نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خطا هنگام تبدیل گزارش به pdf

  1. #1

    خطا هنگام تبدیل گزارش به pdf

    کدهای زیر را داخل ی فرم نوشتم تا زمانی که کاربر بر روی دکمه گزارش کلیک کرد گزارش دا خل فایل pdf نمایش داده شود


    protected void btnReport_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    ReportDocument rep = new ReportDocument();
    rep.PrintOptions.PaperOrientation = PaperOrientation.DefaultPaperOrientation;
    rep.Load(Server.MapPath("../../Reports/R_post.rpt").ToString());

    string DiskFilename = "c:\\r_post.pdf";
    ExportReportToDisk(rep, DiskFilename);
    }


    public static void Assign_ExportOptions(ReportDocument rptDocument,
    string Destination_Filename)
    {
    DiskFileDestinationOptions DiskOpts = new DiskFileDestinationOptions();
    DiskOpts.DiskFileName = Destination_Filename;
    rptDocument.ExportOptions.ExportDestinationType = ExportDestinationType.DiskFile;
    rptDocument.ExportOptions.ExportFormatType = ExportFormatType.PortableDocFormat;
    rptDocument.ExportOptions.DestinationOptions = DiskOpts;
    }

    public static void ExportReportToDisk(ReportDocument rptDocument,
    string DiskFilename)
    {
    Assign_ExportOptions(rptDocument, DiskFilename);

    rptDocument.Export();
    }

    اما زمانی که به rptDocument.Export(); می رسد خطای Missing parameter values. را می دهد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: خطا هنگام تبدیل گزارش به pdf

    من نمیدونم ایراد کارت چی هست ولی امید وارم این کد ها رو نخوای توی هاست آپلود کنی . اگه میخوای این کار رو بکنی همین الان بیخیال شو . چون من تا حالا هاستی ندیدم کریستال ریپورتو رو ساپورت کنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza6966
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    234

    نقل قول: خطا هنگام تبدیل گزارش به pdf

    کسی از دوستان یه نمونه طراحی ریپورت در stimul و به همراه کد ای اس پی آن برای اجرای آن ریپورت دارند که اینجا قرار دهند تا ما هم با نحوه کار آشنا شویم ؟؟؟
    ممنون می شم از دوستان

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: خطا هنگام تبدیل گزارش به pdf

    دوست عزیز خودش یه دمو تصویری داره توپ نیازی نیست به کد اماده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: خطا هنگام تبدیل گزارش به pdf

    من این3 فایل ضمیمه رو download کردم،حالا باید چه کنم؟

  6. #6

    نقل قول: خطا هنگام تبدیل گزارش به pdf

    نقل قول نوشته شده توسط daffy_duck376 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز خودش یه دمو تصویری داره توپ نیازی نیست به کد اماده
    dll مربوط یه اون را میشه لطف کنید بذارید
    البته من میخوام زمانی که اربر روی دکمه گزارش زد بدون اینکه گزارش به او نشون داده بشه مستقیم تبدیل به pdf بشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: خطا هنگام تبدیل گزارش به pdf

    من این3 فایل ضمیمه رو download کردم،حالا باید چه کنم؟
    با winrar بازش کن و با internetexplorer بازش کن
    dll مربوط یه اون را میشه لطف کنید بذارید
    البته من میخوام زمانی که اربر روی دکمه گزارش زد بدون اینکه گزارش به او نشون داده بشه مستقیم تبدیل به pdf بشه
    کپی رایت داره از سایت حذف میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •