نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از جاوا در برنامه

  1. #1

    استفاده از جاوا در برنامه

    با سلام به دوستان
    این کد رو من دارم که :

    <scriptlanguage="javascript"type="text/javascript">

    function confirmDelete()
    {
    var del = window.confirm("آیا میخواهید این عکس پاک شود")
    if(del==true){

    }
    }
    </script>
    و در دکمه این رو نوشتم

    <
    asp:ButtonID="btnRemove"runat="server"CausesValidation="False"
    onclientclick="confirmDelete();"Text="پاک کردن عکس"/>

    حالا من موندم که چطوری بیام زمانی که پیام نمایش داده میشه بلی رو بزنم
    اون عکس برام پاک بشه



    از دوستان کمک میخوام

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: استفاده از جاوا در برنامه

    منظورتون اینکه کدش رو کجا قرار بدید یا اینکه چه کدی بنویسید؟؟؟

    شما یه div می تونی باز کنی که عکس داخلش قرار بگیره بعد وقتی کاربر Yes رو زد ، Display دایو مد نظر را Non قرار بدید ، جاوا اسکریپت قابلیت تنظیم المنت های صفحه رو در زمان اجرا دارد ، با این تفسیر ، با زدن دکمه Yes ، عکس Hide می شود.
    اگر هم می خواهید واقعا تصویر حذف شود ، می توانید از Ajax کمک بگیرید ، و همانجا یه درخاست به سرور بفرستید ، تا عکس به صورت فیزیکی حذف شود.

    اگر هم آدرس در دیتابیس هست ، با خود جاوااسکریپت می شه از دیتابیس حذفش کرد ، ولی حقیقت من تا حالا این کار رو نکردم ، فقط اطلاع دارم که جاو ااسکریپت توانایی این کار رو دارد ،حالا شاید به کمک اجکس یا متد PostBack dh یا ... .

    اگر قراره از حذف منطقی چه از داخل db چه از داحل هاست صورت بگیره به نظرم بدون دردسر ترین روش همون استفاده از اجکس هست.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از جاوا در برنامه

    با سلام
    همشهری عزیز من منظور این بود که توی دکمه چی بنویسم
    یک پوشه در برنامه به نام pic دارم عکسی درش موجود
    حالا میخوام اونو باک کنم
    چطوری این کار شدنی
    من نه از جاوا میدونم و نه از اجاکس
    همینیم که میبینی از توی مقاله ای پیدا کردم

    حالا باید چیکار کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: استفاده از جاوا در برنامه

    این کد رو ببین :



    <asp:Button runat="server"
    OnClick="btnSubmit_Click" OnClientClick="return confirm('Sure?')" Text="Submit" />



    در سمت سرور عمل حذف عکس رو در رویداد کلیک Button بنویسید.

    متاسفانه سیستمی که هم اکنون دارم پاسخ می دهم ، فاقد VS هست و به همین دلیل کد تست شده نیست ولی راه حل ساده و بدون اجکس همین روش هست.


    آخرین ویرایش به وسیله aminghaderi : جمعه 02 مهر 1389 در 19:17 عصر دلیل: Add Reference

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •