نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: پیدا کردن یک خط ( row ) در یک table HTML

  1. #1

    پیدا کردن یک خط ( row ) در یک table HTML

    سلام.

    من به یه جستجو گر سایت نیاز دارم که یک خط ( row ) در table HTML رو که شامل کلمه مورد جستجو هست ، پیدا کنه !

    صفحه ASP هست ، ولی table به صورت HTML هست و اونو از دیتابیس نمیگیره .

    البته کد لازم برای جستجوی معمولی رو دارم . ولی میخوام علاوه بر URL مقصد ، اون یک (یا چند ) row خاص رو هم نشون بده . ممنونم از کمکتون

  2. #2
    بسته به زبان برنامه نویسی اتان شما باید با استفاده از توابع سطح پایین فایل موردنظر را باز کنید و سپس شروع به خواندن محتویات فایل بصورت خط به خط و یا بصورت حجمی کرده و عبارت موردنظر را در هر کدام از آنها بخوانید (هرچند معمولا بعد از خواندن محتویات توسط توابع پیش فرض و یا طراحی شده توسط کاربر اطلاعات مربوط به تگهای Html حذف و فقط متون موردنظر جهت جستجو باقی گذاشته می شوند) معمولا از این روش جهت جستجو بر روی متون html که در بانک ذخیره نشده اند استفاده می شود
    جهت راهنمایی بیشتر تابع مربوطه به زبان php را من در اینجا قرار می دهم با تشخیص الگوریتم به راحتی می توانید به زبان مورد استفاده خود آن را تغییر دهید.


    function se_kol ($nof, $wordsearch, $pos_answer) {
    $javabs = 0;
    $found = false;
    $wordsearch = ' ' . $wordsearch . ' ';
    $wordsearch = eregi_replace('ی ', 'ى ', $wordsearch);
    $wordsearch = trim($wordsearch);
    $namefile = $nof;
    $fl1 = fopen($namefile,'r');
    if ($fl1 > 0) {
    $tetrn = $nof;
    $tetrok = true;
    while (!feof($fl1)) {
    $buffer = fgets($fl1,1024);
    $buffer = eregi_replace('ی ','ى ', $buffer);
    if ($tetrok) {
    $m0 = eregi('title', $buffer) ;
    if ($m0 != 0 ) {
    $tetrok = false;
    $tetrn = $buffer;
    $tetrn = eregi_replace('title','' ,$tetrn);
    $tetrn = chrt('<>/',' ',$tetrn);
    }
    }
    $buffer = preg_replace ("'<[\/\!]*?[^<>]*?>'si", "", $buffer);
    $buffer = preg_replace ("'[\/\!]*?[^<>]*?>'si", "", $buffer);
    $m = eregi($wordsearch, $buffer) ;
    if ($m != 0 ) {
    $foundkol = true;
    if (!$found) {
    echo '<table align="center" border="0" width="95%" dir="rtl"><tr align="right"><td bgcolor="#66cc99" valign="top"> ';
    echo ' <font size=+1 color =blue>' . $pos_answer . ' - ' . $tetrn . ' </font> <br></td></tr>' ;
    }
    $found = true;
    if (strlen($buffer) > 150) {
    $po = strpos($buffer, $word_search);

    $tool = strlen($buffer);
    $pos_word_left = strlen(strstr($buffer,$wordsearch));
    $pos_word_right = $tool - $pos_word_left;

    $pos = $pos_word_right;

    if ($pos > 50) { $back = 50;}
    else {$back = $pos; }
    $start_iz = $pos - $back;
    $end_iz = $start_iz + 110;
    $buf = substr($buffer,$start_iz,110);
    $buffer = ' ... ' . $buf . ' ... ';
    }
    $javabs++;
    $wordreplace = '<font color=red>' . $wordsearch . ' </font>';
    $buffer = eregi_replace($wordsearch,$wordreplace ,$buffer);
    echo "<tr align='right'><td> <a href='$nof' > " . $javabs . " - $buffer &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</a><br></td></tr>" ;
    }
    }
    fclose($fl1);
    if ($found) {
    echo '</td></tr></table>';
    }
    }
    return $javabs;
    }


تاپیک های مشابه

  1. how Insert in ADO Table but not at end of table
    نوشته شده توسط mirhashemi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 13:08 عصر
  2. اندازه غیر طبیعی سطر html table در اولین اجرا
    نوشته شده توسط anahita_s در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 شهریور 1386, 11:29 صبح
  3. include فایل html در یک فایل html
    نوشته شده توسط nargesi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1385, 16:08 عصر
  4. چک کردن وجود table و import کردنtable
    نوشته شده توسط mohkhosh در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 08:12 صبح
  5. HTML و Table
    نوشته شده توسط پرنده کوچک در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1383, 09:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •