صفحه 1 از 7 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 269

نام تاپیک: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

  1. #1

    ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    قسمت اول==================================
    با سلام و خسته نباشید
    مدتی هست که تصمیم به نوشتن یک برنامه برای ارسال پیامک گرفتم ...
    ظاهرا روش های زیادی برای این منظور وجود دارد که من قصد دارم نرم افزارم ارسال از طریق اتصال گوشی به رایانه و ارسال از طریق وب سرویس های ارسال پیامک و GSM مودم ( که چیز زیادی ازش نمیدونم) رو ساپورت کنه ...

    ارسال با گوشی :
    از طریق اتصال گوشی موفق به ارسال SMS شدم : گوشی رو با کابل USB به رایانه متصل کردم و از نمونه کدهایی که از کد پروجکت و دیگر سایتها گیر اوردم تونستم متون فارسی و انگلیسی رو ارسال کنم.

    GSM مودم :
    در مورد GSM مودم اطلاعی ندارم و اصلا نمیدونم سیستمش چه جوریه ... اگر لطف کنید اطلاعاتی ازاین که برای اتصال به سخت افزار چه مشخصه هایی رو لازم دارم ( مثلا نوع پورت اتصالی ) ممنون میشم ... نمونه ای از این نرم افزار رو هم اگر بتونید برام بزارید که عالی میشه ... و اینکه چه فرایندی در مودم رخ میده از ابتدا تا ارسال پیامک ...

    ارسال پیامک از طریق وب :
    برای این موضوع از کجا باید شروع کنم آیا سیستم رایگانی وجود داره که برنامم رو با توجه به اون بنویسم و کاربر مشخصات وب سرویس خودش رو جایگزین کنه و به ارسال پیامک مشغول بشه ؟ ... برای این منظور دقیقا باید چه مشخصه هایی رو داشته باشم ( مثلا لینک اتصال) ؟ و چه مقادیری رو کاربر بتونه ویرایش کنه؟

    چه روشهای دیگری برای ارسال پیامک وجود دارد؟ و به نظر شما بهتری روش چیست ؟ مزیت این روش ها نسبت به یک دیگر چیست؟



    قسمت دوم==================================
    برای ارسال مشکلم حل شده از همه دوستان ممنونم
    ولی همچنان نمیتونم دریافت ها رو نمایش بدم .... لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید؟
    کسی تا حالا تونسته باکس پیامک های گوشی سامسونگ و نوکیا و ... رو نمایش بده؟

    قسمت سوم==================================

    دوستانی که قصد نوشتن نرم افزار مدیریت پیامک رو دارند این تاپیک رو مطالعه بکنند جواب بسیاری از سوالاتشون رو اینجا می گیرند ... همچنین نمونه کد های موجود راهنمای خوبی برای عزیزان خواهد بود ... سوالات قبلی به جواب رسیدند در حال حاضر :

    - راه حلی برای نمایش پیامک های دریافتی در گوشی های نوکیا ؟؟؟
    - برنامه های ارسال پیامک {کامپوننت و سورس کد} همراه با توضیحات را در این تاپیک قرار دهید ....
    - نمونه کد هایی برای ارسال و دریافت پیامک از طریق وب ارائه نمایید ( اتصال به سرور ارسال کنند و انجام عملیات های لازم)

    نمونه های موجود :
    کامپوننت mCore سورس کد +dll + توضیحات

    کامپوننت Kylix سورس کد +dll + توضیحات
    کامپوننت GSM Communication سورس کد +dll + توضیحات
    درایور گوشی های نوکیا
    کامپوننت logiccode gsm sms activex dll 3.3
    نحوه ارسال long SMS (پیامک چند صفحه ای ) با استفاده از کامپوننت GSM Communication
    آموزش و نکات مهم درباره ی کامپوننت GSM Communication
    درایور اکثر گوشی های همراه و جی اس ام مودم ها
    کامپوننت ATSMS همراه با داکیومنت
    همه چیز درباره FlashSMS
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 12 مهر 1392 در 21:46 عصر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    سلام عزیزم

    در مورد
    کامپوننت Kylix SMS

    تحقیق کن

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    اینم لینکی که دیدم گفتم شاید بتونه کمک بکنه

    http://www.kylixsoft.com/sms_ocx_guide/Index.htm

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  4. #4

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    سلام .
    می شه بیشتر راجبش توضیح بدین ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    با سلام و خسته نباشید
    مدتی هست که تصمیم به نوشتن یک برنامه برای ارسال پیامک گرفتم ...
    ظاهرا روش های زیادی برای این منظور وجود دارد که من قصد دارم نرم افزارم ارسال از طریق اتصال گوشی به رایانه و ارسال از طریق وب سرویس های ارسال پیامک و GSM مودم ( که چیز زیادی ازش نمیدونم) رو ساپورت کنه ...

    ارسال با گوشی : از طریق اتصال گوشی موفق به ارسال SMS شدم : گوشی رو با کابل USB به رایانه متصل کردم و از نمونه کدهایی که از کد پروجکت و دیگر سایتها گیر اوردم تونستم متون فارسی و انگلیسی رو ارسال کنم.

    GSM مودم : در مورد GSM مودم اطلاعی ندارم و اصلا نمیدونم سیستمش چه جوریه ... اگر لطف کنید اطلاعاتی ازاین که برای اتصال به سخت افزار چه مشخصه هایی رو لازم دارم ( مثلا نوع پورت اتصالی ) ممنون میشم ... نمونه ای از این نرم افزار رو هم اگر بتونید برام بزارید که عالی میشه ... و اینکه چه فرایندی در مودم رخ میده از ابتدا تا ارسال پیامک ...

    ارسال پیامک از طریق وب : برای این موضوع از کجا باید شروع کنم آیا سیستم رایگانی وجود داره که برنامم رو با توجه به اون بنویسم و کاربر مشخصات وب سرویس خودش رو جایگزین کنه و به ارسال پیامک مشغول بشه ؟ ... برای این منظور دقیقا باید چه مشخصه هایی رو داشته باشم ( مثلا لینک اتصال) ؟ و چه مقادیری رو کاربر بتونه ویرایش کنه؟

    چه روشهای دیگری برای ارسال پیامک وجود دارد؟ و به نظر شما بهتری روش چیست ؟ مزیت این روش ها نسبت به یک دیگر چیست؟
    با سلام

    خوب تو روش Web شما باید یه اشتراک خریداری کنین که شامل یه یوزرو پسورده و وب سرویس برا ی کار و یک شماره اینترنتی ( مثلا 200090) ، که این وب سرویس شامل تعداد زیادی تابع است که شما میتونین از این توابع برای ارسال و دریافت و کارایه دیگه استفاده کنین . سرعت ارسال واقعا فوق العادست ( تا نهایت حدود 1500پیامک در دقیقه ) هزینه اشتراک نسبتا زیادی باید برای یکسال بپردازی ( بین 50 تا 65 هزار تومن نسبت به شرکت طرف قرارداد)و هزینه دریافت پیامک هم تا سقف پیامک هایی که ارسال می کنی رایگان و برای بیشتر از آن به اضای هر پیامک 1 تومان دریافت می کنند .
    خوب مزایا و معایبی هم داره که در زیر می بینید :


    مزایا :



    · استفاده از نام تجاری بجای شماره ارسال کننده پیامک


    · عدم نیاز به خرید سخت افزار خاص جهت ارسال پیامک


    · دریافت پیامک توسط مخاطبین چند لحظه پس از ارسال


    · و....


    معایب :


    · عدم دسترسي به اينترنت پرسرعت در اكثر مناطق و يا محدوديت در دسترسي به اينترنت


    · دریافت هزینه برای هر پیامک دریافتی


    · در صورت عدم دسترسی به اینترنت و یا در صورت سرعت پایین شبکه اینترنت(بخصوص در ایامتعطیل)امکان ارسال مقدور نمی باشد(ترافیک شبکه اینترنت)

    · دسترسی و خواندن پیامک هایشما از طرف پرسنل وب سایت مقدور است و پیامک های شما محرمانه نمی باشد
    · وابستگیهمیشه شما به مدیران وب سایت
    · عدم اثبات هزینه ارسال پیامک (صاحبین وب سایت ها هرموقع که بخواهند هزینه پیامک را به دلخواه و یا حتی به دلیل مشکلات مالی خود افزایشمی دهند)
    · پرداخت همیشگی هزینه اتصال به اینترنت+هزینه تلفن


    روش جی اس ام ( یا بجای استفاده از دستگاه جی اس ام که مخصوص ارسال و دریافت پیامک است ، می توان از گوشی همراه استفاده کرد ) ، در هر دقیقه می توان نهایت تا 20 پیامک ارسال کرد (البته با دستگاه جی اس ام و متوسط ارسال با گوشی همراه بین 6 تا نهایت 10 پیامک است ) جی اس ام مودم ها قیمت بالایی دارند ( بین 80 تا 300 هزار تومن )و بیشتر برای محل هایی که ارسال پیامک کمی دارند و در مقابل دریافتیشان بالاست مناسب بنظر می آید .

    مزایا :

    · عدم محدوديت در تعداد پيامك. در پنلهاي اينترنتي ارسال و دريافت اس ام اس، شماتعداد محدودي اس ام اس را خريداري نموده و پس از پايان يافتن اعتبار شما امكانارسال اس ام اس تا شارژ بعدي از شما گرفته خواهد شد. به عنوان مثال شما جهت ارسال 10000 پيامك بايد ابتدا هزينه 10000 پيامك را پرداخت نماييد كه ممكن است اين 10000پيامك در يك دوره يك ساله يا بيشتر ارسال شود ولي در مورد استفاده از جي اس ام مودمبا توجه به استفاده از سيم كارت، هزينه تعداد پيامك ارسال شده را پرداخت خواهيدنمود و هيچ محدوديتي از نظر تعداد وجود ندارد
    · دائمی بودن شماره (نسبت به خطوط مجازی) و عدم نیاز به تمدید اشتراک در سال آینده و همچنین پرداخت هزینه اشتراک برای هر سال.
    · عدم نیاز به خط ارتباطی اینترنت جهت ارسال و دریافت پیام.
    · عدم نیاز به پرداخت وجه جهت دریافت پیام.
    · پایین بودن هزینه ارسال پیام (هر پیام 9 تومان با استفاده از سیم کارت پیام رسان و یا پایین تر در صورت استفاده از طرح های تشویقی).
    · عدم نیاز به خرید کلی اعتبار جهت ارسال (حد اقل خرید 5000 تومان اعتبار برای هر مرتبه ارسال)


    معایب :

    · ارسال تعداد محدود پیامک در دقیقه ( حدود 20 پیامک ، بسته به نوع جی اس ام مودم خریداری شده )
    · قیمت بالای دستگاه جی اس ام مودم ( از 80 تا 300 هزار تومان )
    · و . . .
    خوب کامپوننت های زیادی هم برای جی اس ام تو سایت codeproject موجوده که می توان به kylix و mcore و... اشاره کرد .
    و برای وب هم شرکت هایی مثل فرا ارتباط ، فرا داده ، سامان و... را میتوان نام برد که فروش پنل پیامک و وب سرویس اقدام می کنند .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    خوب اگه بخواین یه برنامه جامع برای این کار بنویسین باید حداقل امکانات زیر رو داشته باشه :
    من پارسال شروع به نوشتن یه کنسول برای ارسال و دریافت اس ام اس کردم و حدود 1.5 ترم طول کشید و پروژه پایان دوره کارشناسیمم هست .

    2-ارسال پیامک
    · قابلیت ثبت امضای پیامک (متن انتهای پیامک های تبلیغاتی که شامل نام ، تلفن و توضیحات اضافی است و بصوت ثابت است)
    · قابلیت ارسال پیامک بصورت تک شماره برای شماره مورد نظر و یا مخاطبین گروه ها
    · قابلیت ارسال پیامک برای مخاطبین گروه های تعریف شده در سیستم
    · قابلیت ارسال پیامک بصورت انبوه ( تعیین ابتدا و انتهای شماره همراه و ارسال پیامک مثال :از 09155050000 تا 09155059999 )
    · قابلیت ارسال پیامک به شماره های موجود در یک فایل اکسل ( import کردن یک فایل اکسل به برنامه و انتخاب شماره های مورد نظر و ارسال پیامک برای آن شماره ها )
    3-دریافت پیامک
    · قابلیت دریافت همه پیامک های دریافتی در صندوق اصلی نرم افزار در صورت عدم تعریف صندوق دیگری در نرم افزار
    · قابلیت ایجاد صندوق های ثانویه در نرم افزار جهت دسته بندی پیامک ها ( با مشخص کردن نحوه دریافت برای هر صندوق )
    ü تعیین نوع صندوق ایجاد شده ( صرفا صندوق ورودی و یا صندوق نظر سنجی/مسابقه )
    ü تعیین سوال و گزینه های نظر سنجی برای صندوق های از نوع نظر سنجی/مسابقه
    · قابلیت مشاهده پیامک های دریافت شده بصورت نمودارهای میله ای و ستونی برای صندوق های از نوع نظر سنجی/مسابقه
    ü قابلیت مشاهده پیامک ها بین دو تاریخ خاص
    ü قابلیت ویرایش نمودار های میله ای و دایره ای و سفارشی کردن آنها
    ü قابلیت چاپ نمودار ها
    · قابلیت انجام قرعه کشی برای صندوق های از نوع نظرسنجی/مسابقه
    ü تعیین نحوه انتخاب برندگان به سه صورت :
    Ø قرعه کشی بین شرکت کنندگان گزینه برتر ( گزینه ای که بیشترین پیامک برای آن گزینه ارسال شده است )
    Ø قرعه کشی بین همه شرکت کنندگان در نظر سنجی /مسابقه
    Ø قرعه کشی بین شرکت کنندگان گزینه صحیح ( گزینه صحیح در این مرحله به سیستم معرفی می شود )
    ü انجام قرعه کشی بین دو تاریخ خاص
    ü تعیین نحوه قرعه کشی :
    Ø انتخاب برندگان بصورت خودکار توسط سیستم
    Ø تعیین تعداد برندگان
    Ø انتخاب برندگان بصورت دستی از بین کد شماره های قابل انتخاب
    · ثبت برندگان در سیستم و بسته شده صندوق بعد از انجام عملیات ثبت و فقط مشاهده برندگان صندوق در صورت مراجعه مجدد
    4-گزارشات نرم افزار
    · قابلیت ایجاد گزارش از پیامک های ارسال شده توسط کاربران :
    · قابلیت جستجو در مخاطبین موجود در سیستم
    5-تنظیمات نرم افزار
    · قابلیت تعریف مشخصات سیم کارت و هزینه ها
    ü تعیین نوع سیم کارت (اعتباری یا دائمی)
    ü تعیین هزینه هر پیامک انگلیسی و فارسی
    ü تعیین میزان شارژ ابتدایی سیم کارت برای سیم کارت های اعتباری
    ü ثبت شارژ مجدد برای سیم کارت های اعتباری
    ü مشاهده سوابق تغییرات انجام شده توسط کاربران در این قسمت
    · قابلیت تعیین تنظیمات ارتباط دستگاه جانبی
    ü ثبت شماره پورت ، نرخ انتقال و میزان تاخیر
    · قابلیت ثبت کاربران بصورت نامحدود در نرم افزار
    ü تعیین دسترسی به بخشهای مختلف نرم افزار برای هر کاربر بصورت جداگانه
    · قابلیت تنظیم فونت و اسکین برنامه در این بخش (انتخاب اسکین برنامه از بین 55 اسکین موجود )
    · قابلیت حذف گزارشات ارسال پیامک
    6-امکانات نرم افزار
    · تنظیمات نسخه پشتیبان
    1- دفترچه تلفن نرم افزار
    · قابلیت ثبت گروه ها بصورت نا محدود در سیستم
    · قابلیت ثبت مخاطبین بصورت نامحدود برای گروه های تعریف شده (اطلاعات مخاطبین شامل نام ، نام خانوادگی ، شماره همراه ، شماره ثابت و آدرس )

  7. #7

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط mahziar مشاهده تاپیک
    خوب اگه بخواین یه برنامه جامع برای این کار بنویسین باید حداقل امکانات زیر رو داشته باشه :
    من پارسال شروع به نوشتن یه کنسول برای ارسال و دریافت اس ام اس کردم و حدود 1.5 ترم طول کشید و پروژه پایان دوره کارشناسیمم هست .
    چیزی هست درباره این موضوع ندونی!
    عالی بود همه سوالاتم رو جواب دادی حتی بیشتر ...
    این نرم افزاری که نوشتید رو چه قیمت فروختید؟
    در قسمت پشتیبانیش به چه مشکلاتی بر خوردید ؟
    و چند نسخه فروخته شد و چه قشرهایی خریدار شما بودن ؟
    ( اگر سوالی رو تمایل به پاسخ دادنش ندارید مشکلی نیست)

    از راهنمایی های کامل و توپتون ممنونم

  8. #8

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    کامپوننت Kylix بهترین مورد برای ارسال و دریافت SMS و ارسال و دریافت تماس است!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    چیزی هست درباره این موضوع ندونی!
    عالی بود همه سوالاتم رو جواب دادی حتی بیشتر ...
    این نرم افزاری که نوشتید رو چه قیمت فروختید؟
    در قسمت پشتیبانیش به چه مشکلاتی بر خوردید ؟
    و چند نسخه فروخته شد و چه قشرهایی خریدار شما بودن ؟
    ( اگر سوالی رو تمایل به پاسخ دادنش ندارید مشکلی نیست)

    از راهنمایی های کامل و توپتون ممنونم

    خوب دو تا نسخه تا حالا فروختم حدود 100 تومن (خوب حدود یک ماهه که نسخه جی اس امش آماده شده و رو وبش هم دارم کار میکنم )( اما استاد راهنمام گفت کم فروختی )

    تو پشتیبانی هم مشکلی نیست ، فقط اول باید مشتری رو توجیه کنی (که کدوم نسخه رو میخواد تحت وب یا جی اس ام و هزینه ها رو بهش بگی و... که بعدا شاکی نشه )

    قشر خاصی رو نمیشه معرفی کرد چون هر کی بخواد تبلیغات کنه یکی از گزینه هاش میتونه کنسول پیامک باشه (من اولین نسخه رو به یه کلی فروش آهن فروختم !!!!)

    سوالی بود در خدمتم .

  10. #10

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    من ابتدا کارم رو با کامپوننت activexperts شروع کردم در مورد ارسال هیچ مشکلی نداشت ولی هر کاری کردم نتونستم به اس ام اس های داخل باکسم دسترسی پیدا کنم ...
    آدرس سایتش اینه: http://www.activexperts.com/xmstoolkit/howto/
    تو نمونه کد هاش یک متد استفاده کرده که تو کدی که من نوشتم نبود!
    جالب اینجاست نمونه ای که خودشم نوشته رو اون متد ایراد میگیره !!!
    کامپوننت خیلی خوبیه و سریع باهاش نتیجه گرفتم اما تو این مورد به اندازه یک روز کامل وقت من رو تلف کرد ... با این حال اگر کسی با این کامپوننت کار کرده و موفق به اتصال به باکس گوشی و نمایش پیامک های دریافتی شده یک کمکی هم به ما بکنه ...

    به هر حال به سفارش شما دوستان میخوام با kylix هم کار کنم... آیا امکان اتصال به گوشی با کابل USB مقدوره؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    من ابتدا کارم رو با کامپوننت activexperts شروع کردم در مورد ارسال هیچ مشکلی نداشت ولی هر کاری کردم نتونستم به اس ام اس های داخل باکسم دسترسی پیدا کنم ...
    آدرس سایتش اینه: http://www.activexperts.com/xmstoolkit/howto/
    تو نمونه کد هاش یک متد استفاده کرده که تو کدی که من نوشتم نبود!
    جالب اینجاست نمونه ای که خودشم نوشته رو اون متد ایراد میگیره !!!
    کامپوننت خیلی خوبیه و سریع باهاش نتیجه گرفتم اما تو این مورد به اندازه یک روز کامل وقت من رو تلف کرد ... با این حال اگر کسی با این کامپوننت کار کرده و موفق به اتصال به باکس گوشی و نمایش پیامک های دریافتی شده یک کمکی هم به ما بکنه ...

    به هر حال به سفارش شما دوستان میخوام با kylix هم کار کنم... آیا امکان اتصال به گوشی با کابل USB مقدوره؟
    خوب اون مشکلی رو که میگی نه ایراد از کده و نه از شما !!!!!!!

    بعضی از گوشی ها بعلت مسایل امنیتی (منم تو یه سایت خوندم ) اجازه دسترسی نمیدن .
    مثلا من هم با سامسونگ یو 600 نمیتونستم اینباکسمو بخونم اما با b3410 راحت میتونم و مشکلی نیست .

    کلا بیشتر مدلهای سونی اریکسون (من 5 ، 6 مدل تست کردم ) بعضی از مدلهای سامسونگ و هیچ کدام از مدلهای نوکیا ( لااقل تو مدلهایی که من تست کردم ) قابلیت ارسال و دریافت رو بصورت کامل دارن و کامپوننت kylix هم فقط با سونی اریکسون جواب گرفتم و سامسونگ و نوکیا تو هیچ مدلی جواب ندادن .

  12. #12

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط mahziar مشاهده تاپیک
    خوب اون مشکلی رو که میگی نه ایراد از کده و نه از شما !!!!!!!

    بعضی از گوشی ها بعلت مسایل امنیتی (منم تو یه سایت خوندم ) اجازه دسترسی نمیدن .
    مثلا من هم با سامسونگ یو 600 نمیتونستم اینباکسمو بخونم اما با b3410 راحت میتونم و مشکلی نیست .

    کلا بیشتر مدلهای سونی اریکسون (من 5 ، 6 مدل تست کردم ) بعضی از مدلهای سامسونگ و هیچ کدام از مدلهای نوکیا ( لااقل تو مدلهایی که من تست کردم ) قابلیت ارسال و دریافت رو بصورت کامل دارن و کامپوننت kylix هم فقط با سونی اریکسون جواب گرفتم و سامسونگ و نوکیا تو هیچ مدلی جواب ندادن .
    اخه این متد اصلا وجود نداره ...
    بحث اینه که متد باید نوشته بشه حالا موقع اجرا نرم افزار باکس باز نشه اون یک بحث دیگست این اصلا همچین متدی نداره!
    نمونه خودشم نداشت!
    به هر حال من ایمیلم رو براتون پیام خصوصی کردم اگر لطف کنید و نمونه رو برام ارسال کنید ممنون میشم ...

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    مگه وصل شدن به موبایل و وصل شدن به جی اس ام فرقی داره ؟
    من یه پروژه دستمه به محض تموم شدن اینو شروع میکنم
    این کامپونته ارسال و وصل شدنش خوبه فقط دریافت که اونم mahziar جان برامون حلش کرده
    قربون دستش

  14. #14

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط arefba مشاهده تاپیک
    مگه وصل شدن به موبایل و وصل شدن به جی اس ام فرقی داره ؟
    من یه پروژه دستمه به محض تموم شدن اینو شروع میکنم
    این کامپونته ارسال و وصل شدنش خوبه فقط دریافت که اونم mahziar جان برامون حلش کرده
    قربون دستش
    نه فرقی نمیکنه هر دو از یک روش وصل میشن که من در ابتدا نمیدونستم ...
    ایشون میگن فقط با سونی اریکسون دریافت صورت میگیره و در دریافت با گوشی های دیگه موفقیتی نداشتن ...
    دریافت هنوز حل نشده! ... ( برای من که نشده)
    شما راه حلی برای نمایش جعبه پیام های (SMSBOX) گوشی دارید؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    یعنی منظورتون اینه که با جی اس ام هم دریافت صورت نمی گیره ؟؟ فکر نکنم اینطور باشه

    شما راه حلی برای نمایش جعبه پیام های (SMSBOX) گوشی دارید؟ 		

    سونی اریکسون و امثالهم بله خودم یه راهی به ذهنم رسید امتحان کردم شد ولی خوب سیستم جواب نمیداد
    تا اینکه mahziar جان یک راه خوب رو پیشنهاد کردن
    که اجاز دادن بگم چیه

  16. #16

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط arefba مشاهده تاپیک
    یعنی منظورتون اینه که با جی اس ام هم دریافت صورت نمی گیره ؟؟ فکر نکنم اینطور باشه

    شما راه حلی برای نمایش جعبه پیام های (SMSBOX) گوشی دارید؟         
    سونی اریکسون و امثالهم بله خودم یه راهی به ذهنم رسید امتحان کردم شد ولی خوب سیستم جواب نمیداد
    تا اینکه mahziar جان یک راه خوب رو پیشنهاد کردن
    که اجاز دادن بگم چیه
    من جی اس ام مودم ندارم که باهاش تست کنم ولی میدونم که با گوشی نوکیا دریافت صورت نمیگیره ... نه کامپوننتی که ایشون معرفی کردن (kylix) نه کامپوننتی که خودم گفتم ...
    چه راهی رو شما رفتید برای دریافت ؟

  17. #17

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک

    به هر حال به سفارش شما دوستان میخوام با kylix هم کار کنم... آیا امکان اتصال به گوشی با کابل USB مقدوره؟
    بله با کابل USB هم مقدوره

  18. #18

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    برای ارسال مشکلم حل شده از همه دوستان ممنونم
    ولی همچنان نمیتونم دریافت ها رو نمایش بدم .... لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید ؟
    کسی تا حالا تونسته باکس پیامک های گوشی سامسونگ و نوکیا رو نمایش بده؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    برای ارسال مشکلم حل شده از همه دوستان ممنونم
    ولی همچنان نمیتونم دریافت ها رو نمایش بدم .... لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید ؟
    کسی تا حالا تونسته باکس پیامک های گوشی سامسونگ و نوکیا رو نمایش بده؟
    سلام

    شما تا حالا نگفتید مدله گوشیتون چیه ؟

    من رو 2 ، 3 مدله دیگه سامسونگ تست کردم . بعضی هاشون جواب داد و بعضی نه .
    اونهایی که جواب داد(منظورم اینه که هم ارسال و هم دریافت دارن ) b3410,f480,b5310
    و اونایی که نتونستم دریافت داشته باشم یو 600 ، ای 250 ، یو 700

    مدلهای سونی اریکسون هم همشون جواب میدن کا750 ، کا 700 ، کا550 ، کا 810 ودبلیو 800 (مدل هاییه که من تست کردم )

    نوکیا هم که قربونش بشم هیچ کدوم اصلا هم کانکت نمیشن چه برسه به ارسال و دریافت (مدلهایی که من تست کردم 5700 ،7610 ، 6630 )

    البته تو کامپوننت های مختلف هم متفاوته مثلا تو Kylixمن فقط تونستم سونی اریکسون رو کانکت کنم و سامسونگ اصلا هیچ مدلی مثل نوکیا کانکت نشد ولی تو GMCommunication.dllخوب مدلهایه بلا همشون کانکت میشن و مشکلی نیست .

  20. #20

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط mahziar مشاهده تاپیک
    سلام

    شما تا حالا نگفتید مدله گوشیتون چیه ؟

    من رو 2 ، 3 مدله دیگه سامسونگ تست کردم . بعضی هاشون جواب داد و بعضی نه .
    اونهایی که جواب داد(منظورم اینه که هم ارسال و هم دریافت دارن ) b3410,f480,b5310
    و اونایی که نتونستم دریافت داشته باشم یو 600 ، ای 250 ، یو 700

    مدلهای سونی اریکسون هم همشون جواب میدن کا750 ، کا 700 ، کا550 ، کا 810 ودبلیو 800 (مدل هاییه که من تست کردم )

    نوکیا هم که قربونش بشم هیچ کدوم اصلا هم کانکت نمیشن چه برسه به ارسال و دریافت (مدلهایی که من تست کردم 5700 ،7610 ، 6630 )

    البته تو کامپوننت های مختلف هم متفاوته مثلا تو Kylixمن فقط تونستم سونی اریکسون رو کانکت کنم و سامسونگ اصلا هیچ مدلی مثل نوکیا کانکت نشد ولی تو GMCommunication.dllخوب مدلهایه بلا همشون کانکت میشن و مشکلی نیست .
    من تو فکرم اینه که با چند کامپوننت کار کنم تا بتونم به حداکثر بازده برسم ...
    به گفته خودتون بعضی کامپوننت ها یک سری رو ساپورت میکنن یک سری دیگه رو نه ...
    برای دریافت با نوکیا هنوز موفق نشدم اگر با نوکیا موفق بشم قطعا با بقیه هم شدم !
    برای همین من میخوام موقع دریافت اگر پیام های باکس صفر پیام بود با یک کد دیگه تست کنم یعنی یک if بزارم که اگر result مساوی 0 بود برو با فلان کامپوننت حالا چک کن و ...
    در نهایت یکیشون جواب بر میگردونه اگرم با این روش باز نتیجه نداد که دیگه مشکل کاربره انشالله در ورژن های بدی ...
    گوشی هایی که در دسترسم هست نوکیا 5200 و 5310 و یک مدل LG ...
    نظر شما چیه ؟
    این GMCommunication اگر دم دست هست برام ارسال کنید ممنون میشم ؟
    کلا هر dll که حتی با یک گوشی کار بکنه به درد من میخوره ...

    ===========================================
    از اینکه در این بحث منو همراهی و راهنمایی میکنید ممنونم

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    تقدیم به شمار
    امیدوارم دعامون کنی
    http://www.codeproject.com/KB/cs/SMS.aspx



  22. #22
    کاربر دائمی آواتار mahmood_4246
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران - mahmoodnajafi.ir
    سن
    35
    پست
    419

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط mahziar مشاهده تاپیک
    سلام

    شما تا حالا نگفتید مدله گوشیتون چیه ؟

    من رو 2 ، 3 مدله دیگه سامسونگ تست کردم . بعضی هاشون جواب داد و بعضی نه .
    اونهایی که جواب داد(منظورم اینه که هم ارسال و هم دریافت دارن ) b3410,f480,b5310
    و اونایی که نتونستم دریافت داشته باشم یو 600 ، ای 250 ، یو 700

    مدلهای سونی اریکسون هم همشون جواب میدن کا750 ، کا 700 ، کا550 ، کا 810 ودبلیو 800 (مدل هاییه که من تست کردم )

    نوکیا هم که قربونش بشم هیچ کدوم اصلا هم کانکت نمیشن چه برسه به ارسال و دریافت (مدلهایی که من تست کردم 5700 ،7610 ، 6630 )

    البته تو کامپوننت های مختلف هم متفاوته مثلا تو Kylixمن فقط تونستم سونی اریکسون رو کانکت کنم و سامسونگ اصلا هیچ مدلی مثل نوکیا کانکت نشد ولی تو GMCommunication.dllخوب مدلهایه بلا همشون کانکت میشن و مشکلی نیست .
    من با کامپوننت های mcore و KylixSMS تونستم با گوشی های نوکیا sms بفرستم 6630-6230-سری n و 6300 .. برای ارتباط یه فایل هست که میشه گوشی رو شناسوند . اگه کسی بخواهد میذارمش اینجا باسه دانلود..از نوکیا pcsouit هم میتونید استفاده کنید
    - کسی نتونست با موبایل پیام بگیره ؟
    راستی منم میخوام پروژ کارشناسی رو sms بدم ,, شما document پروژتونو برام میل میکنید ؟mdniran@yahoo.com

  23. #23

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط mahmood_4246 مشاهده تاپیک
    من با کامپوننت های mcore و KylixSMS تونستم با گوشی های نوکیا sms بفرستم 6630-6230-سری n و 6300 .. برای ارتباط یه فایل هست که میشه گوشی رو شناسوند . اگه کسی بخواهد میذارمش اینجا باسه دانلود..از نوکیا pcsouit هم میتونید استفاده کنید
    - کسی نتونست با موبایل پیام بگیره ؟
    راستی منم میخوام پروژ کارشناسی رو sms بدم ,, شما document پروژتونو برام میل میکنید ؟mdniran@yahoo.com
    ممنون میشم اگر نمونه و و فایل مربوطه رو بزارید خیلی کمک میکنه ... من قصد دارم نمونه و dll هایی رو پس از پایان پروژم اینجا قرار بدم و یک منبع مناسب برای این موضوع ایجاد کنم ... هر مطلبی در رابطه با دریافت و ارسال پیامک بتونید ارائه بدید ممنون میشم ...
    با موبایل نه ولی با GSM مودم میشه پیام ها رو دریافت کرد ... که دستگاهش از صد تا تومن تا چند میلیون هست ... به گفته یکی از دوستان فقط با سونی اریکسون موفق به دریافت شدن و نوکیا هیچ رقمه زیر بار نرفته ...
    من پروژه رو برای خودم نوشتم نه دانشگاه یا جایی برای همین Document واسه ارائه ندارم وگرنه تقدیم میکردم ...

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    راستی منم میخوام پروژ کارشناسی رو sms بدم ,, شما document پروژتونو برام میل میکنید
    سلام

    واقعا شرمنده

    چون این پروژه تجاری شده و من (چند روزه ) با توافق شرکت مبین پژوهان ، کنسول رو تحت برند شرکت اونا عرضه میکنم و اونا بازار یابی و فروشش رو بر عهده گرفتن و بخاطر تعهدی که به اونا دادم و شاید بعدا برام دردسر ساز بشه نمیتونم document پروژه رو براتون میل کنم .

    واقعا ببخشید

    ولی امکانات نرم افزار رو تو page یک نوشتم میتونه خیلی راه گشا باشه برای شروع کار .

    اگه برای شروع کار سوالی داشتید درخدمتم .

  25. #25

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    تو پشتیبانی هم مشکلی نیست ، فقط اول باید مشتری رو توجیه کنی (که کدوم نسخه رو میخواد تحت وب یا جی اس ام و هزینه ها رو بهش بگی و... که بعدا شاکی نشه )
    اگر ممكنه در مورد نسخه تحت وب بيشتر توضيح بديد . اگر منظور شما يك وب سايت ميباشد كه ارسال اس ام اس داره هيچ مجوزي از مخابرات نبايد بگيريم

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط csharpprogramer88 مشاهده تاپیک
    اگر ممكنه در مورد نسخه تحت وب بيشتر توضيح بديد . اگر منظور شما يك وب سايت ميباشد كه ارسال اس ام اس داره هيچ مجوزي از مخابرات نبايد بگيريم
    سلام

    خوب فکر کنم شما منظور من رو خوب متوجه نشدین

    منظورم از نسخه تحت وب اینه که برنامه Windows Application هست (میتونه وب هم باشه ) اما با استفاده از امکاناتی(توابعی ) که شرکت ارائه دهنده تو وبسرویسش قرار داده (مثل ارسال پیامک ، دریافت پیامک و......) میتونی کار ارسال و دریافت رو انجام بدی .

    فقط کافیه یه اشتراک از یکی از این شرکت هایی که قبلا معرفی کردم (مثل فراداده ، فرا ارتباط و...) بخری که شامل یه وب سرویس ، یه یوزر پس و یه شماره اینترنتیه بعد کافیه وبسرویس رو تو برنامت Add کنی (با راست کلیک بر روی Solution و انتخاب گزینه Add WebService) وقتی وبسرویس مورد نظر به برنامت اضافه شد میتونی از توابع وبسرویس استفاده کنی (مثل وقتی یک کتابخونه جدید با Using به برنامت اضافه میکنی و از توابعش استفاده می کنی )

    به همین راحتی !!!!

  27. #27

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    یکی از دوستان تاپیکی زده بود و مطرح کرده بود که بعد از ارسال گروهی پیامک حافظه سیم کارت پر میشه و تا زمانی که پیام های ارسالی حذف نشده امکان ارسال نیست ... کسی تا حالا به همچین موردی برخورد کرده؟ راه حل چیست ؟ ...
    یا نکاتی مشابه که باید موقع ارسال گروهی مد نظر داشت؟؟؟

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    یکی از دوستان تاپیکی زده بود و مطرح کرده بود که بعد از ارسال گروهی پیامک حافظه سیم کارت پر میشه و تا زمانی که پیام های ارسالی حذف نشده امکان ارسال نیست ... کسی تا حالا به همچین موردی برخورد کرده؟ راه حل چیست ؟ ...
    یا نکاتی مشابه که باید موقع ارسال گروهی مد نظر داشت؟؟؟
    سلام
    نه همچین چیزی من بهش برنخوردم .

    من تا 300 تا پیامک یکجا ارسال کردم همچین چیزی هم ندیدم !!!!!!!!!!
    اصلا وقتی پیامک ارسال میشه ، پیامک ها تو سیم ذخیره نمیشه که بخواد پر بشه !!!
    فقط یه احتمال داره اونم اینه که بعضی از گوشی ها پیام تحویل رو بعنوان پیامک تو اینباکس ذخیره میکنن ، شاید گوشی این دوستمون از همین نوع باشه و بعد از پر شدن اینباکس ، دیگه اجازه ارسال بهشون نمیده . اگه مشکل همین باشه ، راهی که بنظرم میاد اینه که تو تنظیمات پیام تحویل رو غیر فعال کنن .

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    یه چیز دیگه هم که باید بگم اینه که هنگام ارسال گروهی ، چون پیامک ها تو صف ارسال قرار میگیرن ممکنه که دیر بمقصد برسن ( بعضی وقت ها برای من پیش اومده که پیامک هایی که ارسال کردم ، تا یک ساعت بعد میرسن ) برای همین شاید دوستمون احساس کردن پیامک ها اصلا ارسال نیمشن .

  30. #30

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز ...
    کامپوننت mCore رو تست کردم مشکلی باهاش نداشتم جز اینکه گوشی های نوکیا رو ساپورت نکرد ...
    اما همه پورت ها رو ساپورت میکنه و در ارسال مشکلی نداره ...

    نمونه ای که میزارم سمپل خود کامپوننت هست ... برای دوستانی که تمایل دارند از این کامپوننت استفاده کنند ... اگر با dll مشکلی بود بفرمایید (پیام خصوصی) فایل های مورد نیاز رو ایمیل کنم ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ostovarit : جمعه 16 مهر 1389 در 19:41 عصر

  31. #31

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    دوستان عزیز می خوام از طریق پیامکی که برام ارسال میشه متن پیامک رو بخونم و اطلاعات یک سیستم رو به روز کنم ....

    یعنی یک GSM مودم داشته باشم ... پیامک رو دریافت کنه متنش خونده بشه و عددی که در متن پیامک هست رو در پایگاه داده ذخیره کنه ...

    تا اینجا تونستم ارسال و دریافت پیامک داشته باشم برای خواندن آن چه باید کرد؟
    دستگاه های GSM مودم پیامک دریافتی را کجا ذخیره میکنند ؟ و آیا محدودیتی دارند؟

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    سلام

    خوب هر کامپوننتی یه جور اطلاعات پیامک دریافتی رو استخراج میکنه .
    مثلا تو GSMCommunication (که لینک دانلودش هم توسط دوستمون arefba تو تاپیک قرار داده شده ) از یه تابع به نام ShowMessage برای استخراج استفاده شده که نوع پیامک رو شناسایی می کنه و اطلاعات رو نشون میده :

    private void ShowMessage(SmsPdu pdu)
    {
    if (pdu is SmsSubmitPdu)پیامک های ارسال شده
    {
    // Stored (sent/unsent) message
    SmsSubmitPdu data = (SmsSubmitPdu)pdu;
    Output("SENT/UNSENT MESSAGE");
    Output("Recipient: " + data.DestinationAddress);
    Output("Message text: " + data.UserDataText);
    Output("-------------------------------------------------------------------");
    return;
    }
    if (pdu is SmsDeliverPdu)پیامک های دریافت شده
    {
    // Received message
    SmsDeliverPdu data = (SmsDeliverPdu)pdu;
    Output("RECEIVED MESSAGE");
    Output("Sender: " + data.OriginatingAddress);
    Output("Sent: " + data.SCTimestamp.ToString());
    Output("Message text: " + data.UserDataText);
    Output("-------------------------------------------------------------------");
    BindGrid(pdu);
    return;
    }
    if (pdu is SmsStatusReportPdu) پیامک های وضعیت ( رسیده ، نرسیده و...)
    {
    // Status report
    SmsStatusReportPdu data = (SmsStatusReportPdu)pdu;
    Output("STATUS REPORT");
    Output("Recipient: " + data.RecipientAddress);
    Output("Status: " + data.Status.ToString());
    Output("Timestamp: " + data.DischargeTime.ToString());
    Output("Message ref: " + data.MessageReference.ToString());
    Output("-------------------------------------------------------------------");
    return;
    }
    Output("Unknown message type: " + pdu.GetType().ToString());
    }

    خوب حالا میشه وقتی پیامک رو خوند تو بخش پیامک های دریافتی میشه متن پیامک رو که در واقع همون data.UserDataText هست برای مقاصد مختلف استفاده کرد ، مثلا تو دیتا بیس ذخیره کرد و یا بر اساس متن داخل اون یه پیغامی رو برای ارسال کننده فرستاد (ایجاد صندوق های هوشمند ).

    نحوه خوندن پیامک ها در KylixSMS :

    private void btnReadAllSMS_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int lFolder, lResult;
    string strStatus;
    lvSMSList.Items.Clear();
    for (int i = 0; i < 50; i++)
    {
    if (i == 0)
    lResult = axKylixSMS.ReadAllSMS(1); //declaration: int ReadAllSMS(int IsFirst)
    else
    lResult = axKylixSMS.ReadAllSMS(0);
    if (1 != lResult)
    break;
    lvSMSList.Items.Add((i + 1).ToString(), 0);
    lFolder = axKylixSMS.LastReadSMSFolder;
    lvSMSList.Items[i].SubItems.Add(axKylixSMS.GetSMSFolderInfo(lFolder) );
    switch (axKylixSMS.LastReadSMSStatus)
    {
    case 1: strStatus = "Unread"; break;
    case 2: strStatus = "Read "; break;
    case 3: strStatus = "Unsent"; break;
    case 4: strStatus = "Sent "; break;
    default: strStatus = ""; break;
    }
    lvSMSList.Items[i].SubItems.Add(strStatus);
    lvSMSList.Items[i].SubItems.Add(axKylixSMS.LastReadSMSLocation.ToStr ing());
    lvSMSList.Items[i].SubItems.Add(axKylixSMS.LastReadSMSTime);
    lvSMSList.Items[i].SubItems.Add(axKylixSMS.LastReadSMSNumber);
    lvSMSList.Items[i].SubItems.Add(axKylixSMS.LastReadSMSConcatenatedIn fo);
    lvSMSList.Items[i].SubItems.Add(axKylixSMS.LastReadSMSText);
    }
    }

  33. #33

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز ...
    کامپوننت Ktylix رو تست کردم مشکلی باهاش نداشتم جز اینکه گوشی های نوکیا رو ساپورت نکرد (مثل نمونه قبلی) ...
    اما همه پورت ها رو ساپورت می کنه و در ارسال مشکلی نداره ...
    با GSM مودم هم به خوبی کار میکنه و امکانات لازم رو در اختیار شما قرار میده (Send, Receive, Delivery, ... )
    یکی از امکانات Ktylix اینه که موقعی که شما در حال ارسال پیامک و بقیه امور هستید اگر کسی با خط شما تماس بگیره به شما اعلام میکنه و با انتخاب پیغام بلی میتونید با فرد مورد نظر مکالمه کنید ...

    نمونه ای که میزارم سمپل خود کامپوننت هست ... برای دوستانی که تمایل دارند از این کامپوننت استفاده کنند ... اگر با dll مشکلی بود بفرمایید (پیام خصوصی) فایل های مورد نیاز رو ایمیل کنم ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ostovarit : شنبه 17 مهر 1389 در 22:49 عصر

  34. #34

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    لیست شماره ارور های کامپوننت Ktylix :
    Error Code

    ERR_SUCCEED
    1

    ERR_FAIL
    -1


    ERR_PORT_FAIL
    -2

    ERR_PORT_PROPERTY
    -3

    ERR_PORT_OPENED
    -4

    ERR_PORT_CLOSED
    -5

    ERR_PORT_WRITE
    -6

    ERR_PORT_READ
    -7


    ERR_PHONE_INIT
    -8

    ERR_PHONE_BUSY
    -9

    ERR_PHONE_SECURITY
    -10


    ERR_METHOD_PARAM
    -11

    ERR_CONTROL_PROPERTY
    -12

    ERR_INVALID_INDEX
    -13

    ERR_LOCATION_EMPTY
    -14

    ERR_ENTRIES_NOT_SUPPORT
    -15

    ERR_TEXT_TOO_LONG
    -16

    ERR_NUMBER_TOO_LONG
    -17

    ERR_INVALID_CHARACTERS
    -18

    ERR_SMSC_NOT_FOUND
    -19

    ERR_SMS_SERVICE
    -20

    ERR_SMS_MEMORY_FULL
    -21

    ERR_SMS_PDU_PARAMETER
    -22

    ERR_ENCODE_FAIL
    -23

    ERR_DECODE_FAIL
    -24


    ERR_MEMORY_FULL
    -25

    ERR_MEMORY_FAIL
    -26


    ERR_INCORRECT_PASSWORD
    -27

    ERR_SIM_COMMUNICATION
    -28

    ERR_SIM_NOT_INSERTED
    -29

    ERR_SIM_PIN_REQUIRED
    -30

    ERR_SIM_PUK_REQUIRED
    -31

    ERR_SIM_PIN2_REQUIRED
    -32

    ERR_SIM_PUK2_REQUIRED
    -33


    ERR_NTP_SERVER
    -34

    ERR_NETWORK_TIMEOUT
    -35

    ERR_NETWORK_RP
    -36

    ERR_NETWORK_TP
    -37

    ERR_NETWORK_SERVICE
    -38


    ERR_NO_RESPOND
    -39

    ERR_NOT_SUPPORT
    -40

    ERR_UNEXPECTED_ANSWER
    -41

    ERR_UNKNOWN_CODE
    -42


    ERR_NO_DIALTONE
    -43

    ERR_NO_CARRIER
    -44
    ERR_NO_ANSWER
    -45
    ERR_NO_ACTIVE_CALL
    -46


    ERR_FILE_OPEN
    -47

    ERR_FILE_CREATE
    -48

    ERR_RUNTIME_LIC
    -49

    ERR_LITE_NONSUPPORT
    -50

    ERR_CALL_BARRED
    -51

    ERR_CALL_PHONE_BUSY
    -52

    ERR_NO_PARENT_WND
    -53
    ERR_PROTOCOL_TIMEOUT
    -54
    ERR_PROTOCOL_WRITE
    -55
    ERR_FILE_MISSING
    -56
    ERR_MAP_FILE_FAIL
    -57
    ERR_CREATE_PROCESS
    -58
    ERR_PORT_NOT_EXIST
    -59
    ERR_INVALID_FORMAT
    -60
    ERR_OPEN_FILEMAP
    -61
    ERR_CLOSE_PROCESS
    -62
    ERR_BUSY_SENDING
    -63

  35. #35

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    با کامپوننت Ktylix در حال کار هستم مشکلی تا حالا نداشتم جز اینکه پیامک هایی که دریافت میکنه رو نشون میده تو باکسهم میاد (با GSM مودم) اما متن پیامک کامل نیست و آدرس سایت Kylix هم وسط پیام هست مثل شکل زیر ... دلیلش چیه و چطور میتونم حلش کنم؟؟؟

    سوال دیگه هم درباره این دو خط کد هست که پایین نوشتم ... من از نسخه ک.ر.ک شده استفاده میکنم این دو خط رو هم باید تغییر بدم یا نه؟؟؟


    axKylixSMS.RegisterName = "000000000000000";
    axKylixSMS.RegisterCode = "000000000000000000000000000000000000000000";
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ostovarit : دوشنبه 19 مهر 1389 در 17:17 عصر

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    تو نسخه ک.ر.ک شده هم بازم ادرس سایتش رو میزنه ؟ نباید همچین چیزی باشه ؟ اون دو مورد رو هم که گفتی احتیاج نیست مقدار دهی کنی .

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار milad-fa
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    گیلان
    پست
    220

    Post نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    سلام دوستان،
    من از صحبت های دوستان به این نتیجه رسیدم Kylix با گوشی های نوکیا ارتباط برقرار نمیکنه!درسته؟
    اگه این طور هست،من که قصد دارم با یک گوشی نوکیا سری n پیامک ارسال کنم از کدوم کامپوننت استفاده کنم؟
    آیا کامپوننتی هستش که با نوکیا جواب بده؟!
    مرسی.

  38. #38

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط milad-fa مشاهده تاپیک
    سلام دوستان،
    من از صحبت های دوستان به این نتیجه رسیدم Kylix با گوشی های نوکیا ارتباط برقرار نمیکنه!درسته؟
    اگه این طور هست،من که قصد دارم با یک گوشی نوکیا سری n پیامک ارسال کنم از کدوم کامپوننت استفاده کنم؟
    آیا کامپوننتی هستش که با نوکیا جواب بده؟!
    مرسی.
    ارتباط بر قرار میکنه و در ارسال پیامک هیچ مشکلی نداره فقط پیام های دریافتی رو نمیتونه نمایش بده ولی در بقیه موارد بدون مشکل هست ...

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط milad-fa مشاهده تاپیک
    سلام دوستان،
    من از صحبت های دوستان به این نتیجه رسیدم Kylix با گوشی های نوکیا ارتباط برقرار نمیکنه!درسته؟
    اگه این طور هست،من که قصد دارم با یک گوشی نوکیا سری n پیامک ارسال کنم از کدوم کامپوننت استفاده کنم؟
    آیا کامپوننتی هستش که با نوکیا جواب بده؟!
    مرسی.
    البته این رو هم بگم ، فقط با بعضی از مدلهای نوکیا (که من هنوز با هیچ مدلی موفق نشدم ) !

    باید شانستو امتحان کنی !

    من که تو دو سه مورد تست نوکیا نتونستم ، امیدوارم شما موفق باشی .

  40. #40

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط mahziar مشاهده تاپیک
    البته این رو هم بگم ، فقط با بعضی از مدلهای نوکیا (که من هنوز با هیچ مدلی موفق نشدم ) !

    باید شانستو امتحان کنی !

    من که تو دو سه مورد تست نوکیا نتونستم ، امیدوارم شما موفق باشی .
    سری expressmusic ها رو برای ارسال ساپورت میکنه ولی دریافت رو نه ... چون یک خصوصیتی رو این گوشی ها ندارند که الان خاطرم نیست چی بود متن ارورش ... متصل که میشیم همون اول میگه ...

صفحه 1 از 7 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •