نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دستور سلکت که در آن اعدادی که در بازه اعداد ما نیستن را نماش دهد

  1. #1

    دستور سلکت که در آن اعدادی که در بازه اعداد ما نیستن را نماش دهد

    دستور سلکت که در آن اعدادی که در بازه اعداد ما نیستن را نماش دهد
    مثل اعداد ما 1 تا 1000 است اما یه سری اعداد در آن و جود ندارد که ما نمیدانیم و می خواهیم آنها را پیدا کنیم .چطور باید انجام داد ؟فوری

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جلوي مانيتور
    پست
    287

    نقل قول: دستور سلکت که در آن اعدادی که در بازه اعداد ما نیستن را نماش دهد

    SELECT * FROM TableName WHERE num<1 or num>1000
    ولي فكر مي كنم منظورتون اين نبود
    اگر نبود منظورتون رو واضختر بنويسيد

  3. #3

    نقل قول: دستور سلکت که در آن اعدادی که در بازه اعداد ما نیستن را نماش دهد

    سلام،
    NOT BETWEEN X AND Y
    خارج از رنج X,Y رو بر می گردونه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •