نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مقایسه برنامه با پایگاه داده

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار farhad nadimi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    نرم افزار
    پست
    86

    Question مقایسه برنامه با پایگاه داده

    سلام

    من این تاپیک رو فکر کنم بار چندم که میفرستم ولی مجبورم از مدیران سایت عذر میخوام ولی

    جواب قانع کننده ای نمیبینم

    من برنامه ای نوشتم که در این برنامه می خوام مقداری رو که کاربر در textbox وارد می کنه

    برنامه در یایگاه داده یک جستجویی انجام بده که آیا مقداری که کاربر وارد کرده در پایگاه داده

    موجوده یا نه اگر موجود بود پیغامی مبنی بر اینکه وجود دادره رو به کاربر نشون بده و مقدار آخرین

    آن رو در پایگاه نشون بده به کاربر که کاربر بعد اون آخرین مقدار رو وارد کنه .

    ممنون میشم از راهنمایی شما

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: مقایسه برنامه با پایگاه داده

    دوست عزيز ميتوني در رويداد LEAVE تكس باكس يك دستور SELECT بزني كه آيا مقدار در بانك وجود داره يا نه اگر بود كه پيغام ميده اگر هم نبود به كارش ادامه ميده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: مقایسه برنامه با پایگاه داده



    private void t=TextBox1_Leave(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection conn = new SqlConnection("Data Source=localhost;Initial Catalog=DATABASE;Integrated Security=True");
    SqlCommand comm = new SqlCommand();
    comm.Connection = conn;
    conn.Open();
    comm.CommandText = "Select * From TABLE WHERE ID=@ID";
    comm.Parameters.AddWithValue("@ID", TextBox1.Text);
    SqlDataReader dr = comm.ExecuteReader();
    if (dr.Read() == true)
    {
    MESSAGEBOX.SHOW("شماره وارد شده تكراري است");
    }
    }



  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار farhad nadimi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    نرم افزار
    پست
    86

    Lightbulb نقل قول: مقایسه برنامه با پایگاه داده

    ممنون دوست عزیز این کد ها برام آشناست ولی فقط کدی که شما برام فرستادین در زیر این

    قسمت برام تازگی داره ممنون

    SqlDataReader dr = comm.ExecuteReader();
    if (dr.Read() == true)
    {
    MESSAGEBOX.SHOW("شماره وارد شده تكراري است");
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: مقایسه برنامه با پایگاه داده

    خب دوست عزيز اين كد ركوردها را خوانده و داخل SQLDATAREADER ميريزه بعد ما چك ميكنيم كه آيا ركوردي داخل داتاريدر هست اگر بود مسيج باكس رو نمايش ميديم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: مقایسه برنامه با پایگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط farhad nadimi مشاهده تاپیک
    ممنون دوست عزیز این کد ها برام آشناست ولی فقط کدی که شما برام فرستادین در زیر این

    قسمت برام تازگی داره ممنون

    SqlDataReader dr = comm.ExecuteReader();
    if (dr.Read() == true)
    {
    MESSAGEBOX.SHOW("شماره وارد شده تكراري است");
    }
    خب ببینید
    SqlDataReader یک شی هست که میتونه رکورد به رکورد از دیتابیس بخونه
    یک متدداره به اسم Read .اگه تو دیتابیس اون ای دی شما موجود باشه شروع میکنه به خوندن
    و دوستمون چک کرده که اگه یک رکورد رو خوند (یعنی اون ای دی موجوده)به پیغام نشون بده
    متوجه شدی؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •