نمایش نتایج 1 تا 30 از 30

نام تاپیک: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی برای تبدیل کارکترهای لاتین به فارسی

  1. #1

    Arrow کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی برای تبدیل کارکترهای لاتین به فارسی

    با سلام
    به قطع برای همه دوستان اتفاق افتاده که ،کلی متن مینویسند و یهو چشمشون به مانیتور میوفته و میبینند که قرار بوده فارسی تایپ کنند . اما انگلیسی تایپ شده.
    از امروز میخام شروع کنم برای رفع این مشکل.
    چطوری؟
    اینطوری که برنامه من در حال اجرا باشه و وقتی کاربر سرش رو آورد بالا و دید اشتباه نوشته با یه کلید ترکیبی دقیقا معادل کارکتر های مربوطه رو به انگلیسی و فارسی برگردونه.
    از دوستا برای پیاده سازی این برنامه کمک می خام.
    که چه الگوریتمی رو پیشنهاد میدهند.
    ممنون از کمک دوستان.


  2. #2

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی یه برنامه جالب

    کلیدهای کیبرد رو هوک کنید و یه جا نگهداریشون کنید ، با زدن کلید ترکیبی تو یه حلقه این کارکترها رو تبدیل کنید و به وسیله ارسال پیام متن جدید رو به پنجره جاری ارسال کنید .

  3. #3

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی یه برنامه جالب

    ممنون.
    چطوری فقط متن موجود در پنجره جاری رو در بیارم؟


  4. #4

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی یه برنامه جالب

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi-7 مشاهده تاپیک
    ممنون.
    چطوری فقط متن موجود در پنجره جاری رو در بیارم؟
    باید پیغام WM_GetText رو به پنجره مورد نظر ارسال کنید ، مثلا :

    var
    HWND: THandle;
    Str: array [1..500] of Char;
    begin
    HWND:= FindWindow('ClassName', 'Title');
    SendMessage(HWND, WM_GETTEXT, 500, Integer(@Str));
    ShowMessage(Str);
    end;

  5. #5

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی یه برنامه جالب

    ممنون.
    فکر نمیکنم نیازی به هوک کلید ها جهت تشخیص کارکتر ها باشه.
    به نظرم در ابتدا باید مقدار موجود در پنجره جاری رو بدست آورد و سپس اونو تبدیل کرد و دوباره سرجاش فرستاد.
    هوک کردن هم برای تشخیص زدن کلید ترکیبی توسط کاربر باید لحاظ بشه.
    راستی آقا مجتبی کدی که گذاشتی مقدار موجود در پنجره جاری رو بر نمیگردونه.؟


  6. #6

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی یه برنامه جالب

    فکر نمیکنم نیازی به هوک کلید ها جهت تشخیص کارکتر ها باشه.
    چرا لازمه ، الان مثلا فکر کن تو همین Editor سایت متنی تایپ میشه ، این Editor که هندل نداره تا به کد بالا که گزاشتم بدی و متنش رو به دست بیاری !

    راستی آقا مجتبی کدی که گذاشتی مقدار موجود در پنجره جاری رو بر نمیگردونه.؟
    پنجره جاری که توش متنی نیست ، فقط یه عنوان ( Caption ) داره که به وسیله تابع GetWindowText میتونید اون رو به دست بیارید، متن توی یه کنترل مثل Memo یا Richedit یا ... تو پنجره فعال هست .

    برای گرفتن هندل پنجره فعال هم میتونید از تابع GetForegroundWindow استفاده کنید .
    آخرین ویرایش به وسیله Felony : سه شنبه 13 مهر 1389 در 10:16 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی یه برنامه جالب

    با سلام
    نمی دونم من هم اظهار فضل بکنم یانه!
    چرا از روش معادل گیری کارکترها مثل رمزیابی استفاده نمی کنید!مثلا کلیدهای کیبرد رو هم فارسی و هم انگلیسی اونها رو تو آرایه می ریزیم و با یه دکمه کارکترها رو دونه دونه از آرایه دیگه معادل گیری می کنیم.
    فقط اشکال بزرگی که داره احتمالا اینه که جای بعضی کلیدها تو کیبرد بعضیها فرق داره.من از همین روش برای تایپ تو VB بدون فعال سازی زبان فارسی استفاده کردم.
    امیدوارم حرفام بی ربط نباشه.از یه جوجه برنامه نویس انتظار دیگه ای هم نمی ره!

  8. #8

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی یه برنامه جالب

    نقل قول نوشته شده توسط mbshareat مشاهده تاپیک
    با سلام
    نمی دونم من هم اظهار فضل بکنم یانه!
    چرا از روش معادل گیری کارکترها مثل رمزیابی استفاده نمی کنید!مثلا کلیدهای کیبرد رو هم فارسی و هم انگلیسی اونها رو تو آرایه می ریزیم و با یه دکمه کارکترها رو دونه دونه از آرایه دیگه معادل گیری می کنیم.
    فقط اشکال بزرگی که داره احتمالا اینه که جای بعضی کلیدها تو کیبرد بعضیها فرق داره.من از همین روش برای تایپ تو VB بدون فعال سازی زبان فارسی استفاده کردم.
    امیدوارم حرفام بی ربط نباشه.از یه جوجه برنامه نویس انتظار دیگه ای هم نمی ره!
    مشکل ایشون تو به دست آوردن کارکتر معادل نیست ، مشکل الان نحوه به دست آوردن رشته ای هست که کاربر داره تو یه پنجره تایپ میکنه ، اگر اون پنجره از جنس اشیاء ویندوز باشه میشه با توضیحات قبلی که دادم متن رو استخراج کرد ولی اگر تو یه صفحه وب مثل همین Editor متن برنامه نویس که توش پست رو مینویسیم باشه خیر چون هندل نداره که بخوایم به دستش بیاریم و ...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    Lightbulb نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی یه برنامه جالب

    با سلام به همگی
    اتفاقا من امروز یه برنامه تو همین مایه ها نوشتم .

    من یه روش پیشنهاد میدم :

    اول یه کلید رو هوک کنید یا از کامپننت های این زمینه استفاده کنید .

    خوب تو اون کلید اینا رو بنویسید :


    //Ctrl+A
    keybd_event(VK_CONTROL,1,0,0);
    keybd_event(VkKeyScan('A'),1,0,0);
    keybd_event(VkKeyScan('A'),1,KeyEventf_KeyUp,0);
    keybd_event(VK_CONTROL,1,KeyEventf_KeyUp,0);
    sleep(10);
    //Ctrl+X
    keybd_event(VK_CONTROL,1,0,0);
    keybd_event(VkKeyScan('X'),1,0,0);
    keybd_event(VkKeyScan('X'),1,KeyEventf_KeyUp,0);
    keybd_event(VK_CONTROL,1,KeyEventf_KeyUp,0);
    strTemp:= Clipboard.AsString;
    {Code For Tabdil}
    Clipboard.AsString:= stTemp;
    //Ctrl+V
    keybd_event(VK_CONTROL,1,0,0);
    keybd_event(VkKeyScan('V'),1,0,0);
    keybd_event(VkKeyScan('V'),1,KeyEventf_KeyUp,0);
    keybd_event(VK_CONTROL,1,KeyEventf_KeyUp,0);


    خوب تنها توضیحش اینه که شما کد تبدیل رو تو قسمتی که مشخص کردم رو متغییر strTemp بنویسید .

    امیدوارم کمکی کرده باشم .



    ________________________________
    در دیاری که در او نیست کسی یار کسی
    کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی
    ***
    هرکس آزار من زار پسندید ولی
    نپسندید دل زار من آزار کسی

    _______________________________

  10. #10

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی یه برنامه جالب

    ممنون از دوستان
    مشکل اینجاست که
    ما نمیدونیم مقداری رو که هوک کردیم و بدست آوردیم از کجاش تا کجاش ماله ادیت اولیه و از کجا تا کجاش ماله ادیتور دومیه.
    و وقتی معادل سازی میکنیم مقدار ادیتور قبلی به ادیتور فعلی برنگرده.؟


  11. #11

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی یه برنامه جالب

    به نظر من راحتترين راه اين است كه متن اشتباه چاپ شده را با كنترلC وارد كيلپبورد كنيد و به جاي اينكه باكنترل V آن راpaste كنيد بايك كليد ديگر تبديل يافته آن را جايگزين كنيد .
    اين كار با كدي مشابه كد جناب MohsenB ميتواند توليد شود

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    Lightbulb نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی یه برنامه جالب

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi-7 مشاهده تاپیک
    ممنون از دوستان
    مشکل اینجاست که
    ما نمیدونیم مقداری رو که هوک کردیم و بدست آوردیم از کجاش تا کجاش ماله ادیت اولیه و از کجا تا کجاش ماله ادیتور دومیه.
    و وقتی معادل سازی میکنیم مقدار ادیتور قبلی به ادیتور فعلی برنگرده.؟
    ببخشید یه سوال برام پیش اومد :

    منظورتون از این ادیت اولیه ، ادیتور دومیه و ادیتور فعلی چی هست ؟


    کدی که من گذاشتم بدون اینکه نیاز به انتقال بین پنجره ای صورت بگیره انجام می شه .
    مثلا شما درون یه قسمت دارین یه متنیو مینویسید که میبینید اون اشتباه صورت گرفته و وقتی اون کلید رو بزنید برنامه یه شبه سازی از صفحه کلید برای اعمال بترتیب انتخابهمه ، کات ، تبدبل به فارسی و چسباندن انجام میده انگار کا کاربر تو اون کادر متن رو انتخاب کنه ، اونو کات کنه (و بعد از تبدیل) اونو توهمون کادر پیست کنه .


    __________________________
    ای شب هجران که یک دم در تو چشم من نخفت
    این قدر با بخت خواب آلود من ، لالا چرا
    ***
    آسمان چون جمع مشتاقان پریشان می کند
    در شکفتم من نمی پاشد ز هم دنیا چرا

    ___________________________________

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    212

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی یه برنامه جالب

    وقتي داريد كيبرد رو هوك مي‌كنيد چك كنيد كه پنجره فعال تغيير كرده يا نه (قبلي رو يه جايي نگهداري كنيد و هر دفعه مقايسه كنيد). اگر تغيير كرد، بافر هوك خودتون را خالي كنيد و آخرين مقدار را داخلش بگذاريد، متغير پنجره را هم بروز كنيد.

  14. #14

    Arrow نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی یه برنامه جالب

    نقل قول نوشته شده توسط MohsenB مشاهده تاپیک
    ببخشید یه سوال برام پیش اومد :

    منظورتون از این ادیت اولیه ، ادیتور دومیه و ادیتور فعلی چی هست ؟


    کدی که من گذاشتم بدون اینکه نیاز به انتقال بین پنجره ای صورت بگیره انجام می شه .
    مثلا شما درون یه قسمت دارین یه متنیو مینویسید که میبینید اون اشتباه صورت گرفته و وقتی اون کلید رو بزنید برنامه یه شبه سازی از صفحه کلید برای اعمال بترتیب انتخابهمه ، کات ، تبدبل به فارسی و چسباندن انجام میده انگار کا کاربر تو اون کادر متن رو انتخاب کنه ، اونو کات کنه (و بعد از تبدیل) اونو توهمون کادر پیست کنه .


    __________________________
    ای شب هجران که یک دم در تو چشم من نخفت
    این قدر با بخت خواب آلود من ، لالا چرا
    ***
    آسمان چون جمع مشتاقان پریشان می کند
    در شکفتم من نمی پاشد ز هم دنیا چرا
    ___________________________________
    با سلام
    دوست عزیز A.Nemati به نظرم منظورم رو متوجه شدند.
    منظورم اینه که اگه از ادیت پنجره اول رفتیم بهادیت پنجره دومی و برگشتیم به فرم اول... داستان چی میشه.
    با توضیحی که جناب A.Nemati دادند.الان مجبورم با تغییر پنجره اکتیو مقداری رو که از هوک کردن در حافظه دارم خالی کنم.


  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار paladin
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    80

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی یه برنامه جالب

    نقل قول نوشته شده توسط MohsenB مشاهده تاپیک
    با سلام به همگی
    اتفاقا من امروز یه برنامه تو همین مایه ها نوشتم .

    من یه روش پیشنهاد میدم :

    اول یه کلید رو هوک کنید یا از کامپننت های این زمینه استفاده کنید .

    خوب تو اون کلید اینا رو بنویسید :


    //Ctrl+A
    keybd_event(VK_CONTROL,1,0,0);
    keybd_event(VkKeyScan('A'),1,0,0);
    keybd_event(VkKeyScan('A'),1,KeyEventf_KeyUp,0);
    keybd_event(VK_CONTROL,1,KeyEventf_KeyUp,0);
    sleep(10);
    //Ctrl+X
    keybd_event(VK_CONTROL,1,0,0);
    keybd_event(VkKeyScan('X'),1,0,0);
    keybd_event(VkKeyScan('X'),1,KeyEventf_KeyUp,0);
    keybd_event(VK_CONTROL,1,KeyEventf_KeyUp,0);
    strTemp:= Clipboard.AsString;
    {Code For Tabdil}
    Clipboard.AsString:= stTemp;
    //Ctrl+V
    keybd_event(VK_CONTROL,1,0,0);
    keybd_event(VkKeyScan('V'),1,0,0);
    keybd_event(VkKeyScan('V'),1,KeyEventf_KeyUp,0);
    keybd_event(VK_CONTROL,1,KeyEventf_KeyUp,0);
    خوب تنها توضیحش اینه که شما کد تبدیل رو تو قسمتی که مشخص کردم رو متغییر strTemp بنویسید .
    ببخشید می خواستم چند سوال بی ربط بپرسم .
    اولا این هوک کردن چیه ؟ ایا این همان نگه داشت کد کلید های صفحه کلید هستش ؟
    دوما یه مرجعی در باره پیغامهای ویندوز ( مانند کدی که در بالا نوشتید) می خواستم . یه چیزی که بشه با خوندنش از کد ها نوشت .

  16. #16

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی یه برنامه جالب

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi-7 مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوست عزیز A.Nemati به نظرم منظورم رو متوجه شدند.
    منظورم اینه که اگه از ادیت پنجره اول رفتیم بهادیت پنجره دومی و برگشتیم به فرم اول... داستان چی میشه.
    با توضیحی که جناب A.Nemati دادند.الان مجبورم با تغییر پنجره اکتیو مقداری رو که از هوک کردن در حافظه دارم خالی کنم.
    لیست هندل های پنجره های فعال رو که کاربر بینشون گشت میزنه رو در یک StringList یا ... نگه دارید ، میتونید یه نوع داده جدید تعریف کنید و به هر کدوم از این آیتم های StringList به عنوان Value اختصاص بدید ( این value حاوی Text وارد شده در پنجره مورد نظر هست ) ، هر زمان که کاربر بین پنجره ها سوئیچ کرد پنجره فعال رو از این لیست پیدا کنید و Value اون آیتم رو ازش استخراج کنید و ... ، اگر هم در لیست آیتم ها موجود نبود پس پنجره جدید هست و باید به لیست اضافش کنید .

    نقل قول نوشته شده توسط paladin مشاهده تاپیک
    ببخشید می خواستم چند سوال بی ربط بپرسم .
    اولا این هوک کردن چیه ؟ ایا این همان نگه داشت کد کلید های صفحه کلید هستش ؟
    دوما یه مرجعی در باره پیغامهای ویندوز ( مانند کدی که در بالا نوشتید) می خواستم . یه چیزی که بشه با خوندنش از کد ها نوشت .
    هوک در زبان انگلیسی به معنای " به دام انداختن " هست ، اساس کار ویندوز بر پایه ارسال پیغام ها و پردازش اون ها هست ، هوک در ادبیات نرم افزار به " به دام انداختن " این پیغام های در حال گذر بین سیستم عامل و برنامه ها گفته میشه ، یه جورایی شنود پیغام های مبادله شده در سیستم عامل .

    در مورد پیغام ها هم کافیه تو گوگل Windows Message رو جست و جو کنید .

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    Post نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی یه برنامه جالب

    نقل قول نوشته شده توسط paladin مشاهده تاپیک
    ببخشید می خواستم چند سوال بی ربط بپرسم .
    اولا این هوک کردن چیه ؟ ایا این همان نگه داشت کد کلید های صفحه کلید هستش ؟
    به تعبیری تحت کنترل درآوردن . مثلا شما می تونید اتفاق افتادن یک کلید رو کنترل کنید و برای مثال با فشار یک کلید به اون اجازه ارسال به برنامه ها رو بدید یا اونو به کلیدی که میخواید تغییر بدید . یه نمونه سادش رو میتونید از کامپوننتهای JVCL به نام Global Key استفاده کنید .

    نقل قول نوشته شده توسط paladin مشاهده تاپیک
    دوما یه مرجعی در باره پیغامهای ویندوز ( مانند کدی که در بالا نوشتید) می خواستم . یه چیزی که بشه با خوندنش از کد ها نوشت .
    سلام

    این نمونه کدا رو میتونید از راهنمای نوشتن برنامه های Win32 به نام Win32 Developer's References که همراه با دلفی نصب میشه و بطور کلی مطالبی در مورد "نوشتن برنامه برای ویندوز" و "توابع API" می تونید پیدا کنید .

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی برای تبدیل کارکترهای لاتین به فارسی

    به این آدرس

    http://mohsensoftware.blogfa.com/post-13.aspx

    یه سری بزنید

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار famarini
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    137

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی برای تبدیل کارکترهای لاتین به فارسی

    سلام به همه
    آقا هیچکی به آقای Mohsen هیچی نمی گه - یکی دیگه می یاد بدبختیشو می شکه - رووش فکر می کنه - کمک می گیره - بعد یکی دیگه می یاد از همه چی استفاده می کنه باهاش پول در بیاره اونم چقدر 1000 تومان - آدم باید خودشم یه خورده ادب داشته باشه .

    دوست عزیزم Delphi7 من شرمنده ام وقتی می بینم یکی اینجوری می زنه توی برجک دوستان، دوست دارم خفش کنم اما دستام بهش نمی رسه.

    از مدیریت بخش و همچنین سایت می خوام جهت این رفتار زشت آقای Mohsen تدبیری برای ایشان در نظر بگیرند.

    با تشکر

  20. #20

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی برای تبدیل کارکترهای لاتین به فارسی

    ممنون. از شما.
    مشکلی نداره. خودتون رو نگران نکنید. منم این برنامه رو نوشتم و ازش دارم استفاده میکنم.این دوستمون هم ازش ناراحت نیستم.
    آقا محسن برنامتو دیدم. خوبه. اما ضعفهایی داره. در بعضی ادیتور ها کار نمیکنه مثل run.
    روش کار کن و اصلاحش کن.
    موفق باشی.


  21. #21
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    Exclamation نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی برای تبدیل کارکترهای لاتین به فارسی

    سلام به همگی

    خوبه والا:
    منو دزد و نامرد و گدا کردید !

    اول یکم فکر کنید ، سوال کنید ، جستجو کنید ، بعد حرف بزنید .

    اولا این تاپیک و نظرات دوستان هیچ تاثیری روی برنامه ای که من نوشتم نداشت و نداره . چون نه ایدش مال این تاپیکه نه تمام روشها و کدایی که استفاده کردم از دیگرانه .

    دوما اون قیمت هم دلیل داره : از جنبه های تبلیغی گرفته تا آشنا کردن مردم برا پول دادن برای نرم افزار و ... . منم طوری برنامه نساختم که تا پول ندن برنامه واسشون کار نکنه . اگر فکر پول بودم این کارا رو خیلی خوب بلد بودم .

    سوما این برنامه همچین برنامه سختی نیست که اینقدر آدمو رسوا می کنید .(البته شاید برا شما باشه)


    فکر کنم یه جورایی برا شما که اینجوری گفتین این برنامه سنگین تموم شده ، نمیدونم بخاطر چی ؟ ( شاید شما هم داشتید زور میزدید اینو بنویسید... یا نتونستید بنویسیدش یا فکر کردین هیشکی غیر شما این ایده رو نداره ...)

    خلاصه ، خیلی شلوغش نکنید فقط تنها اتفاقی که افتاده اینه که چون قبلا من تو این تاپیک نظراتی داده بودم گفتم اینجا آدرس اونو که درست کردم بگم شاید بدرد بقیه بخوره . همین .

    ثالثا بقیه رو تحدید کردن کار خوبی نیست مجید.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار famarini
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    137

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی برای تبدیل کارکترهای لاتین به فارسی

    سلام به دوست خوبم Delphi 7

    آقا شما که برنامه رو نوشتی خوب بزار بقیه هم استفاده کنند یا سورسشو توضیح کامل بده هر کی دوست داره برای خودش توسعه بده. ان شاء الله بقیه هم که توسعه دادن می زارن همه استفاده کنند.

    فرهنگ اوپن سورس رو باید جا انداخت.

    بازم پیشاپیش تشکر می کنم.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی برای تبدیل کارکترهای لاتین به فارسی

    ممنونم ازت Delphi7

    من تو Run هم تستش کردم درست کار میکنه

    ویندوز شما چیه؟ از من 7

  24. #24

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی برای تبدیل کارکترهای لاتین به فارسی

    این آقای Delphi-7 هم چه ایده های نابی دارند. ماشاا...
    اگه برعکس این را هم بسازید خیلی خوب میشه، یعنی انگلیسی به فارسی (و شاید تمام زبانهای رایج دنیا)

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار famarini
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    137

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی برای تبدیل کارکترهای لاتین به فارسی

    سلام به همه

    آقا محسن اگه ناراحتتون کردم عذر می خوام، آخه یه مشکلی هست، دوستمون Delphi 7 داشت روی این پروژه تحقیق می کرد یه دفعه شما چند سوال می کنید و بعد آدرس یه وبلاگ می دین و تقاضای پول می کنین و استفاده از اون رو حرام اعلام می کنید، حالا چی می شه فکر کرد.

    خوب اگه شما می خواید کمک کنید خوب توی کدنویسی کمک کنید و تاپیک رو کامل و پر بار کنید تا همه استفاده کنند. اما همه یه سوال می پرسن جواب هم می گیرن اما تشکر نمی کنند و حتی نمی گن چیکار کردن آیا تغییراتی که دادن پروژشونو تکمیل کرده یا نه.

    خوب یه جوری بنویسید که تاپیک بار داشته باشه، بیشتر تاپیکها رو که چک می کنید می بینید همه ناقصن و ...

    بازم اگه نارحت شدید شرمنده، من قصد ناراحت کردن ندارم فقط می گم حق کسی نباید اینجا بین خودمون ضایع بشه !

  26. #26

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی برای تبدیل کارکترهای لاتین به فارسی

    با سلام به همه دوستان.
    اول از همه این off پست هاتون رو پاک کنید.
    دوم من از آقا محسن تشکر میکنم که این برنامه رو نوشت و اصلا ناراحت نیستم.دوستان گرامی ... خودتون رو ناراحت نکنید.
    سوم : آقای عشایری منظورتون از این ایده های ناب چی بود .... (نکنه خدا نکرده دارید ...)
    چهارم : سورسش رو تو همین چند روزه میزارم.
    پنجم: آقا محسن من ویندوزم Xpsp3 هست. و یه ضعف دیگه اینکه در ادیتور همین جایی که پست رو دارم مینویسم هم کار نمیده.
    براش فکری کردی؟


  27. #27

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی برای تبدیل کارکترهای لاتین به فارسی

    سوم : آقای عشایری منظورتون از این ایده های ناب چی بود .... (نکنه خدا نکرده دارید ...)
    قصد من اصلاً مسخره کردن نیست. لطفاً این فکر را به ذهنتان هم راه ندهید. من از این برنامه بسیار خوشم اومده، چون تابحال نمونه اون رو در هیچ جایی ندیده ام.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    Post نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی برای تبدیل کارکترهای لاتین به فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط famarini مشاهده تاپیک
    سلام به همه

    آقا محسن اگه ناراحتتون کردم عذر می خوام، آخه یه مشکلی هست، دوستمون Delphi 7 داشت روی این پروژه تحقیق می کرد یه دفعه شما چند سوال می کنید و بعد آدرس یه وبلاگ می دین و تقاضای پول می کنین و استفاده از اون رو حرام اعلام می کنید، حالا چی می شه فکر کرد.

    خوب اگه شما می خواید کمک کنید خوب توی کدنویسی کمک کنید و تاپیک رو کامل و پر بار کنید تا همه استفاده کنند. اما همه یه سوال می پرسن جواب هم می گیرن اما تشکر نمی کنند و حتی نمی گن چیکار کردن آیا تغییراتی که دادن پروژشونو تکمیل کرده یا نه.

    خوب یه جوری بنویسید که تاپیک بار داشته باشه، بیشتر تاپیکها رو که چک می کنید می بینید همه ناقصن و ...

    بازم اگه نارحت شدید شرمنده، من قصد ناراحت کردن ندارم فقط می گم حق کسی نباید اینجا بین خودمون ضایع بشه !
    خواهش میکنم
    شما هم خودتو بذار جای من میای تو تاپیک میبینی کلی بارت کردن و تحدیدتم کردن!!

    من اصلا تو این تاپیک سوال نکردم ، همش جواب دوستانو دادم ، فقط یدفعه منظور چندتا کلمه ای رو که بچه ها بکار برده بودن رو نفهمیدم، سوال کردم .

    من تقاضای پول نکردم . این نرم افزار هم مثل هزاران نرم افزاریه که هممون مفت و مجانی استفاده میکنیم و اصلا به قیمتای چند دلاریشون اعتنا نمی کنیم . اصلا برا شما رایگان رایگان و حلال حلال .

    حالا که گفتین حلالو اینا:
    فکر میکنید این نرم افزارایی که ما داریم استفاده می کنیم از لحاظ شرعی درستن؟ من رو این برنامه حدود دو ساعت کار کردم اما اون بدبختایی که یه صدنفری جمع میشن ، چندین ماه کار میکنن یه برنامه یا بازی درست میکنن باید چی بگن ؟ اونوقت ما براحتی آب خوردن کپی میکنیم و ... .
    حالا من یه روشی پیدا کردم که یکم این رسم رو جا بندازم برا نرم افزار خرج کنن ایراد نگیرید ، شما هم از این کارا بکنید .

    من که گذاشتم ، کدای برنامم همیناییه که تو تاپیک گذاشتم .

    خواهش میکنم ، خدا ببخشه . حق کسی هم ضایع نشده ، تازه یه کمکی هم شده .

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی برای تبدیل کارکترهای لاتین به فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi-7 مشاهده تاپیک
    با سلام به همه دوستان.
    پنجم: آقا محسن من ویندوزم Xpsp3 هست. و یه ضعف دیگه اینکه در ادیتور همین جایی که پست رو دارم مینویسم هم کار نمیده.
    براش فکری کردی؟
    ممنون

    فکر می کنم مشکل از تفاوت سیستم عامل و مرورگر باشه و همچنین سرعت سیستم .
    من چند روز آینده که مشکلات بیشتری ازش رو فهمیدم بعلاوه چند تا امکانات دیگه برنامه رو اصلاح میکنم .

    بازم ممنون از نظرتون درباره این نرم افزار

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    نقل قول: کمک در نوشتن الگوریتم و روش های پیاده سازی برای تبدیل کارکترهای لاتین به فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط شاهین عشایری مشاهده تاپیک
    اگه برعکس این را هم بسازید خیلی خوب میشه، یعنی انگلیسی به فارسی
    اگه بقیه ناراحت نمیشن ، با اجازشون می خواستم به آقا شاهین عزیز بگم که این امکانی که گفتن تو نرم افزار من هست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •