نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

  1. #1
    کاربر جدید آواتار ali_novel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    16

    Question کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

    سلام دوستان عزیز من تازه شروع به کار با vb.net کردم.
    چند روز پیش یه برنامه نوشتم می خواستم یه دکمه تو برنامه طراحی کنم که کار دکمه backspace کی برد رو انجام بده و مثلاً برای پاک کردن کارکترهای یک textbox نیاز به استفاده از کی برد نباشه و با استفاده از این دکمه بشه کارکترهای textbox رو یکی یکی پاک کرد.
    ممنون می شم اگه کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

    کد اسکی این دکمه 8 هست.

  3. #3
    کاربر جدید آواتار ali_novel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    16

    نقل قول: کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط Saman_12 مشاهده تاپیک
    کد اسکی این دکمه 8 هست.
    خوب این کد رو چطور باید توی بلوک این دکمه کد نویسی کنم تا جواب بده؟؟؟
    اگه امکانش هست تکه کدش رو بنویسید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

    شما توی رویداد کلیک باتونتون بنویسید :

    SendKeys.SendWait("{Backspace}")


    یا توی Key press تکست باکستون بنویسید :

    If MsgBox("Do you want deleted", MsgBoxStyle.YesNo) = MsgBoxResult.Yes Then
    e.KeyChar = Chr(8)
    End If

    کد بالا وقتی شما کلیدی رو می فشارید از تون سوال می کنه پاکش کنه یا نه اگه روی Yes کلیک کنید پاک میشه و اگر نه وارد تکست میشه.

  5. #5

    نقل قول: کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

    فکر می کنم این کد
    With TextBox1
    .Text = .Text.Substring(0, .Text.Length - 1)
    End With
    هم تا حدی بدرد بخوره نه؟

  6. #6
    کاربر جدید آواتار ali_novel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    16

    نقل قول: کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

    سامان جان با توجه به تکه کد اول که گذاشتید برای باتون اگه ما تو برنامه بیشتر از یک textbox داشته باشیم سیستم چطور تسخیص می ده که Backspace رو روی کدوم textbox باید اعمال کنه؟با استفاده از tabindex تشخیص میده یا نه؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

    سامان جان با توجه به تکه کد اول که گذاشتید برای باتون اگه ما تو برنامه بیشتر از یک textbox داشته باشیم سیستم چطور تسخیص می ده که Backspace رو روی کدوم textbox باید اعمال کنه؟با استفاده از tabindex تشخیص میده یا نه؟
    ببینید کد ایشون دکمه BackSpace رو شبیه سازی میکنه! شما تصور کنید که با زدن باتون درواقع دکمه Backspace رو زدید. بنابراین عملیات حذف فقط بر روی Textbox فعال انجام میشه و اگه هیچ TextBox ی فعال نباشه هیچ اتفاقی نمی افته ...

    مگر اینکه در بخش کد دکمه Button قبل از ارسال دکمه Backspace، بر روی یکی از Textbox ها Focus کنید.
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط ali_novel مشاهده تاپیک
    سامان جان با توجه به تکه کد اول که گذاشتید برای باتون اگه ما تو برنامه بیشتر از یک textbox داشته باشیم سیستم چطور تسخیص می ده که Backspace رو روی کدوم textbox باید اعمال کنه؟با استفاده از tabindex تشخیص میده یا نه؟
    دوست عزیز....

    قبل از دستور sendkey با متد Select اون تکست باکس مورد نظر رو انتخاب کن.

     TextBox1.Select()
    SendKeys.SendWait("{backSpace}")


    موفق باشین

  9. #9
    کاربر جدید آواتار ali_novel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    16

    نقل قول: کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

    خیلی خیلی لطف کردید بابت کمکتون.
    جواب سوالاتم رو گرفتم.
    واقعاً سایت خوب و فعالی دارید.
    جواب سوالاتم رو گرفتم

  10. #10
    کاربر جدید آواتار ali_novel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    16

    نقل قول: کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط 09111111111 مشاهده تاپیک
    فکر می کنم این کد
    With TextBox1
    .Text = .Text.Substring(0, .Text.Length - 1)
    End With
    هم تا حدی بدرد بخوره نه؟
    دوستان عزیز کدها رو تست کردم و کد بالا بهترین کدی بود که می شد استفاده کرد اما وقتی textbox خالی می شد error می داد کد کامل رو براتون می زارم.
                If TextBox1.TextLength <> 0 Then
    With TextBox1
    .Text = .Text.Substring(0, .Text.Length - 1)
    End With
    End If

    کدی که دوست عزیزمون نسیم داد textbox رو کامل پاک می کنه و به صورت کارکتر به کارکتر پاک نمی کنه ولی فکر کنم با یه تغییرات جزئی اون کد هم کار کنه اگه کسی این تغییرات رو بلده لطفاً راهنمایی کنه.
    کد نسیم:
     TextBox1.Select()
    SendKeys.SendWait("{backSpace}")

  11. #11
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

    کدی که دوست عزیزمون نسیم داد textbox رو کامل پاک می کنه و به صورت کارکتر به کارکتر پاک نمی کنه ولی فکر کنم با یه تغییرات جزئی اون کد هم کار کنه اگه کسی این تغییرات رو بلده لطفاً راهنمایی کنه.
    علتش این هست که قبل از حذف از متد Select استفاده شده. وقتی کل متن داخل TextBox انتخاب بشه طبیعی هست که با زدن یک دکمه backspace همگی حذف میشن.

    من قبلاً هم گفتم که باید Focus کنید نه Select !
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  12. #12
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط ali_novel مشاهده تاپیک
    دوستان عزیز کدها رو تست کردم و کد بالا بهترین کدی بود که می شد استفاده کرد اما وقتی textbox خالی می شد error می داد کد کامل رو براتون می زارم.
                If TextBox1.TextLength <> 0 Then
    With TextBox1
    .Text = .Text.Substring(0, .Text.Length - 1)
    End With
    End If
    کدی که دوست عزیزمون نسیم داد textbox رو کامل پاک می کنه و به صورت کارکتر به کارکتر پاک نمی کنه ولی فکر کنم با یه تغییرات جزئی اون کد هم کار کنه اگه کسی این تغییرات رو بلده لطفاً راهنمایی کنه.
    کد نسیم:
     TextBox1.Select()
    SendKeys.SendWait("{backSpace}")
    سلام....

    دوست عزیز

    اون کدی که گذاشتم مشکلی نداره و کار می کنه......البته من باید از متد Focus برای بدست آوردن فوکوس تکست باکس مورد نظر استفاده می کردم و در تمامی حالات این متد جواب نمی ده و برای بدست آوردن فوکوس از متد Select استفاده کردم....که این کار باعث میشه که علاوه بر اینکه فوکوس به تکست باکس داده بشه ، متن اون هم به حالت انتخاب در بیاد ولی ما فقط کار اول اون رو می خوایم......پس به VB کلک می زنیم اون هم به صورت زیر

     TextBox4.Select()
    TextBox4.DeselectAll()

    SendKeys.SendWait("{backSpace}")


    موفق باشین

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    آستارا-تهران
    پست
    357

    نقل قول: کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

    نقل قول:
    نوشته شده توسط 09111111111
    فکر می کنم این کد
    With TextBox1
    .Text = .Text.Substring(0, .Text.Length - 1)
    End With
    هم تا حدی بدرد بخوره نه؟

    دوستان عزیز کدها رو تست کردم و کد بالا بهترین کدی بود که می شد استفاده کرد اما وقتی textbox خالی می شد error می داد کد کامل رو براتون می زارم
    کجای این کد بهترین کد هست؟
    این کد فقط می تونه از آخر پاک کنه اگه کابر بخواد از وسط پاک کنه چی؟
    من با C#‎‎‎ نوشتم کاملا هم کار می کنه خودت به vb تبدیل کن

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    foreach (Control item inthis.Controls)
    {
    item.Enter+=newEventHandler(Control_Enter);
    item.Leave += newEventHandler(Control_Leave);
    }
    }
    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SendKeys.Send("\b");
    }
    privatevoid Control_Enter(object sender, EventArgs e)
    {
    Control cont = sender asControl;
    if (LeavedControl != null && cont.Name == "button1")
    {
    this.LeavedControl.Focus();
    }
    }
    Control LeavedControl;
    privatevoid Control_Leave(object sender, EventArgs e)
    {
    this.LeavedControl = sender asControl;
    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_csharp مشاهده تاپیک
    کجای این کد بهترین کد هست؟
    این کد فقط می تونه از آخر پاک کنه اگه کابر بخواد از وسط پاک کنه چی؟
    من با C#‎‎‎‎ نوشتم کاملا هم کار می کنه خودت به vb تبدیل کن

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    foreach (Control item inthis.Controls)
    {
    item.Enter+=newEventHandler(Control_Enter);
    item.Leave += newEventHandler(Control_Leave);
    }
    }
    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SendKeys.Send("\b");
    }
    privatevoid Control_Enter(object sender, EventArgs e)
    {
    Control cont = sender asControl;
    if (LeavedControl != null && cont.Name == "button1")
    {
    this.LeavedControl.Focus();
    }
    }
    Control LeavedControl;
    privatevoid Control_Leave(object sender, EventArgs e)
    {
    this.LeavedControl = sender asControl;
    }
    سلام
    دوست عزیز لطفاً از ادبیات بهتری برای خطاب به دیگران استفاده کنید.....دوست خوبم 09111111111 اون چیزی رو که دوستمون خواسته بودن یعنی شبیه سازی دکمه BackSpace رو گذاشتن ....در ضمن کد خود من هم منطقی و هم کوچکتر است......در حالی که کد شما !

    فقط جهت اطلاع :
    دکمه BackSpace را وقتی فشار می دهید اگر کرسر در یک متن باشد یک کارکتر قبل از خود را حذف می کند.

    درخواست دوستمون هم همین بود که با کد من جواب می ده و نیازی هم نیست که شما از در تالار VB کد C#‎ بزارین و به یکی از فعالین تالار ( 0911111111) توهین کنید

    موفق باشین

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    آستارا-تهران
    پست
    357

    نقل قول: کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

    سلام
    دوست عزیز لطفاً از ادبیات بهتری برای خطاب به دیگران استفاده کنید.....دوست خوبم 09111111111 اون چیزی رو که دوستمون خواسته بودن یعنی شبیه سازی دکمه BackSpace رو گذاشتن ....در ضمن کد خود من هم منطقی و هم کوچکتر است......در حالی که کد شما !

    فقط جهت اطلاع :
    دکمه BackSpace را وقتی فشار می دهید اگر کرسر در یک متن باشد یک کارکتر قبل از خود را حذف می کند.

    درخواست دوستمون هم همین بود که با کد من جواب می ده و نیازی هم نیست که شما از در تالار VB کد C#‎‎‎ بزارین و به یکی از فعالین تالار ( 0911111111) توهین کنید
    دوست عزیز سلام
    من به کسی توهین نکردم
    من می دونم که دکمه BackSpace را وقتی فشار می دهید اگر کرسر در یک متن باشد یک کارکتر قبل از خود را حذف می کند به همین خاطر از کد دوستمون ایراد گرفتم چون با کد دوستمون فقط میشه از آخر تکست باکس پاک کرد نه از اونجایی که مکان نما اون جاست !!!
    در ضمن کد من کامل هست و هیچ نقصی نداره و رو هرچند تا کنترل که رو فرم داشته باشیم کار می کنه و کاملا قابل فهم هست !!!
    اینم کد vb که دیگه جای هیچ حرف و حدیثی نباشه
    Public Sub New()
    Me.InitializeComponent
    Dim item As Control
    For Each item In MyBase.Controls
    AddHandler item.Enter, New EventHandler(AddressOfMe.Control_Enter)
    AddHandler item.Leave, New EventHandler(AddressOfMe.Control_Leave)
    Next
    End Sub

    Private Sub button1_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)
    SendKeys.Send(ChrW(8))
    End Sub

    Private Sub Control_Enter(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)
    Dim cont As Control = TryCast(sender,Control)
    If ((Not Me.LeavedControl Is Nothing) AndAlso (cont.Name = "button1")) Then
    Me.LeavedControl.Focus
    End If
    End Sub

    Private Sub Control_Leave(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)
    Me.LeavedControl = TryCast(sender,Control)
    End Sub

  16. #16
    کاربر جدید آواتار ali_novel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    16

    نقل قول: کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

    دوستان بیشتر از پیش مشتاق شدم که برنامه نویسی رو ادامه بدم، واقعاً ازتون ممنونم .
    یه سوال دیگه برام پیش اومده:
    می خوام مثلاً وقتی که کلید A رو روی صفحه کلید فشار می دم button A که روی صفحه برنامم طراحی کردم عمل بکنه مثل اینکه روی button A کلیک کرده باشم منظورم اینه که نمی خوام به صورت مستقیم توی textbox تایپ کنم، اینکار رو با sendkey می تونم انجام بدم؟!
    یا از روش دیگه ای باید استفاده کنم

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    نقل قول: کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط ali_novel مشاهده تاپیک
    دوستان بیشتر از پیش مشتاق شدم که برنامه نویسی رو ادامه بدم، واقعاً ازتون ممنونم .
    یه سوال دیگه برام پیش اومده:
    می خوام مثلاً وقتی که کلید A رو روی صفحه کلید فشار می دم button A که روی صفحه برنامم طراحی کردم عمل بکنه مثل اینکه روی button A کلیک کرده باشم منظورم اینه که نمی خوام به صورت مستقیم توی textbox تایپ کنم، اینکار رو با sendkey می تونم انجام بدم؟!
    یا از روش دیگه ای باید استفاده کنم
    برنامه ضمیمه رو نگاه کنین. توجه کنین که key preview فرم باید true باشه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط ali_novel مشاهده تاپیک
    دوستان بیشتر از پیش مشتاق شدم که برنامه نویسی رو ادامه بدم، واقعاً ازتون ممنونم .
    یه سوال دیگه برام پیش اومده:
    می خوام مثلاً وقتی که کلید A رو روی صفحه کلید فشار می دم button A که روی صفحه برنامم طراحی کردم عمل بکنه مثل اینکه روی button A کلیک کرده باشم منظورم اینه که نمی خوام به صورت مستقیم توی textbox تایپ کنم، اینکار رو با sendkey می تونم انجام بدم؟!
    یا از روش دیگه ای باید استفاده کنم
    سلام.........

    دوست عزیز نیازی به SendKey نیست.....شما اول باید کاری کنین که هر کلیدی که فشرده میشه اول به فرم فرستاده بشه و نه به کنترل دیگری....که برای این کار خاصیت KeyPreview فرم رو True می کنید ......حال در رویداد KeyPress فرم چک می کنید که حرف وارد شده A هست یا نه......حال اگر A بود از متد PerfromClick باتن مورد نظر برای کلیک او ن استفاده کنید به این صورت :

    Buton1.perfromClick


    البته فکر می کنم که دوست خوبمون جناب مدیرمسئول هم همین برنامه رو واسه شما گذاشته باشن ....فقط خواستم توضیح داده باشم

    موفق باشین

  19. #19
    کاربر جدید آواتار ali_novel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    16

    نقل قول: کمک برای طراحی دکمه backspace در vb.net

    دوستان راهنمایی هاتون اینقدر خوب هست که من رو مجبور می کنه واسه هر تاپیکتون یه تشکر بزارم . من شرایطم خیلی خاصه و جایی که هستم امکان نصب visual studio نیست و هفته ای یکی دو مرتبه تو خونه فقط می رسم کار کنم واسه همینه که چند وقت یک بار رو همون مسائل سوال واسم پیش میاد خلاصه اینکه از اینکه مارو تحمل می کنید ممنوم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •