نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ویرایش اطلاعات مورد جستجو در فرم دیگر

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    61

    ویرایش اطلاعات مورد جستجو در فرم دیگر

    سلام
    من میخوام وقتی کاربر میخواد روی رکورد مسافر خاصی ویرایش انجان بده ابتدا برحسب کد مسافر اطلاعات مسافر رو در یک فرم دیگه ببینه و بتونه این ویرایش ها رو ثبت کنه
    من جستجو رو انجام میدم پیدا هم میکنه داخل فرم ویرایش هم نشون میده
    ولی در فرم ویرایش وقتی ثبت ویرایش رو میزنم ERror میده که نمیتونه فیلدهای ایم فرم رو update کنه
    این کد مربوط به جستجومه

    If txtcode.Text = "" Then
    b = MsgBox("etelat baraye jostejo kafi nist")
    Else
    Adodc1.RecordSource = "select * from moshtari where kodmoshtari like '" & txtcode.Text & "%'"
    Adodc1.Refresh

    If Adodc1.Recordset.EOF = False Then
    Label2.Visible = False
    Label2.Caption = Str(Adodc1.Recordset.RecordCount) + " mored peida shod"
    a = MsgBox(Label2.Caption)
    frmafzmosafer.Adodc1.Recordset.Fields!kodmoshtari = Adodc1.Recordset.Fields!kodmoshtari
    frmafzmosafer.Adodc1.Recordset.Fields!Name = Adodc1.Recordset.Fields!Name
    frmafzmosafer.Adodc1.Recordset.Fields!family = Adodc1.Recordset.Fields!family
    frmafzmosafer.Adodc1.Recordset.Fields!namepedar = Adodc1.Recordset.Fields!namepedar
    frmafzmosafer.Adodc1.Recordset.Fields!kodmeli = Adodc1.Recordset.Fields!kodmeli
    frmafzmosafer.Adodc1.Recordset.Fields!shomareshena sname = Adodc1.Recordset.Fields!shomareshenasname
    frmafzmosafer.Adodc1.Recordset.Fields!tel = Adodc1.Recordset.Fields!tel
    frmafzmosafer.Adodc1.Recordset.Fields!adres = Adodc1.Recordset.Fields!adres
    frmafzmosafer.Adodc1.Recordset.Fields!tariktavalod = Adodc1.Recordset.Fields!tariktavalod
    frmafzmosafer.Adodc1.Recordset.Fields!meliat = Adodc1.Recordset.Fields!meliat
    frmafzmosafer.Adodc1.Recordset.Fields!tedadhamrah = Adodc1.Recordset.Fields!tedadhamrah
    frmafzmosafer.Adodc1.Recordset.Fields!mahaletavalo d = Adodc1.Recordset.Fields!mahaletavalod
    frmafzmosafer.Adodc1.Recordset.Fields!tarikhevorod = Adodc1.Recordset.Fields!tarikhevorod
    frmafzmosafer.Adodc1.Recordset.Fields!shomareotagh = Adodc1.Recordset.Fields!shomareotagh

    frmafzmosafer.Show

    Else
    a = MsgBox("peyda nashod")
    End If
    End If
    واینم کد مربوط به دکمه ثبت ویرایشم
    Adodc1.Recordset.Update
    خیلی گشتم ولی پیزی پیدا نکردم کمکم کنین.مرسی
    بچه ها خواهش می کنم زودتر جوابمو بدین
    پروژه ی پایان ترممه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    Smile نقل قول: ویرایش اطلاعات مورد جستجو در فرم دیگر

    سلام
    قبل از دستور ویرایش رکورد در فرم ویرایش باید اول جدول رو به شماره مسافر فیلتر کنید تا رکوردست 1 آیتم بیشتر واسش نمونه بعد رکورد رو ویرایش کنید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    61

    نقل قول: ویرایش اطلاعات مورد جستجو در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط M.T.P مشاهده تاپیک
    سلام
    قبل از دستور ویرایش رکورد در فرم ویرایش باید اول جدول رو به شماره مسافر فیلتر کنید تا رکوردست 1 آیتم بیشتر واسش نمونه بعد رکورد رو ویرایش کنید.
    مرسی که میخ.این کمکم کنین
    من هم Adodc1.Recordset.Filter = "kodmoshtari ='" & txtcode.Text & "'"
    و هم frmafzmosafer.Adodc1.Recordset.Filter = "kodmoshtari ='" & txtcode.Text & "'"
    را امتحان کردم یعنی هم ado مربوط به فرم جستجو و هم فرم ویرایشم رو فیلتر کردم ولی باز هم این error را میده
    اینم erooresh
    run time error' -2147217887(80040e21)':
    cannot update 'kodmoshtari';field not updatable

    خواهش می کنم زود جواب بدین
    مرسی از همه مخصوصن شما

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: ویرایش اطلاعات مورد جستجو در فرم دیگر

    جدول رو چطوری باز میکنید؟
    ReadWrite باید باشه/

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    61

    نقل قول: ویرایش اطلاعات مورد جستجو در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط M.T.P مشاهده تاپیک
    جدول رو چطوری باز میکنید؟
    ReadWrite باید باشه/
    ارتباط شی ado را از طریق پنجره ی propertice انجام دادم نه تو کد نویسی
    نمیدونم کجا باید read write کنم?

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    Smile نقل قول: ویرایش اطلاعات مورد جستجو در فرم دیگر

    شما وقتی build رو واسه تعریف ConnectionString میزنید ،، پنجره Advanced رو از پنجره Propertis بررسی کنید ، اونجا نحوه دسترسی به بانک مشخص میشه.

    راه دیگه اینکه قبل از باز کردن adodc در Form_Load متود Adodc1.Mode رو تنظیم کنید.

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    61

    نقل قول: ویرایش اطلاعات مورد جستجو در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط M.T.P مشاهده تاپیک
    شما وقتی build رو واسه تعریف ConnectionString میزنید ،، پنجره Advanced رو از پنجره Propertis بررسی کنید ، اونجا نحوه دسترسی به بانک مشخص میشه.

    راه دیگه اینکه قبل از باز کردن adodc در Form_Load متود Adodc1.Mode رو تنظیم کنید.
    این دستور رو قبل از اینکه بیاد داخب فرم جستجو یعنی بعر از پیدا کردن و هم هنگام Update نوشتم ولی همون Error را میده
    frmafzmosafer.Adodc1.Mode = adModeReadWrite

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: ویرایش اطلاعات مورد جستجو در فرم دیگر

    دوست عزیز شما فیلدی رو میخواید Update کنید که AutoNumber هست. فیلدهای AutoNumber آپدیت نمیشن.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: ویرایش اطلاعات مورد جستجو در فرم دیگر

    توصیه من اینه که برنامه بصورت خودکار و غیر تکراری کدمشتری بده و هیچ وقت کاربر نتونه تغییرش بده چون ممکنه کدمشتری ها تکراری شن و موقع فیلتر کردن به مشکل بربخورید.
    از 1000 شروع کنید به کدمشتری دادن ، هربار که میخواین یه مشتری جدید رو تعریف کنید کد آخرین مشتری رو بخونید بعلاوه یک کنید و به مشتری جدید اختصاص بدید.

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    61

    نقل قول: ویرایش اطلاعات مورد جستجو در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط M.T.P مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما فیلدی رو میخواید Update کنید که AutoNumber هست. فیلدهای AutoNumber آپدیت نمیشن.

    درسته
    حق با شما بود
    وقتی Auto number را عدد کردم درست شد.
    خیلیییییییییییییی ازتون ممنونم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •