نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حلقه foreach براي مجموعه ها

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mehdihadeli
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    69

    حلقه foreach براي مجموعه ها

    ميخواستم يك حلقه foreach براي يك صف بسازم كه مقادير را به ترتيب del و با هم جمع كنه
    اما نشد آيا امكانش هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: حلقه foreach براي مجموعه ها

    نه نمیشه. اگر بگب میخوای چیکار کنی بهتر میتونم کمکت کنم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rezamansori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خوزستان - اهواز
    سن
    30
    پست
    140

    نقل قول: حلقه foreach براي مجموعه ها

    فکر کنم می خواید مقادیر یک آرایه رو با هم جمع کنید بعد همشون رو پاک کنید درسته؟
    اگه سوالتون این باشه این طور عمل کنید.

    int sum=0
    foreach(int i in items)
    {
    sum+=i;
    i=0;
    }

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mehdihadeli
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    69

    نقل قول: حلقه foreach براي مجموعه ها

    کدم اینه البته با while نوشتم .number یک queue است.اگه دوستان لطف کنند یک مثال foreach برای stack,یا queue بزارن ممنون میشم


    int p = 0;

    while (sender.Number.Count > 0)
    p = p/(int)sender.Number.Dequeue();



    Console.WriteLine("division of numbers is:{0}", p);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •