نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه برخورد Browser ها با Java

  1. #1

    نحوه برخورد Browser ها با Java

    با سلام خدمت دوستان
    بچه ها من هیچ شناخت درستی از Java ندارم . اینو شنیدم که با Java اپلت های می نویسند و توی بستر وب به کارش می گیرن. در ضمن اینم می دونم که دستری کاملی به منابع سخت افزاری سیستم داره به خصوص قسمت حافظه که امکان ویروس نویسی به وجود می یاد. حالا سوال من اینجاست که نحوه برخورد مرورگر ها با اپلت های Java چطوره؟ تو سرور اجرا می شن یا طرف Client ؟ اگه تو Client ،آیا Browser می تونه امنیت رو تضمین کنه؟ وضعیت Java نسبت به JavaScript که مدام براش Plugin های مختلف می نویسند که باعث استفاده راحت و فراگیر شدنش می شه نسبت به آینده چطوره؟منی که به عنوان Web Developer می خوام به قصد اسکریپت طرف Client ازشون استفاده کنم کدومشو پیشنهاد می کنید؟

    با عرض پوزش
    جسارتا بدون تعصب و با در نظر گرفتن نیازها و آینده وب جواب بدید.

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: نحوه برخورد Browser ها با Java

    تو این بخش همیشه واسه یه راهنمایی کوچیک باید این قدر منتظر موند یا من صبرم کمه؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    کرج
    پست
    238

    نقل قول: نحوه برخورد Browser ها با Java

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen.dbnet مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان
    بچه ها من هیچ شناخت درستی از Java ندارم . اینو شنیدم که با Java اپلت های می نویسند و توی بستر وب به کارش می گیرن. در ضمن اینم می دونم که دستری کاملی به منابع سخت افزاری سیستم داره به خصوص قسمت حافظه که امکان ویروس نویسی به وجود می یاد. حالا سوال من اینجاست که نحوه برخورد مرورگر ها با اپلت های Java چطوره؟ تو سرور اجرا می شن یا طرف Client ؟ اگه تو Client ،آیا Browser می تونه امنیت رو تضمین کنه؟ وضعیت Java نسبت به JavaScript که مدام براش Plugin های مختلف می نویسند که باعث استفاده راحت و فراگیر شدنش می شه نسبت به آینده چطوره؟منی که به عنوان Web Developer می خوام به قصد اسکریپت طرف Client ازشون استفاده کنم کدومشو پیشنهاد می کنید؟

    با عرض پوزش
    جسارتا بدون تعصب و با در نظر گرفتن نیازها و آینده وب جواب بدید.

    با تشکر
    بر خلاف تصور شما اپلت های جاوا دسترسی محدودی به سخت افزار سیستم دارم.بهتره بگیم دسترسی ندارن.
    جاوا کلا کنترل حافظه رو خودش انجام میده.حتی اشاره گری هم در کار نیست.(بر خلاف بیشتر زبانهای برنامه نویسی).بر خلاف زبانهای دیگه حتی زبان قدرتمندی مثل C++‎‎‎ بازپس گیری حافظه برای اشیا بطور خودکار انجام میشه اونهم زمانی که هیچ ارجاعی به شی نباشه.پس این جمله "دستری کاملی به منابع سخت افزاری سیستم داره به خصوص قسمت حافظه" کاملا اشتباست.
    البته من خودم تو جاوا جوجه ام.اساتید این بخش هم نظر بدن برای منم مفید تره.


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار silentrise
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    147

    نقل قول: نحوه برخورد Browser ها با Java

    سلام
    1.تو سرور اجرا می شن یا طرف Client ؟ == Client
    2. اگه تو Client ،آیا Browser می تونه امنیت رو تضمین کنه؟ == jre نصب شده روی سیستم Client امنیت رو تضمین میکنه , مگر اینکه java.policy رو config کرده باشن!
    بعضی از سوال ها رو هم نمی فهمم ...
    ولی اینجا برو: http://en.wikipedia.org/wiki/Java_applet

  5. #5

    نقل قول: نحوه برخورد Browser ها با Java

    اپلت در طرف کلاینت اجرا میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •