نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: محتویات توابع PHP

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268

    Wink محتویات توابع PHP

    با سلام
    میخواستم بدونم آیا جایی هست که محتویات توابع PHP رو نوشته باشه؟
    مثلا محتویات توابع implode یا array_push و یا ...

    به نظر من که استفاده های زیادی میشه از اونا کرد.
    آخرین ویرایش به وسیله tabib_m : سه شنبه 04 مرداد 1384 در 21:28 عصر دلیل: یه اشتباه تایپی

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    "محتویات توابع" یعنی چی؟؟
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    مثلا من میدونم تابع count باید یه چیزی شبیه این باشه (البته اینی که من نوشتم یه جورایی ناقصه یعنی فقط تعداد خانه های آرایه هایی رو نشون میده که اندیس های اونا عددیه ، یعنی ما اندیسی برای خونه های اون معرفی نکردیم و به صورت اتوماتیک اعداد 0 و 1 و 2 و .. به عنوان اندیس وارد شده)


    $sample=array();
    function count($sample){
    $k=0;
    wlile($sample[$k]){
    $k++;
    }
    return $k;
    }

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    مسلما PHP رو با PHP ننوشتند!!!!!!

    PHP رو با C++‎ نوشتند.....

    و خیر سرش open source می باشد!!!!
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    بله
    من منظور شما رو کاملا میفهمم

    ولی میخوام بدونم آیا سازنده های PHP برای توسعه PHP هم از خود PHP استفاده نکردن؟؟

    من نمیگم که محتویات تمام توابع رو میخوام
    مسلما به همون علتی که شما بیان کردید دریافت محتویات تمامی توابع PHP به صورت PHP محال است،

    اما بالاخره توابعی هستند که با خود PHP ساخته شدن.

    من محتویات اینگونه توابع رو میخوام.

    اگر اشتباه میکنم ، لطفا منو راهنمایی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله tabib_m : پنج شنبه 06 مرداد 1384 در 02:02 صبح

  6. #6
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    من منظور شما رو نفهمیدم!
    به هر حال توابعی هستند که با PHP نوشته شدند، خوب به هر حال هر کسی برای خودش تابع می نویسه!!

    توابع خود PHP همه با C نوشته شدند.

    شاید آدرس زیر کمی جواب سوالت باشه:
    http://pear.php.net
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    خیلی ممنون از راهنماییتون.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •