نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بالا بردن امنیت سایت با استفاده از کدهای php

  1. #1

    Exclamation بالا بردن امنیت سایت با استفاده از کدهای php

    سلام به همه ی پیشکسوتان پی اچ پی
    ما مبتدی ها همیشه و تو هر مرحله ای برامون یه مشکل یا یه سوال ایجاد میشه و اکثر جواب هامون رو تو همین فروم ها پیدا می کنیم
    حالا طبق معمول برای من یه سوالی پیش اومده:
    میخوام اگر کسی سورس ها و کدهایی داره که امنیت سایت رو ارتقا میده با آموزش کامل و توضیح عملکرد آن ها تو این قسمت بذاره تا همه بتونن استفاده کنن (لطفا)

    برای شروع من یه کد پیدا کردم که می ذارم ولی عملکردشو نمی دونم!!!
    اگر کسی طرز کار این کد رو متوجه شد لطفا برام یه توضیحی بده -
    <?php
    function security()
    {
    $REQUEST_URL = parse_url($_SERVER['REQUEST_URI']);
    if ( @$REQUEST_URL["query"] != "" ) :
    $PageAddress = $REQUEST_URL["query"];
    $characters = array("+","`","$","/","\\","\"","'"," ","*","-","");
    $array_count = count($characters) ;
    for ( $i = 0 ; $i < $array_count ; $i++ )
    {
    if ( @substr_count($PageAddress,$characters[$i]) >= 1 )
    {
    exit(header("location: ../warning.php?err=hack"));
    break;
    }
    }
    endif;
    }
    ?>

    پیشاپیش ممنون از همه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: بالا بردن امنیت سایت با استفاده از کدهای php

    اگر داخل ادرس کاراکتر مشکوکی باشه کاربر رو میفرسته به یه صفحه دیگه

  3. #3

    نقل قول: بالا بردن امنیت سایت با استفاده از کدهای php

    كد زير از SQL Injunction در عمليات Login جلوگيري مي كند. (نام كاربري user و رمز عبور pass است)

    $user=stripslashes($user);
    $pass=stripslashes($pass);
    $user=mysql_real_escape_string($user);
    $pass=mysql_real_escape_string($pass(ك

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •