نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: به دست آوردن سلولی که روی آن کلیک شده در Datagrid

  1. #1

    به دست آوردن سلولی که روی آن کلیک شده در Datagrid

    با سلام
    در دیتا گرید چطوری میشه سلولی که روش کلیک شده رو پیدا کرد منظورم شماره ی سطر و ستونشه.

    و یه سوال دیگه! چه طوری میشه مثلا اطلاعاتی که تو سطر سوم هست رو سلول به سلول به خصوصیات یک شی داد مثلا سطر 3 ستون 0 به نام ستون 1 به فامیل و ...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار farashah_jalal
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    یزد - تفت
    سن
    36
    پست
    148

    نقل قول: به دست آوردن سلولی که روی آن کلیک شده در Datagrid


    Convert
    .ToInt16(((System.Data.DataRowView)(DgPeople.SelectedValue)).Row.ItemArray[0]);

    item arrayمربوط میشه به مقدار ستون سطر انتخاب شده.
    مثلا اگه datarowشامل id,name,family باشد itemarray[0]fمقدار id رو بر می گردونه

  3. #3

    نقل قول: به دست آوردن سلولی که روی آن کلیک شده در Datagrid

    لطفا پست پایین رو ببینید
    آخرین ویرایش به وسیله Shahab_H : جمعه 09 مهر 1389 در 12:09 عصر

  4. #4

    نقل قول: به دست آوردن سلولی که روی آن کلیک شده در Datagrid

    در ایونت Selection cells changed کد شما رو به این صورت استفاده کردم
    a= Convert.ToInt32(((System.Data.DataRowView)(dataGri  d1.SelectedValue)).Row.ItemArray[0]);
    که a از نوع int تعریف شده ولی باز این ارور رو در موقع اجرا داد
    Object reference not set to an instance of an object.


    علتشم اینه که مقدار Selectedvalue رو null بر میگردونه در صورتی که من روی خونه ای کلیک کردم که مقدار داره!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: به دست آوردن سلولی که روی آن کلیک شده در Datagrid

    این مشکلتو حل میکنه
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=214693

  6. #6

    نقل قول: به دست آوردن سلولی که روی آن کلیک شده در Datagrid

    نقل قول نوشته شده توسط aghayex مشاهده تاپیک
    این مشکلتو حل میکنه
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=214693
    ممنون از کد اول استفاده کردم همون exception قبلی رخ میده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: به دست آوردن سلولی که روی آن کلیک شده در Datagrid

    کد xaml مربوط به datagrid رو بذار

  8. #8

    نقل قول: به دست آوردن سلولی که روی آن کلیک شده در Datagrid

       <DataGrid AutoGenerateColumns="True" Height="200" Name="dataGrid1" Width="610" HorizontalAlignment="Left" VerticalAlignment="Top" Background="{x:Null}" SelectionMode="Single" SelectionUnit="Cell" SelectedCellsChanged="dataGrid1_SelectedCellsChang  ed" />

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: به دست آوردن سلولی که روی آن کلیک شده در Datagrid


    <DataGrid AutoGenerateColumns="True" Height="200" x:Name="dataGrid1" Width="610" HorizontalAlignment="Left" VerticalAlignment="Top" MouseDoubleClick="dataGrid1_MouseDoubleClick"/>


  10. #10

    نقل قول: به دست آوردن سلولی که روی آن کلیک شده در Datagrid

    ممنون از لطفتون
    کدی که گذاشته بودین رو استفاده کردم ولی بازم همون مشکل قبلی پیش اومد اینم تصویرش

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: به دست آوردن سلولی که روی آن کلیک شده در Datagrid

    dr[0] اینو این طور بنویس dr[0].ToString()
    عکس اون کد xaml رو هم بذار
    برو رو منوی build گزینه run code analysis on accounting رو بزن چون بعضی موقع برنامه گیرهای مزخرفی رو میده با این گزینه یه بازنگری کلی تو تمام کد ها می کنه

  12. #12

    نقل قول: به دست آوردن سلولی که روی آن کلیک شده در Datagrid

    جواب رو پیدا کردم میذرام دوستانم استفاده کنن
        private void dataGrid1_SelectedCellsChanged(object sender, SelectedCellsChangedEventArgs e)
    {
    var item = e.AddedCells[0];
    {
    var col = item.Column as DataGridColumn;
    var fc = col.GetCellContent(item.Item);

    if (fc is CheckBox)
    {

    }
    else if (fc is TextBlock && col.DisplayIndex == 0)
    {
    textBlock1.Text = (fc as TextBlock).Text;
    }

    }
    }


  13. #13

    نقل قول: به دست آوردن سلولی که روی آن کلیک شده در Datagrid

    برای بدست آوردن سطر انتخابی از این کد استفاده کنید(int currentrowindex= dataGrid1.Items.IndexOf(dataGrid1.CurrentItem


    برای بدست آوردن ستون انتخابی از این کد استفاده کنید DataGridCellInfo cell = new DataGridCellInfo();
    cell = datagridmatric.CurrentCell;

    if (cell.Column == null ) return
    indexcurrentcolumds = cell.colums.displyindex;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •