نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: حذف فایل از سرور توسط کاربر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Behrouz1985
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    همدان
    پست
    130

    Arrow حذف فایل از سرور توسط کاربر

    سلام
    برای اینکه کاربر یه سایت بتونه بعد از ورود، فایلهای خودشو آپلود کنه و یا پاک کنه، چی کار باید کرد؟
    برای آپلود زیاد مشکل ندارم، مشکلم بیشتر با حذف فایله.
    آیا این دستور درسته؟ System.IO.File.Delete(Server.MapPath("FileName"))
    من روی لوکال فقط کار کردم! نمی دونم وقتی سایت بره روی سرور جریان چطوری می شه؟!
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz1985 : پنج شنبه 22 مهر 1389 در 08:49 صبح

  2. #2

    نقل قول: حذف فایل از سرور توسط کاربر

    بله با همین کد می تونید روی سرور هم فایل رو حذف کنید.

    System.IO.File.Delete(Server.MapPath("~/images/") + filename)


    این کد در نظر گرفته که از پوشه images می خواهید فایلی رو حذف کنید.
    filename هم نام فایله، که یا مستقیم داده می شه یا از دیتابیس خونده می شه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: حذف فایل از سرور توسط کاربر

    مجوز نوشتن روی پوشه مذکور روی هاست فراموش نشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    نقل قول: حذف فایل از سرور توسط کاربر

    میشه در مورد مجوز نوشتن توصیح کامل بدین ؟

    ممنون میشم

    هم روی لوکال و هم روی هاست

  5. #5
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: حذف فایل از سرور توسط کاربر

    میشه در مورد مجوز نوشتن توصیح کامل بدین ؟

    ممنون میشم

    هم روی لوکال و هم روی هاست
    در سیستم شخصیتون:
    روی پوشه Right Click کنید. گزینه ی Properties رو انتخاب کنید. تب Security رو انتخاب کنید. User مربوطه رو انتخاب کنید و Permissions رو ویرایش کنید.

    در هاست:
    از طریق File Manager سمت راست هر پوشه آیکون تغییر مجوز ها وجود داره.
    @majnun قبلا پرسیدید در این جا جواب داده بودم
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    نقل قول: حذف فایل از سرور توسط کاربر

    در ویندوز 7 نمیشود اینکار را انجام داد دوست عزیز

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Behrouz1985
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    همدان
    پست
    130

    نقل قول: حذف فایل از سرور توسط کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط majnun مشاهده تاپیک
    در ویندوز 7 نمیشود اینکار را انجام داد دوست عزیز
    properties->Security-> Select User -> Edit - > set permissions -> Ok

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار persian_bigboy
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران ، شمیران
    پست
    298

    نقل قول: حذف فایل از سرور توسط کاربر

    راستی دوست من اگه آدرس فایل رو کاربر به این شکل وارد کنه
    ../
    و نام صفحه حات asp شما رو بده می تونه فایل های برنامه رو حذف کنه . در Permission دادن خیلی دقت کنید . همچنین کلا
    ..  و ~
    رو در اطلاعات
    Replace 
    کن . تا خیالت راحت باشه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Behrouz1985
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    همدان
    پست
    130

    نقل قول: حذف فایل از سرور توسط کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط persian_bigboy مشاهده تاپیک
    راستی دوست من اگه آدرس فایل رو کاربر به این شکل وارد کنه
    ../
    و نام صفحه حات asp شما رو بده می تونه فایل های برنامه رو حذف کنه . در Permission دادن خیلی دقت کنید . همچنین کلا
    ..  و ~
    رو در اطلاعات
    Replace 
    کن . تا خیالت راحت باشه
    کسی در این مورد می تونه بیشتر توضیح بده؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار persian_bigboy
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران ، شمیران
    پست
    298

    نقل قول: حذف فایل از سرور توسط کاربر

    دوست من سلام
    والا دیگه توضیح که دادم برای شما . فقط باید کمی 0.000000001 درصد فکر کنی و کد هات رو اصلاح کنی و فقط باید یک Replace به کدهات اضافه کنی . همین .
    مرسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •