نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

  1. #1

    زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    سلام من عضو جدید این فروم هستم و در برنامه نویسی وب هم مبتدی میباشم و حدفم طراحی سرویس وبلاگ است من از زبان html 4.0 شروع کردم و حالا سوالم این هست که برای رسیدن به حدفم نیاز به چه زبان های برنامه نویسی دارم؟
    آخرین ویرایش به وسیله webpower : یک شنبه 26 تیر 1390 در 13:09 عصر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    برای رسیدن به حدفم نیاز به چه زبان های برنامه نویسی دارم؟
    برنامه نویسی در ASP.NET نیازمند یادگیری حداقل چندین زبان هست. SQL، C#‎، VB، HTML، CSS و جاوا اسکریپت و ...

    در کل شما هیچوقت با دانستن فقط یک زبان نه به هدفتون میرسید و نه برنامه نویس خطاب میشید.

    برنامه نویسی وب هم مبتدی میباشم و حدفم طراحی سرویس وبلاگ است
    فعلاً که هزاران کیلومتر با هدفتون فاصله دارید! اگه میخواید پیاده برید به هدفتون نمیرسید، بهتره که از همین الان برنامه نویسی رو بذارید کنار! (توصیه اکید)

    اگه رسیدن به هدف خیلی اهمیت داره ...
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  3. #3

    Unhappy نقل قول: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    سلام
    من از دوستان خواهش می کنم مبتدی ها رو اینطوری سرنگون نکنن!
    من خودم تازه اینجا عضو شدم البته برنامه نویسی رو تازه شروع نکردم. تجربه ی من که با زبان های C#‎ , vb , java, pascal ,C++‎, basic ,ASP.Net کار کردم به من ثابت کرده کار سختی نیست.
    دوست عزیزم ، کمر بندتو محکم ببند بعد بگو بسم الله.
    1 - اگه می خوای درست و اساسی یاد بگیری :
    اول برو یکم C++‎ بخون . از کتاب دیتل 5 فصل بخون(حدود 1 ماه زمان می بره) بعد برو C#‎ رو بخون منبع خوبش کتاب راکس wrox هست. اونم حدود 3 ماه بخونی به یه جاهایی می رسی. بعدش نوبت یک کتاب html بخون حدود 1 هفته. کتاب دیتل خوبه. بعدش asp.net رو بخون حدود 1 ماه از کتاب oreily به نظر من. اونوقت می تونی بگی من یک برنامه نویس تازه کار وب هستم. یعنی این جمله ای هست که می تونی سال دیگه این موقع براحتی بیانش کنی. این راهی بود که من رفتم و البته چون با زبان های دیگه هم کار کردم کمی بیشتر از یک برنامه نویس تازه کار وب خودم رو می دونم. اما هنوز تا حرفه ای شدن کیلومتر ها فاصله دارم.
    2 - اگه می خوای سریع اما بدون عمق یاد بگیری :
    کتاب Asp.net oreily رو بخون . یک ماه بعد می تونی سایت طراحی کنی.
    اما اینم بگم که برای طراحی سایت می تونی از زبان های دیگه هم مثل : php , jsp و غیره استفاده کنی.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    35

    Thumbs up نقل قول: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    به نظر من هم نباید افراد مبتدی رو ناامید کرد ، هیچ کدوم از مااز اول نمیدونستیم اصلا ویژوال استادیو چی هست ؟ هرانسانی که خلق میشه هیچ دانش اولیه ای نداره مگه کارهای غریزی ، خود من تا 10 سالگی نمیدونستم کامپیوتر اصلا چی هست ، بعد پاش نشستم یواش یواش باهاش آشنا شدم و هر روز چیز جدیدی یاد گرفتم. برنامه نویسی هم همینه ، من خودم به شخصه تا 4 سال پیش اصلا نمیدونستم برنامه نویسی چی هست تا اینکه یواش یواش باهاش آشنا شدم .
    پس فقط به قول دوستمون همت لازمه که بری دنبالش و یادش بگیری ، انقدر هم دنیای وسیعی داره که هرچی هم یاد بگیری بازم کمه ، اما به نظر من با cd آموزشی و بعد کتاب C#‎ شروع کن چون خیلی از کنترلها و برنامه های C#‎ آمادست و اگه کار باهاش رو شروع کنی میبینی جذابه و بیشتر به سمتش کشیده میشی ( البته vb هم خوبه اما C#‎ بازار کار بهتری داره ) . بعد یه cd آموزشی asp کافیه( بازار کار asp خوبه ) . حالا تو اصل راه رو رفتی . میخوای سریع راه بیفتی؟ وب سایتتو شروع کن به نوشتن و نگو بلد نیستم ، ممکنه ساعتها واسه یه قسمت وقت بزاری اما نتونی انجامش بدی ، اشکال نداره! بعدش از افراد دیگه یا حتی تو همین سایت از دوستان سوال کن وقتی به جواب رسیدی اون قسمت ملکه ذهنت میشه ، پروژه اولت سخته اما هرچی جلو بری و به پروژه های بعدی برسی میبینی که داری بیشتر و بیشتر پیشرفت میکنی . اگر لازم دیدی بعد از فراگیری سی شارپ و ای اس پی به کلاسهای عملی و فناوری های دیگه مثل آژاکس ، css ،java script ، html و غیره برو که تو این زمینه برات میتونن مثل آچار فرانسه عمل کنن
    در کل فقط و فقط اراده مهمه !
    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    به نظر من اول این کلاس رو برو :

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=213807

    همزمان با این کلاس این یکی رو برو :

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=142837

    بعدش این کلاس رو :

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=124255

    بعدش :

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=231655

    بعد از اینا یه دوره ای هست به نام ASP.NET پیشرفته که الان برگزار نمیشه ، هر وقت برگزار شد و کلاس های بالا رو هم رفته بودی برو تو اون کلاس ، بعدش هم یه دوره ای هست به نام پرتال که اون هم سالی یک بار برگزار میشه ، اگه اون رو هم رفتی و تو همش موفق بودی میتونی به خودت بگی برنامه نویس تحت وب تا مقدار زیادی حرفه ای ، این پیشنهاد از خوندن هر کتاب ، مقاله ، جزوه و ... بهتره

  6. #6
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    من از دوستان خواهش می کنم مبتدی ها رو اینطوری سرنگون نکنن!
    به نظر من هم نباید افراد مبتدی رو ناامید کرد
    من کسی رو سرنگون نکردم، در واقع دارم از سرنگون شدنش جلوگیری میکنم ... برنامه نویسی رو اگه فقط بخاطر علاقه یا کسب علم یاد میگیرید بسیار عالیست، اما برای کسب روزی حلال توصیه نمیشه ...

    چرا که حداقل 10 سال باید مدام بخوانید و ببینید و تمرین کنید تا اینکه یک برنامه نویس معمولی حساب بشید.
    با یکسال و دوسال (حتی به صورت فشرده) فقط با مبتدیات برنامه نویسی آشنا میشید.
    الان خیلی از افراد هستند که با یکسال ASP.NET کار کردن، اینقدر اعتماد به نفس به دست میارن که ... پوووف
    من بعد از چندسال تجربه، به صراحت اعلام میکنم که حتی 1 درصد از دنیای برنامه نویسی و ASP.NET رو بلد نیستم ...

    یک روند اشتباهی که داره در بین تازه کاران شکل میگیره، اینه که تصور میکنند با خواندن یک کتاب، یا رفتن به یک کلاس، دیگه برنامه نویس خطاب میشن ... و میتونن جایی استخدام بشن یا کار یا شغل گیر بیارند ...
    همینجا اعلام میکنم که این عده سخت در اشتباه هستند.

    شما دوست عزیز! اگه میخواهید وارد حیطه برنامه نویسی بشید، باید عمر خودتون رو در این راه بگذارید، چون برنامه نویسی محدوده مشخصی نداره که پس از مدتی تمام بشه ... پس اگه تصمیم به این کار ندارید، وارد نشید ...

    از با تجربه های انجمن هم میتونید مشورت بگیرید.
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    C#‎ ASP.Net HTML CSS JS
    همین !

  8. #8

    نقل قول: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط salehbagheri مشاهده تاپیک
    من کسی رو سرنگون نکردم، در واقع دارم از سرنگون شدنش جلوگیری میکنم ... برنامه نویسی رو اگه فقط بخاطر علاقه یا کسب علم یاد میگیرید بسیار عالیست، اما برای کسب روزی حلال توصیه نمیشه ...

    چرا که حداقل 10 سال باید مدام بخوانید و ببینید و تمرین کنید تا اینکه یک برنامه نویس معمولی حساب بشید.
    با یکسال و دوسال (حتی به صورت فشرده) فقط با مبتدیات برنامه نویسی آشنا میشید.
    الان خیلی از افراد هستند که با یکسال ASP.NET کار کردن، اینقدر اعتماد به نفس به دست میارن که ... پوووف
    من بعد از چندسال تجربه، به صراحت اعلام میکنم که حتی 1 درصد از دنیای برنامه نویسی و ASP.NET رو بلد نیستم ...

    یک روند اشتباهی که داره در بین تازه کاران شکل میگیره، اینه که تصور میکنند با خواندن یک کتاب، یا رفتن به یک کلاس، دیگه برنامه نویس خطاب میشن ... و میتونن جایی استخدام بشن یا کار یا شغل گیر بیارند ...
    همینجا اعلام میکنم که این عده سخت در اشتباه هستند.

    شما دوست عزیز! اگه میخواهید وارد حیطه برنامه نویسی بشید، باید عمر خودتون رو در این راه بگذارید، چون برنامه نویسی محدوده مشخصی نداره که پس از مدتی تمام بشه ... پس اگه تصمیم به این کار ندارید، وارد نشید ...

    از با تجربه های انجمن هم میتونید مشورت بگیرید.
    مواردی که نوشتید اصلا منطقی نیست.

    فردی که به این رشته علاقه داره و در همین رشته تحصیل میکنه ظرف 2 سال میتونه به حدی از مهارت برسه که درآمد زایی کنه. اگر 2 سال در گیر کار جدی بشید قطعا حرفه ای میشید البته نه به این معنی که بر همه زوایا مسلط بشید بلکه موارد عمومی رو مسلط و با موارد تخصصی آشنا می شید. در واقع به حدی میرسید که میفهمید هیچ چی بلد نیستید.

    این رشته کاملا درآمد زاست. ملت رو ناامید نکنید.

  9. #9
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    در واقع به حدی میرسید که میفهمید هیچ چی بلد نیستید.
    خوبه خودتون هم میگید که بعد از دوسال تازه به این مرحله میرسیم ... بحث درآمدزا بودن رشته نیست. از گوجه فروش هم بپرسی میگه کار گوجه درآمدزا هست ...

    بحث من سطح علمی هست که متأسفانه به بهانه کسب درآمد همش زیرپا له شده ... خودتون از موضوع رنج نمی برید؟ سایتهایی که بعضاً توسط اینگونه برنامه نویسان ساخته میشه واقعاً تماشایی هست ...

    من میگم اگه میخواهید برنامه نویس بشید سعی کنید خبره باشید نه اینکه یه برنامه نویس تازه کار و پر از اعتماد به نفس کاذب که تمام ذهنشون پول باشه و بس ...
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  10. #10

    نقل قول: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    از تمام دوستانی که سوال من رو خوندن و پاسخ دادن تشکر میکنم. من به برنامه نویسی وب علاقه مند شدم و تازه به این مبحث وارد شدم، چند کتاب و سی دی آموزشی هم تهیه کرده و در حال تمرین هستم و سعی میکنم تمام توصیه های شما رو به کار ببرم. من فعلا با دید اقتصادی به این قضیه نگاه نمیکنم بلکه دنبال یادگیری هستم. به امید خدا در مراحل بعدی هم از شما کمک خواهم گرفت.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار raika17metal
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    308

    نقل قول: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط webpower مشاهده تاپیک
    از تمام دوستانی که سوال من رو خوندن و پاسخ دادن تشکر میکنم. من به برنامه نویسی وب علاقه مند شدم و تازه به این مبحث وارد شدم، چند کتاب و سی دی آموزشی هم تهیه کرده و در حال تمرین هستم و سعی میکنم تمام توصیه های شما رو به کار ببرم. من فعلا با دید اقتصادی به این قضیه نگاه نمیکنم بلکه دنبال یادگیری هستم. به امید خدا در مراحل بعدی هم از شما کمک خواهم گرفت.
    علاقه و پشتکار حرف اول رو می زنه
    اول html و css
    یعدش C#‎
    بعدش sql server
    بعدش asp.net

  12. #12

    نقل قول: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    من نمی دونم چرا همه برا شروع C#‎ رو پیشنهاد می کنن؟؟؟؟؟
    بابا جان C#‎ شروع نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت!!!! !!!!!
    هر کس بدون C\C++‎ بره سراغ C#‎ مثل کسی هست که بدون بلد بودن گرامر فقط بخواد محاوره ی زبان انگلیسی رو یاد بگیره! با این روش فقط رو بنا رو یاد می گیرید!
    من توصیه ی اکید می کنم حتما از C++‎ شروع کنید.
    ضمنا اصلا سراغ vb narid. من خودم مدرک vb دارم پس این حرف رو برای این نمی زنم که خودم بلد نیستم. اما در مقایسه با C#‎ اصلا نمیشه vb رو قابل درک فرض کرد. اصلا بیسیک زبان شی گرایی نبود که به زور چپوندنش توی دات نت!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_urmia مشاهده تاپیک
    من نمی دونم چرا همه برا شروع C#‎‎ رو پیشنهاد می کنن؟؟؟؟؟
    بابا جان C#‎‎ شروع نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت!!!! !!!!!
    هر کس بدون C\C++‎‎ بره سراغ C#‎‎ مثل کسی هست که بدون بلد بودن گرامر فقط بخواد محاوره ی زبان انگلیسی رو یاد بگیره! با این روش فقط رو بنا رو یاد می گیرید!
    من توصیه ی اکید می کنم حتما از C++‎‎ شروع کنید.
    شما هم که مثل آموزشگاه های رانندگی فکر میکنید ، طرف میره با پیکان رانندگی یاد میگیره ، گواهینامه که گرفت میاد سوار زانتیا میشه فکر میکنه فرمون رو باید با 4 تا دست بپیچونه ! اونم میپیچونه و ... ، کی گفته اول باید c و C++‎ یاد گرفت ؟ مگه C#‎ چشه ؟

  14. #14

    نقل قول: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    هر کس بدون C\C++‎‎‎‎‎‎‎‎ بره سراغ C#‎‎‎‎‎‎‎‎ مثل کسی هست که بدون بلد بودن گرامر فقط بخواد محاوره ی زبان انگلیسی رو یاد بگیره! با این روش فقط رو بنا رو یاد می گیرید!
    حالا چون خود تو این کارو کردی و مدتها وقت خودتو با C++‎‎‎‎‎‎‎ و c تلف کردی (میگم تلف کردی چون هدفت این بود که بیای سمت C#‎‎‎‎‎‎‎) فکر میکنی بقیه هم باید همین کارو بکنن. مثل این میمونه که طرف بخواد مثلا c یاد بگیره بهش بگی آقا جون اول برو اسمبلی یاد بگیر والا هیچی یاد نمیگیری . for تو c هم for هستش تو C#‎‎‎‎‎‎‎ هم for هستش. چه لزومی داره اول اونو تو c یاد بگیره بعد بیاد همونو تو C#‎‎‎‎‎‎‎ پیاده کنه؟ این میشه وقت تلف کردن و خودمونو گول زدن(که آقا من دارم با کار کردن
    C#‎‎‎‎‎‎ <<< C , C++‎‎‎‎‎‎‎ رو اساسی یاد میگیرم. عمرا). ضمن اینکه اگه تو C#‎‎‎‎‎‎‎ استفاده کنه حین کار ممکنه با 4 تا دستور دیگه(4 تا تب دیگه ، محیط برنامه و ...) هم آشنا بشه.
    من توصیه ی اکید می کنم حتما از C++‎‎‎ شروع کنید.
    C++‎‎‎‎‎‎‎ رو که اصلا بحثشو نکن (تو بی ارتباط بودن به موضوع). مرد حسابی C++‎‎‎‎‎ رو داری واسه پایه پیشنهاد میکنی. گذشت اون زمانی که میگفتن C++‎‎‎‎‎ رو باز کنید hello word رو چاپ کنید..(اگه قصدت اینه که خوب تو C#‎‎ چاپش کن). یه سر به سایت http://www.openframeworks.cc/ بزن ببین با C++‎‎‎‎‎ چی کارا میکنن. C++‎‎ زبانی نیست که قرار باشه طرفو واسه استارت برنامه نویسی بفرستیم طرفش. چون بعد یکی 2 هفته میگه ولش کن اگه برنامه نویسی اینه نخواستیم
    آخرین ویرایش به وسیله Himalaya : پنج شنبه 25 شهریور 1389 در 10:52 صبح

  15. #15

    Red face نقل قول: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    اگه میگم به نظر من باید از C#‎ شروع کنه به خاطر این هست که بدونه تو حافظه چه خبر هست؟ وقتی با اشاره گر ها کار کنه کاملا حافظه رو میشناسه و خیلی چیزای دیگه. البته احتمالا میگید خوب تو سی شارپ هم می تونه با آن سیف کار کنه. اما به هر حال به نظر من وقتی کسی با سی پلاس پلاس شی گرایی ، اشاره گر ، توارث و . . . رو یاد بگیره اونوقت توی سی شارپ می دونه باید دنبال چی باشه. این نظر منه.

  16. #16

    نقل قول: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    نظرت محترم ولی اشتباه

  17. #17

    نقل قول: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    داداش ناامـيد نشو برو جلو
    چه بسا يه روزي از اوني كه داره مي كوبدت اس تر شدي

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_urmia مشاهده تاپیک
    اگه میگم به نظر من باید از C#‎‎ شروع کنه به خاطر این هست که بدونه تو حافظه چه خبر هست؟ وقتی با اشاره گر ها کار کنه کاملا حافظه رو میشناسه و خیلی چیزای دیگه. البته احتمالا میگید خوب تو سی شارپ هم می تونه با آن سیف کار کنه. اما به هر حال به نظر من وقتی کسی با سی پلاس پلاس شی گرایی ، اشاره گر ، توارث و . . . رو یاد بگیره اونوقت توی سی شارپ می دونه باید دنبال چی باشه. این نظر منه.
    به نظر من حرفتون درست نیست ، همه که نمیخوان مکانیکی یاد بگیرن که برن ببینن تو موتور چه خبره ؟ میخوان رانندگی کنن ، اگه دقت کنی تو پست اول جناب webpower گفتن که :

    نقل قول نوشته شده توسط webpower مشاهده تاپیک
    سلام من عضو جدید این فروم هستم و در برنامه نویسی وب هم مبتدی میباشم و حدفم طراحی سرویس وبلاگ است
    به نظر شما این هدف نیاز به شناختن حافظه داره ؟ آیا نمیشه اول توی برنامه نویسی تا حدودی حرفه ای شد بعد وقتی دیگه چیزی نداری که یاد بگیری و حوصلت سر رفته بری دنبال حافظه و اشاگر و ... ؟

  19. #19

    نقل قول: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط salehbagheri مشاهده تاپیک
    برنامه نویسی در ASP.NET نیازمند یادگیری حداقل چندین زبان هست. SQL، C#‎‎‎، VB، HTML، CSS و جاوا اسکریپت و ...

    در کل شما هیچوقت با دانستن فقط یک زبان نه به هدفتون میرسید و نه برنامه نویس خطاب میشید.



    فعلاً که هزاران کیلومتر با هدفتون فاصله دارید! اگه میخواید پیاده برید به هدفتون نمیرسید، بهتره که از همین الان برنامه نویسی رو بذارید کنار! (توصیه اکید)

    اگه رسیدن به هدف خیلی اهمیت داره ...

    شما هم بهتره به جای منفی بافی سرت توی کار خودت باشه اقای هکر

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای طراحی وبسایت؟؟

    شما اول ویژوال استودیو رو نصب کن بعد سعی کن که یک صفحه خالی رو با اچ تی ام ال طراحی کنی
    دیگه CSS و jq و غیره همه خودشون کم کم میان

    وقتی به یه نفر میکی باید چند زبان رو یاد بگیره خوب معلومه که ناامید میشه
    لطفا قضیه رو انقدر سختش نکنید

    فقط این رو قبول دارم که تو این راه اگه هدفت پول باشه قطعا شکست میخوری ولی اگه عشقت باشه قطعا پیشرفت میکنی

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •