نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ارسال چند کوئری استرینگ به یک صفحه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    88

    ارسال چند کوئری استرینگ به یک صفحه

    سلام

    دوستان من ،

    در مورد انتقال چند کوئری استرینگ به یک صفحه ،

    به شدت تو سایت سرچ کردم و حدود 15 صفحه تاپیک حاصل از سرچ رو خوندم کامل ، خیلی چیزا بود ولی چیزی که برای من سواله نبود ،

    می خوام چند مقدار رو با کوئری استرینگ پاس بدم به صفحه دیگه ،
    اطلاعات با چینج شدن گرید ویو انتقال داده میشن ،

    برای این کار یه commnadfield نوشتم و Select ش رو true کردم ولی نتونستم مقدار رو بفرستم ، این شد که یه hyperLinkField گذاشتم ، حالا امکان پاس دادن یه مقدار به صفحه بعد رو دارم اما چطوری چند مقدار رو پاس بدم ؟
    فکر کردم یکی رو با کوئری استرینگ و دیگری رو با previuse page پاس بدم ولی previuse page جواب نداد و انگار هیچ چیزی منتقل تشده

    <asp:CommandField SelectText="دفترچه پیوند " ShowSelectButton="True" HeaderText="انتخاب"></asp:CommandField>
    <asp:HyperLinkField DataNavigateUrlFields="idstd" DataNavigateUrlFormatString="~/statusEmp.aspx?myquery={0} "
    HeaderText="عنوان فراخوان" Visible="false" />



    و


    protected void GridView1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    lbl = (Label)GridView1.SelectedRow.FindControl("lblid");
    Label2.Text = lbl.Text.Trim();
    Response.Redirect("statusEmp.aspx?myquery=" + Label2.Text.Trim() );

    }


    کدهای صفحه اول بودند .

    و این کد رو هم برای استفاده از previuse page در صفه دوم نوشته بودم که جواب نداد


    if(Page.PreviousPage!= null)
    {
    // DropDownList drp1 = (DropDownList ) PreviousPage.FindControl("dropdownlist2");
    Label lbl3 = (Label)PreviousPage.FindControl("label3");
    Label1.Text = lbl3.Text;


    حالا برای ارسال چند مقدار با کوئری استرینگ چی کار می تونم انجام بدم ؟ یا با همین previuse page ?
    می دونم که برای ارسال چند مقدار با کوئری استرینگ میشه با عملگر + اونا رو کنار هم نوشت و در صفحه بعد هم دریافت کرد اما کد من داخل سورس هست و هایپرلینک فیلد و اینجا چنین چیزی رو نمی شناسه و نمی پذیره .

    با این وجود .... ؟

    سپاس .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    نقل قول: ارسال چند کوئری استرینگ به یک صفحه


    Default2.aspx?username="+username1+"&Pass="+pass1+ "&type="+type1


    اینجوری جندین مقدار ارسال میشه
    آخرین ویرایش به وسیله majnun : جمعه 30 مهر 1389 در 04:37 صبح

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    88

    نقل قول: ارسال چند کوئری استرینگ به یک صفحه

    سپاس دوست عزیز

    ولی فکر کردم اینهمه توضیح دادم کسی می خونه .

    چیزی که شما نوشتید رو که آخرش گفتم خودم می دونم !

    من دارم مقدار رو با هایپرلینک فیلدی داخل گرید می فرستم !!!

    asp:HyperLinkField DataNavigateUrlFields="idstd" DataNavigateUrlFormatString="~/statusEmp.aspx?myquery={0}

    یکیش از فیلدهای خود گرید هست و مورد دیگری که باید با کوئری استرینگ ارسال بشه مقدار یه دراپ دون لیست هستش .
    آخرین ویرایش به وسیله rezvan.j : جمعه 30 مهر 1389 در 01:28 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    نقل قول: ارسال چند کوئری استرینگ به یک صفحه

    خب دوست عزیز از لینک باتن استفاده کنید مقدار رو بگیرین چیزی که میخواین بهش اضافه کنید و ارسال کنید ...
    آخرین ویرایش به وسیله majnun : جمعه 30 مهر 1389 در 01:25 صبح

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    88

    نقل قول: ارسال چند کوئری استرینگ به یک صفحه

    لطف می کنید روی کدی که نوشتم اعمال کنید ببینم ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    نقل قول: ارسال چند کوئری استرینگ به یک صفحه

    این یک نمونه


    protected void LinkButton4_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    LinkButton m = (LinkButton)sender;
    int i = Int32.Parse(m.CommandArgument);
    Response.Redirect("Sendmail.aspx?Id=" + DropDownList1.SelectedItem.Value.ToString());
    }

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    88

    نقل قول: ارسال چند کوئری استرینگ به یک صفحه

    معذرت می خوام یه سوال دارم .

    Command argumant برای مواردی مثل select یا delete و یا مواردی هست که خودمون توی گرید تعریف می کنیم تا براش برنامه بنویسیم . درسته ؟

    خب من چنین موردی ندارم .

    نمی دونم الان آخره شبه نمی فهمم یا ...

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    نقل قول: ارسال چند کوئری استرینگ به یک صفحه

    ببین شما یه لینک باتن میزاری تو گرید بعد Command argumant این لینک باتن رو به هر مقداری که میخوای بگیری بایند میکنی

    وقتی روی این لینک باتن کلیک شد شما اون مقدار رو میگیرید ازسال میکنی

    حالا یک وقت شما id یک رکورد رو میگیرین پاک میکنن

    یه وقت متنی رو میگیرید

    بیشتر توضیح بدم ؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    88

    نقل قول: ارسال چند کوئری استرینگ به یک صفحه

    خب اینا رو انجام دادم
    <asp:LinkButton ID = "ln" runat="server" CommandArgument="idstd" Text="link" />
    id = Request.QueryString["myquery"].ToString().Trim();

    متاسفم که سوال می کنم ولی شما اون i رو کجا استفاده کردید ! ؟ !

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    نقل قول: ارسال چند کوئری استرینگ به یک صفحه

    ببین این کد من


    <asp:LinkButton ID="LinkButton4" runat="server"
    CommandArgument='<%# Eval("id") %>' Font-Underline="False"
    onclick="LinkButton4_Click">ارسال با ایمیل</asp:LinkButton>


    که من در رویداد کلیکش اینجوری کدشو میگیرم


    protected void LinkButton4_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    LinkButton m = (LinkButton)sender;
    int i = Int32.Parse(m.CommandArgument);
    Response.Redirect("Sendmail.aspx?Id=" + i.ToString());
    }



    و در صفحه بعد اینجوری میخونمش

    حالا من تو این کد میریزمش تو سشن شما هرکجا دوس دارین بریزین


    Session.Add("newsid", int.Parse(Request.Params["Id"]));

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    88

    نقل قول: ارسال چند کوئری استرینگ به یک صفحه

    خب خیلی متاسفم بازم سوال می پرسم
    ولی فقط همین یکی دیگه هست .
    اگه برنامم باز هم جواب نداد دیگه نمی پرسم و میزارمش برای بعد ، گاهی مشکل کوچیکی هس که بعد 10 ، 15 ساعت کار آدم دیگه متوجه اونا نمیشه و بهتره بعد استراحت بهش فکر کنه شاید اونطوری بهتر بتونم از برنامه جواب بگیرم .

    شما تا اینجا داشتی فقط id رو می فرستادی به صفحه بعد با لینک باتن .
    ینی دقیقا برنامه شما شماره طرفو میگیره برای ایمیل زدن بهش . درست میگم ؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    نقل قول: ارسال چند کوئری استرینگ به یک صفحه

    ینی دقیقا برنامه شما شماره طرفو میگیره برای ایمیل زدن بهش . درست میگم ؟
    بله اما شما میتونی هرچی که دلت خواست بهش اضافه کنی داداش مثلا نیگاه کن این دوتا کوئری میفرسته


    protected void LinkButton4_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    LinkButton m = (LinkButton)sender;
    int i = Int32.Parse(m.CommandArgument);
    Response.Redirect("Sendmail.aspx?Id=" + DropDownList1.SelectedItem.Value.ToString()+"&name ="+i.ToString());
    }

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    88

    نقل قول: ارسال چند کوئری استرینگ به یک صفحه

    واقعا معذرت و یه عالمه ممنون

    بعد از اینکه پست زدم خودم فهمیدم

    الان دو ساعته در تلاش بودم این پست آخرمو پاک کنم که آخرش هم صفحه رفرش خورد برگشت

    خب واسه این اینهمه پرسیدم که تا اینجا من انتظار داشتم هایپرلینک رو و یا حالا لینک باتن رو داخل همون سورس دو تا کوئری بهش بدم

    من از این ور به قضیه نگاه می کردم شما از اون ور و آخرش که پست زدم دیگه کلا فکر کردم شما یادت رفته من می خوام دو تا کوئری بفرستم .

    به شدت معذرت و سپاس .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •