نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل select از دیتابیس

  1. #1

    مشکل select از دیتابیس

    با سلام خدمت دوستان
    من یک سایت درست کردم که تو بخش ارسال مطلب یه ادیتور گذاستم که مطالب رو میریزه تو دیتابیس و مطالبش به صورت کد html ذخیره میشه مثل کد زیر

    <p style="background-color: C#‎‎c0000">MY TEXT</p><p><img src="plugins/emotions/images/smiley-cool.gif" border="0" alt="Cool" title="Cool" /></p><p>&nbsp;<img src="/" alt="text" title="text" /></p>
    اما موقع فراخوانی تو ایندکس سایت هیچی نشون نمیده
    عنوان مطلب رو چون کد نداره میخونه ولی متن مطلب رو چون با کد ذخیره شده نمیخونه مشکل از چیه ؟


    $result = mysql_query("SELECT * FROM news");
    $row = mysql_fetch_array($result);
    $title = $row['title'];
    $content = $row['content'];
    ممنون میشم پاسخ بدین

  2. #2

    نقل قول: مشکل select از دیتابیس

    کدت که مشکلی نداره اما برای بهتر شدن موقع اضافه شدن توی دیتابیس بهتره که mysql_real_escape_string کنی و موقع نمایش هم

    echo stripslashes($content)

    بکنی
    فایلت رو اینجا بزار شاید مشکل از جای دیگه باشه

  3. #3

    نقل قول: مشکل select از دیتابیس

    سلام
    ممنون از پاسختون ولی حل نشد مشکلم
    فایلت رو اینجا بزار شاید مشکل از جای دیگه باشه
    فایل من یه index ساده هست که هنوز توش چیزی نداره و همون تکه کدی که بالا گذاشتم توش هست
    مشکل از ادیتور نیست چون بدون مشکل ایمپورت میکنه تو دیتابیس اما حالا که میخوام اطلاعات رو استخراج کنم به این مشکل برخوردم
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: مشکل select از دیتابیس

    خوب برای این گفتم فایلت رو اینجا بزار چون اگه به گفته شما فایلتون همون کد بالا باشه شما در خروجی چیزی رو چاپ نکردید
    همون تکه کد ساده هم که نوشتی بگزار ممکنه یک اشتباه کوچک داشته باشی که اصلا به چشمت نیامده باشه
    در ضمن اگر داری محتویات یک رکورد از جدولت رو نمایش میدهی توی sql که مینویسی where بزار که تعیین کنی دقیق کدوم رکورد منظورت هست

    $result = mysql_query("SELECT * FROM `news` where `id`='10'");
    در غیر این صورت با کد شما هر چند تا که رکورد داشته باشه فقط به اولین رکورد داره اشاره میکنه
    آخرین ویرایش به وسیله funpatogh : چهارشنبه 21 مهر 1389 در 01:56 صبح

  5. #5

    نقل قول: مشکل select از دیتابیس

    سلام مجدد
    فایل ایندکس ضمیمه شد
    ممنون از پاسخهاتون
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: مشکل select از دیتابیس

    کدتون هیچ ایرادی نداره توی بانک ایراد رو بگرد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: مشکل select از دیتابیس

    از كدوم اديتور استفاده ميكنيد؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل select از دیتابیس

    سلام ممنون از تمام دوستان
    اخرشم نفهمیدم مشکل چی بود
    گرفتم دیتابیس رو پاک کردم از اول ساختم درست شد !
    بازم ممنون از دوستان که کمکم کردن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •