صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 193

نام تاپیک: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    ببخشيد امكان نصب سامانه روي هاست خودمون هست يا خير؟

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    با سلام

    ببخشيد امكان نصب سامانه روي هاست خودمون هست يا خير؟
    از شدنش که میشه اما دلیلی نمی بینم که همچین چیزی اتفاق بیافته حتماً دلیلشم می دونین دیگه !

    موفق باشید .

  3. #83

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    سلام علی اقا
    من یه پیشنهاد و یه خواهش دارم
    پیشنهادم اینه که برای افزایش ضریب اطمینان یه مورد دیگه به قفلتون اضافه کنید و اون تولید کد فعال سازی از روی سریال نرم افزار(که توسط برنامه نویس و اختیاری به هر نسخه از برنامه داده میشه)و کد تولیدی توسط نرم افزار(تولیدی از روی هارد و یا سی پی یو ) یعنی اینکه کدی که استفاده کننده برای دریافت کد فعال سازی ارسال می کنه تر کیبی از کد سیستم و سریال نرم افزار باشه (مثلا هردو پشت سر هم و یا با یه علامتی از هم جدا شده)
    خواهشم اینه که یه نمونه (مثال )از کاربرد قفل در سی شارپ هم بزارین
    متشکرم

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    با سلام

    پیشنهادم اینه که برای افزایش ضریب اطمینان یه مورد دیگه به قفلتون اضافه کنید و اون تولید کد فعال سازی از روی سریال نرم افزار(که توسط برنامه نویس و اختیاری به هر نسخه از برنامه داده میشه)و کد تولیدی توسط نرم افزار(تولیدی از روی هارد و یا سی پی یو ) یعنی اینکه کدی که استفاده کننده برای دریافت کد فعال سازی ارسال می کنه تر کیبی از کد سیستم و سریال نرم افزار باشه (مثلا هردو پشت سر هم و یا با یه علامتی از هم جدا شده)
    دوست عزیز از اینکه پیشنهاد خودتون رو دادین ممنونم شاید در نسخه های بعدی این امکان رو بهش اضافه کردم .

    خواهشم اینه که یه نمونه (مثال )از کاربرد قفل در سی شارپ هم بزارین
    فایل ضمیمه شد .


    موفق باشید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار Alghoochi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    C:\Windows
    پست
    390

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    من قفل شما رو امتحان کردم البته مدت‌ها از انتشار قفل شما می‌گذره ولی مشکل قفل اینه که اگر برنامه به صورت Administrator اجرا نشه با خطای Access Denied مواجه می‌شه. ولی اگر برنامه رو به صورت Run as Administrator اجرا کنیم هیچ مشکلی نداره. من رو سیستمم Windows Vista Business 64bit دارم.

  6. #86
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    با سلام

    جواب سوال شما رو در پیغام خصوصی دادم اما اینجا هم توضیح میدم تا اگه سوال بقیه هم باشه جوابشون رو بگیرن .

    قفل نرم افزاری PS-27 برای به دست اوردن تمامی مشخصات سخت افزاری یه سیستم به صورت مداوم از منابع سیستم استفاده میکنه و برای این منظور کاربر باید مجوز ادمین داشته باشه برای اینکه شما بتونی برنامه ( فایل exe ) خودتون رو روی سیستم کاربر نهایی بدون کوچکترین مشکلی اجرا کنین خیلی راحت میتونین با ایجاد یک فایل xml درکنار فایل اجرایی باعث بشین که برنامه روی سیستم عامل های سون و ویستا بدون کمترین اشکال اجرا بشه . برای اطلاعات بیشتر به این لینک سری بزنین .

    موفق باشید ./

  7. #87

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    سلام این برنامه باز نمی شه

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    با سلام و تشکر
    من خیلی وقت بود که به این تاپیک سر نزده بودم
    الان هم ورژن جدیدش رو دیدم
    فقط همون حرفی که قبلا هم زده بودم
    اگه امکان داره نرم افزار تولید سریالش رو هم برای دانلود قرار بدید تا برای گرفتن اون نیاز به اینترنت نباشه
    شاید به هر دلیلی اون موقع امکان استفاده از اینترنت نباشه
    دیدم که جایی حرف از مششکل با آنتی ویروس و ..بود
    شما فایلش رو قرار بده . هر کی خواست باهاش کار می کنه و هر کی مشکل داشت از اینترنتیش استفاده می کنه

  9. #89
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    با سلام

    شما مثل اینکه با دقت تاپیک رو نخوندین ! چون فایل کیجنی که قرار دادم بدون اینترنت هم سریال فعال سازی میسازه . در همان پست اول مطالب رو بخون متوجه میشین که از کجا باید دانلود کنین .

    موفق باشید ./

  10. #90

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    سلام.

    مهندس خسته نباشید و با تشکر از شما برای PS-27.

    من روی ویندوز 7 64bit تست کردم و به هیچ گونه مشکلی بر نخوردم واقا ممنونم .

    انشاالله موفق باشید.

  11. #91

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    مهندس شرمنده ام من موفق به دریافت License History نشدم اگر امکانش هست لینکش رو برای من ارسال فرمایید با تشکر از شما.

    موفق و پیروز باشید.

  12. #92

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    سلام دوست عزیز

    ضمن تشکر از زحمات شما

    طبق عکسی که ضمیمه کردم شماره کاربری خالی هست و نمایش داده نمیشود لطفاً بررسی کنید ممنون

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    با سلام

    طبق عکسی که ضمیمه کردم شماره کاربری خالی هست و نمایش داده نمیشود لطفاً بررسی کنید ممنون
    دوست عزیز بهتره از نسخه 2 استفاده کنی لینک دانلودش در پست شماره 1 موجوده .

    مهندس شرمنده ام من موفق به دریافت License History نشدم اگر امکانش هست لینکش رو برای من ارسال فرمایید با تشکر از شما.
    از پست شماره 49 استفاده کن .

    موفـــــق باشید./

  14. #94

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    سلام ببخشید کسی میتونه کیجن این برنامه رو برام بزاره؟
    لینکش تو پست یک نیست اونی هم که توی help برنامه بود لینکش کار نمیکنه
    اگرم میشه یه نمونه واسه سی شارپ بزارید یه نمونه توی پست 84 بود ولی برنامش مشکل داره سریال تولید نمیکنه

  15. #95
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    با سلام

    سلام ببخشید کسی میتونه کیجن این برنامه رو برام بزاره؟
    لینکش تو پست یک نیست اونی هم که توی help برنامه بود لینکش کار نمیکنه
    دوست عزیز لینک که در پست شماره 1 موجوده و مشکلی هم نداره !!!!



    دانلود کیجن

    اگرم میشه یه نمونه واسه سی شارپ بزارید یه نمونه توی پست 84 بود ولی برنامش مشکل داره سریال تولید نمیکنه
    فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه شما فایل ضمیمه رو تست بفرمائین .


    موفـــــق باشید./
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #96

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    نقل قول نوشته شده توسط alimanam مشاهده تاپیک
    با سلام

    دوست عزیز لینک که در پست شماره 1 موجوده و مشکلی هم نداره !!!!



    دانلود کیجن

    فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه شما فایل ضمیمه رو تست بفرمائین .


    موفـــــق باشید./
    ممنون علی آقا این الان کار کرد فقط یه سوال دیگه این کلید رو از کجا تایین کنم؟همونی که توی کیجن میخواد!

  17. #97
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    با سلام

    ممنون علی آقا این الان کار کرد فقط یه سوال دیگه این کلید رو از کجا تایین کنم؟همونی که توی کیجن میخواد!
    دوست عزیز در سورسی که در پست قبلی ضمیمه کردم ذکر کردم که کلید قفل رو در این قسمت وارد کنید ! همینطور هر کجا که من در سورس Password نوشتم شما باید کلید دلخواه خودتو رو بنویسین ( یعنی همه اون کلیدها باید یک رشته یکسان باشه ) همین کلید رو عیناً ( با رعایت کردن حروف کوچک و بزرگ ) باید به کیجن بدین . سریال کاربری رو هم که از کاربر برنامه خودتون دربافت میکنین این 2 تا رو به کیجن که بدین براتون یک سریال منحصر بفرد تولید میکنه . این سریال رو به مشتری ( کاربر برنامه تون ) که بدین برنامه فعال میشه .



    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {

    public partial class Form1 : Form
    {

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    private PS_27.Protection Protector = new PS_27.Protection();

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    lbl1.Text = "0916632000";
    lbl2.Text = Protector.GetUserID;
    if (Protector.LicenseExist(Protector.GetUserID, "کلید قفل رو اینجا بنویسید") == true)
    {
    MainFrm frm = new MainFrm();
    frm.ShowDialog();
    this.Close();
    }

    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("خطا !", string.Empty, MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }

    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    if (Protector.CheckLicense(txt_License.Text, "کلید قفل رو اینجا بنویسید") == true)
    {
    Protector.RegisterLicense("کلید قفل رو اینجا بنویسید");
    Application.Restart();
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("مجوز وارد شده صحیح نیست", string.Empty, MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    }
    }
    }
    }




    برای نمونه



    موفــــق باشید./
    آخرین ویرایش به وسیله alimanam : یک شنبه 28 خرداد 1391 در 14:17 عصر

  18. #98
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    با سلام

    دوست عزيز از زحمات شما ممنونم

    من قفل شما رو دانلود كردم روي سيستم خودم كوچكترين مشكلي نداشت(سون 32 بيتي در پرو‍ژه با دات نت 4)
    اما در ويندوز 7 نسخه 64 بيتي در پرو‍ژه با دات نت 4 بالا نمياد
    دقيقا همون مثال خودتون رو هم كه با دات نت 3.5 بود به دات نت 4 تغيير دادم ديگه كار نكرد
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد

  19. #99
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    با سلام

    اما در ويندوز 7 نسخه 64 بيتي در پرو‍ژه با دات نت 4 بالا نمياد
    من منظور شما از بالا نمیاد رو درست متوجه نشدم لطفا بیشتر توضیح بدین . اگر Error میده لطفا متن خطا رو ذکر کنین تا بهتر بتونم کمکتون کنم .
    من روی سون نسخه 64 بیتی یادمه زیاد تست کردم بدون هیچگونه مشکلی جواب میداد .

    موفــــق باشید./

  20. #100
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    ببینید توی ویندوز 64 بیتی جواب میده اگه نسخه دات نت 3.5 یا پایین تر باشه

    همون مثال خودتون که با سی شارپ نوشته بدین target framwork اش روی 3.5 تنظیم شده

    همون برنامه رو من هم روی سون 32 بیت و هم سون 64 بیت تست کردم مشکلی نداشت ولی زمانی که targetframwork رو به 4 تغییر میدم دیگه روی سون 64 کار نمیکنه و از dll ps-27 خطا میگیره

    الان سیستم سون 64 بیتی جلو دستم نیست که متن خطا رو بفرستم.

  21. #101
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    با سلام

    الان سیستم سون 64 بیتی جلو دستم نیست که متن خطا رو بفرستم.
    بعد از اینکه متن خطا رو تونستم ببینم بهتر میتونم نظر بدم .

    موفـــق باشید./

  22. #102
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    اینم متن خطا که با تغییر target framework به 4.0 بوجود میاد

    error_ps27.jpg

  23. #103
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    مشکل کجاست؟آیا از ویندوز منه؟ یا از ps-27.dll

  24. #104
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    سلام دوست عزیز

    ظاهرا مشکل از ویندوز من بود با عوض کردن ویندوز خطا رفع شد

    ممنون از برنامه خوبتون

  25. #105

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    ببخشید از این قفل برای ویژوال استودیو ( C#‎ ) میتوان استفادده کرد ؟
    خیلی ممنون میشم جواب بدید

  26. #106
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    با سلام

    ببخشید از این قفل برای ویژوال استودیو ( C#‎‎‎ ) میتوان استفادده کرد ؟
    بله عزیز به هر زبانی که بر پایه فرم ورک مایکروسافت پایه ریزی شده , میتوان از این قفل استفاده کرد .

    موفق باشید./
    آخرین ویرایش به وسیله alimanam : جمعه 23 تیر 1391 در 23:36 عصر

  27. #107

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    نقل قول نوشته شده توسط alimanam مشاهده تاپیک
    با سلام



    بله عزیز به هر زبانی که بر پایه فرم ورک مایکروسافت پایه ریزی شده , میتوان از این قفل استفاده است .

    موفق باشید./
    ببخشید شما که اینقدر زحمت کشیدید و این قفل نرم افزاری رو به این خوبی درست کردین یه آموزش تصویری دررست میکردین و در قالب یه فایل پی دی اف همراه نرم افزار ارائه میدادین . خیلی بهتر میشد . ( هم برای سی شارپ و هم برای وی بی )
    خیلی ممنون

  28. #108

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    با سلام
    خیلی ممنون خیلی عالیه
    فقط لطفاً موزیک کیجن رو بردارید !!! و بعد مخفی شدن کد کاربر که زرد رنگه
    روی سون 32 و 64 بیت SP1 به خوبی جواب داد . من از دات نت 4 استفاده می کنم.

    با تشکر فراوان
    آخرین ویرایش به وسیله peyman677 : چهارشنبه 18 مرداد 1391 در 18:50 عصر

  29. #109

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    با سلام ، یک مشکل بزرگ
    روی 4 کامپیوتر کاملا یکسان - اعم از رم - هارد - سی پی یو - گرافیک - مادربرد
    کد هاش همه یکیه
    ویندوز 7 32 بیت ، دات نت
    4
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 123.jpg‏ (51.6 کیلوبایت, 174 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله peyman677 : پنج شنبه 19 مرداد 1391 در 18:18 عصر

  30. #110
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    کسی میتونه مرحله به مرحله نحوه استفادش رو آموزش بده ؟؟؟؟؟

  31. #111

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    نقل قول نوشته شده توسط peyman677 مشاهده تاپیک
    با سلام ، یک مشکل بزرگ
    روی 4 کامپیوتر کاملا یکسان - اعم از رم - هارد - سی پی یو - گرافیک - مادربرد
    کد هاش همه یکیه
    ویندوز 7 32 بیت ، دات نت
    4

    آیا این قضیه تأیید میشه؟ اگر اینطور باشه که دیگه بدرد نمیخوره متاسفانه. لطفا دوستان خواهشا...
    و یک مورد دیگه اینکه هر دفعه که برنامه رو اجرا میکنم حدود نیم ثانیه اون پنجره رجیستر رو نشون میده بعد وارد برنامه میشه. این که خیلی ضایع هست. نمیشه هیچ کاری کرد که اون پنجره رو اصلا نشون نده بعد از رجیستر؟

    و من متاسفانه کلید رجیستر رو از برنامه راحت میتونم در بیارم و هر کی اون کلید رو داشته باشه و فایل کیجن شما رو هم از اینجا دانلود کنه دیگه کار تمومه.
    با هر چی هم برنامه رو کد کنیم باز هم کرک کننده ها اینها رو باز میکنن.

    به هر حال برای یک مدت هم باشه تا برنامه فروش بره خوبه ولی فقز از این ناراضی هستم که بعد از هر بار اجرای برنامه چند لحظه فرم رجیستر رو نشون میده متاسفانه. فقط این و بگید چکار میشه کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله nekooee : شنبه 21 مرداد 1391 در 07:51 صبح

  32. #112

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    لطفا پاسخ بدید اگر امکان داره

  33. #113

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    دوستان یک مشکل دیگر هم دارم با این کد. من این کد رو در فرم رجیستر میگذارم:
    Form1.ShowDialog()
    Me.Close()

    ولی فرم ریستر بسته نمیشه و میره فقط زیر با مینیمایز کردن راحت قابل مشاهده هست:(

    خواهشا یکی راهنمایی کنه

  34. #114
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    با سلام

    روی 4 کامپیوتر کاملا یکسان - اعم از رم - هارد - سی پی یو - گرافیک - مادربرد کد هاش همه یکیه
    شما قفل رو دارین روی یک شبکه نصب میکنین ؟! اگر جواب مثبت است که احتمال 99 % همینجوره باید تست کنم چون تا حالا روی شبکه تست نکردم .

    و یک مورد دیگه اینکه هر دفعه که برنامه رو اجرا میکنم حدود نیم ثانیه اون پنجره رجیستر رو نشون میده بعد وارد برنامه میشه. این که خیلی ضایع هست.
    دوست عزیز باید دید شما به چه صورت برای قفل برنامه نویسی کردین لطفاً توجه کنین که با توجه به وجود توابع قفل شما میتونین به چندین روش طراحی قفل نرم افزاری خودتون رو انجام بدین . برای بنده که تا حالا اتفاق نیافتاده 0.5 ثانیه فرم ثبت نرم افزار نمایش داده بشه !!!!!!!!!!!

    و من متاسفانه کلید رجیستر رو از برنامه راحت میتونم در بیارم و هر کی اون کلید رو داشته باشه و فایل کیجن شما رو هم از اینجا دانلود کنه دیگه کار تمومه.
    با هر چی هم برنامه رو کد کنیم باز هم کرک کننده ها اینها رو باز میکنن.
    دوست عزیز شما که به این راحتی دارین کلید قفل خودتون رو پیدا میکنین خیلی خیلی ساده تر میتونین کاری کنین که پیدا شدن کلید قفل خیلی مشکل بشه نه این که هلو بپر تو گلو در سورس برنامه ! اون رو قرار بدین . لطفاً توجه کنین که حتماً باید مقدار رشته مربوط به کلید نرم قفل رو بعد از استفاده از حافظه پاک کنین تا اثری ازش برای سواستفاده باقی نمونه .

    به هر حال برای یک مدت هم باشه تا برنامه فروش بره خوبه ولی فقز از این ناراضی هستم که بعد از هر بار اجرای برنامه چند لحظه فرم رجیستر رو نشون میده متاسفانه. فقط این و بگید چکار میشه کرد؟
    عزیزم شما چرا اینقدر لقمه رو دور سرتون میچرخونین !!!!؟ خوب جوری برنامه نویسی کن که تا وقتی که نیاز نباشه فرم ثبت برنامه نمایش داده نشه یعنی این مسله اینقدر سخته ؟ ( حتماً نیازه که اولین فرم فرم ثبت نرم افزار باشه ؟ حالا فرضا هم که فرم ستارت برنامه باشه یه تابع Main بنویس اونجا چک کن چی به چیه اگه نیاز بود فلان فرم نمایش داده بشه نبود هم که میری رو فرم اصلی برنامه ! البته من این روش رو توصیه نمیکنم بهتره در چندین متد و روش کار چک کردن لایسنس انجام بشه )

    دوستان یک مشکل دیگر هم دارم با این کد. من این کد رو در فرم رجیستر میگذارم:
    عزیزم این هم بخاطر برنامه نویسی غلط شماست چه ربطی به قفل داره آخه !!!!!!!!!!!! شما خودتون اصلاً 2 تا فرم که داشته باشی که اصلاً از قفل هم استفاده نکن آیا با این روشی که کد نوشتی مگه نتیجه دیگری میگیری آخه ؟ ( برای رفع مشکل کدنویسی بهتره از Application.Restart استفاده کنی یعنی بعد از ثبت موفقیت آمیز برنامه برنامه رو دوباره ریستارت کنی تا دوباره پروسه چک شدن لایسنس از ابتدا شروع بشه )

    موفق باشید./

  35. #115

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    نقل قول نوشته شده توسط nekooee مشاهده تاپیک
    آیا این قضیه تأیید میشه؟ اگر اینطور باشه که دیگه بدرد نمیخوره متاسفانه. لطفا دوستان خواهشا...
    و یک مورد دیگه اینکه هر دفعه که برنامه رو اجرا میکنم حدود نیم ثانیه اون پنجره رجیستر رو نشون میده بعد وارد برنامه میشه. این که خیلی ضایع هست. نمیشه هیچ کاری کرد که اون پنجره رو اصلا نشون نده بعد از رجیستر؟
    با سلام
    دوست عزیز
    با یه خط فقط یک خط کد می تونید کاری کنید که فرم ریجستر رو نشان نده.

    نقل قول نوشته شده توسط nekooee مشاهده تاپیک
    و من متاسفانه کلید رجیستر رو از برنامه راحت میتونم در بیارم و هر کی اون کلید رو داشته باشه و فایل کیجن شما رو هم از اینجا دانلود کنه دیگه کار تمومه.
    با هر چی هم برنامه رو کد کنیم باز هم کرک کننده ها اینها رو باز میکنن.

    من از این قفل استفاده کردم و می کنم . نظر شما محترمه . این کار غیر ممکنه که یکی بتونه با کیجن رمز شما رو پیدا کنه ، چون تو کلید خاصی رو تعیین می کنی . چون کسی دیگه کلید رو نداره نمی تونه نرم افزار تون رو ریجستر کنه . مسئله اینجاست که کلید رو طوری تعیین کنی که عقل جن هم بهش نرسه!!
    آخرین ویرایش به وسیله peyman677 : پنج شنبه 30 آبان 1398 در 15:56 عصر

  36. #116

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    نقل قول نوشته شده توسط alimanam مشاهده تاپیک
    با سلام

    شما قفل رو دارین روی یک شبکه نصب میکنین ؟! اگر جواب مثبت است که احتمال 99 % همینجوره باید تست کنم چون تا حالا روی شبکه تست نکردم .

    موفق باشید./
    با سلام
    با تشکر از قفل عالی که ساختید . نرم افزاری که در قفل در آن قرار گرفته هیچ گونه امکانات شبکه ای نداره . اما روی سیستم هایی که تست کردم به شبکه داخلی از طریق مودم USB وایرلس متصله . آیا امکان داره دلیلش این باشه ؟
    دوباره با در آوردن مودم و قطع اتصال اینترنتی تست می کنم جوابش رو براتون می فرستم
    با تشکر - موفق باشید

  37. #117

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    نقل قول نوشته شده توسط peyman677 مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوست عزیز
    با یه خط فقط یک خط کد می تونید کاری کنید که فرم ریجستر رو نشان نده . معلومه که برنامه نویسی بلد نیستید !!




    من از این قفل استفاده کردم و می کنم . نظر شما محترمه . این کار غیر ممکنه که یکی بتونه با کیجن رمز شما رو پیدا کنه ، چون تو کلید خاصی رو تعیین می کنی . چون کسی دیگه کلید رو نداره نمی تونه نرم افزار تون رو ریجستر کنه . مسئله اینجاست که کلید رو طوری تعیین کنی که عقل جن هم بهش نرسه!!

    نمیخواستم جواب شما رو بدم ولی چون خیلی توهین آمیز جواب دادید مجبورم جواب بدم. شما هر نرم افزاری که دوست دارین با این برنامه قفل کنید بعد به من بدید کاری میکنم که برنامه روی هر سیستم بدون لایسنس کار کنه.

    میگید نه؟؟ کاری نداره یک برنامه همین الآن با این قفل بنویسید بدید من که براتون فایل patch شده رو بگذارم.

  38. #118
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    با سلام

    با یه خط فقط یک خط کد می تونید کاری کنید که فرم ریجستر رو نشان نده . معلومه که برنامه نویسی بلد نیستید !!
    دوست خوبم ما اینجا اومدیم که به همدیگه کمک کنیم و چیز جدیدی یاد بگیریم نه اینکه به همدیگه خدای نکرده توهینی بکنیم البته من فکر نمیکنم شخصیت شما از اینگونه افرادی باشه که بخواین کسی رو تمسخر کنین . امیدوارم سوتفاهمی بوجود نیاد .

    نمیخواستم جواب شما رو بدم ولی چون خیلی توهین آمیز جواب دادید مجبورم جواب بدم. شما هر نرم افزاری که دوست دارین با این برنامه قفل کنید بعد به من بدید کاری میکنم که برنامه روی هر سیستم بدون لایسنس کار کنه.
    دوست عزیزم من از طرف ایشان معذرت میخوام امیدوارم سوتفاهم پیش اومده رفع بشه .

    میگید نه؟؟ کاری نداره یک برنامه همین الآن با این قفل بنویسید بدید من که براتون فایل patch شده رو بگذارم.
    دوست خوبم هیچ قفلی 100% ایمن نیست PS-27 که تجاری نیست همش یه مینی قفل نرم افزاری هستش که حکم راحتتر کردن کار برنامه نویسه یعنی خودش رو درگیر ایجاد لایسنس و سریال کاربری نرم افزارش نکنه . من بارها در همین تاپیک عرض کردم که باید بوسیله ایده های خودتون نقاطی که قفل در موردش حساسه رفع بشه مثلاً قضیه کلید قفل یکی اش است که باید به صورت رشته وارد بشه ! خوب این رو به راحتی میشه رفع کرد در پست قبلی هم عرض کردم نباید به صورت فیزیکی در سورس برنامه ذکرش کنین . شما باید فایل نهایی رو حتماً Obfuscate کنین , فایل dll نباید کنار فایل اجرایی باشه باید Merge کنین بهش و و و ... این چیزا رو باید در نظر بگیرین تا بهتر نتیجه بگیرین . روش های زیادی هستن که به شمای برنامه نویس برمیگرده که چطوری دوست دارین ( بخونین بلدین ) به بهترین نحوه از این قفل استفاده کنین .

    من به زودی یه فایل در همین پست قرار میدم تا شما تست کنین و به قول شما Patch اش کنین ولی مطمئناً به راحتی قابل کرک شدن نیست اما خوب 100% هم نمیتونه ایمن باشه .

    موفق باشید./

  39. #119

    نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    دوست عزیز از احترام شما ممنونم نیاز نیست شما معذرت خواهی کنید. مسلما من برنامه نویس حرفه ای نیستم و ابتدا فکر کردم دقیقا باید کد شما رو به کار ببرم و برای همین طبق فایل آموزشی شما ابتدا فرم رجیستر رو فراخوانی میکردم.
    اما بعد قبل از اینکه حتی اینجا رو بخونم خودم رفتم تابع رو بردم در فرم اولیه و مشکل حل شد. اما من ادعای برنامه نویسی نکردم که یکی بیاد اینجور بگه خوب اگه بلد بودم که نمیپرسیدم.

    من کرک یکم وارد هستم مخصوصا برنامه های غیر .NET
    با این ور رفتم. یک کار میکنم که بعد از ورود به برنامه اصلا فرم رجیستر رو درخواست نکنه. حتی dll کنارش هم پاک کنید دیگه تاثیری نداره. البته ممکنه تمام نرم افزارهای Obfuscate رو که تست نکردم اما یکی دو تا رو تست کردم بعدش باز هم جواب داد روش من.!

    بهتره تا این روش رو دیگران یاد نگرفتند دیگه این بحث و ادامه ندیم لااقل مشکلی برای اینقدر زحمت شما پیش نیاد
    فعلا خدانگهدار

  40. #120
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    Lightbulb نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2

    با سلام

    بهتره تا این روش رو دیگران یاد نگرفتند دیگه این بحث و ادامه ندیم لااقل مشکلی برای اینقدر زحمت شما پیش نیاد
    دوست خوبم از اینکه سوتفاهمات ازبین رفت خوشحالم . و اما در مورد کرک کردن برنامه یا قفل , طبق قولی که داده بودم من یک برنامه نمونه ساده نوشتم لطفاً برنامه رو که بوسیله قفل PS-27 هم محافظت شده کرک کنین . من چندین روش محافظتی رو در این فایل بکار بردم و فکر هم نمیکنم به این راحتی کرک بشه اما خوب هیچ کاری اطمینان 100% نداره . خوشحال میشم در صورت کرک نمودن برنامه متد و روشی که استفاده کردین رو در همین تاپیک قرار بدین .

    موفق باشید./
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alimanam : پنج شنبه 26 مرداد 1391 در 04:53 صبح

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •