    خودم چندین سفارش گرفتم و پس از ارائه قیمت، کار رو از دست دادم، پس از مدتی فهمیدم که همون سفارش توسط شخص دیگری با 1/10 قیمت انجام شده و ... پوووف !

    متأسفانه یا خوشبختانه این دات نت هم طوری خودش رو گسترش داد و در بین عموم جا انداخت که دیگه از هر خونه دوتا طراح وب سایت و برنامه نویس حرفه ای (از نظر شخص شریف خودشون) میاد بیرون! (این موضوع نیازمند کالبدشکافی عمیق و بحث و گفتگوی فنی میباشد)

    البته من خودم هم همینجا اعلام میکنم که فعلاً در سطح ابتدایی هستم و هیچ ادعایی ندارم ولی حتی الامکان سعی میکنم که قیمت بازار رو نشکنم و آینده رو برای خودم تلخ نکنم. حاضرم یک ماه گرسنه بخوابم، هرکاری غیر از طراحی وب انجام بدم ولی سایتی رو با قیمتی کمتر از حدمعمولش قبول نکنم.

    پی نوشت: این تاپیک بی ارتباط با بخش ASP.NET هست و به بحث گفتگوی آزاد منتقل شد.
    منم دقیقا با همچنین مشکلی برخورد کردم و با صحبت های ایشون موافقم.


    یه چیزی میگم ناراحت نشین (روزی صد بار این حرفارو به خودم میگم که بدونم کجام) این رشته و شغل بدجور آدم مغرور میکنه دوست عزیز اینقدر منم نزن کدوم علم جوری صحبت می کنید هر کی ندونه فکر میکنه پیر برنامه نویسی هستید 1-2 سال کار کردین بزرگترین دستاوردتان اتصال برنامه به بانک بوده آیا بیشتر ازین میتونید ادا کنید؟دو تا سایت نصف نیمه درست کردین انتظار دارید هر جا رفتید همه تا کمر جلوتون خم شن؟کدومتون غیر از برنامه نویسی و پشت میز نشینی شغل دیگه داشته؟شماهایی که دم روزی 10-12 برنامه نویسی میزنید کارنامتون چیه؟آیا تا حالا 4تا ابداع کردین یا همیشه کد پیدا کردین؟دوستی که عرض میکنی تجارت آسون تره 1هفته تاجر بودی؟اگر میخوایم موفق شیم واقع بین باشیم ما الان 1000خط کد مینویسیم نمی دونیم 999تا چرا استفاده میکنیم فقط میدونیم جواب میده بعد فردا صبح جوری به خودم تو آینه نگاه میکنم که انگار دکترا گرفتم؟من خودمو می گم 2سال برنامه نویسی میکنم هنوز احساس می کنم امروز شروع کردم یاد گرفتن،وقتی بعضی جاهای درست حسابی می رم که برنامه نویسی میکنن که هر جنبدهای مبهوت میکنه حق می دم به من 1میلیون ندن چون الان اینی که من بلدم همه بلدن؟پول خوب ماله کسی که چیزیو میدونه که هر کی سر در نمیاره الان این نوع برنامه نویسی شده سرگرمی بچه مدرسه ای ها حالا ما توقع چی داریم !!
    اگر حرفام تند معذرت می خوام اما واقعیت باید قبول کنیم دوره برنامه نویسی نتیجه گرا تموم شده پول به برنامه نویس علم گرا میدن!!!

  31. #31
    کاربر تازه وارد آواتار SAMANEH_E
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    پشت Monitor
    پست
    70

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    آخه من نمیدونم کشور ما چه صنعتی داره که ما صحبت حرفه ای بودنشو تو برنامه نویسی می زنیم.چه حرفه ای. ما داریم چیزیو که اونا ساختند یاد می گیریم اونم قطره ای از دریا رو.و این وسط هیچ علاقه ای وجود نداره غیر از علاقه به پول.وگرنه کی خوشش میاد روزی 10 الی 12 ساعت پشت pc کد بزنه.شاید اولش جذاب باشه یا با پولش حال کنه ولی بعدش میفهمه که کلاش پس مرکه است.و این علاقش تبدیل به نفرت می شه.

  32. #32

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    نقل قول نوشته شده توسط SAMANEH_E مشاهده تاپیک
    آخه من نمیدونم کشور ما چه صنعتی داره که ما صحبت حرفه ای بودنشو تو برنامه نویسی می زنیم.چه حرفه ای. ما داریم چیزیو که اونا ساختند یاد می گیریم اونم قطره ای از دریا رو.و این وسط هیچ علاقه ای وجود نداره غیر از علاقه به پول.وگرنه کی خوشش میاد روزی 10 الی 12 ساعت پشت pc کد بزنه.شاید اولش جذاب باشه یا با پولش حال کنه ولی بعدش میفهمه که کلاش پس مرکه است.و این علاقش تبدیل به نفرت می شه.

    سلام
    به شما توصيه مي كنم به يك روان پزشک مراجعه کنید!!!

    این طوری پیش بری تا 2و3 سال دیگه به خدا هم همین حسو پیدا می کنی!!!!!

    چه ربطی داره که کی درستش کرده؟
    علمه
    خیلی از علم ها رو ما نداشتیم!!!!!
    خیلی از علم ها رو هم اونا نداشتن ما بهشون دادیم!!!!

    پس این همه پزشک و جراح سره کارن؟

    واقعا متاسف شدم از این حرفتون

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار persian_bigboy
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران ، شمیران
    پست
    298

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك برنامه نویس وب چقدره؟

    سلام دوست من .
    والا شما چه پروژه های انجام دادی ؟ اگه آماتور هستی و داری یاد میگیری ماهی 50.000 هزار هم زیاده .
    ولی اگه مثل ما که 5 الی 8 سالی کار کنی و پروژه ملی داشته باشی راحت می تونی ماهی 1.000.000 الی 2.000.000 بگیری و حتی بیشتر ، فقط چند فاکتور مهمه
    1- سرعت در برنامه نویسی
    2- توان تحلیل برنامه ها و حداقل تغییرات
    3-خروجی بالا و زود تر از موعد
    4- از زمان کار ندزدی .

    اگه این هارو داشته باشی ، میتونی سریعا پیشرفت کنی.
    حقوق الان من 1.700.000 تومان هست . چون پروژه ملی دارم . مثل فدراسیون پزشکی ورزشی ، تاکسیرانی کل کشور ، نهاد کتابخانه های عمومی کشور
    تقریبا تمامی سیستم ها دارن در حدود 5.000.000 رکورد کار می کنن در سال بدون اینکه مشکلی پیش بیاد . امیدوارم موفق باشی

  34. #34

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك برنامه نویس وب چقدره؟

    سلام
    در مورد پروژه های دانشجویی که تو پست اول پرسیده بودید چون من خودم تجربه دارم خدمتون عرض میکنم که اگه شما بخواهید فقط پروژه بنویسید مثلا برای مغازه ها یا از طریق اینترنت پول خوبی نداره شاید تو یک ماه بشه 300 ولی اگه سعی کنید بازاریابی کنید و اون پروژه های نوشته شده قبلی رو بفرشید مطمئنا خیلی بیشتر میتونید در بیارید و اینجا بازاریابی خیلی مهمه. یک مثال میزنم شما اگه بخوایید پروژه بنویسید بیشتر از 80 به طور عمومی نمیدن اگه پروژه پایانی باشه البته در حالت کلی میگم. ولی الان تو انقلاب همون پروژه رو 180 هم راحت می فروشن چون که بازار دارن شما هم اگه بتونید بازار پیدا کنید می تونه درآمد بهتری از کاری الان انجام میدید داشته باشه و حتی راحتتر هم هست
    ولی خوب کارهای دانشجویی از لحاظ بار علمی و پیشرفتی که برای شما تو برنامه نویسی میتونه داشته باشه خیلی کم است این نکته هم در نظر داشته باشید.

  35. #35

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك برنامه نویس وب چقدره؟

    در مورد صحبت هایی که دوستان هم کردند من یک نظر دارم اینه که ما تو کشورمون مشکل اصلی مون اینه که کارآفرین و خلاقیت و جسارت شروع کار های جدید را نداریم و یا اگه داریم هم به صورت مقطعی است و بعد از مدتی رهاش میکنیم. شما اگه آمریکایی هایی یا اروپایی یا .... را نگاه کنید بیشتر از اینکه دنبال کار باشن خودشون یک کار رو شروع می کنند و به نتیجه می رسونند و اتفاقا حمایت های زیادی هم ندارن که بگیم تفاوت دارن با ما ولی جسارت این کارهارو دارند. به نظر من شما اگه برنامه نویسی بلدی اونم تو وب می تونید به جای کار برای شرکت ها، یک فکر یا ایده جدید ایجاد کنید و به قول معروف کار و کاسبی خودتونو راه بندازید الان تو خود ایران هم کسایی هستند که با ایده ها خودشون از طریق وب یا با واسطه وب کار خودشونو دارن و درآمد خوبی هم دارن (حالا نه خیلی زیاد ) حتی برنامه نویسی هم بلد نیستند. حتی تو تولید نرم افزارها ما اصلا تو خیلی از زمینه های تخصصی اصلا نرم افزار تخصصی نداریم مثلا من یک نمونه چند وقت پیش برخوردم نرم افزار نوشتن جیره نویسی بود که اصلا ایرانیش وجود نداره در صورتی که بازارش وجود داره و نرم افزارهایی خارجی دارند از این بازار استفاده میکنند یا خیلی موارد دیگه که خودتون بهتر میدونید فقط یه کم جسارت می خواد که وارد این حوزه ها بشیم که متاسفانه وجود نداره!
    این مطلب و به عنوان یک پیشنهاد عنوان کردم.

  36. #36

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك برنامه نویس وب چقدره؟

    نقل قول نوشته شده توسط persian_bigboy مشاهده تاپیک
    سلام دوست من .
    والا شما چه پروژه های انجام دادی ؟ اگه آماتور هستی و داری یاد میگیری ماهی 50.000 هزار هم زیاده .
    ولی اگه مثل ما که 5 الی 8 سالی کار کنی و پروژه ملی داشته باشی راحت می تونی ماهی 1.000.000 الی 2.000.000 بگیری و حتی بیشتر ، فقط چند فاکتور مهمه
    1- سرعت در برنامه نویسی
    2- توان تحلیل برنامه ها و حداقل تغییرات
    3-خروجی بالا و زود تر از موعد
    4- از زمان کار ندزدی .

    اگه این هارو داشته باشی ، میتونی سریعا پیشرفت کنی.
    حقوق الان من 1.700.000 تومان هست . چون پروژه ملی دارم . مثل فدراسیون پزشکی ورزشی ، تاکسیرانی کل کشور ، نهاد کتابخانه های عمومی کشور
    تقریبا تمامی سیستم ها دارن در حدود 5.000.000 رکورد کار می کنن در سال بدون اینکه مشکلی پیش بیاد . امیدوارم موفق باشی
    دوست عزیز خدا نیاکان شما را بیامرزه که اومدی این پست زدی که خیلی از دوستان بدونند که اونجوری که اونا فکر میکنند نیست اگر 4تا مدیر و رییس بیان تو تاپیک پست بزنن فکر کنم این بحث هم تموم شه!!!
    و بعضی دوستان بیانیه صادر نمی کنند که علم ازون ور اومده ما باید بریم دنبال کارمون،تصور نمی کنند وجود 10تا امثال توست که مارو وابسته کرده به صنعت خارجی هایی که برای 4تا نابغه ایرانی میلیون ها دلار خرج میکنن تا استخدامشون کنند و بعد به تو فخر بفروشن!!
    شما کافیه یه تحقیق کوچیک کنی و ببینی در یاهو،ای بای،مایکروسافت،آی بی ام،سونی اریکسون،گوگل،ناساو... چندتا ایرانی و در چه پست هایی دارن به غرب خدمت میکنند.
    دوست عزیز تفکرتو عوض کن تا موفق بشی این فکر تورو همیشه در یک پیله نگه میداره و با این دیدگاه که من نمتونم این کار را انجام دهم تا آخر عمر همچون هزاران نفر از ایرانی های بی اعتماد به نفس آدم معمولی باقی خواهی ماند.ایرانی با اعتماد به نفس هر کاری بخواد با لطف خدا انجام میده خودتو دسته کم نگیر.

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك برنامه نویس وب چقدره؟

    نقل قول نوشته شده توسط persian_bigboy مشاهده تاپیک
    سلام دوست من .
    والا شما چه پروژه های انجام دادی ؟ اگه آماتور هستی و داری یاد میگیری ماهی 50.000 هزار هم زیاده .
    ولی اگه مثل ما که 5 الی 8 سالی کار کنی و پروژه ملی داشته باشی راحت می تونی ماهی 1.000.000 الی 2.000.000 بگیری و حتی بیشتر ، فقط چند فاکتور مهمه
    ...
    حقوق الان من 1.700.000 تومان هست . چون پروژه ملی دارم . مثل فدراسیون پزشکی ورزشی ، تاکسیرانی کل کشور ، نهاد کتابخانه های عمومی کشور
    تقریبا تمامی سیستم ها دارن در حدود 5.000.000 رکورد کار می کنن در سال بدون اینکه مشکلی پیش بیاد . امیدوارم موفق باشی
    سلام
    دوست عزیز، شما مبنای حرفه ای بودن رو چی می دونید؟ کسی که میتونه انقدر راحت در مورد دیگران نظر بده که 50k تومن هم واسش زیاده (ضمناً وقتی 3 تا صفر جلوی 50 گذاشتین دیگه هزار نباید بنویسید!)، فکر نمی کنم اونقدرها هم ادعاهاش صحیح باشه؛ راستش من پست شما رو دیدم کنجکاو شدم به تاپیک ها و پست های شما نگاه کردم :
    اولاً کسی که 5 تا 8 سال کار کرده باشه، میدونه که "فدراسیون پزشکی ورزشی ، تاکسیرانی کل کشور ، نهاد کتابخانه های عمومی کشور" پروژه هاشون رو به یک شخص خاص نمیدن که شما ضمیر اول شخص استفاده کردین، ثانیاً همچین فرد حرفه ای میدونه حداقل Trigger چیه : برنامه نویسی sql TRIGGER و استفاده در /.NET و یا مثلاً جوابهای مقابل برای یک حرفه ای اصلاً منطقی بنظر نمیرسه : این جواب و این یکی و ...

    بعدش هم معنی 5000000 رکورد یعنی چی؟ سایت رو با آمار بازدید می سنجن که مثلاً اینجا برای "پورتال اطلاع رسانی اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور" می تونید ببینید، اگه شما زحمت اون سایت رو کشیدید، لطفاً اصلاحش کنید چون همه رو صفر! نشون میده. فدراسیون پزشکی ورزشی هم که 6 تا بازدیدکننده داشت؛ ضمناً بنظر میاد دوتاشون هم cms هستند، که مطمئناً از یه حرفه ای اینجور کارها بعیده!
    اینم که سایتی که لینکش (http://www.motomg.ir) رو تو امضاتون گذاشتید :



    ************
    من نمیگم شما 1.7 نمی گیری یا در مورد حق برنامه نویسا و ... صحبت نمیکنم، عرضم اینه که دریافت همچین حقوقی، هر دلیلی هم داشته باشه بابت حرفه ای بودن نیست، بگذریم ...
    مدیران محترم اگه میخواهید این پست رو حذف کنید ولی اصلاً با اینجور خودنمایی ها که باعث تحقیر دوستان که با نیت خوب سوال پرسیدن نیستم و به هر قیمتی شده مخالفت می کنم؛ این کارها درست نیست، چون خیلی ها اینجور حرفها رو مبنای کارهاشون قرار میدن و میرن بدبخت میشن! 8 سال یعد می بینن عمرشون پای 2-3 تا حرف اینجوری هدر شده.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  38. #38

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك برنامه نویس وب چقدره؟

    اگه یکی از مدیران سایت بیاد و یه نتیجه گیری داشته باشه خیلی خوبه

  39. #39

    نقل قول: حقوق ماهيانه يك برنامه نویس وب چقدره؟

    نقل قول نوشته شده توسط m.javvi مشاهده تاپیک
    اگه یکی از مدیران سایت بیاد و یه نتیجه گیری داشته باشه خیلی خوبه
    حقوق شما بیشتر تابع شرایط مکانی هست.
    من جاهای مختلفی کار کردم.
    در مکان های دولتی روی رزومه برای افزایش حقوق حساب خاصی نکن. مثلاً با لیسانس نرم افزار در فنی و حرفه ای نهایتاً ماهی 350 میگیری اما در فولاد بالای 1 میلیون و در شرکت نفت ماهی 800 بهت میدن. یک جدول وجود داره که این میزان حقوق رو در ارگان های مختلف تعیین می کنه که هر ساله وزارت خانه ی مربوطه اونها رو به دستگاه های زیر مجموعش ارائه می کنه.

    در ایران چیزی با عنوان "استاندارد حقوق" در نهادهای خصوصی نداریم. در این مکان ها می تونی روی رزومه برای حقوق بیشتر حساب ویژه ای باز کنی. هر شرکتی نسبت به بُردی که داره بالطبع درآمد بیشتری داره و حقوق بیشتری رو پرداخت می کنه.
    شرکت های خصوصی ای بُرد بیشتری دارند که دارای روابط قوی تر باشند.

    موفق باشید.

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار aspismylove
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    هر جا قابل سکونت باشه
    پست
    495

    Wink نقل قول: حقوق ماهيانه يك ASP.NET كار يا VB.NET چقدره؟

    نقل قول نوشته شده توسط ali_shmki مشاهده تاپیک
    به نظر من 3 چيز توي انتخاب شغل مهمه:
    1- علاقه
    2- علاقه
    3- علاقه
    حرفت کاملا اشتباه هستش

    1- علاقه
    2- استعداد
    3- پشتکار

    همه شغل خلبانی رو دوست دارن !!!

    آیا همه خلبان میشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا فقط اونهایی که استعداد و پشتکار داشتن به اون رسیدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •