نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چرا این کد جاوا اسکریپت توی فایرفاکس کار میکنه ولی توی اینترنت اکسپلورر کار نمیکنه؟

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    24

    چرا این کد جاوا اسکریپت توی فایرفاکس کار میکنه ولی توی اینترنت اکسپلورر کار نمیکنه؟

    سلام
    این کد جاوا اسکریپت توی فایرفاکس کار میکنه ولی توی اینترنت اکسپلورر کار نمیکنه. چرا؟
    function search2()
    {
    //alert('Java run');
    var lb = document.getElementById('city');
    var pr = document.getElementById('province');

    var arrTextsEjra = ['لطفا یک تخصص را انتخاب نمایید','سرپرست کارگاه','سرپرست اجرای سیویل','سرپرست اجرای برق','ناظر سیویل','ناظر برق','فورمن اجرا','نقشه بردار','مترور','مسئول خرید','حسابدار','منشی','مونتا کار و نصاب','نقشه کش','امور اداری','کنترل پروژه','مسئول تهیه و تنظیم صورت وضعیت','مسئول قالب بندی و بتن ریزی','جوشکار نفوذی لوله 6G','جوشکار نفوذی سازه 2G و 3G','جوشکار ساختمانی 2F و 3F','سرپرست اجرای تأسیسات بهداشتی و تهویه مطبوع HVAC','ناظر تأسیسات مکانیکی، بهداشتی و تهویه مطبوع HVAC','ناظر جوش و تستهای غیر مخرب NDT'];
    var arrTextsEngs = ['لطفا یک تخصص را انتخاب نمایید','طراح سیویل','طراح معماری','طراح جاده','طراح پل','طراح تونل','طراح سازه های بتنی','طراح سازه های فلزی','تقویت بنا','طراح آسانسور و پله برقی','طراح تهویه مطبوع HVAC','طراح تاسیسات بهداشتی','طراح استخر، سونا و جکوزی','مسئول دفتر فنی سیویل','مسئول دفتر فنی برق','مسئول دفتر فنی تأسیسات مکانیکی','نقشه کش فاز 0، 1 و 2','نقشه برداری','نقشه کش سه بعدی','کنترل پروژه','حسابدار','مسئول امور اداری','مسئول امور بازرگانی و خرید','مسئول امور مالی','منشی','طراح سازه های فضایی SpaceFrame','طراح برق، تلفن، دیتا، پیجینگ، شبکه و تابلوهای برق ساختمان','طراح سیستمهای کنترل هوشمند و CCTV','طراح سیستمهای صرفه جویی در انرژی و منابع جدید انرژی'];
    var arrTextsKala = ['لطفا یک تخصص را انتخاب نمایید','خدمات ژئوتکنیک و مطالعات اولیه','آزمایشگاه بتن و مقاومت مصالح','کانکس و اسکان موقت','خدمات تستهای غیر مخرب NDT و بازرسی جوش ','تأمین فلزات ساختمانی و یا فلزات آلیاژی(ورق،تیرآهن و پروفیل و...)','تأمین مصالح عمومی ساختمانی (آجر ، بلوک، سفال و...)','شن ، ماسه ، بیس و ساب بیس با دانه بندی خاص(سنگ شکن)','بچینگ','بتن آماده','حفاری وماشین آلات راه سازی(بیل ، لودر، گریدر بلدوزر و غلطک)','تاور','جرثقیل های سنگین','جرثقیل های سبک','پیمانکاری محدود کارهای عمومی ساختمان','پیمانکار سازه فلزی ساختمان','تأمین رنگهای ساختمانی و صنعتی','پیمانکار سند بلاست و رنگ سازه های فلزی','پیمانکار سازه بتنی ساختمان','پیمانکار سقف کامپوزیت','تیرچه پیش ساخته','سقف و کف کاذب','اجرای تأسیسات بهداشتی و لوله کشی آب ساختمان','لوله کشی نیوپایپ و یا پنج لایه pex-al-pex','تأمین شیرآلات و تجهیزات تأسیسات بهداشتی ساختمان','اجرای تأسیسات و لوله کشی موتورخانه و سیستم گرمایش شوفاژ','اجرای تأسیسات استخر، سونا و جکوزی','انواع چیلر و هواساز','تهیه و نصب کولرهای گازی','اجرای سیستم تهویه مطبوع و کانال کشی HVAC','سیم کشی و کارهای برقی ساختمان','تأمین کالای برقی ساختمان','تابلو های برق','دوربین مدار بسته CCTV و سیستمهای امنیتی و دربهای اتوماتیک','آسانسور','لوله کشی گاز','درب و پنجره فلزی','درب و پنجره آلومینیومی','درب و پنجره UPVC','شیشه دوجداره','شیشه سکوریت','نمای شیشه ای REFLEX','نمای کامپوزیت (پانلهای آلومینیومی)','نمای رومی(سیمانی)','نمای سنگی','تأمین سنگهای ساختمانی','تهیه و اجرای سفال سقف شیروانی','عایق رطوبتی و حرارتی ساختمان','اجرای سرامیک و سنگ','سفیدکاری','نقاشی ساختمان','دکوراسیون داخلی و مبلمان','تجهیزات آشپزخانه(کابینت)','کارهای چوبی ساختمان اعم از درب ها و پارکت','فضای سبز و محوطه','مخازن ذخیره آب و یا سوخت','معمار تجربی','امور بیمه ساختمانی','کامپیوتر'];
    var arrTextsLice = ['لطفا یک تخصص را انتخاب نمایید','طراحی','نظارت','اجرا'];

    if(pr.options["1"].selected)
    {
    var j=lb.length;
    for(i=0; i<j; i++)
    {
    lb.options[i].text = arrTextsEjra[i];
    }
    }

    if(pr.options["2"].selected)
    {
    var j=lb.length;
    for(i=0; i<j; i++)
    {
    lb.options[i].text = arrTextsEngs[i];
    }
    }

    if(pr.options["3"].selected)
    {
    var j=lb.length;
    for(i=0; i<j; i++)
    {
    lb.options[i].text = arrTextsKala[i];
    }
    }

    if(pr.options["4"].selected)
    {
    var j=lb.length;
    for(i=0; i<j; i++)
    {
    lb.options[i].text = arrTextsLice[i];
    }
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: چرا این کد جاوا اسکریپت توی فایرفاکس کار میکنه ولی توی اینترنت اکسپلورر کار نمیکنه؟

    سلام.
    بهتره کد html مربوطه رو هم قرار بدی. و یه توضیح در مورد اینکه اصلا میخوای چه کار کنی.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    206

    نقل قول: چرا این کد جاوا اسکریپت توی فایرفاکس کار میکنه ولی توی اینترنت اکسپلورر کار نمیکنه؟

    احتمالاً چون تو داري از ورژن 1.5 جاوا اسكريپت استفاده مي‌كني كه ie از اون حمايت نميكنه
    نمي‌دونم شايد يه دليل ديگه هم داره؟

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    24

    نقل قول: چرا این کد جاوا اسکریپت توی فایرفاکس کار میکنه ولی توی اینترنت اکسپلورر کار نمیکنه؟

    بلاخره اینقدر باهاش ور رفتم فهمیدم:
    به جای
              lb.options[i].text  = arrTextsEjra[i];

    باید اینو بزارم تا همه جا کار کنه:
              lb.options[i].text  = arrTextsEjra[i];
    lb.options[i].innerText = arrTextsEjra[i];
    lb.options[i].label = arrTextsEjra[i];

  5. #5

    نقل قول: چرا این کد جاوا اسکریپت توی فایرفاکس کار میکنه ولی توی اینترنت اکسپلورر کار نمیکنه؟

    خیلی خوب بود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •