نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: انتقال Focus به تکست باکس بعدی به صورت خودکار

  1. #1

    انتقال Focus به تکست باکس بعدی به صورت خودکار

    سلام
    چطوری می تونم تو #c بعد از پر شدن text box کرسر رو به طور خودکار به جهبه متن دیگه ببرم ، یا چه رویدادی تو جعبه متن هست که موقع فشار دادن یک کلید فراخوانی بشه؟
    خواهش می کنم راهنماییم کنید!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: انتقال Focus به تکست باکس بعدی به صورت خودکار

    توي وب نميشه مگر با جاوا اسكريپت ..
    توي جاوا مثلاً ميشه اين : ...
    textbox1.focus()

    در اين باره جستجو كن .

  3. #3

    نقل قول: انتقال Focus به تکست باکس بعدی به صورت خودکار

    مي شه بگيد از كجا مي فهميد تكس باكس پر شده كه به بعدي بره؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: انتقال Focus به تکست باکس بعدی به صورت خودکار

    مي شه بگيد از كجا مي فهميد تكس باكس پر شده كه به بعدي بره؟
    اگه هنگام پرداخت آنلاین به فرم ورود شماره کارت شتاب و رمز اون دقت کنید میبینید که از این روش استفاده کرده اند.

    مثلاً شماره کارتها 16 رقمه که به چهار قسمت 4 تایی تقسیم شده. وقتی در TextBox اول چهار عدد وارد کنیم به صورت اتوماتیک به TextBox دوم وارد میشیم و ...

    کافیه تعداد کاراکترهای ورودی رو با تعداد کاراکترهای تعیین شده برای TextBox مقایسه کنید ...
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  5. #5

    نقل قول: انتقال Focus به تکست باکس بعدی به صورت خودکار

    بله،می دونم با کدهای جاوا اسکریپت میشه ،مسئله اینه که دقیقا نمی دونم کجا ازشون استفاده کنم، درضمن گفتم شاید تو خود #C بشه این کارو انجام داد!
    به هر حال ممنون از راهنماییتون

  6. #6

    Wink نقل قول: انتقال Focus به تکست باکس بعدی به صورت خودکار

    سلام دوباره
    من تنها کدهای جاوا اسکریپت تونستم این مشکل رو حل کنم.
    کد رو براتون می ذارم شاید لازمتون بشه!
    این کد رو باید تو قسمت source صفحه بنویسید.
    </head>
    <
    body>
    <formid="form1"runat="server">
    <SCRIPTtype="text/javascript">
    function SetFocus_t(txt) {
    if (txt.id.indexOf("TextBox1") != -1 && txt.value.length == 5) {
    document.getElementById("<% =TextBox3.ClientID%>").focus();
    }
    }
    function SetFocus_t1(txt) {
    if (txt.id.indexOf("TextBox3") != -1 && txt.value.length == 8) {
    document.getElementById("<% =TextBox4.ClientID%>").focus();
    }
    }

    </SCRIPT>
    <asp:PanelID="Panel1"runat="server"Height="546px"
    style="margin-bottom: 468px">
    <asp:ScriptManagerID="ScriptManager1"runat="server">
    </asp:ScriptManager>
    <asp:UpdatePanelID="UpdatePanel1"runat="server">
    <ContentTemplate>
    <asp:TextBoxID="TextBox1"runat="server"onkeyup="SetFocus_t(this);"
    tabIndex="2"Width="112px"></asp:TextBox>
    <asp:TextBoxID="TextBox3"runat="server"onkeyup="SetFocus_t1(this);"
    tabIndex="2"Width="112px"></asp:TextBox>
    <asp:TextBoxID="TextBox4"runat="server"onkeyup="SetFocus_t2(this);"
    tabIndex="2"Width="112px"></asp:TextBox>
    </ContentTemplate>
    </asp:UpdatePanel>
    </asp:Panel>
    </form>
    </body>
    </
    html>

    برای اینکه حین انتقال فوکوس از یک textbox به textbox بعدی صفحه refresh (از ابتدا لود)نشه textbox ها رو توی یه
    ScriptManager
    و
    UpdatePanel
    بذارید.
    آخرین ویرایش به وسیله maryamcoo : شنبه 03 مهر 1389 در 15:11 عصر

  7. #7

    Smile نقل قول: انتقال Focus به تکست باکس بعدی به صورت خودکار

    البته کد زیر هم با زدن کلید enter کنترل رو به textbox بعدی انتقال می ده:
    <htmlxmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <
    headid="Head2"runat="server">
    <title>Shift Focus to the Next TextBox when user presses Enter</title>
    <scripttype="text/javascript"
    src="http://ajax.microsoft.com/ajax/jquery/jquery-1.4.2.min.js">
    </script>

    <scripttype="text/javascript">
    $(function() {
    $(
    'input:text:first').focus();
    var $inp = $('input:text');
    $inp.bind(
    'keydown', function(e) {
    //var key = (e.keyCode ? e.keyCode : e.charCode);
    var key = e.which;
    if (key == 13) {
    e.preventDefault();
    var nxtIdx = $inp.index(this) + 1;
    $(
    ":input:text:eq(" + nxtIdx + ")").focus();
    }
    });
    });
    </script>
    </
    head>
    <
    body>
    <formid="form2"runat="server">
    <divclass="smallDiv">
    <h2>Enter text and hit Enter to move to next text box</h2><br/>
    <asp:TextBoxID="TextBox1"runat="server"/><br/>
    <asp:TextBoxID="TextBox2"runat="server"/><br/>
    <asp:TextBoxID="TextBox3"runat="server"/><br/>
    <asp:TextBoxID="TextBox4"runat="server"/><br/>
    </div>
    </form>
    </
    body>
    </
    html>
    در واقع این کد بدون اینکه صفحه رو تحویل سرور بدهند textbox ها رو پر می کنند.

    خوش باشید.

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    86

    نقل قول: انتقال Focus به تکست باکس بعدی به صورت خودکار

    می‌دونم زمان زیادی گذشته ولی ابن کدش هستش!!!

    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (textbox1.Text.length > 3) textBox2.Focus();
    }


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: انتقال Focus به تکست باکس بعدی به صورت خودکار

    دوست گرامي اگه تو سايت بگردي جواب زياده
    در اين پست يك روش ساده و عمومي بدون زحمت زياد رو با JQuery شرح دادم:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?335002-%D

  10. #10

    نقل قول: انتقال Focus به تکست باکس بعدی به صورت خودکار

    Dim lstr As Variant
    lstr = Len(Text1.Text)
    If lstr = 3 Then
    Command1.SetFocus
    End If

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •