نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اساتید سوال در مورد cookie

  1. #1

    Question اساتید سوال در مورد cookie

    سلام
    من وقتی یک کوکی میسازم فرتی پاک میشه.یعنی وقتی قسمت کوکی هامو نگا میکنم یک آن میاد بعد سریع مییپره. در ضمن Expire اش هم Now.AddDays(10) تنظیم کردم.
    فکر میکنید مشکل از کجا ها میتونه باشه؟

  2. #2
    اگر Expire اون رو تنظیم کنی نباید مشکلی داشته باشه.
    اگه میتونی سورست رو اینجا بذار شاید مشکل از جای دیگه ایه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار dot_net_lover2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    324
    ببین ممکنه روی Browser تنظیم کرده باشی بعد از بستن Page تمام Cookie های مربوطه را پاک کند.

  4. #4

    Red face وای!

    مشکل یک اشتباه ساده بود برای گرفتن کوکی به جای :

    Request.Cookies[mycookie].Value

    از

    Response.Cookies[mycookie].Value


    استفاده کردم که باعث میشد در جا کوکیم پاک بشه!!
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415
    به قول آقای Rad بعضی وقت ها مشکل از طرف برنامه نویسی و کسی نمی تونه حلش کنه :)
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. پاک کردن محتویات Cookie
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 13 اسفند 1387, 21:15 عصر
  2. 2 مشکل ساده در cookie
    نوشته شده توسط scorpion_sword در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 شهریور 1387, 16:24 عصر
  3. دوگانه بودن Cookie در آدرس سایت با www و بدون www
    نوشته شده توسط koosha system در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 مرداد 1385, 02:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •