نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پیدا کردن مسیر ویندوز و ....

  1. #1

    پیدا کردن مسیر ویندوز و ....

    برداشت شده از barnamenevis.com

    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ

    با سلام

    من میخواهم اول مسیری که ویندوز در آن نصب شده را پیدا کنم

    و بعد یک سری فایل را در هر زیر شاخه و یا همان شاخه ویندوز کپی کنم به طوری که فیلهای قبلی راRepLase کند و فایلهای جدید ما را کپی کند

    راه چاره چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    متشکر می شوم آگه جواب مشکل من رو بدهید

    ما چاکر همه برو بچ دلفی کار هستیم


    علی اکبر صادقی


    -----(از MRLESANI)------

    با سلام

    این سورس مسیر شاخه ویندوز رو میده


      function GetWindowsDir: TFileName; 
    var
    WinDir: array [0..MAX_PATH-1] of char;
    begin
    SetString(Result, WinDir, GetWindowsDirectory(WinDir, MAX_PATH));
    if Result = '' then
    raise Exception.Create(SysErrorMessage(GetLastEr ror));
    end;


    این مسیر شاخه سیستم در شاخه ویندوز

    function GetSystemDir: TFileName; 
    var
    SysDir: array [0..MAX_PATH-1] of char;
    begin
    SetString(Result, SysDir, GetSystemDirectory(SysDir, MAX_PATH));
    if Result = '' then
    raise Exception.Create(SysErrorMessage(GetLastEr ror));
    end;

    مسیر شاخه Program Files

    function GetProgramFilesDir: TFileName; 
    begin
    Result := GetRegistryData(HKEY_LOCAL_MACHINE,
    '\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion',
    'ProgramFilesDir'); // or 'ProgramFilesPath'
    end;



    مسیر شاخه Temp

      function GetTempDir: TFileName; 
    var
    TmpDir: array [0..MAX_PATH-1] of char;
    begin
    try
    SetString(Result, TmpDir, GetTempPath(MAX_PATH, TmpDir));
    if not DirectoryExists(Result) then
    if not CreateDirectory(PChar(Result), nil) then begin
    Result := IncludeTrailingBackslash(GetWindowsDir) + 'TEMP';
    if not DirectoryExists(Result) then
    if not CreateDirectory(Pointer(Result), nil) then begin
    Result := ExtractFileDrive(Result) + '\TEMP';
    if not DirectoryExists(Result) then
    if not CreateDirectory(Pointer(Result), nil) then begin
    Result := ExtractFileDrive(Result) + '\TMP';
    if not DirectoryExists(Result) then
    if not CreateDirectory(Pointer(Result), nil) then begin
    raise Exception.Create(SysErrorMessage(GetLastEr ror));
    end;
    end;
    end;
    end;
    except
    Result := '';
    raise;
    end;
    end;

    موفق باشید


    sdds

  2. #2

    حالا

    درباره مسیر یه fileخاص چطور

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    آقا امید بد نیست با استفاده از این BBCode ها متن ات رو فرمت کنی ها :wink:

    این دفعه من برات اینکارو کردم (تبدیل بلوک متن برنامه به حالت کد) ، اما دفعه دیگه خودت یادت نره.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran-Tehran
    پست
    175
    سلام
    میشه لطفا بگید مسیر فایل اجرایی برنامه رو چه جوری باید پیدا کرد.
    با تشکر

  5. #5
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    Var AppPath:String;
    Begin
    AppPath:=ExtractFilePath(Application.ExeNa me);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیدا کردن مسیر فونتها در ویندوز و کپی فونت مورد نظر در آن
    نوشته شده توسط butterfly8528 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1391, 08:12 صبح
  2. حرفه ای: پیدا کردن مسیر فایل های اصلی ویندوز با C#‎
    نوشته شده توسط amir22448 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 مرداد 1391, 20:16 عصر
  3. پیدا کردن مسیر عکس پشت زمینه ویندوز
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 10 فروردین 1384, 02:48 صبح
  4. پیدا کردن دایرکتوری ویندوز
    نوشته شده توسط Delphi Skyline در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 14 بهمن 1383, 16:58 عصر
  5. پیدا کردن مسیر mdb روی سرور
    نوشته شده توسط mes در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 اسفند 1382, 07:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •