نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: google map api

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    google map api

    كسي با گوگل مپ كار كرده؟؟
    ميخوام نقشه رو تو سايتم لود كنم فقط نقشه رو اونم براي هر صفحه با يه مختصات جغرافيائي
    كسي هست آشنا باشه؟

  2. #2

    نقل قول: google map api

    جواب اشتباه دادم و حذف کردم
    آخرین ویرایش به وسیله funpatogh : چهارشنبه 31 شهریور 1389 در 21:56 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: google map api

    نقل قول نوشته شده توسط funpatogh مشاهده تاپیک
    ممد جون يه api داره واسه اين
    گوگل همه document هاشو واسه جمهوري اسلامي بسته نميشه از راهنمائي هاي خودش استفاده كرد
    ميخوام ببينم كسي استفاده كرده مثالي چيزي بذاري بشه نقشه رو لود كرد بدونه اضافات كه يه جائي از تهرانو نشون بده؟؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zamanphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123

    نقل قول: google map api

    من خیلی وقت پیش کار کردم
    مثلا برای اینکه نقشه رو تو موقعیت 33پل اصفهان قرار بدی باید مختصات عرض و طول جغرافیائی اون رو از طریق گوگل مپ بدست بیاری :
    در ضمن من اینجا از api java script v.3 استفاده می کنم که از نسخه های قبلی انعطاف پذیر تر هست :
    <script type="text/javascript" src="http://maps.google.com/maps/api/js?sensor=true"></script>
    <script type="text/javascript">
    var initGoogleMaps = function()
    {
    try {
    var latlng = new google.maps.LatLng(32.645069,51.667618);
    var myOptions = {
    zoom: 15,
    center: latlng,
    mapTypeId: google.maps.MapTypeId.ROADMAP ,
    mapTypeControl: true,
    mapTypeControlOptions: {style: google.maps.MapTypeControlStyle.DROPDOWN_MENU},
    navigationControl: true,
    navigationControlOptions: {
    style: google.maps.NavigationControlStyle.ZOOM_PAN
    }
    };
    var map = new google.maps.Map(document.getElementById("map_canva s"), myOptions);
    var marker = new google.maps.Marker({
    position: latlng,
    map: map,
    title:'سی و سه پل اصفهان'
    });
    } catch (e) {
    alert(e);
    }
    }

    window.onload = initGoogleMaps;
    </script>
    <div id="map_canvas" style="height:320px"></div>

    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: google map api

    مرسي از شما

    اين طول عرض جغرافيائيه 33 پل هست؟؟؟

    var latlng = new google.maps.LatLng(32.645069,51.667618);


    اگه هست از كجا بدستش آوردي؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار zamanphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123

    نقل قول: google map api

    اين طول عرض جغرافيائيه 33 پل هست؟؟؟
    بله دوست عزیز
    اگه هست از كجا بدستش آوردي؟؟؟
    شما وارد http://maps.google.com بشید
    تو باکس جستجو همین "سی و سی پل" رو جستو کنید تا روی نقشه بهتون نمایش بده
    حالا روی نقشه روی هر موقعیتی که میخواین مختصات اون بدست بیاد ، راست کلیک کنید و
    What's here? رو کلیک کنید تا به ترتیب عرض و طول جغرافیائی اون مختصات رو بهتون نشون بده.
    تمام.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار tehro0n
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    متغیر!
    پست
    465

    نقل قول: google map api

    <script src="http://maps.google.com/maps?file=api&amp;v=2&key=???" type="text/javascript"></script>

    شما باید key منحصر به فرد سایتی که می خواهی گوگل مپ رو نمایش بدی، بگیری

                if (GBrowserIsCompatible()) {
    var map = new GMap2(document.getElementById('ajaxR'));
    map.addControl(new GLargeMapControl());
    map.addControl(new GMapTypeControl(true));
    map.addControl(new GOverviewMapControl(new GSize(169.2, 130.9)));
    map.setCenter(new GLatLng($LAT,$LON), 11);
    }

    lat و lon همان مختصات هستند که می تونی از سایت http://www.geobytes.com بگیری، البته به روز نیست اما معتبرترین سایت رایگان هست.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار zamanphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123

    نقل قول: google map api

    شما باید key منحصر به فرد سایتی که می خواهی گوگل مپ رو نمایش بدی، بگیری
    دوست عزیز اطلاعات ناقص ندهید لطفا!
    اگه تو پست قبلی من دقت کرده باشین من تو این مثال گفته بدوم که از api java script v.3 اسفاده شده و در این نسخه چیزی به نام key نداریم! و مستقیم از api استفاده میکنم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: google map api

    آقا طرز استفاده از php شو هم بگيد
    يه كلاس هست تو سايت phpclasses كه كامل همه چي رو انجام ميده با استفاده از اين api
    روش استفاده از اين api با كد هاي php رو هم مطرح كنيد لطفا
    با تشكر از جواب دوستان

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار zamanphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123

    نقل قول: google map api

    من شخصا تو کدهای php ام از همین روش استفاده می کنم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار tehro0n
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    متغیر!
    پست
    465

    نقل قول: google map api

    نقل قول نوشته شده توسط zamanphp مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اطلاعات ناقص ندهید لطفا!
    اگه تو پست قبلی من دقت کرده باشین من تو این مثال گفته بدوم که از api java script v.3 اسفاده شده و در این نسخه چیزی به نام key نداریم! و مستقیم از api استفاده میکنم
    ولی من فکر می کنم شما دارید سورس نا امن و غیر منطقی رو به ایشان می دهید..!
    گوگل هیچ وقت نمیاد همین جوری سرویس بده، بله راه هایی برای فرار و استفاده از متغیرهای مختلف وجود داره اما در نهایت بلاک خواهد شد..
    شما به تمامی سایت های معتبر که از گوگل مپ استفاده می کنند مراجعه کنید می بینید که api که استفاده میشه key منحصر به فرد داره..
    با این حال شهریار از ما گفتن بود :دی

    این هم نمونه ای از کار گوگل مپ من
    http://counter.toolsir.com/results.php?id=2

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار zamanphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123

    نقل قول: google map api

    ولی من فکر می کنم شما دارید سورس نا امن و غیر منطقی رو به ایشان می دهید..!
    گوگل هیچ وقت نمیاد همین جوری سرویس بده، بله راه هایی برای فرار و استفاده از متغیرهای مختلف وجود داره اما در نهایت بلاک خواهد شد..
    شما به تمامی سایت های معتبر که از گوگل مپ استفاده می کنند مراجعه کنید می بینید که api که استفاده میشه key منحصر به فرد داره..
    دوست عزیز این key مربوط به api java script v.2 هستش.
    ظاهرا شما هنور با این نسخه کار نکردین و تو همین نسخه 2 دارین سیر می کنین.
    بهتون پیشنهاد می کنم مستندات نسخه 3 رو کامل مطالعه کنید.
    http://code.google.com/apis/maps/doc...reference.html
    از ما گفتن بود دوست عزیز.....

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: google map api

    Google Error Forbidden

    Your client does not have permission to get URL /apis/maps/documentation/javascript/reference.html from this server.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: google map api




    Google Maps JavaScript API V2 Bugs Out This Morning


    It seems like the Google Maps JavaScript API V2 code was not working properly.
    caused sites using this code to generate errors of all kinds. I suspect many sites use this library and thus many Internet surfers were a bit upset.
    ....

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار zamanphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123

    نقل قول: google map api

    Your client does not have permission to get URL /apis/maps/documentation/javascript/reference.html from this server.
    دوست عزیز، متاسفانه اون صفحه برای ایران محدود شده و شما مجبور هستید از روش های موجود این محدودیت رو دور بزنید
    آخرین ویرایش به وسیله zamanphp : جمعه 02 مهر 1389 در 17:14 عصر

  16. #16

    نقل قول: google map api

    شهریار آدرسی که تو دادی میگه که این api ورزن 2 باگ داره؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: google map api

    نقل قول نوشته شده توسط funpatogh مشاهده تاپیک
    شهریار آدرسی که تو دادی میگه که این api ورزن 2 باگ داره؟
    به نظر می رسد api نقشه هاي گوگل با جاوا اسكريپت V2 بدرستي كار نميكند!

    والا ممد يه سري دليل گفته واسه اين كه نه ميشه درست و حسابي بهش استناد كرد نه هم ميشه بهش استناد نكرد مخصوصا واسه وضع الان جمهوري اسلامي

    مثلا ميگه براي تمام وب سايت هاي كه در انگليس بوده استفاده از api نقشه رو متوقف كردن با يه ارور تعريف نشده!!!

    هم چنين V2 براي ما كاربران بريتانيا قطع شده است ولي v3 بدرستي كار ميكنه


    ولي در كل كسي اگه از طرز استفاده از php براي اين api خبر داره يه توضيحي هم بده به ما .

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار tehro0n
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    متغیر!
    پست
    465

    نقل قول: google map api

    نقل قول نوشته شده توسط shahriyar3 مشاهده تاپیک
    به نظر می رسد api نقشه هاي گوگل با جاوا اسكريپت V2 بدرستي كار نميكند!

    والا ممد يه سري دليل گفته واسه اين كه نه ميشه درست و حسابي بهش استناد كرد نه هم ميشه بهش استناد نكرد مخصوصا واسه وضع الان جمهوري اسلامي

    مثلا ميگه براي تمام وب سايت هاي كه در انگليس بوده استفاده از api نقشه رو متوقف كردن با يه ارور تعريف نشده!!!

    هم چنين V2 براي ما كاربران بريتانيا قطع شده است ولي v3 بدرستي كار ميكنه


    ولي در كل كسي اگه از طرز استفاده از php براي اين api خبر داره يه توضيحي هم بده به ما .
    دوست من، لینک آدرسی که از گوگل مپ استفاده می کنم رو دادم!
    اگه خواستی سری بزن و با جوابی که در ابتدا دادم راهشو پیدا کن..
    http://counter.toolsir.com/results.php?id=1
    در صورتی که بر روی پرچم کشور ها کلیک کنی مختصات آن ها با ای جکس پیدا و به گوگل مپ ارسال میشه.. در نهایت نیز مختصات نمایش داده میشه.. همین

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: google map api

    نقل قول نوشته شده توسط tehro0n مشاهده تاپیک
    دوست من، لینک آدرسی که از گوگل مپ استفاده می کنم رو دادم!
    اگه خواستی سری بزن و با جوابی که در ابتدا دادم راهشو پیدا کن..
    http://counter.toolsir.com/results.php?id=1
    در صورتی که بر روی پرچم کشور ها کلیک کنی مختصات آن ها با ای جکس پیدا و به گوگل مپ ارسال میشه.. در نهایت نیز مختصات نمایش داده میشه.. همین
    كجاي اين لينك از گوگل مپ استفاده كرده بودين؟؟؟ من نديدم ببخشيد

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار tehro0n
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    متغیر!
    پست
    465

    نقل قول: google map api

    نقل قول نوشته شده توسط shahriyar3 مشاهده تاپیک
    كجاي اين لينك از گوگل مپ استفاده كرده بودين؟؟؟ من نديدم ببخشيد
    نقل قول از خودم در پست قبلی :دی
    در صورتی که بر روی پرچم کشور ها کلیک کنی مختصات آن ها با ای جکس پیدا و به گوگل مپ ارسال میشه.. در نهایت نیز مختصات نمایش داده میشه.. همین

  21. #21

    نقل قول: google map api

    با سلام به همه
    دوستان سوال داشتم
    حالا بخوایم بجای lat lon متغییر بزاریم چه باید انجام بدیم
    و اینطور انجام دادم جواب نداد
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <meta name="viewport" content="initial-scale=1.0, user-scalable=no" />
    <style type="text/css">
    html { height: 100% }
    body { height: 100%; margin: 0px; padding: 0px }
    #map_canvas { height: 100% }
    </style>
    <script type="text/javascript"
    src="http://maps.google.com/maps/api/js?sensor=false">
    </script>



    <?php

    $lat='059.25145';
    $lon='36.22222';
    echo $lat.",".$lon;
    ?>


    <script type="text/javascript">

    var myLatlng = new google.maps.LatLng(<?$lat,$lon?>);
    function initialize() {

    var myOptions = {
    zoom: 14,
    center: myLatlng,
    mapTypeId: google.maps.MapTypeId.ROADMAP
    }

    var map = new google.maps.Map(document.getElementById("map_canva s"), myOptions);

    var contentString = '<div id="content">'+
    '<div id="siteNotice">'+
    '</div>'+
    '<p><b>Uluru</b>, also referred to as <b>Ayers Rock</b>, is a large ' +
    '</div>'+
    '</div>';

    var infowindow = new google.maps.InfoWindow({
    content: contentString
    });

    var marker = new google.maps.Marker({
    position: myLatlng,
    map: map,
    title:"Uluru (Ayers Rock)"
    });

    google.maps.event.addListener(marker, 'click', function() {
    infowindow.open(map,marker);
    });
    }



    </script>
    </head>
    <body onload="initialize()">
    <div id="map_canvas" style="width:50%; height:50%"></div>
    </body>
    </html>

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: google map api

    دوست عزيز
    اين ورژن گوگل مپ با جاوا اسكريپت ناقصه و پر اشكال . شايد قبلا كار ميكرده ولي الان كار نميكنه
    متغير هاي LAT & LON شما بايد روي نقشه مختصاتش تعيين بشه نه دستي
    يه كلاس هست خيلي كامله با php نوشته شده مثال هم توش داره براي استفاده ميتوني از اينجا دانلود كني و استفاده كني

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •