نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: pop up menu

  1. #1

    pop up menu

    سلام

    من به یک pop up menu نیاز دارم .

    لطفا اگر ocx ی می شناسید که می توانم از آن استفاده نمایم به من معرفی کنید

    ممنون

  2. #2
    ویژگی خاصی مد نظر دارید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    نیاز به ocx نداره
    یه منوی Invisible در menu editor بساز و بعد ازاین کد استفاده کن و اسم منو را mnuPop بگدارید.
    Private sub form_mousemove()
    if button=1 then popupmenu(mnuPop)
    end sub

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط PalizeSoftware
    ویژگی خاصی مد نظر دارید؟
    نه . فقط مثل یک popup menu ی معمولی که چند تا tab بتونم ایجاد کنم که هر tab هم بتونه آیکون هایی رو به عنوان زیر مجموعه اش داشته باشه .

    ممنون

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط meh_secure
    نیاز به ocx نداره
    یه منوی Invisible در menu editor بساز و بعد ازاین کد استفاده کن و اسم منو را mnuPop بگدارید.
    Private sub form_mousemove()
    if button=1 then popupmenu(mnuPop)
    end sub
    سلام

    کد شما رو نوشتم error داد می شه source بفرستید ؟

    ممنون می شم .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    چشم می فرستم.
    تا بنویسمش یه چند دقیقه طول می کشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964

    Arrow خودشه

    این دیگه جوابت رو میده.
    خواستم سورس بفرستم هر کاری کردم نشد. (نمی دونم چرا)

    Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    If Button = 2 Then
    PopupMenu mnuPop, , X, Y
    End If
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. Menu عکس دار
    نوشته شده توسط leilav_1984 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 07 شهریور 1388, 11:38 صبح
  2. حذف Menu Bar
    نوشته شده توسط مرادعلی در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 20 آبان 1384, 08:47 صبح
  3. Menu عکس دار
    نوشته شده توسط leilav_1984 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آبان 1384, 23:42 عصر
  4. web menu
    نوشته شده توسط marmar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1384, 08:16 صبح
  5. Flash Menu or DHTML Menu ?
    نوشته شده توسط Mehdi0016 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1383, 10:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •