نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه ي محاسبه اعمال رياضي در TextBox

  1. #1

    نحوه ي محاسبه اعمال رياضي در TextBox

    با سلام خدمت شما
    من دنبال روشي مي گردم كه رشته ي داخل يك textbox كه از اعداد و عملگرهاي رياضي مثل توان سينوس وغيره رو بگيره و نتيجش رو محاسبه كنه .
    بعضي روش هايي رو كه ديدم فقط روي دادهاي صحيح عمل مي كردند. منظور من دادهاي اعشاري هم هست.
    از مديران خواهش مي كنم اگه تاپيك تكراريه حذفش كنند و راهنمايي كنند.

  2. #2

    نقل قول: نحوه ي محاسبه اعمال رياضي در TextBox

    دوست عزيز مي توني از روش زير استفاده كني و يا برنامه اي كه تو تاپيك ذليل گذاشتم ، دانلود كني چون دقيقا جواب سوالو عملي داده

    double
    Change;
    Change =
    double.Parse(textBox8.Text);
    Change /= 10;
    textBox4.Text = Change.ToString();
    textBox8.Text = textBox8.Text.ToString();


    آدرس تاپيك :

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=247523

    موفق ومويد باشيد

  3. #3

    نقل قول: نحوه ي محاسبه اعمال رياضي در TextBox

    دوست عزيزم اين طوري جواب نميده.
    فكر كنم منظورم رو نفهميده باشيد.
    اصلا فكر كنيد كاربر رشته ي زير رو داخل فيلد وارد مي كنه.
    textbox1.text=1+23*45^2-Sin(45)+34*Ln(23)%8
    البته اينو كه نوشتم ديگه آخرشه.
    حالا اگر كسي پاسخم رو بده ممنونشم.

  4. #4

    نقل قول: نحوه ي محاسبه اعمال رياضي در TextBox

    كلاس زير رو براي همچين هدفي نوشتم ، بخش اول كلاس به كار شما نمياد (راستش حوصله نداشتم دستش بزنم شما به بزرگواري خودتون ببخشيد) ولي از متد IsValidFormula به بعد تقريبا چيزي كه شما ميخوايد(شايد بعضي از دستوراتي رو كه ميخوايد نداشته باشه ولي به راحتي ميتونيد اونا رو اضافه كنيد)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: نحوه ي محاسبه اعمال رياضي در TextBox

    دوستان كسي ميتونه اين كار رو با ديتابيس انجام بده.

  6. #6

    نقل قول: نحوه ي محاسبه اعمال رياضي در TextBox

    دوستان علاقه من مي تونند از برنامه ي زير بهره ببرند.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •