نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اجرای خودکار یک فرمان در cmd

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amir11205
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    یه پام تو پایتخت یه پام تو شرق کشور
    سن
    36
    پست
    123

    اجرای خودکار یک فرمان در cmd

    سلام به دوستان عزیز
    به تاپیک قبلیم با آدرس زیر که کسی جواب نداد
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=248202

    حالا یه سوال دیگه دارم
    من می خوام یه کد بنویسم که تو اون cmd باز شه و یک دستور به طور خودکار عمل کنه
    باید چیکار کنم
    اگه میشه کمکم کنید
    در ضمن این دستور فقط در cmd اجرا میشه.
    دستورم یک عمل export/import تو اوراکله
    ممنونم ازتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: اجرای خودکار یک فرمان در cmd


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amir11205
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    یه پام تو پایتخت یه پام تو شرق کشور
    سن
    36
    پست
    123

    نقل قول: اجرای خودکار یک فرمان در cmd

    میشه یه توضیحی بدین
    چون من که نفهمیدم که دستورمو باید کجا بنویسم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: اجرای خودکار یک فرمان در cmd

    دوست عزیز کجاش مشکل دارین بفرمایید بررسی کنیم البته با اجازی linux عزیز

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amir11205
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    یه پام تو پایتخت یه پام تو شرق کشور
    سن
    36
    پست
    123

    نقل قول: اجرای خودکار یک فرمان در cmd

    نقل قول نوشته شده توسط flash118 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز کجاش مشکل دارین بفرمایید بررسی کنیم البته با اجازی linux عزیز
    سلام
    والا من میخوام اینجور باشه
    1) cmd باز شه
    2) فرمان موردنظر به صورت خودکار تایپ شده و به صورت خودکار اجرا بشه
    3) تا زمان اجرای فرمان cmd باز باشه و همین که تموم شد بسته شه
    ببخشید که اینجور گفتم
    از کد بالا هم چیزی نفهمیدم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: اجرای خودکار یک فرمان در cmd

    از دستور Shell ء VB استفاده کن اول باید ماکروسافت ویژوال بیسیک رو رفرنس کنی :
            Microsoft.VisualBasic.Interaction.Shell("PERMISSIO  N", "Styal", "Wait", "Time Out")

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار moh_mov
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    138

    نقل قول: اجرای خودکار یک فرمان در cmd

    ایده من :
    یک batch file بساز و اونجا دستورت رو بنویس بعد اون رو ذخیره کن ، با دستورات فکر کنم process تو C#‎ می تونی اجراش کنی.
    cmd باز میشه و کار انجام میشه.
    تو batch file که بلدی؟
    یه notepad باز کن و توش دستور رو بزن و بعدش با .bat ذخیره کن!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: اجرای خودکار یک فرمان در cmd

    نقل قول نوشته شده توسط amir11205 مشاهده تاپیک
    میشه یه توضیحی بدین
    چون من که نفهمیدم که دستورمو باید کجا بنویسم
    ///<summary>
    /// Executes a shell command synchronously.
    ///</summary>
    ///<paramname="command">string command</param>
    ///<returns>string, as output of the command.</returns>
    public void ExecuteCommandSync(object command)
    {
    try
    {
    // create the ProcessStartInfo using "cmd" as the program to be run,
    // and "/c " as the parameters.
    // Incidentally, /c tells cmd that we want it to execute the command that follows,
    // and then exit.
    System.Diagnostics.ProcessStartInfo procStartInfo =
    new System.Diagnostics.ProcessStartInfo("cmd", "/c " + command);

    // The following commands are needed to redirect the standard output.
    // This means that it will be redirected to the Process.StandardOutput StreamReader.
    procStartInfo.RedirectStandardOutput = true;
    procStartInfo.UseShellExecute = false;
    // Do not create the black window.
    procStartInfo.CreateNoWindow = true;
    // Now we create a process, assign its ProcessStartInfo and start it
    System.Diagnostics.Process proc = new System.Diagnostics.Process();
    proc.StartInfo = procStartInfo;
    proc.Start();
    // Get the output into a string
    string result = proc.StandardOutput.ReadToEnd();
    // Display the command output.
    Console.WriteLine(result);
    }
    catch (Exception objException)
    {
    // Log the exception
    }
    }

    این قسمت را به برنامه خودت اضافه کن هر موقع که لازمش داشتی فراخوانی کند توی commnad هم دستوری که لازم داری بنویس

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •