نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ایجاد Cookie

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    ایجاد Cookie

    سلام
    من در یک برنامه Cookie ایجاد کردم و درست کار می کنه.
    در برنامه ی دیگری Cookie ایجاد کردم و اما هنگامی که از تابع خارج می شویم Cookie ایجاد شده حذف میشه. در حالی که اگر ایجاد این کوکی را در رویداد Load قرار دهیم، درست کار می کنه. از مثال های خود MSDN هم استفاده کردم اما درست کار نمی کنه. در یک Tutorial دیدم که در وسط برنامه یک کوکی ایجاد کرده بود و درست کار می کرد. نمی دونم چرا همون کد در برنامه ی من درست کار نمی کنه و وقتی که تابع اجرا میشه بعدش کوکی ار بین میره.
    کد برنامه رو اینجا می گذارم. برنامه ی خیلی خیلی ساده یی هست.
    میشه بگید اشکال کارش کجاست؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: ایجاد Cookie

    هنگام فراخواني Cookie ها بايد از Request استفاده كنيد نه Response!

    در رويداد ButtonShow_Click كدتون رو به صورت زير اصلاح كنيد.


    foreach (string CookieName in Request.Cookies)
    {
    HttpCookie CookieObj = Request.Cookies[CookieName];
    Response.Write("Cookie Name: " + CookieObj.Name + "<br/>");
    Response.Write("Cookie Value: " + CookieObj.Value + "<br/>");
    Response.Write("Cookie Path: " + CookieObj.Path + "<br/>");
    Response.Write("Cookie Secure: " + CookieObj.Secure + "<br/>");
    Response.Write("----------<br/>");
    }
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: ایجاد Cookie

    ممنون از پاسخ شما.
    برنامه ی اصلاح شده را آپلود می کنم که اگر کسی به دردرش می خورد استفاده کنه.
    البته هنوز یکم نیاز به اصلاح داره!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •