نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد ‍custom preview با استفاده از quickreport

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    پست
    54

    ایجاد ‍custom preview با استفاده از quickreport

    سلام به همگی دوستان

    با توجه به وجود یک کامپوننت qrpreview داخل quickreport چطوری می شه یک پیش نمایش دلخواه از گزارشات ایجاد شده ساخت .

    متشکرم
    امید

  2. #2
    مهمان
    اگه میخوای خیلی دلخواه باشه !!!! :wink: باید از rave توی دلفی 7 استفاده کنی
    ولی اول باید معلوم کنی منظورت از دلخواه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    123
    باید اول یک کامپاننت از نوع TQuickReport ,
    inherit کنی.(یعنی کلاس والد ان از این نوع باشد).
    سپس متد Preview از آن کلاس را Override کنی و هر چه دلت میخاد
    داخلش بنویسی.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    پست
    54
    سلام
    بهتره منظورم رو یه جور دیگه بیان کنم. کاربرد کامپوننتTQRPREVIEW داخل دلفی چیه؟

    متشکرم
    امید

  5. #5

    کاربرد TQRPreview

    سلام،

    با استفاده از TQRPreview مى‌توانید صفحه‌اى مشابه Print Preview پیش فرض بسازید و مثلا تولبار دلخواه خودتان را در بالاى فرم قرار دهید.

    مثال ساده:
    یک فرم جدید ایجاد کنید و خصوصیت AutoScroll را False کنید. یک QuickRep روى آن قرار داده و مثل همیشه گزارش خود را در آن بسازید. یک Toolbar روى فرم قرار دهید. یک QRPreview روى فرم انداخته و خصوصیت Align آن را alClient تنظیم کنید. براى رخداد OnPreview از QuickRep بنویسید:‌
    QRPreview1.QRPrinter := TQRPrinter(Sender);

    ضمن نمایش دادن این فرم QuickRep1.Preview را صدا بزنید تا نتیجه را ببینید.
    سپس تولبار دلخواه خود را طراحى کنید.

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد فریمهای فلش با استفاده از کد
    نوشته شده توسط brida_kh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1385, 15:11 عصر
  2. ایجاد تنظیمات ODBC با استفاده از فرمان odbccfg
    نوشته شده توسط soroush_vs در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مهر 1385, 08:13 صبح
  3. طریقه ایجاد یک Dts بدون استفاده از ویزارد؟
    نوشته شده توسط احمد کرک در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1384, 13:54 عصر
  4. ایجاد یک جدول با استفاده از Query
    نوشته شده توسط رضا علوی در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1384, 07:37 صبح
  5. ایجاد یک DLL قابل استفاده در فاکس پرو
    نوشته شده توسط Andy در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 14 مرداد 1382, 13:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •