نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطا در اتصال به سرور از طریق خط تلفن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494

    خطا در اتصال به سرور از طریق خط تلفن

    سلام
    می خواهم از طریق خط تلفن به سرور وصل بشم برای تبادل اطلاعات
    در کامپیوتر سرور یک incoming ایجاد کردم و توسط کلاینت به ان کانکت میشم حالا ip سرور را در
    StringConnection قرار میدهم "Data Source=254.107.0.70" ولی هنگامی که Connect را فراخوانی میکنم خطا زیر را میگیرم :

    " [DBNETLIB][ConnectionOpen(Connect()).]SQL Server does not exist or access
    denied. "

    لطفا راهنمائیم کنید . متشکرم

  2. #2
    ساسان جان نحوه لاگین به چه صورته؟ از چه نوع Authentication استفاده میکنین؟
    ضمن اینکه در هر بار کانکت شدن، IP ممکنه تغییر کنه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vadood
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    858
    ping کن ببین آیا ارتباط شبکه برقرار هست یا نه، بعد سعی کن به sql server وصل شی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494
    با سلام خدمت دوستان عزیز

    - نحوه لاگین به این صورت است که در کامپیوتر سرور یک incoming با IP ثابت تعریف کردم ادرس دهی
    اتوماتیک DHCP را غیر فعال کردم و کاربری که لاگین میکند Administartor میباشد.

    - IP هر دو کامپیوتر Ping میشود .

    - در SQL Server قسمت Security Authentication را به SQL Server and Windows تنظیم کردم.

    ولی همیشه error ی را که گفتم میگرم.


    امروز تست جالبی انجام دادم و به نتیجه رسیدم : هر دو کامپیوتر سرور و کلاینت را به اینترنت کانکت کردم و Internet IP
    سرور را در StringConnection قرار دادم و بدون هیچ مشکلی به SQL Server کانکت شدم :)

    واقعا گیج شدم پروتکل شبکه TCP/IP پورت ارتباطی 1433 - از طریق اینترنت متصل میشم ولی با خط تلفن نه ؟

    لطفا راهنمائیم کنید متشکرم .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494
    سلام
    دوستان اگه راه حلی دارید کمک کنید بد جوری گیر افتادم

  6. #6
    درود
    دوست عزیز،
    پیشنهاد میکنم یکبار با EM امتحان کنید، به این صورت که IP مربوطه رو در EM رجیستر کنید،
    در ضمن Security Authentication رو هم به Use SQL Server Authentication تغییر بدید و Password رو هم وارد کنید.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •