نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: استفاده از txt برای insert داده ها

  1. #1

    استفاده از txt برای insert داده ها

    سلام، هر هفته یه فایل text از طرف بانک میاد که حاویه اطلاعات واریز مشتریا هست.

    من میخوام این اطلاعات رو از اون فایل text بگیرم و بریزم داخل مثلا acces

    یه راه خوبی که پیدا کردم اینه که اول اطلاعات رو تو excel به صورت import بدم، بعد همون فایل excel رو بدم به acces! بعدش هم که دیگه همه کد نویسی هست.

    اما میخوام ببینم راه بهتری هست؟ مثلا اینکه مستقیم فایل txt رو بدم به برنامه. یا اینکه همون کاری که بصورت دستی انجام میدم (به excel بعد هم به acces ) رو بصورت اتوماتیک خود برنامه انجام بده؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Alghoochi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    C:\Windows
    پست
    390

    نقل قول: استفاده از txt برای insert داده ها

    پردازش فایل متنی به مراتب راحت تر از فایل های اکسل هست. چرا مستقیم اطلاعات رو از فایل متنی نمی خونی و وارد بانک اطلاعاتی کنی؟
    آخرین ویرایش به وسیله Alghoochi : پنج شنبه 29 مهر 1389 در 11:01 صبح

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار farhadt
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    74

    نقل قول: استفاده از txt برای insert داده ها


    Dim sr As IO.StreamReader = IO.File.OpenText("c:\mytext.txt")
    Dim myline AsString
    DoUntil sr.EndOfStream
    myline = sr.ReadLine
    Loop

  4. #4

    نقل قول: استفاده از txt برای insert داده ها

    نقل قول نوشته شده توسط Alghoochi مشاهده تاپیک
    پردازش فایل متنی به مراتب راحت تر از فایل های اکسل هست. چرا مستقیم اطلاعات رو از فایل متنی نمی خونی و وارد بانک اطلاعاتی کنی؟
    برای این کار باید اطلاعات هر ردیف رو جدا کنم.

    اطلاعات با دو متد از هم جدا شدن. یکی comma هست و دیگری space.

    یعنی باید برای برنامه تعریف کنم که هر خطی که میخونه، وقتی به کاما یه space رسید، اونو (به عنوان یه فیلد) جدا کنه و داخله ستون مربوطه insert کنه.

    اگه قرار باشه مستقیم از خود text بخونم، باید کدی بنویسم که این جدا سازی رو انجام بده و هر دفعه اطلاعات رو بدم به متغییر خاص خودش.

    فعلا کدی برای انجام این کار به ذهنم نمیرسه! اگه شما میتونید کمک کنید

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار farhadt
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    74

    نقل قول: استفاده از txt برای insert داده ها

    این کد برای جدا کردن کلماتیه که با کاما مشخض میشن. اگه با space مشخص شده باشن به جای کاما Space بزار.


    Dim str AsString = IO.File.ReadAllText("C:\myText.txt")
    Dim arrStr() AsString = str.Split(",")
    ForEach myWord AsStringIn arrStr
    MsgBox(myWord)
    Next


    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    آدرس دهی دتیابیس به برنامه

    سلام
    می تونید به سوالم جواب بدین؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار farhadt
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    74

    نقل قول: آدرس دهی دتیابیس به برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط omid-vbAuto مشاهده تاپیک
    سلام
    می تونید به سوالم جواب بدین؟
    عزیزم توهم زدی؟ سوالی نپرسیدی!!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Alghoochi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    C:\Windows
    پست
    390

    نقل قول: آدرس دهی دتیابیس به برنامه

    نه ایشون خواستن اول جو رو محیا کنن بعد سوال بپرسن. متن سوال تا چند روز آینده پرسیده می شه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •