نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: تبدیل آرایه کاراکتری به string

  1. #1

    Question تبدیل آرایه کاراکتری به string

    با سلام و خسته نباشین

    می خواستم بدونم چجوری می تونم از ورودی به صورت کاراکتر ، کاراکتر دریافت کنم و بعد اینها رو تبدیل به رشته کنم ؟

    درواقع می خواهم با استفاده از آرایه های کاراکتری متدهای String رو پیاده سازی کنم !

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bade saba
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    bargsabzb.ir
    پست
    499

    نقل قول: تبدیل آرایه کاراکتری به string

    نمیدونم منظورتون رو درست فهمیدم یا نه اما با کد زیر شاید به دردتون بخوره


    string
    str = "";
    for (int i = 0; i < charArry.Length; i++)
    str = str + charArry[i];

  3. #3
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: تبدیل آرایه کاراکتری به string

    با سلام

    با کد زیر ما ابتدا یک متد استرینگ قرار دادیم که ورودی اون ارایه ای از کاراکترها می باشد که سپس خروجیش هم طبق معمول باید رشته باشه


    private string InputCharOutputString(char[] chrMychar)
    {
    string strMystring = string.Empty;

    foreach (char mystr in chrMychar)
    {
    strMystring += mystr.ToString();
    }
    return(strMystring);
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    char[] chrMychar=new char[]{'m','m','d','2','0','0','9'};

    this.Text = this.InputCharOutputString(chrMychar);
    }

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: تبدیل آرایه کاراکتری به string

    خوب دوست عزیز نمی دونم درست منظورتو گرفتم یا نه ولی یه نمونه کد برات نوشتم امیدوارم اونی که میخواهی باشه :

    char[] a = new char[10];

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    a[0] = 'f';a[1] = 'a';a[2] = 'l';a[3]= 'a';a[4] = 's';
    a[5] = 'h';a[6] = '1';a[7] = '1';a[8] = '8';

    for(int i=0;i<a.Length ;i++)

    txtstr.Text += a[i].ToString();


    }
    }

    حروجی کد فوق :falash118 بصورت رشته ای می باشد

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    191

    نقل قول: تبدیل آرایه کاراکتری به string

    سلام.
    تبدیل آرایه کاراکتری به رشته :

    char
    [] c = { 'd', 'g', 'r' };
    string st = newstring(c);

    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: تبدیل آرایه کاراکتری به string

    می بخشین اگه بد منظورم رو رسوندم

    من می خواهم کلا" فراموش کنم که سی شارپ رشته داره و فقط می خواهم با کاراکتر کار کنم ، حالا چجوری باید مثلا" یک اسم رو به صورت کاراکتر از ورودی بگیرم (فکر کنم باید با آرایه کاراکتری باشه) و مثلا" یه متد رشته ای مثل index رو روی اون پیاده سازی کنم (یعنی خودم index رو بنویسم و نه اینکه از متد موجود استفاده کرده باشم)

    امیدوارم منظورم رو گفته باشم

    با تشکر از پاسخ دوستان

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار bade saba
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    bargsabzb.ir
    پست
    499

    نقل قول: تبدیل آرایه کاراکتری به string


    char
    [] CharArry ;
    CharArry = txtBox.Text.ToCharArray();


    این کد گرفتن به صورت کاراکتری بقیشم که کار با آرایست دیگه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: تبدیل آرایه کاراکتری به string

    نقل قول نوشته شده توسط TJ-S4T4N مشاهده تاپیک
    می بخشین اگه بد منظورم رو رسوندم

    من می خواهم کلا" فراموش کنم که سی شارپ رشته داره و فقط می خواهم با کاراکتر کار کنم ، حالا چجوری باید مثلا" یک اسم رو به صورت کاراکتر از ورودی بگیرم (فکر کنم باید با آرایه کاراکتری باشه) و مثلا" یه متد رشته ای مثل index رو روی اون پیاده سازی کنم (یعنی خودم index رو بنویسم و نه اینکه از متد موجود استفاده کرده باشم)

    امیدوارم منظورم رو گفته باشم

    با تشکر از پاسخ دوستان
    فیلمهای چینی ژاپنی رو دیدی که میگه "موقعی که به کونگ فو نیاز پیدا کنی خودت درکش میکنی؟"
    مشکل شما هم همینه.
    شما مطمئنی که به چنین چیزی نیاز داری؟
    چه عملی میخواهی انجام بدی که با string نمیتونی؟

  9. #9

    نقل قول: تبدیل آرایه کاراکتری به string

    راستش استاد ساختمان داده به ما گفته که بدون استفاده از رشته ها و متدهای موجود برای اون توی سی شارپ ، با کاراکتر رشته ها و متدهاش رو پیاده سازی کنین تا حدودی با روش های ساخته شدن رشته ها توی سی شارپ آشنا بشین ، حالا من هم دارم یه ذره یه ذره از دوستان سوال می کنم و معلومات خودم رو هم جمع می زنم تا یه برنامه ای که کار روی رشته ها رو انجام میده با کاراکتر بنویسم !!!

  10. #10

    نقل قول: تبدیل آرایه کاراکتری به string

    سلام خسته مباشید ببخشید کسی میدونه سورس کد الگوریتم BFS در هوش مصنوعی به زبان های سی شارپ یا matlab چجوریه؟؟ ممنون میشم کمکم کنید

  11. #11
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تبدیل آرایه کاراکتری به string

    نقل قول نوشته شده توسط nadianadia مشاهده تاپیک
    سلام خسته مباشید ببخشید کسی میدونه سورس کد الگوریتم BFS در هوش مصنوعی به زبان های سی شارپ یا matlab چجوریه؟؟ ممنون میشم کمکم کنید
    با سلام
    جستجو کنید به نتیجه بهتر میرسید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8%AA%D9%85-BFS
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •