نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: عوض کردن IP

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    عوض کردن IP

    سلام خسته نباشید کسی میدونه چطور با وِزوال بیسیک 6 میتونم برنامه ای بسازم که در هر دقیقه ای پی تغییر کنه مهم نیست ای پی کدوم شهر یا کشور حتی میتونه ای پی ایران باشه فقط برنامه ای میخوام که در هردقیقه بصورت اتوماتیک ای پی عوض بشه کسی سورسشو داره؟یا میتونه راهنمایی کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    422

    نقل قول: عوض کردن آی پی

    سلام
    بايد از طريق رجيستري اين كار رو انجام بدي :

    آدرس :

    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre  ntVersion\Internet Settings


    و مقدار ProxyServer را به صورت زير تغيير بديد :

    IP:Port


    مثلا

    174.142.104.57:3128


    همچنين مقدار ProxyEnable را به 1 تغيير بديد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: عوض کردن IP

    میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟واگر سورسی دارین بزارین؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: عوض کردن IP

    سلام ببخشید من هدفم از تغییر ای پی اینه مثلا من تو یه سایت میرم ای پیم ثبت میشه ودفعه بعد دگه نمیذاره وارد سایتش بشم مگر اینکه ای پیم تغییر بدم و مهم نیست ای پیم چی باشه چون اون سایت فیلتر نیسته و هدفم دور زدن مخابرات نیسته میخوام مدیر اون سایت یا همون اسکریپتی که نصب کرده که فقط اجاز میده هر کسی با هر ای پی فقط یکبار در روز بتونه سایتو باز کنه و سایت فیلتر نیسته ومن میخوام هر یک دقیقه یکبار ای پیمو تغییر بدم؟چکار کنم اگر امکان داره توضیح کامل بدین یا خواهشن سورس دارین سورس بزارین؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    422

    نقل قول: عوض کردن IP

    ببينيد شما بايد يه سايتي كه روزانه IP‌ هاي جديدي را قرار ميده را پيدا كنيد

    بعد با برنامتون اون IP‌ها را بدست بياريد و داخل يك ليست باكس بريزيد و بعد هم كه ديگه با خودتون هست كه مثلا هر يك دقيقه بره آيتم بعدي و ...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: عوض کردن IP

    ای پی هاش با من فقط شما بگین چطور باید تغییرش بدم؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    نقل قول: عوض کردن IP

    اگه بشه که خیلی عالیه ولی فکر نکنم به همین سادگیها باشه!

  8. #8

    نقل قول: عوض کردن IP

    سلام.

    دوست عزیز اگه اون سایتی که میخوایی دورش بزنی از سایت های تبلیغاتی (کلیکی) باشه مثل :
    oxinads
    این سایت ها فقط آپی ایران رو قبول میکنند و پول واریز میکنند ، در مورد تغییر آی پی هم تا جایی که من میدونم باید کانکت بشی به یه سرور تا از طریق اون سرور آی پی شما تغییر کنه.

    و تا جایی که من میدونم اینچنین سروری تو ایران نیست و اکثرا آمریکایی هستن که اونا هم آی پی آمریکایی میدن و بدرد کارت نمیخوره.

    ** اگه کارت همین کلیکی ها هست یه دوره ای یه باگ وجود داشت که خودم تستش کردم کار داد و روزانه حدود 500 کلیک برام تو سیستمشون ثبت میشد ولی تا یه مدتی کار میکرد و بعد هم بستنش رفت
    ** البته لازم هست بگم من 1 ریال هم از اون سایت به حساب بانکیم واریز نکردم چون هم از لحاظ دینی حرام هست و هم از لحاظ اخلاقی کار درستی نیست.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    117

    نقل قول: عوض کردن IP

    سلام
    بچه ها کسی از همین سایتهایی که میشه ip رو باهاش عوض کرد سراغ داره؟ مهم نیست کجایی هستش فقط بشه توش proxy گیر آورد. چون من لازم دارم که همزمان با چند تا id تو یه سایت وارد بشم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: عوض کردن IP

    نقل قول نوشته شده توسط omid22 مشاهده تاپیک
    سلام.

    دوست عزیز اگه اون سایتی که میخوایی دورش بزنی از سایت های تبلیغاتی (کلیکی) باشه مثل :
    oxinads
    این سایت ها فقط آپی ایران رو قبول میکنند و پول واریز میکنند ، در مورد تغییر آی پی هم تا جایی که من میدونم باید کانکت بشی به یه سرور تا از طریق اون سرور آی پی شما تغییر کنه.

    و تا جایی که من میدونم اینچنین سروری تو ایران نیست و اکثرا آمریکایی هستن که اونا هم آی پی آمریکایی میدن و بدرد کارت نمیخوره.

    ** اگه کارت همین کلیکی ها هست یه دوره ای یه باگ وجود داشت که خودم تستش کردم کار داد و روزانه حدود 500 کلیک برام تو سیستمشون ثبت میشد ولی تا یه مدتی کار میکرد و بعد هم بستنش رفت
    ** البته لازم هست بگم من 1 ریال هم از اون سایت به حساب بانکیم واریز نکردم چون هم از لحاظ دینی حرام هست و هم از لحاظ اخلاقی کار درستی نیست.
    سلام عزیز سخت در اشتباهی من برای چنین سایتی نمیخوام بزار حقیقتو بگم میخوام روزانه 500تا ایمیل gmail بسازم ولی gmail بعد از ساعت چندتا اییمیل ایدیتو قفل میکنه یعنی باید شمارتلفن بدی تا کدی برات ارسال کنه یعنی سخت گیری میکنه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    422

    نقل قول: عوض کردن IP

    بفرما

    http://proxy-ip-list.com


    به صورت فايل تكست هم ميشه دانلود كرد

    موفق باشيد

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: عوض کردن IP

    نقل قول نوشته شده توسط saeedvir مشاهده تاپیک
    بفرما

    http://proxy-ip-list.com
    به صورت فايل تكست هم ميشه دانلود كرد

    موفق باشيد
    عزیز من ای پی دارم میگم چطور با وِیژوال برنامه ای بنویسم ای پیم رو به این ای پی تغییر بده 72.249.191.27:80؟

  13. #13

    نقل قول: عوض کردن IP

    سلام به همگی

    داره جالب میشه ، منم موافقم لطف کنید دوستان آموزشش رو بزارید

  14. #14

    نقل قول: عوض کردن IP

    سلام دوستان

    من چنتا این آی پی هارو تست کردم بدرد نمیخوره، با اینکه سرعتم 1 مگ هست ولی تاکه آی پی هارو زدم سرعتم از دیال آپ هم کمتر شد

    خدانگهدار

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ali_asg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    30
    پست
    129

    نقل قول: عوض کردن IP

    من هم از یه ماه پیش دنبال این روش بودم ولی توی سی شارپ . توی کد پراجکت سورس رو پیدا کردم ولی کار نکرد. اگه کسی با سی شارپ هم بلده لطف کنه روش یا سورس رو قرار بده

  16. #16

    نقل قول: عوض کردن IP

    نقل قول نوشته شده توسط ali_asg مشاهده تاپیک
    من هم از یه ماه پیش دنبال این روش بودم ولی توی سی شارپ . توی کد پراجکت سورس رو پیدا کردم ولی کار نکرد. اگه کسی با سی شارپ هم بلده لطف کنه روش یا سورس رو قرار بده

    سلام دوست عزیز

    من جدیدا فهمیدم کلا دیگه پ*ر*و-ک+سی ها کار نمیکنن و مخابرات بستدشون!

    خودمم کار کردم نشد.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: عوض کردن IP

    خروس همسایه رو دیوار تخم کرد آخر یه نفر پیدا نشد!!! بگه چطور میشه ای پی رو عوض کرد؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ali_asg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    30
    پست
    129

    نقل قول: عوض کردن IP

    نقل قول نوشته شده توسط omid22 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    من جدیدا فهمیدم کلا دیگه پ*ر*و-ک+سی ها کار نمیکنن و مخابرات بستدشون!

    خودمم کار کردم نشد.
    من به دنبال تغییر پروکسی نیستم . فقط می خوام آی پی عوض شه

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار ehsan78mp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    24
    پست
    58

    نقل قول: عوض کردن IP

    دوست عزیز شاید در سورسی که من میذارم تمام مشکلاتت را حل کنه. در ضمن باید یه چیزی هم بگم.
    سلام دوستان

    من چنتا این آی پی هارو تست کردم بدرد نمیخوره، با اینکه سرعتم 1 مگ هست ولی تاکه آی پی هارو زدم سرعتم از دیال آپ هم کمتر شد

    خدانگهدار
    باید بگم دوست عزیزمون omid22 کاملا راست گفتند. بسیاری از آی پی ها سرعت پایینی دارند.
    ولی سایت زیر بهترین گزینه است که یکی از دوستان خوبمون اشاره کردند:
    سایت فیلتر نشده:
    http://www.proxy-ip-list.com
    آی پی هم که شما اشاره کردید: 72.249.191.27:80
    آی پی اون توی برنامه: 72.249.131.27
    پورت: 80

    موفق باشید. سوال دیگه ای بود در خدمتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: عوض کردن IP

    گل بود به سبزه اراسته شد خوب حالا دوست عزیز ehsan78mp میشه بگی چرا وقتی با سورسی که شما دادین ای پی رو تغییر میدم تو سایتهایی که ای پی میگن میرم همون ای پی قبلی رو نشون میدن؟

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار ehsan78mp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    24
    پست
    58

    نقل قول: عوض کردن IP

    شما باید تنظیمات پروکسی را توی مرورگرتون فعال کنین.
    مثلا توی فایرفاکس فارسی:
    ابزار ها-گزینه ها...-پیشرفته-شبکه-تنظیمات اتصال
    توی پنجره باز شده گزینه تنظیمات پیشکار سیستم را انتخاب کنین
    توی اینترنت اکسپلورر:
    Tools>Options>Connections>Lan Settings
    مطمئن بشید تمام تیک ها غیر فعال هستند

    سوالی دیگه ای بود در خدمتم

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: عوض کردن IP

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan78mp مشاهده تاپیک
    شما باید تنظیمات پروکسی را توی مرورگرتون فعال کنین.
    مثلا توی فایرفاکس فارسی:
    ابزار ها-گزینه ها...-پیشرفته-شبکه-تنظیمات اتصال
    توی پنجره باز شده گزینه تنظیمات پیشکار سیستم را انتخاب کنین
    توی اینترنت اکسپلورر:
    Tools>Options>Connections>Lan Settings
    مطمئن بشید تمام تیک ها غیر فعال هستند

    سوالی دیگه ای بود در خدمتم
    سلام دوست عزیز والا ماهر کار میکنیم عوض نمیشه تو اینترنت اکسپلولر تست کنین بهم خبر بدین؟

  23. #23
    کاربر تازه وارد آواتار ehsan78mp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    24
    پست
    58

    نقل قول: عوض کردن IP

    دوست عزیز. این برنامه درست کار میکنه

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: عوض کردن IP

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan78mp مشاهده تاپیک
    دوست عزیز. این برنامه درست کار میکنه
    نمیدونم واسه من کار که نکرد برحال ممنون

  25. #25
    کاربر تازه وارد آواتار ehsan78mp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    24
    پست
    58

    Exclamation نقل قول: عوض کردن IP

    دوست عزیز.
    ابتدا برنامه را باز کن. یک آی پی و پورت مطمئن از سایت proxy-ip-list.com بگیر. همونطور که میدونی آی پی و پورت را در ستون اول نوشته که به این صورته:

    IP:Port
    Example:
    87.207.249.148:80
    IP = 87.207.249.148
    Port = 80

    بعد از این که آی پی و پورت را توی فیلد ها وارد کردی از دکمه Validation IP استفاده کن. البته این کد را هم به برنامه قبل از استفاده از Validation IP وارد کن:

    Private Sub Winsock1_Connect()
    Me.MousePointer = 0

    MsgBox "Sucessfully connect to: " & Text1.Text & " Validation IP Result: TRUE!", vbInformation, "Connected"
    End Sub

    اگه درست بود Change IP را بزن. حالا آی پی تغییر کرده. با اینترنت اکسپلورر امتحان کن. اگه میخوای ببینی تغییر کرده یا نه برو به این جا: http://www.p30ehsan.blogfa.com/page/ip.aspx

    حالا درست شده. اگه درست نشد بگو
    موفق باشی

  26. #26

    نقل قول: عوض کردن IP

    احسان جان دانلود کردیم کار هم کرد ولی وقتی برای بار دوم Validation IP رو میزنی خطای Runtime Error 40020 رو میده ... چطور میتونم این خطا رو رفعش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله mhsn-vb : چهارشنبه 13 بهمن 1389 در 13:25 عصر

  27. #27

    نقل قول: عوض کردن IP

    چرا کسی نیست جواب منو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چه جوری خطای Runtime Error 40020 رو رفع کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  28. #28
    کاربر جدید آواتار pedramsanati
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ايران.اردبيل.پارس آباد
    سن
    30
    پست
    13

    نقل قول: عوض کردن IP

    با عرض سلام و خسته نباشيد.
    آقا سايت 20 20 20 20. فقط تنها مشكلم ساخت قفل سخت افزاري در زبان ويژوال بيسيك با USB مي باشد.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •