نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ثبت اطلاعات در پایگاه داده

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenshams
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران-کرمان-رفسنجان
    پست
    53

    ثبت اطلاعات در پایگاه داده

    با سلام خدمت برنامه نویسان عزیز
    من یک دیتابیس با اسکیول سرور خود ویژال استودیو طراحی کردم که مشخصات آن به صورت زیر است.
    wwwنام پایگاه:
    userکه شامل یک جدول به نام:
    Firstname & Flastname و شامل دو فیلد به نام:
    است.BUTTONدر ضمن در قسمت صفحه ورود اطلاعات ، دارای دو تکس باکس و یک
    حالا برای این که اطلاعات دو تکس باکس را در دیتابیس ذخیره کنید چه کار بایستی بکنیم؟
    در ضمن من از کد زیر استفاده کردم ولی با خطا زیر مواجعه شدم علت چیست؟
    using System;
    using System.Configuration;
    using System.Data;
    using System.Linq;
    using System.Web;
    using System.Web.Security;
    using System.Web.UI;
    using System.Web.UI.HtmlControls;
    using System.Web.UI.WebControls;
    using System.Web.UI.WebControls.WebParts;
    using System.Xml.Linq;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.Collections;

    public partial class _Default : System.Web.UI.Page
    {
    SqlConnection cnn = new sqlconnection();
    SqlDataAdapter sda = new SqlDataAdapter();
    SqlCommand cm = new SqlCommand();
    DataSet ds = new DataSet();
    ArrayList arr = new ArrayList();

    private void connect()
    {
    cnn.ConnectionString = "Data source = nama-bf9a89ef3a.; initial catalog = www";
    integated security = true;
    }
    private DataSet loadall()
    {
    connect();
    cmd.commandtext = "select * from user ";
    cmd.connection = cnn;
    sda.SelectCommand = cmd;
    cnn.Open();
    sda.Fill(ds, "mohsen");
    cnn.Close();
    return ds;
    }

    privatevoid Insert(SqlCommand cmd)
    {
    Connect();
    cmd.Connection = cnn;
    cnn.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cnn.Close();
    }

    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    arr.Add(textBox1.Text);
    arr.Add(textBox2.Text);
    cmd.CommandText = "insert into user(Firstname, Lastname)Values(Firstname, Lastname)";
    cmd.Parameters.Clear();
    cmd.Parameters.Add("Firstname", SqlDbType.NVarChar).Value = arr[0].ToString();
    cmd.Parameters.Add("Lastname", SqlDbType. NVarChar).Value = arr[0].ToString();
    Insert(cmd);
    LoadAll();
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "shams";
    }

    }
    خطا دریافتی این است.
    Line 38: }
    Line 39:
    Line 40: privatevoid Insert(SqlCommand cmd)
    Line 41: {
    Line 42: Connect();

    پیشاپیش از همگی تشکرم میکنم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    نقل قول: ثبت اطلاعات در پایگاه داده

    با سلام
    حالا این کد رو برای یک insert ساده به نظر شما لازمه

    به نظر من بیا از LINQ استفاده کنی بهتره

    اگه خواستی یک نمونه مثال با زبان VB برای شما بزارم


    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen_namad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    149

    Wink نقل قول: ثبت اطلاعات در پایگاه داده

    دوست عزیز یه پروژ گزاشتم که هم عمل اضافه کردن رو داره و هم خذف و آپ دیت رو
    فقط عمل حذف و آپدیت بر اساس کد هستش.




    موفق باشی.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •