نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارتباط كمبو باكس با ديتابيس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار 41134100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    ایالت متحده آستارا
    پست
    78

    ارتباط كمبو باكس با ديتابيس

    سلام
    چطور بايد كاري كرد كه كمبو باكس گزينه هاشو از ديتا بيس بگيره

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    iran
    پست
    311

    نقل قول: ارتباط كمبو باكس با ديتابيس

    سلام.
            SqlConnection conn = new SqlConnection(str_conn);
    conn.Open();
    SqlDataAdapter DA = new SqlDataAdapter();
    DA.SelectCommand = new SqlCommand();
    DA.SelectCommand.CommandText = "select * from table1";
    DA.SelectCommand.Connection = conn;
    DA.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text; ;
    SqlDataReader reader = DA.SelectCommand.ExecuteReader();
    while (reader.Read())
    combobox1.Items.Add(reader[1]);
    conn.Close();



    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار 41134100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    ایالت متحده آستارا
    پست
    78

    نقل قول: ارتباط كمبو باكس با ديتابيس

    واشه vb6 ميخواستم. اينا واسه c نيست؟

  4. #4

    نقل قول: ارتباط كمبو باكس با ديتابيس

    نقل قول نوشته شده توسط 41134100 مشاهده تاپیک
    سلام
    چطور بايد كاري كرد كه كمبو باكس گزينه هاشو از ديتا بيس بگيره
    سلام عليکم
    ميتونيد از روش زير اينکار رو انجام بديد
    شما ارتباط vb رو با اکسس از طريق رابط ADO برقرار کن و يه کمبوباکس اضافه کن و يه کامند دستورات زير رو تو کامند اضافه کن
    توجه:در کد زير name همان نام فيلدي است که مقدارهاي آن فيلد درون کمبوباکس اضافه خواهد شد.
    On Error Resume Next
    Combo2.AddItem Adodc1.Recordset.Fields("name").Value
    Adodc1.Recordset.MoveNext




    موفق باشيد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sajad_boj70
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    33
    پست
    296

    نقل قول: ارتباط كمبو باكس با ديتابيس

    کد HTML:
    On Error Resume Next
    Form10.Data2.Refresh
    Form10.Data3.Refresh
    Adodc1.Recordset.MoveLast
    Dim Z, ty, ti As Integer
    Z = Z + 1
    If Z = 1 Then
    Form10.Data2.Refresh
    Form10.Data3.Refresh
       Form10.Data2.Recordset.MoveFirst
       Do While Form10.Data2.Recordset.EOF = False
        Form2.Combo5.AddItem (Form10.Data2.Recordset.Fields!ty)
        Form10.Data2.Recordset.MoveNext
       Loop
       Form2.Combo5.Text = Form2.Combo5.List(0)
          Form10.Data3.Recordset.MoveFirst
       Do While Form10.Data3.Recordset.EOF = False
        Form2.Combo6.AddItem (Form10.Data3.Recordset.Fields!ti)
        Form10.Data3.Recordset.MoveNext
       Loop
       Form2.Combo6.Text = Form2.Combo6.List(0)
    
    End If
    توضیح اینکه در فرم 10 ما یک دیتا گذاشتیم که اطلاعاتمون رو وارد بانک میکنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: ارتباط كمبو باكس با ديتابيس

    کافیه کنترل Microsoft Data bound list control رو به فرمت اضافه کنی و row source و list field رو تنظیم کنی. البته اینا واسه کنترل DAO هست اگه با ADO کار میکنی باید از Microsoft Datalist control استفاده کنی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •