نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: يافتن عدد از تكست باكس

  1. #1

    يافتن عدد از تكست باكس

    با سلام
    ميخواستم بدونم چجوري ميشه مقدار عددي يك تكست باكس از نوع سرورسايد رو با كدهاي جاوا اسكريپت خوند ؟ من اين رو استفاده كردم :
    کد HTML:
    parseInt(document.getElementById("txt1").valueof())
    ولي پيام NAN ميداد !

    و مورد ديگه اينكه چجوري ميشه مقدار يك كنترل html ي رو از سمت سرور و با كدهاي كد بيهايند خوند ؟ مثلا مقدار يك تكست باكس از نوع html .
    منتظر راهنمايي هاي شما هستم. ممنونم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hell Lord
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Hell
    پست
    230

    نقل قول: يافتن عدد از تكست باكس

    parseInt(document.getElementById("txt1").value());
    توجه کنید که txt1 باید مقدار id آن تکست باکستان باشد!

    برای چنین کاری باید اطلاعات را به سمت سرور بفرستید، توسط
    <form action="آدرس فایل سرور" method="POST یا GET" > </form> 
    در html
    اطلاعات توسط HTTP به سرور و آن فایل مورد نظر در action ارسال میشود، که در آنجا بستگی به زبانی که استفاده میکنید میتوانید مقدار ها را بگیرید، مثلا در پی اچ پی توسط دو متغیر :
    $_GET[input_name]
    $_POST[input_name]

  3. #3

    نقل قول: يافتن عدد از تكست باكس

    و مورد ديگه اينكه چجوري ميشه مقدار يك كنترل html ي رو از سمت سرور و با كدهاي كد بيهايند خوند ؟ مثلا مقدار يك تكست باكس از نوع html .
    منتظر راهنمايي هاي شما هستم. ممنونم .[/quote]

    خودم يافتم :
    Request.Form["Text1"]

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •