نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ذخیره سازی پلاک خودرو در BD و خواندن آن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ASP.NET2
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    191

    ذخیره سازی پلاک خودرو در BD و خواندن آن

    سلام دوستان
    همونطور که از عنوان تاپیک هم معلومه من می خوام پلاک خودرو را تو DB زخیره کنم همونطور که هست و اجازه ندم که مقادیر دیگه ای وارد بشه برا این کار من از 2 تا DropDownList که شماره شهرها و حروف الفبا هستش استفاده کردم برای 2 تا دیگه از شماره ها از RadNumiricTextBox استفاده کردم.و برای ذخیره در نهایت همه ی این ها رو با هم جمع کردم و تو یه جدول در یک ستون قرار دادم.به این صورت

    pelak2.gif
    string pelak = drpf.SelectedValue + txtS.Text + drpT.SelectedValue + txtFo.Text;

    حالا می خوام این شماره رو به همون صورتی که هستش از دیتابیس بخونم و در جاهای قبلی خودشون تو DropDownlistو NumiricTextBox قرار بدم.تا کاربر بتونه اون رو Edit کنه و دوباره Updateش کنم.ولی چون همه این مقادیر با هم جمع شدن و در جدول ذخیره شدن نمی تونم این کارو بکنم .اگه کسی راه حلی برا این موضوع داره لطفاً کمک کنه.
    من از این روش استفاده کردم ولی نتونستم جواب بگیرم
    Substring(0, 2)
    اینم بگم که نمی تونم تو ستون های جداگانه ذخیره کنم چون تو گزارش گیری تو Grid می خوام که یکجا نمایش بدم و بر اساس اون جستجو کنم

  2. #2

    نقل قول: ذخیره سازی پلاک خودرو در BD و خواندن آن

    سلام

    من فكر ميكنم بايد در ستون هاي جداگانه نشون بديد. شماره شهرباني هر قسمتش يه مفهومي داره پس ماهيت هر كدوم جداست. از هم جدا كنيد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASP.NET2
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    191

    نقل قول: ذخیره سازی پلاک خودرو در BD و خواندن آن

    نقل قول نوشته شده توسط obalitjoOon مشاهده تاپیک
    سلام

    من فكر ميكنم بايد در ستون هاي جداگانه نشون بديد. شماره شهرباني هر قسمتش يه مفهومي داره پس ماهيت هر كدوم جداست. از هم جدا كنيد.
    مرسی ولی خوب من دنبال یه روش بهتر می گردم.که موقع نمایش تو گرید ویو تعداد ستون ها زیاد نشنن.چون به قدر کافی زیاد هستن.

  4. #4

    نقل قول: ذخیره سازی پلاک خودرو در BD و خواندن آن

    فكر كنم بتونيد Merge كنيد.

    دقيق نمي دونم ولي شنيدم كه ميشه. هم از طريق دستور SQL و هم از طريق برنامه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ASP.NET2
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    191

    نقل قول: ذخیره سازی پلاک خودرو در BD و خواندن آن

    نقل قول نوشته شده توسط obalitjoOon مشاهده تاپیک
    فكر كنم بتونيد Merge كنيد.

    دقيق نمي دونم ولي شنيدم كه ميشه. هم از طريق دستور SQL و هم از طريق برنامه
    کسی می دونه این کار شدنی یا نه اگر که شدنی هستش به چه صورت؟

  6. #6

    نقل قول: ذخیره سازی پلاک خودرو در BD و خواندن آن

    موقع ذخیره بین هر کدوم یه کاراکتر جدا کننده مثل , بنداز بعد موقع خوندن از بانک 2 حالت داری
    1. میخوای این استرینگ رو هر بخشش رو تو یه جا نشون بدی که خوب راحت از تابع split استفاده میکنی
    2. میخوای کل متن رو بدون کاراکتر , نشون بدی که تو سلکتی که میزنی از این استفاده میکنی

    SELECT REPLACE('abcdefghicde','cde','xxx');

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ASP.NET2
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    191

    نقل قول: ذخیره سازی پلاک خودرو در BD و خواندن آن

    ممنون از همه خودم حلش کردم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: ذخیره سازی پلاک خودرو در BD و خواندن آن

    نقل قول نوشته شده توسط ASP.NET2 مشاهده تاپیک
    ممنون از همه خودم حلش کردم.
    بهتر بود روش خودت رو میگذاشتی تا یه نفر دیگه به این مشکل بخوره بتونه حلش کنه.
    نیازی به زیاد کردن ستون ها در گرید نیست. شما در بانک اونها رو جدا جدا بگیر موقع select کردن انها رو با هم جمع کن.
    select first+last+horof
    در این حالت محتویات فیلدها در صورت حروف بودن در کنار هم قرار میگیرن

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ASP.NET2
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    191

    نقل قول: ذخیره سازی پلاک خودرو در BD و خواندن آن

    نقل قول نوشته شده توسط daffy_duck376 مشاهده تاپیک
    بهتر بود روش خودت رو میگذاشتی تا یه نفر دیگه به این مشکل بخوره بتونه حلش کنه.
    نیازی به زیاد کردن ستون ها در گرید نیست. شما در بانک اونها رو جدا جدا بگیر موقع select کردن انها رو با هم جمع کن.
    select first+last+horof
    در این حالت محتویات فیلدها در صورت حروف بودن در کنار هم قرار میگیرن
    من اول با هم جمع کردم و در یک ستون ذخیره کردم بعد خوندمشون و تو یه متغیر ریختم و از اون متغیر تکه تکه خوندم و هر کدوم رو در جای خودش قرار دادم .اینجوری تونستم تو گزارش در گرید هم مشکل رو حل کنم.

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار mr13668248
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    برازجوووون
    پست
    51

    نقل قول: ذخیره سازی پلاک خودرو در BD و خواندن آن

    لطفا توضیحات بیشتری بدید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: ذخیره سازی پلاک خودرو در BD و خواندن آن

    شما می تونستی برعکس این کار رو انجام بدی یعنی تو جدولت در ستون های مختلف ذخیره کنی و بعد موقع خوندن اونا رو به هم بچسبونی

  12. #12

    نقل قول: ذخیره سازی پلاک خودرو در BD و خواندن آن

    به نظر من هم ذخیره کردن اطلاعات در ستون های جداگانه کار بسیار منطقی تری هست .
    فرض کنید از شما بخوان گزارشی بدید که در اون شماره شهربانی مربوط به شهرهای x . y . z باشه ، نوع حروف وسط مثلا ب باشه و خلاصه گزارش کاملا ترکیبی بر اساس هریک از این موارد .
    اگه جدا جدا ذخیره کنید هم گزارش گیری تون سریع تر ، راحت تر و خصوصا مطمئن تره و هم کوری که مینویسید هم انعطاف پذیری زیادی داره .
    در نهایت برای نمایش در یک ستون کافیه اونها رو با هم جمع کنید ، حتی میتونید وسط هر فیلدی که جمع میشه فاصله بندازید یا کارکتر خاصی رو درج کنید .
    به مثال زیر دقت کنید .
    SELECT  CAST(Tbl_DeviceCat.DTitle as nvarchar(50)) +' -> '+ CAST(Tbl_DeviceCat.Category as nvarchar(50)) as Title
    FROM Tbl_DeviceCat

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •