نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در آپلود کردن فایل در مسترپچ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    293

    مشکل در آپلود کردن فایل در مسترپچ

    در صفحه معمولی موقع آپلود کردن فایل وقتی از دستور If FileUpload1.HasFile
    استفاده میکنم مشکلی ندارم ،چنانچه همین دستور را در صفحه که وابسته به مسترپچ هست استفاده کنم ،چه فایلی انتخاب بشه و چه انتخاب نشه همیشه بصورت false می باشد.لطفا" راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    نقل قول: مشکل در آپلود کردن فایل در مسترپچ

    من استفاده کردم مشکلی نداره

    متن ارور رو بزارید و یه نمونه از کدی که نوشتین

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    293

    نقل قول: مشکل در آپلود کردن فایل در مسترپچ

    کد HTML:
    [left] [/left]
    If FileUpload1.HasFile Then
     
    Else
    err.Text = " هیچ فایلی انتخاب نشده است"
    End If

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار leila_mahyanet
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    گیلان - رشت
    پست
    87

    نقل قول: مشکل در آپلود کردن فایل در مسترپچ

    اگر فقط می خواهید از پر بودن FileUpload مطمئن باشید ، چرا از RequiredFieldValidator استفاده نمیکنی؟ مقدار ControlToValidate رو برابر با اسم FileUpload قرار بده.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    293

    نقل قول: مشکل در آپلود کردن فایل در مسترپچ

    نقل قول نوشته شده توسط leila_mahyanet مشاهده تاپیک
    اگر فقط می خواهید از پر بودن FileUpload مطمئن باشید ، چرا از RequiredFieldValidator استفاده نمیکنی؟ مقدار ControlToValidate رو برابر با اسم FileUpload قرار بده.

    مشکل من اینست که همین دستور در صفحه معمولی aspx جواب میده ولی در صفحه وابسته به مسترپچ جواب نمیده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •