نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

  1. #1

    Question استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

    سلام دوستان،
    من در حال یادگیری ASP.Net هستم و طبق کتاب آقای جعفر نژاد قمی پیش می روم.
    در فصل اول بخش بانک اطلاعاتی این کتاب مثالی برای ساخت کانکشن برای وصل شدن به بانک اطلاعاتی اکسس داده شده است که من با موفقیت این مثال را انجام دادم.
    طبق کتاب متغیر رشته کانکشین به این شکل تعریف شد:
    strCon = "Provider = Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" & "Data Source = /Users/Arma/Documents/Visual Studio 2010/Projects/DataBase/Database1.mdb"

    حالا من می خواهم این مثال را روی سایت واقعی اجرا کنم، چطوری باید متغیر strCon را آدرس دهی کنم؟
    من شنیدم برای استفاده از بانک اطلاعاتی باید آن را به صورت جداگانه ساخت، یعنی ما نمی تونیم از بانک اطلاعاتی که خودمان ساختیم استفاده کنیم؟ من هرچی توی هاست گشتم امکانی برای ساخت بانک اطلاعاتی اکسس پیدا نکردم.
    شاید لازم به ذکر باشه که من از هاست رایگان سایت Somee می کنم، ممکن است این سایت اکسس را پشتیبانی نکند؟!
    خیلی عذر می خوام سوالاتم رو اینطوری مطرح کردم، آخه من تا به حال تجربه برنامه نویسی وب نداشته ام، ممنون می شوم اگر یک سری توضیحات کامل در این خصوص به من بدهید...
    با تشکر قبلی.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

    تقریبا تمام هاست های ویندوزی اکسس رو پشتیبانی می کنن . مشکل شما فقط توی آدرس دهی فایل هست

  3. #3

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط daffy_duck376 مشاهده تاپیک
    تقریبا تمام هاست های ویندوزی اکسس رو پشتیبانی می کنن . مشکل شما فقط توی آدرس دهی فایل هست
    خب ممنون، می شه بگید چطوری می بایست آدرس داد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

    بانک باید توی پوشه APP_DATE آدرس دهی شده باشه . شما اگه بانکت رو بیرون از سایت کپی کنی و بانک داخلی رو حذف کنی وقتی میتوی به بانک بیرون از پشه سایت یه کانکشن درست منی خودش بهت پیغام میده و بانک رو داخل کپی میکنه و و آدرس رو تغییر میده

  5. #5

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

    با عرض تشکر از پاسختون، با توجه به تجربه نداشتن در این مسئله با توجه به جواب شما به چند سوال برخوردم:
    1.وقتی صفحه رو Publish می کنم پوشه ای به اسم APP_DATE وجود ندارد، باید دستی ساخته شود؟
    2.در سورس های صفحه پوشه ای خالی به اسم App_Data وجود دارد، منظور از APP_DATE همین پوشه است؟
    3.فرض می کنیم این پوشه APP_DATE در یک جایی موجود باشد، چطوری باید بهش آدرس داد؟ (این خط کد را چگونه باید تغییر داد؟)
    strCon = "Provider = Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" & "Data Source = /Users/Arma/Documents/Visual Studio 2010/Projects/DataBase/Database1.mdb"

    4.امکانش هست سورسی را که ضمیمه کردم بررسی کنید؟
    با تشکر قبلی از شما.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

    سایر دوستان هم اگر امکانش هست این موضوع رو بررسی کنند، با سپاس.

  7. #7

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

    می شه در این مورد کسی به من کمک کنه؟
    سوالم فقط اینه که چطوری باید به دیتا بیسی که روی هاست هست آدرس بدهم،
    پیشاپیش ممنون.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

    استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.NET
    ای بابا اسکیوال با اون عظمتش گذاشتید کنار ، بعد با اکسس کار می کنید؟!؟!
    با اسکیوال کار کنید تا جایی که من خاطرم هست استاد جعفرنژاد هم توی کتابشون با اسکیوال کار کردند؟!
    اما اگر هم جوابگوی شما نبود ، می تونید در همین سایت برنامه نویس سرچ کنید ، کلی مطلب درباره این موضوع شما هست؟!
    حداقل 2 مورد که خودم داخلش پست دادم و کل هم پروسه ارتباط با اسکیوال رو داخلش قرار دادم ؟!

    موفق باشی.
    آخرین ویرایش به وسیله aminghaderi : جمعه 09 مهر 1389 در 23:05 عصر دلیل: یه موردی یادم اومد ، نظرم کمی عوض شد ، قسمت آخر هم چون دیگه ارتباطی با موضوع نداشت حذفش کردم.

  9. #9

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

    ممنون از پاسختون، انگار دل پری دارید! :D
    در هر صورت من فعلا می خوام از اکسس استفاده کنم و طبق کتاب پیش بروم (آخرین مباحث بانک اطلاعاتی SQL هست که هنوز به اونجا نرسیدم)
    ظاهرا این هاست من هم پنل مدیریت دیتا بیس اکسس نداره، حالا که نداره اینکه گفتید به صورت لوکال جریانش چیه؟
    من چون تجربه ندارم اطلاعی ندارم، حتما باید هاست پنل مدیریت دیتا بیس X رو داشته باشه تا بشه از اون دیتا بیس استفاده کرد؟
    ممنون می شوم اگر سایر دوستان هم راهنمایی کنند...

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

    من فعلا می خوام از اکسس استفاده کنم و طبق کتاب پیش بروم
    طبق کتاب چیه؟! توی بعضی از کتاب های ویندوز هم اومده "بعد از ران کردن MSDOS فلاپی رو داخل فلاپی درایو بگذارید و سپس فرمانX و د کمه چی رو بزنید تا ... " ؟!
    حالا واقعا الان استفاده می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خوب ، خیر!
    حالا شما تجربه نداری ؟! OK
    من یه خورده ای تجربه دارم ، پیشنهاد می کنم یه راست برو سر MS SQLServer 2005 یا MS SQLServer 2008 و تمام ، حالا اگر اوراکل هم بعدا یاد گرفتید ، خوب ضرر نداره ولی کار جفتشون فعلا تغریبا در یه سطح هست.
    در ضمن خوبه بدونید بنده شخصا تجربه کار با اکسس 2003 (اگر اشتباه نکنم) رو به همراه خدا بیامرز VB6 در 3 تا 4 تا پروژه اطلاعاتی داشتم ، می دونم الان نسخه خیلی بالاترش هست و قابلیت های زیادی هم بهش اضافه کردند ولی اصلا قابل قیاس با اسکیوال نیست!
    و....

    ظاهرا این هاست من هم پنل مدیریت دیتا بیس اکسس نداره، حالا که نداره اینکه گفتید به صورت لوکال جریانش چیه؟
    من چون تجربه ندارم اطلاعی ندارم، حتما باید هاست پنل مدیریت دیتا بیس X رو داشته باشه تا بشه از اون دیتا بیس استفاده کرد؟
    به صورت لوکال همونیکه daffy_duck376 عزیز توضیح دادند .
    برای اکسس خیر ولی برای اسکیوال هم که توضیح دادم(واجبه!!!).

    موفق باشی.

  11. #11

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

    دمت گرم که راهنمایی می کنی، من هم کاملا می دونم و موافقم که SQL بهتره اما مایلم کد هایی که با اکسس نوشتم رو در سایت واقعی تست کنم!
    بله daffy_duck376 عزیز هم لطف کردند و روش کلی رو گفتند، اما من می خوام بدونم که دقیقا این کار چطوری صورت می گیره؟ (همین طوری که گفتم تازه در حال یادگیری هستم)

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار aserfg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Asp+.net
    پست
    617

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

    سلام به شما دوست عزیز
    حتما برای این کار راهی هست اما توجه داشته باشین همیشه برای کار با بعضی پلت فرمها و یا زبانها بانک اطلاعاتی خاصی بیشتر رواج داره مثلا پی اچ پی mysqlو یا asp.net با sql serverدلفی پارادوکس (فکر کنم) . از طرفی برای کار با هر دیتابیسی همون طور که خودتون گفتین نمی شه فایلهاتون رو کپی کنید درون یک فولدر و از اونها استفاده کنید علتش هم بسیار واضحه چون با ید بانک اطلاعاتی مربوطه مثلا برای شما اکسس اون رو شناسایی کنه . خوب تا اینجا به این نتیجه می رسیم که شما باید محلی رو در کنترل پنل هاست خودتون برای ایجاد بانک اطلاعاتی مورد نظر و ری استور کردنش پیدا کنید . برای اتصال به اون هم همون طوری که توی لوکال مقدار دهی می کنید فقط در باید آی پی سرور و پورت مربوطه(اصطلاحا پروکسی سرور) رو بهش معرفی کنید .
    موفق باشید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

    دوستانی که تجربه کار با acsess روی هاست ندارن لطفا نظر ندن تا دوستمون به نتیجه دلخواه برسه . الان مشکل ایشون اتصال به اکسس در هاست هست نه برتری sql نسبت به اکسس
    این کانکشن استرینگ هست :
      <add name="db1ConnectionString" connectionString="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0  ;Data Source=|DataDirectory|\db1.mdb"
    providerName="System.Data.OleDb" />

    این هم نمونه کد
    فقط یادت نره بعد از آپلود به پوشه app_data مجوز نوشتن بهش بدی مگر نه از ویرایش بانک خبری نیست !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار aserfg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Asp+.net
    پست
    617

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

    دوست ارجمند آقای daffy_duck376 شما که تجربه کاری دارین لطفا نحوه هاست کردن رو بگین بقیه هم یاد بگیرن چون ایشون روی لوکال مشکلی ندارن و کانکشن استرینگ رو توی تاپیک صفحه قبل خودشون گفتن.

  15. #15

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.NET

    همونطور که دوستمون توضیح دادن بهتر از اسکیوال از همین اول استفاده کنید.
    ولی اگه هنوز هم می خواهید اکسس رو امتحان کنید فایل اکسس رو در پوشه app_data قرار بدید هر گاه وب سایت جدیدی رو ایجاد می کنید این پوشه جز پوشه های پیش فرض ایجاد می شه(دستی هم می تونی ایجاد کنی).
    با کد زیر هم به دیتابیستون وصل می شید.

    Dim con As New OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=|DataDirectory|database.mdb")


    database.mdb نام دیتابیس اکسس هست.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط aserfg مشاهده تاپیک
    دوست ارجمند آقای daffy_duck376 شما که تجربه کاری دارین لطفا نحوه هاست کردن رو بگین بقیه هم یاد بگیرن چون ایشون روی لوکال مشکلی ندارن و کانکشن استرینگ رو توی تاپیک صفحه قبل خودشون گفتن.
    همون طور که من توی پست خودم و دوستمون pedram_ns اشاره کردن کانکشن استرینگ اکسس توی لوکال و هاست تفاوتی نداره و هر دو کار میکنه . فقط کافی است توی هاست کپی شود و کار کند . باز هم میگم مجوز نوشتن یادتون نره

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار aserfg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Asp+.net
    پست
    617

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

    منظور بنده کانکشن نبود بلکه نحوه کار با دیتابیس بود یعنی روی هاست بانک توی یه پوشه باشه !!!!!
    اگه نه چطور بانک رو روی هاست بزارن ؟
    مشکل اینه که توی کنترل پنل گزینه ای برای کار با دیتابیس اکسس وجود نداره .

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

    اون نمونه ای که گذاشتم سایت پابلیش شده هست و میتونه روی هاست گذاشته بشه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

    وستانی که تجربه کار با acsess روی هاست ندارن لطفا نظر ندن تا دوستمون به نتیجه دلخواه برسه
    حق با شماست ، من سالهاست که با Access کار نکردم.
    مشکلاتی که یادم هست این ها هستند :
    1- اکسس تراکم کاربر بالا رو نمی تونه تحمل کنه ؟! (مثلا 1000 تا کاربر آنلاین)
    2- فایل db که در هاست کپی شده ، راحت قابل دانلود هست ، در صورت محکم کاری هم توسط هکر ها قابل دانلود هست.
    (لطفا اگر این موارد رفع شده به من هم اعلام کنید ، تا اطلاعاتم رو ویرایش کنم .)

    موفق باشید.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط aminghaderi مشاهده تاپیک
    حق با شماست ، من سالهاست که با Access کار نکردم.
    مشکلاتی که یادم هست این ها هستند :
    1- اکسس تراکم کاربر بالا رو نمی تونه تحمل کنه ؟! (مثلا 1000 تا کاربر آنلاین)
    2- فایل db که در هاست کپی شده ، راحت قابل دانلود هست ، در صورت محکم کاری هم توسط هکر ها قابل دانلود هست.
    (لطفا اگر این موارد رفع شده به من هم اعلام کنید ، تا اطلاعاتم رو ویرایش کنم .)

    موفق باشید.
    اکسس بیش از 255 تراکنش های همزمان را ساپورت نمیکنه . برای این که 255 ترانکش همزمان داشته باشیم بسته به کاربرد سایت بین 1000 تا 10000 کاربر آن لاین نیازه!که بین اونها 255 نفر در یک زمان درخواست اطلاعات کنن.
    در مورد امنیت هم باید خدمت دوستمون عرض کنم پوشه app_data و کلا محتویات پوشه های سیستمی به هیچ عنوان قابل دانلود نیست و حتی اگر شما توی پوشه app_data یه عکس بگذاری دز زمان اجرا به هیچ عنوان نمیتونی بهش دسترسی داشته باشی

    توی این تاپیک قبلا در باره کاربرد اکسس بحث شده
    https://barnamenevis.org/showth...&highlight=sql

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار aserfg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Asp+.net
    پست
    617

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

    جناب daffy_duck376 عزیز ، یعنی روی وب هم بانک توی همین پوشه app_data باشه؟

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط aserfg مشاهده تاپیک
    جناب daffy_duck376 عزیز ، یعنی روی وب هم بانک توی همین پوشه app_data باشه؟
    همین طوره . باید همون جا باشه

  23. #23

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

    نمونه کد جناب daffy_duck376 عالی بود و به درستی کار کرد.
    نمونش را در اینجا گذاشتم تا شما هم ببنید (ممکن چند روز دیگه این فضا رو ویرایش کنم، ولی تا دو سه روز آتی می تونید ببینید.)
    با تشکر ویژه از daffy_duck376 عزیز.

  24. #24

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط Slytherin مشاهده تاپیک
    خب ممنون، می شه بگید چطوری می بایست آدرس داد؟
    strCon = "Provider = Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" & "Data Source = |datadirectory|Database1.mdb"

  25. #25

    نقل قول: استفاده از بانک اکسس بر روی هاست در ASP.Net

    ممنوننننننن
    آخرین ویرایش به وسیله Salee_metal : شنبه 06 شهریور 1395 در 00:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •