نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: refresh without submit

  1. #1

    refresh without submit

    سلام
    هنگامی که در یک فرم سابمیت میکنیم اطلاعات به فایلی ارسال می شوند
    حال اگر این صفحه را refresh کنیم باز این اتفاق می افتد
    چطوری میشه کاری کرد که اگر بعد از سابمیت صفحه را رفرش کردیم دو باره سابمیت اتفاق نیفتد
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: refresh without submit

    دوباره کار رو بفرستید به صفحه فرم
    header('location:form.php');

  3. #3

    نقل قول: refresh without submit

    میتونی از سشن استفاده کنی و فرم که یکبار ارسال شد مقادیر رو در سشن بریز و بار دوم که رفرش میشه اگر مقادیر با مقادیر سشن یکی بود مقادیر رو unset کن یا پیغام بده که یکبار این مقادیر ارسال شده اند
    آخرین ویرایش به وسیله funpatogh : سه شنبه 13 مهر 1389 در 20:15 عصر

  4. #4

    نقل قول: refresh without submit

    نقل قول نوشته شده توسط binyaft مشاهده تاپیک
    دوباره کار رو بفرستید به صفحه فرم
    header('location:form.php');
    ممنون همینو می خواستم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    Question نقل قول: refresh without submit

    نقل قول نوشته شده توسط funpatogh مشاهده تاپیک
    میتونی از سشن استفاده کنی و فرم که یکبار ارسال شد مقادیر رو در سشن بریز و بار دوم که رفرش میشه اگر مقادیر با مقادیر سشن یکی بود مقادیر رو unset کن یا پیغام بده که یکبار این مقادیر ارسال شده اند
    سلام خدمت همه
    وقتی کاربر این صفحه فرم را ترک کرد این متغییرهای سژن که می مونه. اینو چطوری unset کنیم؟

  6. #6

    نقل قول: refresh without submit

    session_unset();

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار xoogle.ir
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    <?مشهد=?>
    پست
    503

    نقل قول: refresh without submit

    استفاده از همون راه header خیلی بهتره.
    چون اگه بخای از سشن استفاده کنی به قول دوستمون برای unset کردنش به دردسر میخوری.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    Question نقل قول: refresh without submit

    نقل قول نوشته شده توسط funpatogh مشاهده تاپیک
    session_unset();
    سلام عزیز.
    من می گم وقتی که توسط یه لینک از این صفحه فرم رفت.(مثلا از بالای صفحه رو لینک home page زد.) چطوری بفهمم که حالا بیام سژن را unset کنم. سوال من این. لطف می فرمایید جواب بدید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •