نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

  1. #1

    آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

    به نام خدا
    سلام . خسته نباشید .

    من یک پروژه ای رو انتخاب کنم که اصلا بلد نیستم .
    ساخت فرم ثبت نام اینترنتی همانند سایت سازمان سنجش

    حالا من از امروز به مدت 9 ماه وقت دارم که این کار رو شروع کنم .

    حاضرم پول بدهم - کلاس بروم - کتاب بخونم - شب بیداری بکشم اما این رو یاد بگیرم .

    چه کار کنم ؟؟ راهنماییم کنید .

    ممنونم .

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

    دوست عزیز همیشه ابتدا صورت مسئله رو برای خودت دقیقا مشخص کن
    اول اول قالب سایتت رو بساز بعد
    اینجا شما یه بانک می خوای که اطلاعات افرادی رو که ثبت نام می کنند توش قرار بدی باید بشینی ببینی چه اطلاعاتی می خوای بگیری فیلدهات رو معلوم کنی
    صفحه ثبت نام رو بسازی و TextBox ها و سایر اجزاش رو قرار بدی
    بعد هم یه دستور Insert برای درج اطلاعات در بانکت بنویسی که در رویداد کلیک دکمه ثبت نامت اجرا بشه(که اگه از Storeed Procedure استفاده کنی بهتره) بعد هم ببینی آیا امکان ویرایش و حذف افراد ثبت نامی رو لازم داری یا نه؟
    چک کنی ببینی سیستم لاگین می خوای که البته برای صفحات مدیریت سایتت باید داشته باشی
    و ....
    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

    سلام . ممنونم از جوابت .

    والا قالب رو که خیلی ساده است و می سازم و هیچ مشکلی ندارم .
    ن می خواهم مثلا وقتی طرف رو رشته شنا کلیک می کنه یک معکس بکنه و بتونه مشخص بکنه که شنا دوبل ، قورباغه و.. است و اگر هم مثلا دوچرخه رو سوار کرد بعد از یک معکس کوتاه سرعت و .. رو انتخاب بکنه . ممنونم .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

    شما برای اینکار دو راه داری:
    1- یکی اینکه زمان اجرا تو رویداد DropDown_ Change مربوط به انتخاب رشته ورزشی چک کنی که کاربر کدوم گزینه رو انتخاب کرده و بر حسب گزینه انتخاب شده آیتم های اون رشته ورزشی تو یه DropDownList دیگه AddItem بشن
    2- می تونید رشته های ورزشی تون رو تو یه جدول پایگاه ذخیره کنید و زیررشته های هر رشته رو هم تو یه جدول دیگه که کلید خارجی جدول دوم کلید اصلی جدول اول می شه و در جدول دوم هر رشته می تونه چند رکورد داشته باشه
    بعد DropDownList مربوط به رشته های ورزشی رکوردهای جدول اول رو نمایش بدی و در رویداد Change اون برحسب اینکه کدوم رشته ورزشی انتخاب شده رکوردهای مربوط به اون رو از جدول دوم واکشی کنی و تو DropDownList دومت نشونش بدی
    اگه از Ajax هم استفاده کنی که صفحه ات هر بار Refresh می شه سرعت کم نشه که عالیه

  5. #5

    نقل قول: آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

    ممنونم از راهنماییت . اما خوب من الان نمی دونم اصلا چی ب چی هست . من حاضرم قدم به قدم با شما شروع به کار کنم .
    الان من هرچی در مورد ارتباط با بانک اطلاعاتی و فرم گشتم چیزی پیدا نکردم . حقیقتی که هستش این است که کتاب های الکترونیک خوب و استندارد و کاملی وجود ندارد .

    من چه کنم ؟؟؟
    به من می گید که از اول باید چه کنم ؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

    چه طور شما مي گيد درباره ارتباط با بانك چيز خوبي پيدا نكرديد تو اينترنت مي شه مطالب خوبي درباره ارتباط با بانك پيدا كرد اگه شما كه اهوازي يه سر بري موسسه جهاد دانشگاهي پرديس بري سايت دانشگاه و به كتابخانه الكترونيك سايت وصل بشي تو پوشه استاد فرازمند چيزهاي خوبي مي توني پيدا كني از بچه هاي اونجا هم مي توني كمك بگيري

  7. #7

    نقل قول: آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

    والا من تو این Ebook هایی که گرفتم آموزش php و .... اصلا از پایه شروع نکرده است و یهو رفته شروع کرده یک برنامه نوشته و .....

    در مورد ارتباط با بانک هم من تو این کتاب هایی که دارم گشتم چیزی پیدا نکزدم و تو نت هم همینطور .
    من اهواز بودم همشهری الان تهران هستم .

    ممنون می شوم لینک دانلودی چیزی بدید که من بخونم و شروع به کار بکنم . ممنونم .

  8. #8

    نقل قول: آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

    سلامی دوباره .

    من یک صفحه html برای فرم ثبت نام رو ساختم . یک بانک اطلاعاتی هم با access درست کردم .

    حالا چه کنم ؟؟؟

    <html dir="rtl">

    <head>
    <meta http-equiv="Content-Language" content="fa">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1256">
    <title>نام و نام خانوادگی</title>
    </head>

    <body>

    <form method="POST" action="--WEBBOT-SELF--">
    <!--webbot bot="SaveResults" U-File="C:\Users\Jamshid.Bastani\Desktop\_private\fo rm_results.csv" S-Format="TEXT/CSV" S-Label-Fields="TRUE" -->
    <table cellpadding="0" cellspacing="0" width="1550">
    <!-- MSTableType="layout" -->
    <tr>
    <td height="6">نام و نام خانوادگی :
    <input type="text" name="T1" size="20"></td>
    <td height="6">نام پدر : <input type="text" name="T2" size="20"></td>
    <td height="6">شماره شناسنامه :<input type="text" name="T3" size="20"></td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="3">کارت ملی : <input type="text" name="T6" size="20"></td>
    <td height="3">محل صدور : <input type="text" name="T5" size="20"></td>
    <td height="3">تاریخ تولد : <input type="text" name="T4" size="20"></td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="3">محل تولد : <input type="text" name="T7" size="20"></td>
    <td height="3">شماره کارت : <input type="text" name="T8" size="20"></td>
    <td height="3">وضعیت تاهل : مجرد<input type="radio" value="V1" checked name="R1">&nbsp;
    متاهل<input type="radio" name="R1" value="V2"></td>
    </tr>
    </table>
    <p><input type="submit" value="Submit" name="B1"><input type="reset" value="Reset" name="B2"></p>
    </form>

    </body>

    </html>


    الان می خواهم که این طرف با وارد کردن اطلاعات اطلاعاتش در DB ذخیره بشود .

    ممنونم از راهنمیی هاتون .

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

    شما مگه ASP 3.5 استفاده نمی کنی ؟ مگه با ویژوال استودیو کار نمی کنی ؟ این صفحه ای که ساختی تماما اچ تی ام ال هستش باید کنترل هات وبی باشه تا بتونی زمان اجرا مقدارشون رو بخونی
    فرق کنترل های وبی و اچ تی ام الی رو می دونی؟

  10. #10

    نقل قول: آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

    والا به ما گفتن که با html بنویس .

    آره می دونم VB چی هست و html چی هست .

    اما VB که نمیشه بره رو اینترنت . من می خواهم ثبت نام اینترنتی درست کنم .

    حالا چه کنم ؟؟؟

    ممنونم.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط Temp30 مشاهده تاپیک
    والا به ما گفتن که با html بنویس .

    آره می دونم VB چی هست و html چی هست .

    اما VB که نمیشه بره رو اینترنت . من می خواهم ثبت نام اینترنتی درست کنم .

    حالا چه کنم ؟؟؟

    ممنونم.
    منظورم از وبی این بود Web Control اونی که شما می گی VB خوب خودت می دونی که یه زبان برنامه نویسی هستش
    کنترل هایWeb امکان سمت سرویس دهنده اجرا می شوند به همین خاطر می تونیم به زمان اجرا به مقدارش دسترسی داشته باشیم وقتی هم صفحه PostBack می شه مقدارشون رو از دست نمی دهند
    اما کنترل های Html این خاصیت رو ندارند، بعد یه چیز دیگه چرا از همین ابتدا با SQl کار نمی کنی؟ شما یه آموزش پایه ای نیاز داری چند تا Pdf دارم اما ممکنه الان وقت نکنم برات میل شون کنم (چون شاغل هستم) اما شماایمیل ات رو بذار

  12. #12

    نقل قول: آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

    دوست عزیز من یک مشته تو اینترنت گشتم و یک سری مطالب پیدا کردم .

    گفتند که در هاست بیام از طریق mysql یک سری فیلد و رکورد و ... بسازم ( همانند اکسس ) بعد بیام فرم رو طراحی کنم و آن ها را به هم وصل کنم .

    چه طوری رو نگفتن ؟؟ ممنون می شوم راهنمایی کنید . با تشکر

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

    فعلا علی الحساب به اینها یه نگاهی بنداز
    http://multi-download.com/pdf-book/-aspnet/

    http://www.tebyan.net/download/%D8%A...9%87.1301.html

    http://www.nofa.ir/showarticle-id15.aspx

    http://www.how2learnASP.NET/pdf/bf24...548083a4fd.pdf

    http://www.srco.ir/Articles/DocView.asp?ID=146

    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=88298

    سایت 30sharp هم سایت خوبیه
    پایین این صفحه یه لینک دانلود هست
    http://www.yekmobile.com/2009/05/-pdf-aspnet--/

    بعد یه چیز دیگه ما فراموش کردیم که خودبرنامه نویس منبع اطلاعاتیه بسیارغنی هستش پروژه هایی رو که دیگران زحمت کشیدن و به رایگان تو سایت برای دانلود گذاشتن رو شما می تونید بردارید و ببینید برای اتصال به بانک و دیگر مواردی که ممکن در آینده به اون برسید، چه کار کرده اند.
    پیروز و موید
    آخرین ویرایش به وسیله fa_karoon : سه شنبه 06 مهر 1389 در 13:02 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    بابل - بابلسر
    سن
    34
    پست
    103

    نقل قول: آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط Temp30 مشاهده تاپیک
    به نام خدا
    سلام . خسته نباشید .

    من یک پروژه ای رو انتخاب کنم که اصلا بلد نیستم .
    ساخت فرم ثبت نام اینترنتی همانند سایت سازمان سنجش

    حالا من از امروز به مدت 9 ماه وقت دارم که این کار رو شروع کنم .

    حاضرم پول بدهم - کلاس بروم - کتاب بخونم - شب بیداری بکشم اما این رو یاد بگیرم .

    چه کار کنم ؟؟ راهنماییم کنید .

    ممنونم .
    با من تماس بگیر mk.kardgar@yahoo.com

  15. #15

    نقل قول: آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

    سلام
    ایمیل بفرست تا کمکت کنم
    abdollah110110@yahoo.com

  16. #16

    نقل قول: آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

    سلام.من هم دنبال چنین چیزی میگشتم.اگر میشه راهنمایی کنید.میخوام یه صفحه مانند فرم بالا بسازم و بد اونها رو در دیتابیس ذخیره کنم.لطفا" کمک کنید

  17. #17

    نقل قول: آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

    طراحی و ساخت انواع فرم های تماس آماده در taskhir.com
    توصیه میکنم بازدید بفرمایید

  18. #18
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    لاهیجان
    پست
    25

    Thumbs up نقل قول: آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

    با ASP.Net و SQL به راحتی و زیبایی تمام میتونی این کار رو انجام بدی .

  19. #19

    Question نقل قول: آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی

    با سلام خدمت شما من میخوام یه همچین برنامه ای واسه سایتم بسازم البته واسه سایت شهرداری خودمون مود
    لطفا کمکم کنید یه نگاه به لینک زیر بندازید
    http://esfeden.ir/fs/view.php?id=8
    لطفا راهنماییم کنید چون اطلاعات زیادی در مورد طراحی سایت ندارم اما نویسندگی و کارای دیگه رو 20 هستم
    http://emoodcity.ir
    راه های ارتباطی با من

    id:ali_moode_city
    tell:09367207033
    ali moodi
    ممنون میشم کمکم کنید تا یه فرم بسازم واسه سایت که مثل این باشه
    http://esfeden.ir/fs/view.php?id=8

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •