نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: علت عدم کار این کد

  1. #1

    علت عدم کار این کد

    دوستان من یک دیتاگرید ویو دارم به نام dataGridView1 طبق کد زیر می خوام وقتی روی سطرها اون کلیک می شه در داخل تکست باکس txtid مطابق کد زیر داده ها قرار بگیرند ولی این عمل انجام نمی شه با توجه به کد زیر به نظرتون چرا این کار انجام نمی شه؟ممنون


    private void dataGridView1_CellContentClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    txtid.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: علت عدم کار این کد

    نقل قول نوشته شده توسط salehvasaleh مشاهده تاپیک
    دوستان من یک دیتاگرید ویو دارم به نام dataGridView1 طبق کد زیر می خوام وقتی روی سطرها اون کلیک می شه در داخل تکست باکس txtid مطابق کد زیر داده ها قرار بگیرند ولی این عمل انجام نمی شه با توجه به کد زیر به نظرتون چرا این کار انجام نمی شه؟ممنون


    private void dataGridView1_CellContentClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    txtid.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();
    }


    txtid.Text =dataGridView1.SelectedRows[0].Cells[0].Value.ToString()

  3. #3

    نقل قول: علت عدم کار این کد

    نقل قول نوشته شده توسط iman_lovely666 مشاهده تاپیک


    txtid.Text =dataGridView1.SelectedRows[0].Cells[0].Value.ToString()
    مگه بین سلول 0 و یک تفاوتی هست که برای این کار نکنه و واسه اون یکی کار کنه؟ الان تست کردم برای 0 هم نشد.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار j68719
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    زمين خدا
    سن
    34
    پست
    67

    نقل قول: علت عدم کار این کد

    با datatable می تونی به اطلاعات گرید دیو دسترسی داشته باشی.


    private void dataGridView1_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if (dataGridView1.RowCount > 0)
    {
    textBox2.Text = dtb.Rows[dataGridView1.CurrentRow.Index][1].ToString();
    textBox3.Text = dtb.Rows[dataGridView1.CurrentRow.Index][0].ToString();
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: علت عدم کار این کد

    نقل قول نوشته شده توسط salehvasaleh مشاهده تاپیک
    دوستان من یک دیتاگرید ویو دارم به نام dataGridView1 طبق کد زیر می خوام وقتی روی سطرها اون کلیک می شه در داخل تکست باکس txtid مطابق کد زیر داده ها قرار بگیرند ولی این عمل انجام نمی شه با توجه به کد زیر به نظرتون چرا این کار انجام نمی شه؟ممنون


    private void dataGridView1_CellContentClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    txtid.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();
    }
    سلام بجایCellContentClick از CellClickاستفاده کن


    private void dataGridView1_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    txtid.Text = dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[1].Value.ToString();
    }

    --------------------
    نقل قول نوشته شده توسط mahziar مشاهده تاپیک

    آخرین ویرایش به وسیله mahziar : چهارشنبه 17 شهریور 1389 در 14:34 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار j68719
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    زمين خدا
    سن
    34
    پست
    67

    نقل قول: علت عدم کار این کد

    به این https://barnamenevis.org/showthread.php?p=1091417 سری بزن ببین می تونی کمکم کنی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •